hayatim bi dene belki yaarari olur canimŞeniz
cicegimmmm bi ara bende takmistim her gun tartidaydim simdi haftada bire dusurdumm oynamalar moralimi bozmasin diye hayatim
canimmm en kisa zamanda alda rahatla insana cok rahatsizlik verir bilirimm kuzumkuru incir alır almaz deniycem.. sağol canım
Evet çok oynama oluyor doğru söylüyorsun. ama merak ediyorum:)
canimin ici etkilenmiosa sorun deil tartil tabi ama benim gibi etkileniosan haftada bire dusurmeye calis balim
sabah bi dilim cavdar ligt zeytin ve peynir
ogle kabak etli semizotu salatasi bi dilim cavdar
araogun 50 gr beyaz leblebi
aksam birazdan yicemm etli kabak ve semizotu maydonoz salatasi bide
aaaa bu kadar olurr hayatimm senindemi boynun ttutuldu kiyamam canim benim
gecmis olsunn terin uzerinde kurumasin benim gibi bide ruuzgara dikkat et hayatim
kas gevsetici ilac iciomusun oda gevsemesine iyi geliooo tatlimm
dikkat et kendine umarim ikimizinkide gecer benim tutukluk gectide agri oldu bugun canim
Ay resmen tartı şımarıklığı dediğiniz olayı yaşadım, sabah kahvaltısından bütün gün almam gereken kaloriyi aldım, eşşek ben alsanaalsanasmile
ev cadısı sen ne yufka yüreklisin öyle yaaa
bu arada niye kimse yok ya
kilo bildirimi yapılıyo ama kritiğini yapamıyoruz
herkes cozutmayamı gitti noldu alooooooooooo
öyleyimdir trufcım..ben de öyle eşim de...tam bulmuşuz birbirimizi...kaydirigubbakcemile5
yasemincim datlım selam ancak gördüm....kmseler yk bugn burda
yasemin 76 sanırımm kabızlık problemin varr ben yıllardırr öyleyimm artık yaşam tarzım oldu.bana etki etmeyen belki sana edebilecek tavsiyelerde bulunayım
1.Her sabah uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su ve ardından yeşil elma+3-4 kuru kayısıyla güne başla
r
bugün nöbetçöiyiidmm çok yorgunumm hemen yatcammm herekse iyi geceler.....
merhaba canım kaydirigubbakcemile5 evet genelde böyle bir sorunum var bilmiyorumkismile
bu ara çok rahatım vitamin ve magnezyum takviyesi alıyorum ve bunlar beni oldukça rahatlattı
bi önceki yazım sadece bu gün içindi hani 1.5 kilo fazla çıkıncasempatiksalakcinni
ama regli yüzünden CADIARZU bugün su içmem gereken zamanda içemedim ondan sonrada içsem bi faydası olmadı
tavsiyen ve ilgin için sağolkaydirigubbakcemile5 Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?