son sayfalarına baktım da bunlar acıkmış.paso boğaz derdindeler:))))
sırnaşık şey
Uzaklas hemen oradan.. Cok tehlikeli...
ben biraz şu 90 kilonun üzerindekilere okucam şimdi bakıyım bunlar ne yiyip içiyo?ajanlık yapıyım biraz:)
çok sıkıldım yaaaa...akşam olsa da bitse iş. sonra gitsek gezsek tozsak sevgilimle...yesek içsek:icecream:sora gelip topicte anlatsam ceza alsakklava:
:roflol:
truf
seni bu topigin en istikrarli kilo vereni seciyorum.. masallah sana
bence bunda kocanla girdigin iddianin payi buyuk,
ne guzel senin koca seni zayiflatmaya ugrasiyor;
bizimkiler bizi habire besliyor koc besler gibi
pp
ben biraz şu 90 kilonun üzerindekilere okucam şimdi bakıyım bunlar ne yiyip içiyo?ajanlık yapıyım biraz:)
ayy sanki bizdeki dert başkason sayfalarına baktım da bunlar acıkmış.paso boğaz derdindeler:))))
hı hı var olayım o haldegmail hesabın varsa izleyici ol diyince şifreni falan girip oluyorsun.
yaa kizlarr cok komiksiniz siz yaa)) :roflol:
bibim de son sayfalari okusalar ayni seyi soylerler nilufert... :1rolleyes:
ne güldüm ya Allah seni 50 kilo etsin
vallahi canım bende bugün düşünüp duruyorum o iddia olmasydı ben bi 60 bi 61 olur kilo milo veremezdim
ajanlıklmı
ne öğrendin peki nasıl öyle olmuşlar
ayy sanki bizdeki dert başka
hı hı var olayım o halde
bende aynı şeyi dedim ya
yaa kizlarr cok komiksiniz siz yaa)) :roflol:
bibim de son sayfalari okusalar ayni seyi soylerler nilufert... :1rolleyes:
a.s
KUZULAR SİZ NEREYE UYE OLUYOSUNUZ BAKALİM YAA,
BİZDEN GİZLİİ
yasakkelime
Benim kuzenim dogumdan sonra 100 kiloyu bulmustu.Allahtan boyu 175..Ama o kadar cok abur cubur yedi ki hamileyken....Hamilelikte cok dikkat etmek gerekli
ben de hurma yedim bayaa bi
ama meyve diye
şimdi yemeğe gidiyorum
az önce markafoniye üye oldum
ev cadısının bloğuna izleyici olmaktan bahsediyorduk canım biz
anchusacım afiyet olsun arada olur
pardon buyuk harf kullanmisim
Ben de çilek yedim, ara öğün olarak, çok güzel kokuyor bu çilek denilen şey ya cokacimcoook
BEnim ara ogunum. Minicik (1 kare bitter cikolata), ceyrek bitter cikolatali gofret, ve bir avuc beyaz leblebiydi. Yanindada sekersiz,kafeinsiz, sade mis gibi bir kahve....Yine sacmaladim:sinifsinif:
Fazla bişey değil ki çok az az yemişsin. Sen sabah benim yediğim çokorem oranını bilsen, neyse maziye attım unuttum onu, ben kalkıyım yemek yapıyım senin şu patlıcanlı tariflerden birini, görüşürüz kuzular çok öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?