50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ev cadısı sen ne yufka yüreklisin öyle yaaa

bu arada niye kimse yok ya
kilo bildirimi yapılıyo ama kritiğini yapamıyoruz
herkes cozutmayamı gitti noldu alooooooooooo

saolasın bitanem pek ağrı kesici kullanmayı sevmiyorum sarıp sarmaladım boynumu birde bugün bağa gittim yaprak topladık o güneşte boynumda hafif yünlü şal ve ceket vardı
umarım sende rahatlarsın canım seninki kilo değildir bitanerm rahat ol şişliktir bende sabah regli oldum üzerimi değiştirirken tartıldım 58 gibi belki daha az neyse akşam eve geldim tartılayım bi dedim bide ne göreyim 59.5 yuhhhhhhhhh 1.5 kilo şişermi insan eyvahedigeldismile ama biliyorum kesin şişlik çümkü kaç gündür 58 civarıydım

Ay resmen tartı şımarıklığı dediğiniz olayı yaşadım, sabah kahvaltısından bütün gün almam gereken kaloriyi aldım, eşşek ben alsanaalsanasmile

kıyamam yaaa şu çukuları kilitle bari eşin yedikten sonra:teselli:

ev cadısı sen ne yufka yüreklisin öyle yaaa

bu arada niye kimse yok ya
kilo bildirimi yapılıyo ama kritiğini yapamıyoruz
herkes cozutmayamı gitti noldu alooooooooooo

selam bebekkkkdelikafadulden

ben çozutmadım vallaaaa :1no2:
erik yedim akşam yemeğimide 5 gibi yedim oda sadece pilav ve ayrandısositososito

bugün küçük wc ye bile az çıktım e o kadar su nereye gitti:1shok: ötekide yok :1closedeyes:
gamyoncuiremsu

iyi akşamalr herkese,
hemen menümü yazayım:
sabah:1dim kepek ekmekle beyaz peynir+zeytin+maydonoz
ara:yeşil elma
öğleoğaça ile zeytin,peynir,domates+yeşil çayy
ara:çilek ve erik
akşam:yarım kasse sebze çorbası +1 porsiyon fırında mantar+yoğurt
içecekler:2lt su+5 kupa bitki çayları ada çayı,yeşil çay,ayva yaprağı,kiraz sapı,ıhlamur
hareket:tibet+40dk yürüyüş+30mekik+20dk pilates

yasemin 76 sanırımm kabızlık problemin varr ben yıllardırr öyleyimm artık yaşam tarzım oldu.bana etki etmeyen belki sana edebilecek tavsiyelerde bulunayım
1.Her sabah uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su ve ardından yeşil elma+3-4 kuru kayısıyla güne başla
2.sinameki+kiraz sapıını beraber demleyerek çay yap.
3.gün boyunca sadece bol posalı lahan çorbası ye.
3.BEKUMıS adında bi ilaç varr 4-5 günü geçersee doğal yöntemelr işe yaramazsa ondan 2 tane al.
4.lavman yap.
umarımm sorunun çözülürrrrr

merhaba canım kaydirigubbakcemile5 evet genelde böyle bir sorunum var bilmiyorumkismile
bu ara çok rahatım vitamin ve magnezyum takviyesi alıyorum ve bunlar beni oldukça rahatlattı

bi önceki yazım sadece bu gün içindi hani 1.5 kilo fazla çıkıncasempatiksalakcinni
ama regli yüzünden CADIARZU bugün su içmem gereken zamanda içemedim ondan sonrada içsem bi faydası olmadı

tavsiyen ve ilgin için sağolkaydirigubbakcemile5 Şeniz

yasemincimm hayatim nasilsinnn tatliskomm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…