50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benimmm boynun ne durumda simdi?biraz daha iyimisin hayatimm? eger daha kotu olursan ilac icmiosan jel falan sursenn gevsetirdi rahatlatirdi bitanemm
dogru diosun sisliktir insallahhh
sende sabah olmussun seninki daha sistir tabi ilk gun fistigimmm gecmis olsun ayaciklarinida sicak tut sultanim

ilk günden çok çok iyi durumda sarmak iyi geldi zaten kötü olsam jel veyaa kas gevşeticide kullanırdım ama sıcak tutmanın faydasını kesin gördüm tavsiye edrim
öptüm canımın içiŞeniz

ilk günden çok çok iyi durumda sarmak iyi geldi zaten kötü olsam jel veyaa kas gevşeticide kullanırdım ama sıcak tutmanın faydasını kesin gördüm tavsiye edrim
öptüm canımın içiŞeniz

cok sevindimmm hayatimm iyi olmana bitanemmm benimm
lokummumm napiiooo tepisiomu uyuoomuu yamyammmimm??

bayanssulusmile

ne var ne yok kaç gr vermişsin bakalım bu haftakaydirigubbakcemile

iyiyim tatlışım zemuszemusdün tartıldığımda 1 kilo vermiş gözüküyordumdelikafadulden bugün sabahta aynı zemuszemusama akşam tartıda 1.5 kilo almış olarak çıktım sırnaşık şey
yaa işte böyleeeekafamçokkarıştı

ama zımbırtım ziyaretime geldi aniden ondan:1shok:

napsın lokumcum bi oraya bi buraya tırmanıyoooohaoldumsmile sonra yorulup uyuyooofisfisfis şu anda sakin sakin dolanıyo ortalıktayerimseniben

oyyy kuzumm benimmmm hale teyzesii onu oper koklar minciklar :)))
bende pisi alcamm artik dayanamiorum arada aklima geldikce agliorummm
annemlerin yanina gitcemm ordaki barinaktan bakayim diyorum hem bitanesi kurtulmus olur ordann diom

ben bugün sancıdan öldüm..:sinifsinif:

yatıyorum sürekli...benim de ziyaretçim geldi ama bir geldi pir geldi...:1ninca:

ben o yüzden tartılmadım..bitsin bi tartılayım bakayımlaelaelaelaelae

oyyy kuzumm benimmmm hale teyzesii onu oper koklar minciklar :)))
bende pisi alcamm artik dayanamiorum arada aklima geldikce agliorummm
annemlerin yanina gitcemm ordaki barinaktan bakayim diyorum hem bitanesi kurtulmus olur ordann diom

annenler yazlıktalarmı canım ??

tabi bitanem iyi edrsin tek tavsiyem almak için alma biliyorum pisilerin hepsii çok çok seviyorsun hiç ummadığın bir anda karşına yardımının dokunacağı bir yavrucak çıkıcaktıropuyorumnanaktan

yatıyorum sürekli...benim de ziyaretçim geldi ama bir geldi pir geldi...:1ninca:

oy oyyyy kıyamammmm :teselli:

topiğimizin zımbırtı haftası galibaalaelaelaelaelae
senin midenin derdide çıktı ortaya tabbii buna etken birazda üşütmesengözlerimebaksanab

işin ilginç yanı hiç ağrım da yok iyimi nasıl geldi onu bile anlamadım bu ay:sm_confused:

evet bitanemmm nisan basi gittilermisdii gulumm
aslinda prensesimin aynisindan almak isterim cunku onun hasreti cok fena sorma aklima geldikce agliorum ama aynisini bulmam zor olcak heralde

gecmis olsun canimm ayaciklarini sicak tut emi tulumba tatlimm opuyorumnanaktan

evet bitanemmm nisan basi gittilermisdii gulumm
aslinda prensesimin aynisindan almak isterim cunku onun hasreti cok fena sorma aklima geldikce agliorum ama aynisini bulmam zor olcak heralde

bitanem aynısını bulsan bile huyu suyu hareketleri çok başka olur ve bu seni üzer hayal kırıklığı yaşarsın bu sefer zaten prensesçik sana geldiğinde bayaa büyükmüş yani yavruluk sorunları olmadı iyi düşün bitanem hepside melek ama onlarında farklı karakterleri var

ayyyy benim heğ ağrılı hep ağrılı ama bu sefer soğuk soğuk terledim...iyi bari ağrısız gelse ne güzel...
geçmiş olsun hepimizezemuszemus

dogru diosun canim en iyi farkli almak prensese benzeyen olmasin hem gordukce onu hatirlar daha kotu olurum belkide
prensesim bana geldiginde yavru deildi alti veya sekiz aylikti heralde yine o kadar bakarim hayatimm pamugum ise elime dogmustuu annesini bakioduk on iki sene once sonra hamile kaldi dogumu oldu eve aldik hepsini annelerinle birlikte ne guzeldiler cak cuk emiolardi buyudukten sonra zaten uc taneydiler pamuk bizde kaldi ikiside komsular almisti pamugumun bebekligi cok seker di ama prensesimin bebekligini goremedim
bakalim simdi kismet hangsinde olcak ama cok ozledim uyumayi oynamayi kucagimda mirildanmalarini

Selam kızlar...

EvCadısı naber :))))

Ay kızlar az evvel bişiyi fark ettim, kafaya yeni dank etti Şincik şöle oluyo:

Haftasonu bitip, pazartesi gelince, sevgülün ne zaman geliyo diye sorarsanız, HAFTAYA yanıtı verebileceğim süprizzzzz hihoyyyt :dance:

(takvimi çiziyordum da, nisanı karalama zamanının geldiğine bile şok oldum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…