o halimden memnun olduğu için öyle bi iddaya girmez =)
benim hırsımda düğünüm yoksa bende çoktan bırakmıştım
Selam kızlar...
EvCadısı naber :))))
Ay kızlar az evvel bişiyi fark ettim, kafaya yeni dank ettiŞincik şöle oluyo:
Haftasonu bitip, pazartesi gelince, sevgülün ne zaman geliyo diye sorarsanız, HAFTAYA yanıtı verebileceğim süprizzzzz hihoyyyt :dance:
(takvimi çiziyordum da, nisanı karalama zamanının geldiğine bile şok oldum)
Valla gecenin bu saatinde biriyle paylaşamasaydım bu mutluluğu çatlardım :icecream:
paylaş tabiki canım mutluluğunu bizle paylaş
senle ilk tanıştığımızda sevgilim askerde diyodun
sonra il saymaya başladın
sonra 16 mayıs bak geldi
hakikaten çok az kaldı ya inşallah.
Selam kızlar...
EvCadısı naber :))))
Ay kızlar az evvel bişiyi fark ettim, kafaya yeni dank ettiŞincik şöle oluyo:
Haftasonu bitip, pazartesi gelince, sevgülün ne zaman geliyo diye sorarsanız, HAFTAYA yanıtı verebileceğim süprizzzzz hihoyyyt :dance:
(takvimi çiziyordum da, nisanı karalama zamanının geldiğine bile şok oldum)
hayırlısıyla gelir insaallah surda bısı kalmamıs 2 haftacık sonra buyuk bulusma gerceklesıo dulcienayı kilo vermiş olarak gören sevgilisi cok şaşırıyr ve zaten guzeldın şimdi daha da bir güzelleşmişssin diyrkaydirigubbakcemile3 bak nasıl ıkı dakıkada yazdım sız de bu anı yasıyarak oyunu gerceklestırmıs olursunuzkaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan Şeniz Teşekkürler trufcum. İnan sizlerle tanışmasaydım çok zor geçerdi bu kadar zaman. %99 sizin sayenizde, %1 de karakterim sayesinde çok kolay ve güzel geçti zaman olumunekankayizsmile
Trufcum mesajlarına baktım da bugün tartılmamışsın.. Bi de hurma yemişsin aklinialirimsmile
Ben sabah tartıldım geçen haftayla aynı kiloydum çok şükür 55,3.. bugün zımbırtının en yoğun günüydü. Yarın daha az çıkarım diye umut ediyorum.
Şeniz opuyorumnanaktan Ayy o lafları yazan ellerin ve sen dert görme hiç kaydirigubbakcemile3 Zaten güzeldini şimdi de diyo, sıkıysa demesin sempatiksalakcinni :roflol: Devamı da inşallah dediğin gibi olur canım. Ay bu kadar zaman ayrılık ve ilk buluşma delikafadulden akannehir Artık hep heyecanlı modda gezinirim ben forumda zemuszemus
yok canım kendine haksızlık etme
senin çok sağlam bir karakterin var kesinlikle
tartılmadı tatlım ya
nöbetteyim bu gece
mayısın 1 inde tartılcamya zaten
eve gidince tartılırım artık
ama inşallah bugün yediğim hurmalar yarın biyerini tırmalar olayı olmaz yani
yaa ne guzel sımdı kıpır kıpır bır heyecan var ıcınde sen bu ıkı hafta bu gazla 2 kılo verırsın bencebenım sımdıkı de dahıl olmak uzere tum sevgılılerım hep uzaktaydı bole nları cok yasamısımdır bende artık zayıflama etkısı yaratmıo uzaklık bende alıskanlık yapmıskaydirigubbakcemile3 benım zayıflamak ıcın hemen evlenmem gerekıo buna karar verdım cunku yemek yemegı sevmeyen bır sevgulum var ay cokda hassastır cok yerse karnı agrır, içi yanarmıs hatta ben ustelersem benım mıdem coplukmu nasıl yıyayım bunları kaydirigubbakcemile3 ve onun yanında yemege utanyrm dıyrm o erkek senden az yıyr dıyrm durduryrm kendımı ve o gelsıgınde yada ben yanına gıttıgımde kesın 1 kılo verırım
yaa kızlar bu ara ole karnım acıkıyorkı seytana uymadan gıdıp yatsammıkı acaba yoksa kalan 1 kase tatlıyı yada herhangı bırseyı yıyecegım. aksam yemegını erken yıyorum o yuzden acıkıyrm galıba gec yıyıncede kılo yapıo denıo ayyy sıkıldım bu hesaplardan. bırde tıbet benı cok sıkmaya basladı sızce bır ıse yarıomukı ben pek bır faydasını gordugumu sannmyrm sayılar cogaldıkcada bırakasım gelıo zorla yapıyrm yanı herturlu sporu yaparım ama tıbet zaman kaybı gıbı gelıo
bırde sureklı hapsırıyrm hasta olacagım heralde ıste dsporu aksatmak ıcın super bır neden daha
:roflol: :roflol: Ay çok güldüm canım yaw sevgiline :roflol: Sen bence evlensen onu yedirmeye uğraşırken kendin de kilo alırsın. Herşeyi beğenmez o, e sen de güzel yemeklere dayanamazsın. Şimdiden temkinli yaklaşmalı olaya kaydirigubbakcemile5
Ay zor watercım ya mesafeler. Biz de üniyi ayrı şehirlerde okuduk, her hafta ayrılık, buluşma... Ama here biri de sanki ilk ayrılık ilk buluşma gibi oluyodu nedense.. Ama bu sefer ki bambaşka, 11 aralıktan beri bi tek 8-10 ocak arası görüştük. webcam i saymıyom ama.
Ben 58 kilodan sonrasını erkek arkadaşım yüzünden aldım.
2 kilo geçmiş dönem ki hızlara bakarsam zor baya ama bugün şöyle bi düşünce yerleşti kafama. Ben iyice eve kapandım ya, e o gelince evde durmayacam... eğer ki beslenme konusunda o da bana uyarsa, esas kiloyu o zaman verecem diye şey ettim :1rolleyes:
dulcicim teşekkür ederim canım
seni görünce epey bi şaşıracak sevgilin
hadi durmayın yatın siz de artık
erken yatmaya alışmaya başlasan iyi olur
çalışmaya başlarsan ilk gün uyursun işte bak
Ay yok sakın... ben de son zamanlarda baktım acıkıyorum, akşam 7 de yemeğe çalışıyom akşam yemeğini, bugün 5 te yedim, ama 8 de de bişiler atıştırdım. Sen de yatış saatine göre düzenleme yap bence. Ama şu an kötüyse bi yudum süt iç.
Beni de tibet sıktı watercım. Bazen yaparken özellikle 3. ve 5. hareketler acaip rahatlatıyo diye kendimi teselli ediyom (her tarafımdan sesler geliyo o denli). Bi de pko ya iyi geliyo diye yazan ver, ben bu bahaneye de sığınıyom. Benim adetlerim düzene girmeye başlıyo sanırım, belki kilo vermemle alakalı ama ya tibetle de alakalıysa diye bırakamıyorum. Sen bırakırsan anlarım... Ben 21 i görene kadar devam etcem.
Tibetin 4. hareketi beni en çok sıkan.
He buarada ben ilk kez bugün yapmadım zımbırtı çok diye... Sevdiğim hareketleri biraz yaptım sadece.
Geçmiş olsun canım. Polene falan alerjin var mı?
Ay şimdi hatırladım, geçenlerde ciddi ciddi bırakmayı düşündüm ama enerjim vardı ve yaptım. İşte o gün acaip rahattığını hissettim vücudum. Çıtır çıtır sesler geliyo. Öncesinde de çok spor yapmıştım, onlarda öyle bi etki yoktu. O gün pes etmek yok diye karar aldım işte
canım benımkı daha ılgınc unıye gıttım memleketden sevgılım oldu uni bitti memleketdekınden ayrılıp unıden cıkmaya basladım tabıkı bu sırada ben sehır degıstırmıstım yıne kaydirigubbakcemile3 hıc ole aa bugun hava guzel dıarı cıkalım falan dıye arayamadım yanı hep mesafe vardı tabı askerlık daha baska sonucda bız zorda kalsak her an bulusabılırız.
tatlım ben onceden daha kıloluydum 52 ye sevgılım sayesınde ınmısımdır cunku kendısı cok zayıf hatta ılk cıktıgımız zaman ben ondan daha kıloluydum ama o da cok zayıf kılosunu hız solemıyeyım. 23 nısanda gelırken benım kılo al dırdırıma dayanamayıp bır ılac almıs kılo almak ıcın ayy bır yedıkı ole acı bırseymıskı zor yuttu dedım kı kılo aldıran seyler hep tatlı olur sanıyrdm:) tabı sonra acı olunca yıyemedı ve kavanozu da bende unutmus ıyıkı tatlı demedı yoksa tatlı krızım tuttugunda kesın yerdımkaydirigubbakcemile3
yanı bendekıde takıntımıdır nedır sureklı kılolarla ugrasıyrm kendıme yedırmemeye sevgılıme yedırmeye calısıyrm kaydirigubbakcemile3
canım evet sımdı hatrladım polenler dımı ben sureklı bu mevsımlerde bole oluyrm polenlerden olabılır yada spor yapıp terlıyrz ya ben evde terlı terlı dolanıp 1 saat sonra banyo yapyrm bırde hıc kendıme bakmayı bılmem canım bende okuldan gelınce ac oluyrm 5 yada 6 gıbı yıyrm 1 den asagıda yatmıyrm. canım masaallah dıyeyımde benım adetlerım zaten cok duzenlı ozellıkle kılo verdıkten sonra hız aksatmaz nve agrıda yoktur yanı ole bır bahane bana uymaz hareketlerı ole ıskenceyle yapıyrmkı bırakmaya cok meyıllıyım yada haftada bır ara falan versem ıyı olabılır o zaman cok sıkmaz belkı
Kız hangi bi lafına delü diyem şaşırdım kaydirigubbakcemile3 Ay cidden enteresan bi durum, insan üzülüyo kısmen bu gerçeği farkedince çünkü sevgiliyle aynı mekanda bulunmak çok farklı, öbür türlü insanın içinde çok kalıyo.. Üni boyunca ben çok içerlemiştim ne yalan söyleyem..
Watercım yerinde olsam ilk iş sevdiği en kalorili yiyeceği saptardım :jeyyar: Aaaa kuru incir sever mi, en sağlıklı hem kalori deposu, sonra kuru üzüm falan. Bunlarla beslemeli onu. Kilo alsın ki, sen de kendi kilonu daha da bi sev di mi ama kaydirigubbakcemile3
:roflol: Kız cidden delüsün, amacının kilo aldırmak olduğunu bildiğin şeye bile yan gözle bakardın haaa kaydirigubbakcemile :))
Bence normal ve de doğru bi uğraş seninki vereliniortak Sağlıklı vücut herşeyden önce gelir.
Buarada amma nazlıymış sevgilin, benimkinin askerde magnum ucuz diye günde 6 tane magnum yediğini biliyorum ohaoldumsmile Tam tosun :))) Ay buarada sanırım ben onu daha çok merak ediyorum, çok kilo aldı mı acep -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?