Ben pek problem etmiyorum sanırım:)
saolasın bitanem pek ağrı kesici kullanmayı sevmiyorum sarıp sarmaladım boynumu birde bugün bağa gittim yaprak topladık o güneşte boynumda hafif yünlü şal ve ceket vardı
umarım sende rahatlarsın canım seninki kilo değildir bitanerm rahat ol şişliktir bende sabah regli oldum üzerimi değiştirirken tartıldım 58 gibi belki daha az neyse akşam eve geldim tartılayım bi dedim bide ne göreyim 59.5 yuhhhhhhhhh 1.5 kilo şişermi insan eyvahedigeldismile ama biliyorum kesin şişlik çümkü kaç gündür 58 civarıydım
kıyamam yaaa şu çukuları kilitle bari eşin yedikten sonra:teselli:
yasemincimm hayatim nasilsinnn tatliskomm?
evet tatlışım oluyor bazen böylee fisfisfis
iyiyim bebeğim sen nasılsın olumunekankayizsmile
canim benimmm boynun ne durumda simdi?biraz daha iyimisin hayatimm? eger daha kotu olursan ilac icmiosan jel falan sursenn gevsetirdi rahatlatirdi bitanemm
dogru diosun sisliktir insallahhh
sende sabah olmussun seninki daha sistir tabi ilk gun fistigimmm gecmis olsun ayaciklarinida sicak tut sultanim
ilk günden çok çok iyi durumda sarmak iyi geldi zaten kötü olsam jel veyaa kas gevşeticide kullanırdım ama sıcak tutmanın faydasını kesin gördüm tavsiye edrim
öptüm canımın içiŞeniz
bayanssulusmile
ne var ne yok kaç gr vermişsin bakalım bu haftakaydirigubbakcemile
cok sevindimmm hayatimm iyi olmana bitanemmm benimm
lokummumm napiiooo tepisiomu uyuoomuu yamyammmimm??
napsın lokumcum bi oraya bi buraya tırmanıyoooohaoldumsmile sonra yorulup uyuyooofisfisfis şu anda sakin sakin dolanıyo ortalıktayerimseniben
iyiyim tatlışım zemuszemusdün tartıldığımda 1 kilo vermiş gözüküyordumdelikafadulden bugün sabahta aynı zemuszemusama akşam tartıda 1.5 kilo almış olarak çıktım sırnaşık şey
yaa işte böyleeeekafamçokkarıştı
ama zımbırtım ziyaretime geldi aniden ondan:1shok:
oyyy kuzumm benimmmm hale teyzesii onu oper koklar minciklar :)))
bende pisi alcamm artik dayanamiorum arada aklima geldikce agliorummm
annemlerin yanina gitcemm ordaki barinaktan bakayim diyorum hem bitanesi kurtulmus olur ordann diom
ben bugün sancıdan öldüm..:sinifsinif:
yatıyorum sürekli...benim de ziyaretçim geldi ama bir geldi pir geldi...:1ninca:
ben o yüzden tartılmadım..bitsin bi tartılayım bakayımlaelaelaelaelae
annenler yazlıktalarmı canım ??
tabi bitanem iyi edrsin tek tavsiyem almak için alma biliyorum pisilerin hepsii çok çok seviyorsun hiç ummadığın bir anda karşına yardımının dokunacağı bir yavrucak çıkıcaktıropuyorumnanaktan
ben bugün sancıdan öldüm..:sinifsinif:
yatıyorum sürekli...benim de ziyaretçim geldi ama bir geldi pir geldi...:1ninca:
ben o yüzden tartılmadım..bitsin bi tartılayım bakayımlaelaelaelaelae
evet bitanemmm nisan basi gittilermisdii gulumm
aslinda prensesimin aynisindan almak isterim cunku onun hasreti cok fena sorma aklima geldikce agliorum ama aynisini bulmam zor olcak heralde
oy oyyyy kıyamammmm :teselli:
topiğimizin zımbırtı haftası galibaalaelaelaelaelae
senin midenin derdide çıktı ortaya tabbii buna etken birazda üşütmesengözlerimebaksanab
işin ilginç yanı hiç ağrım da yok iyimi nasıl geldi onu bile anlamadım bu ay:sm_confused:
bitanem aynısını bulsan bile huyu suyu hareketleri çok başka olur ve bu seni üzer hayal kırıklığı yaşarsın bu sefer zaten prensesçik sana geldiğinde bayaa büyükmüş yani yavruluk sorunları olmadı iyi düşün bitanem hepside melek ama onlarında farklı karakterleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?