50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

keşke miğdemizden dışarı çıkan bi boru olsa yesek yesek ordan boşaltsak.masamın altında çöp war ona uzatırm çıkartırım kimse görmeden böğğğğğ

itiraf ediyorum ben dün akşam 1 tane mini magnum yedim:kedi:
o yuzden bugun cozutmaya hakkım yok.

aferin sana .maşallah devam et sen böleayı gibi ol ondan sonra deniz kenarında dolaşırken mileet savrulsun çekilinnn denizanası geliyo diye:tomato::tomato:

kızlar yogunluktan ötürü geçmisi okuyamıyorum eskisi gibi ama bi soru takıldı gözüme

sulecim sen sormussun çörek otunda istikrar gösterenlerden birii olarak faydasını kesinlikle ama kesinlikle gösterdiğini söyleyebilirim

hem wc sorunun olmuyor. yediklerin yaramadan wc ye gidiyosun hem tok tuuyor hem bin bir derde sifa.

spordan ve dengeli yemeden geç vakittte yemememkten de veriyorumdur ama çörek otunun da bi 300 gram kadar götürüsü var .

ben haftada 300-400 gibi veriyosam bu sırf spordan ve az yememden değil yani. çünkü ben eskiden de böyle bi hayat yasadıgım halde veremezdim.yaptıgım spor anca yediklerimi eritmeme yardımcı olurdu

bide Alahıma sükürler olsun çörek otu yiyeli bas agrılarım fazlasıyla dindi. burnum akmazdı sinüzit sorunu yasardım ama çörek otu yemeye baslayalı sükür öye bi sorunum olmuyor

çörek otu her haliye sifa ama zayıflamak için yiyenelrin muhakkak aç karna yemesi lazım

bide düsük tansiyon problemi olanların dikkatli tüketmesi laızm onun dısında bi kötü yanı yok diye biliyorum

aferin sana .maşallah devam et sen böleayı gibi ol ondan sonra deniz kenarında dolaşırken mileet savrulsun çekilinnn denizanası geliyo diye:tomato::tomato:

kiz Allah seni napsinnnn

deli kizzz

:roflol:

guldurdun beni,

spatzdan degilde benden bu sekilde kacarlar kesin.

hatta devanasi geliyor derler :roflol: :roflol:

çok kalorili bi sey yiycekseniz illa yemeden bi yarım saat falan önce hatta bi saat bi form cayı tarzında bisiy için bari kızlar. tabi buna sürekli devam etmemek lazım

dün ikindin patates salatası yiycem diye ben içtim form cayımı hem sabah tartıda fazla görünmememe yardımcı oldu hem de patates oldugu gibi yaramadı hehe:))

he böyle dedim ama hatırlatıyım dün dogum günümdü:)) patates salatası ve bi kaç tane sigara böregiyle sıyrıldım yok pasta masta:)) çünkü mayısın ortasına kadar en az 3 kilo vermem lazımmmmmm

annem bu hafta bari unutmaz insallah avakado yapragımı yaaaa

aaaa öylemi benim de dün doğum günümdüü

heeeeeeeeeeeeey noluyo
kendinize gelin bakim
sabahtan beridir çalışıyoz yazamıyoz diyet iyice coştunuz valla

ben bu sabah apar topar çıktım ve tartılamadım
benim için büyük gün yarın
eşim dün akşam tartmaya kalktı beni (lafa bakın elma tartıyoz sanki)
yok dedim daha 1,5 gün var ayın 1 inde tartılırım dedim.

ama benim içinde sürpriz olacak ya 54 ya 53 küsur çıkıcam bakalım nasip neyse o olur
ama inşallah alnımın akıyla çıkarım

kiz Allah seni napsinnnn

deli kizzz

guldurdun beni,

spatzdan degilde benden bu sekilde kacarlar kesin.

hatta devanasi geliyor derler :roflol: :roflol:

abartın abartın kızlar yaa duyan da sizi 180 kilo sanırkaydirigubbakcemile3

:)))) spatz kız küstünmü yoksa .kzıcağız bi magnum yemiş

hehe küstüm, üzüntüden kendimi çikolata yemeye verdim hattacokacimcoook

kızlar hiç söylemiyonuz

katrece canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara

nilüfertcim sen de kocacınla yaşlan inşallah. nice yıllara

aaaa öylemi benim de dün doğum günümdüü

ayyy kız gerçekten miiii iyi ki dogduk yaaaa Şeniz:)))

yeni yasımız bize hayrlar getirsin o zaman anacım ben bu yıldan bayagı ümitliyim senle madem aynı gün dogmusuz baharın öyle güzel bi zamanında tam toparlanısımızın ilk günleri olsun bunlar:))

bende bir sürü yeni kararlar aldım. zayıflamak ve incelmek adına:))

ayyy dur ya durrrrrr

bugün ayın 30 uymusssssss:sm_confused::roflol:

benim dogum günü 28 ndeydiiiiii:roflol:

vay vee dogum günümde bisey yememisim o zaman ben extraaa:))))

amannn beee bende sevinmiştim .aynı gün doğmuşuz diyeee . neyse sorun değil benim denüfus cüzdanımda 28 geçiyor.boğaa seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…