kızlar hiç söylemiyonuz
katrece canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
nilüfertcim sen de kocacınla yaşlan inşallah. nice yıllara
he böyle dedim ama hatırlatıyım dün dogum günümdü:)) patates salatası ve bi kaç tane sigara böregiyle sıyrıldım yok pasta masta:)) çünkü mayısın ortasına kadar en az 3 kilo vermem lazımmmmmm
annem bu hafta bari unutmaz insallah avakado yapragımı yaaaa
aaaa öylemi benim de dün doğum günümdüü
amannn beee bende sevinmiştim .aynı gün doğmuşuz diyeee . neyse sorun değil benim denüfus cüzdanımda 28 geçiyor.boğaa seni
truf
seni bu topigin en istikrarli kilo vereni seciyorum.. masallah sana
bence bunda kocanla girdigin iddianin payi buyuk,
ne guzel senin koca seni zayiflatmaya ugrasiyor;
bizimkiler bizi habire besliyor koc besler gibi
pp
KATRECE, NİLUFERT
canlarim dogun gununuz kutlu olsun,
nice yillara;
cok cok mutlu bir omur yasayin dilerim.
benim dogumgunume de 1 ay kaldi ;-)
kızlar kuzular çok çok sağolun yaa canlarım insallah hepimiz yeni yaslarımızı bundan sonraki yaslarımızı sevdiklerimizle ve seveceklerimize birlikte mutu ve huzurlu bi sekilde geçiririzŞeniz
hayatımda en fazla bu sene kilo verebildim çörek otu ve bitki çayları ved espor sayesinde insallah bir daha 55 in üstüne asla ama asla çıkmam(hamie de kalsam)
hamielik harici de 50 nin üstüne.
ne zor yaa üseniyosun yapasın gelmiyo yne de yapıyosun sporunu
bitki çayı çörek ou bimem ne yapasın edesin yiyesin içesin gelmiyo faydasına inanıp yine de vakit ayırıyosun
en envai siyleri yiyesin geliyo yiyemiyosun ömür boyu mahrum mu kalacam diyosun yesen bile bi ısırımcık bi lokmacık hadi en fazla 2 ile yetiniyosun e tabi bazen 3 e de çıkabiliyo bu ama o zamanda vicdsan azabından ölüyosun
pöfff ya pöffff:1ninca:
Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yillara KATRECE ve NILUFERT...
Aksam menumu belirledim bezelye ve yine zeytinyagli patlican yiyecegim.Yine et yok...Ben cok pis bogazim acildi yine sizin magnum cikolata muhabbetinizi okurken. Yapacagim bir fenalik.. Ama neyse Katrece bana corek otunu hatirlatti. Attim agzima bir kasik...
ayy alahım yaa yaa.deli deli güldüm millet bana bakıyor. ne gülüyo bu diye. koç besler gibi haa:roflol::roflol:
katrece & nilufert doğum gününüz kutlu olsun çıtır güzelleropuyorumnanaktan
her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olacağı müthiş bir sene diliyorum size.
abartiyorsun nane kardes..Duyan da obezite grubunun uyesi sanacak seni.oyle vallaaa
:roflol: :roflol: :roflol:
saol şekerim
ahhh ahhh ama dün benim çıtırlığa veda günümde malum 30uma girdim.o yüzden hiç doğum günü havamda değildim dün. hü hü hüüü:sinifsinif:
abartiyorsun nane kardes..Duyan da obezite grubunun uyesi sanacak seni.
Ya daha gencsin sus. Yanimda konusma bari...Hayat otuzundan sonra baslar bunu da unutma..
Çok güzelsin canım benim, ben senin bloğunu da takip ediyorum bu arada, izleyici değildim onu da oldum:)
Yok kız ne yatması yerimseniben Teldeydim o yüzden kayboldum. Ama keyfim kaçık, o yüzden çıkmayı düşünüyom.
ben biraz şu 90 kilonun üzerindekilere okucam şimdi bakıyım bunlar ne yiyip içiyo?ajanlık yapıyım biraz:)
son sayfalarına baktım da bunlar acıkmış.paso boğaz derdindeler:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?