50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cikolatanin yaninda hafif kalir ama 5 gun ustuste yemezsen lulucugumm

:roflol:

kızlar yaaaa...

bizim patronlar sölemesi ayıp bööööle bol antep fıstıklı bir cıs getirmişler. yedim:kedi:
bi parçacık yedim ama 300 kalori vardır kesin bi parçası:umursamaz:

benim profilimdeki resimler balayından
şu anda 3-6 kilo daha fazlayım ordaki resimlerden
gebelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum hala ev cadıcım
önceden benim hiç kilo diyet problemim olmamıştı

olsun gülüm yaa...maşallah ne güzel çıtı pıtısın..ahh benim de oldum olası kilo problemim var hep dikkat etmek zorundayım...
bir de doğum yapsam herhalda kocaman bir şey olurum:gitme:

amanda aman kim gelmiş yesa gelmiş
vur patlasın çal oynasın anne yemeklerimi yiyosun napıyosun kız
biz burda açlıktan kıvranırken

kizlar selamm
sabah cok moralim bozuldu
bugun reglimin 6 gunu sislik inmesi gerekmezmiydi?300 gram almis gozuktum 62.3 ciktim
offf offff

Yaz aylarının gelişiyle birlikte başlayan hızlı kilo verme tutkusu, bu moda diyetleri de beraberinde getiriyor. Ancak bu moda diyetlerin vücuda verdiği zararları biliyor musunuz? Lahana çorbası diyeti bol miktarda lahananın çorba haline getirilip gün boyu tüketilmesi esasına dayanır.

LAHANA ÇORBASI DıYETı: Bol miktarda lahananın çorba haline getirilip gün boyu tüketilmesi esasına dayanır. Bağırsak çalışmasını da arttırabildiği için kilo vermiş hissi yaratır. Oysa ki, sadece vücutta su kaybına neden olur!

BEVERLY HILLS DıYETı: Aslında 80'li yıllardan beri zaman zaman popüler olan sağlıksız tek tip diyetlerden biridir. 10 gün boyunca sadece meyve yeme esasına dayanır. Bazı kan değerlerinin bozulmasına, özellikle kan yağlarının yükselmesine sebep olabilir. Diyabetik kişilerde, kan şekerinin yükselmesine yol açabilir.

YÜKSEK PROTEıN DıYETı: Et ürünlerinin sınırsızca tüketilip ekmek, meyve ve tahıl gibi karbonhidrat kaynaklarının yenmemesi esasına dayanır. Karbonhidratların kesilmesiyle kısa sürede kilo kaybı sağlayabilir ancak verilen kiloların yağ kaybı olmayacağı unutulmamalıdır. Ayrıca et ürünlerinin aşırı tüketilmesi sonucu vücuttaki kolesterol yükselir. Tahılların kesilmesine bağlı olarak da bazı vitaminlerde eksiklik olabilir.

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Saglik/2010/04/30

merhaba kızlar

@evcadısı bende sendenim.. ömür boyu dikkatli olmam lazım kilo almaya çok müsait bir yapım var. benimde hep kilo problemim oldu ilk nişanınmdan önce yaptım 57,5 düştüm nişandan sonra sanki bidaha lamıycakmışım gibi bi yedim tartıda 65 i gördüm :1shok:aralık ayıydı.
6 ayda 8 kilo..

@truf istikrarına hayranım bu topikte en az cozutan sensin. darısı başıma inşallah yaz ortası bende 53ü görürüm..

@katrace ve nilüfert nice yaşanacak çok güzel yıllaraa.s.

merhaba kızlar
@truf istikrarına hayranım bu topikte en az cozutan sensin. darısı başıma inşallah yaz ortası bende 53ü görürüm..

sağol canım ama ben de aslında en çok cozutanlar arasındayım sempatiksalakcinni
yedim mi dünyayı yiyorum.
işte beni bağlayan iddia aslında sen de nişanlınla bi iddiaya girsen hiçte fena olmaz

sağol canım ama ben de aslında en çok cozutanlar arasındayım sempatiksalakcinni
yedim mi dünyayı yiyorum.
işte beni bağlayan iddia aslında sen de nişanlınla bi iddiaya girsen hiçte fena olmaz

o halimden memnun olduğu için öyle bi iddaya girmez =)

benim hırsımda düğünüm yoksa bende çoktan bırakmıştım

slm kızlar nasılsınız 1 haftadır yogundum arada bakıyrdm ama yazamıyrdm cunku yazdımmı kalkalıyrm basından ben bu hafta hıc tartılmadım ınan gecen hafta 52.2 ıdım bu hafta regl olacagım ve ole ıstehım acıkkı yıyorım yıyorum doymuyrm ay ama artık yarından ıtıbaren bu ıse son vemelıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…