50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sıkıldım yaaaa...akşam olsa da bitse iş. sonra gitsek gezsek tozsak sevgilimle...yesek içsek:icecream:sora gelip topicte anlatsam ceza alsakklava:

:roflol:

son sayfalarına baktım da bunlar acıkmış.paso boğaz derdindeler:))))

sırnaşık şey
Uzaklas hemen oradan.. Cok tehlikeli...

ben biraz şu 90 kilonun üzerindekilere okucam şimdi bakıyım bunlar ne yiyip içiyo?ajanlık yapıyım biraz:)

çok sıkıldım yaaaa...akşam olsa da bitse iş. sonra gitsek gezsek tozsak sevgilimle...yesek içsek:icecream:sora gelip topicte anlatsam ceza alsakklava:

:roflol:

yaa kizlarr cok komiksiniz siz yaa )) :roflol:

bibim de son sayfalari okusalar ayni seyi soylerler nilufert... :1rolleyes:

truf

seni bu topigin en istikrarli kilo vereni seciyorum.. masallah sana
bence bunda kocanla girdigin iddianin payi buyuk,

ne guzel senin koca seni zayiflatmaya ugrasiyor;
bizimkiler bizi habire besliyor koc besler gibi

pp

ne güldüm ya Allah seni 50 kilo etsin
vallahi canım bende bugün düşünüp duruyorum o iddia olmasydı ben bi 60 bi 61 olur kilo milo veremezdim

ben biraz şu 90 kilonun üzerindekilere okucam şimdi bakıyım bunlar ne yiyip içiyo?ajanlık yapıyım biraz:)

ajanlıklmı
ne öğrendin peki nasıl öyle olmuşlar

son sayfalarına baktım da bunlar acıkmış.paso boğaz derdindeler:))))
ayy sanki bizdeki dert başka

gmail hesabın varsa izleyici ol diyince şifreni falan girip oluyorsun.
hı hı var olayım o halde

yaa kizlarr cok komiksiniz siz yaa )) :roflol:

bibim de son sayfalari okusalar ayni seyi soylerler nilufert... :1rolleyes:

bende aynı şeyi dedim ya

a.s

KUZULAR SİZ NEREYE UYE OLUYOSUNUZ BAKALİM YAA,

BİZDEN GİZLİİ

yasakkelime

Ben de baktım da şimdi o başlığa, düşününce onları daha çok motive olmak lazım aslında, çünkü hiç kimse birden 80-90 olmaz, o yüzden diyet yapmasak da forumumuza her zaman dikkat etmek lazım, hepimizin başına gelebilir çünkü. Az yemeyi alışkanlık yapmak lazım.
Ben bir kaç listelerine baktım da, kaçamak yapmıyorlar belki ama benim yediğimin 3 katı yiyorlar yani. Çünkü mideleri büyümüş, mideyi küçültmek gerçekten zor bir şey, Allah yardımcıları olsun.

Benim kuzenim dogumdan sonra 100 kiloyu bulmustu.Allahtan boyu 175..Ama o kadar cok abur cubur yedi ki hamileyken....Hamilelikte cok dikkat etmek gerekli

ben de hurma yedim bayaa bi
ama meyve diye
şimdi yemeğe gidiyorum
az önce markafoniye üye oldum
ev cadısının bloğuna izleyici olmaktan bahsediyorduk canım biz
anchusacım afiyet olsun arada olur

ben de hurma yedim bayaa bi
ama meyve diye
şimdi yemeğe gidiyorum
az önce markafoniye üye oldum
ev cadısının bloğuna izleyici olmaktan bahsediyorduk canım biz
anchusacım afiyet olsun arada olur

sana da afiyet olsun, kontrollu olursun insallah aksam yemeginde. Hurma ye bosver. Hurma en azindan dogal..Bak annem hurma da vermisti bana onu getirdin aklima..

Ben de çilek yedim, ara öğün olarak, çok güzel kokuyor bu çilek denilen şey ya cokacimcoook

Ben de çilek yedim, ara öğün olarak, çok güzel kokuyor bu çilek denilen şey ya cokacimcoook

BEnim ara ogunum. Minicik (1 kare bitter cikolata), ceyrek bitter cikolatali gofret, ve bir avuc beyaz leblebiydi. Yanindada sekersiz,kafeinsiz, sade mis gibi bir kahve....Yine sacmaladim:sinifsinif:

selamlarrrr
önceliklee katrece ve nilüfert
doğum günleriniz kutlu olsun. bir ömür sevdklernizle mutlu mesut yaşaın inşallahhh...
topiğe baktımda çikolatalar makrnalarr maşşlallahhhhhh
o zaman menümü yazayım ben :
sabah : 2 dilim kepek ekmeği-yarım domates-yarım salatalık-2 yeşil biber-3 y.zeytin-1 haşlanmış yumurta-1 bardak şkersiz çay
ara : bir avuç beyaz leblebi
öğle : 4 kaşık kuru fasulye-3 tane yeşil biber-1 dilim kepek ekmeği
ara : 1 tabak sütlaçç( çikolatanın yanında hafif tatlı kalır :) (bitti şükür)
ara : 1 havuç
akşam : 1 kase çorba - salata - 1 dilim ekmek
ara : erik-çilek

BEnim ara ogunum. Minicik (1 kare bitter cikolata), ceyrek bitter cikolatali gofret, ve bir avuc beyaz leblebiydi. Yanindada sekersiz,kafeinsiz, sade mis gibi bir kahve....Yine sacmaladim:sinifsinif:

Fazla bişey değil ki çok az az yemişsin. Sen sabah benim yediğim çokorem oranını bilsen, neyse maziye attım unuttum onu, ben kalkıyım yemek yapıyım senin şu patlıcanlı tariflerden birini, görüşürüz kuzular çok öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…