Ay dikkat et kendine, özellikle terli iken evdeki açık camlara falan çok dikkat et en azından. Ve spordan sonra üstüne bişiler giy.
Bence gayet iyi o zaman akşam yemeği vaktin de, bugün geç saate kaldın :)))
Maşallah watercım. Benim de ağrı problemim yok çok şükür, olsa da az ağrıyor. Ama buna rağmen miktar çok olduğu günler ancak wc ye gidiyom :1ninca:
Bence de en iyisi o sanırım... ay şu 4. hareket olmasaydı :sinifsinif: Bugüne kadar senin *+ sanırım o zaman, listeyi güncelliyem bari hemen
evet tıbetım bıtmıstır senın gazına geldım dulci tabloyu guncellıyrm dıyınce bır gunu bos gormeye dayanamadım kalktım ve yaptım kaydirigubbakcemile3 bırde su tık seslerı benım 5. hareketde cıkıo sevyrm o hareketı
Benim de midem hassas, o yüzden bi çok dediğini çok iyi anlıyorum sevgilinin... Ama insanın bazı yiyeceklere de zaafı olmaz mı yahu cokacimcoook O yiyecekleri de insan doysa bile yemek ister :))
Watercım ya, özellikle sevgilin böyleyken kilona takmazsan şaşarım zaten... Kesinlikle bedenler büyüyo. %100 lcw bunun en güzel örneği valla. xs ları bile büyük gelcek nerdeyse :)) Onun dışında geçen xs gömlek hediye edildi. Bi tek göğüs farkından dolayı kapandı düğme, diğer her yeri çok güzel oldu bayanssulusmile Ama yine de çok zayıflık insana yakışmıyo watercım, sınırı iyi belirlemeli...
Rahat da geçti denemez de... kendisi yemek neyim seçmez. Çok abur cubur yer, kola içer. Ama spor çok yaptığı için ben de daha fit bi sevgili bekliyom aslında
Bu saatteki de olur di mi, ben de yapcam yaw
Aynen, benim de 5. harekette çıkıyo, süper de oluyo :)) Cidden omurga problemlerine çok faydalı bence.
Ama zımbırtıyken 2. harekete yüklenmiyom, miktarı azaltıyomuş..
Watercım sen bugün tibeti 15 yapacaktın :))
yaa canım en cok sevdıgı sey asure, sutlac pudıng dır yanı sutlu tatlılar en zararsız olanları onuda hergun yerse bıkar zatenkaydirigubbakcemile3
lcw evet cok buyuk bırde mavinin bedenlerı buyuk bence canım bence ınsan rahat ettıgı kıloda olmalı yoksa ınsanın psıkolojısı bozuluo
yaa sen o kadar ayrılıkdan sonra her halıyle kosarsın sevgılınekaydirigubbakcemile3 bunları dusunme askerden gelen herkes kılo vermıs oluo genelde yaa askerdeyım psıkolojısı bıle yeter.
Aşure tam kalori deposu aklinialirimsmile
Kesinlikle katılıyorum canım. Kıyafet alırken, hiç bi fazlalığımı düşünmek istemiyorum artık, ona ulaşana kadar devam :lepi:
Biz birlikte aldık kiloları canım, askerde bilem uğraştım yedikleriyle :kedi: Napam onu durdurmasam şeker komasına gircek, sağlığını düşünüyom.
E orası öyle tabi :asigim:
aynen katılıyrm bır kıyafetı gıyerken acaba bıryerım cıkacakmı dıye dusunmek ıstemym aslında benım en onemlı problemım bacaklar ozellıklede baldır yaa bazen arkadan bakıyrm baldırımla kalcamın orantısı aynın yanı aynı hızadalar ust bacagım baldırımdan daha duzgun ve ıncedır
Yaptım bilem ben de :lepi: Bi ikimiz kaldık aksatmadan yapan olumunekankayizsmile Sen zaten şu anda da çok zayıfsın yesa gibi zaten, o yüzden rahat ol. Kilo almadığın her hafta güzeldirEğer bünyene uygunu vermekse zaten verirsin bence...
Ben o dönme hareketini kimsenin yanında yapmıyomAma sevgülümün yanında yapardım ben de Ona anlattım bu hareketleri, gelince ona da başlatcam :))
Aslında sen de çizelge koysaydın iyi olacaktı watercım yaw:
Uygun bi zamanda yapmak istersen:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Ha bi de max kaç kilo oldun? Bi de yaş kaç, bi de ufukta evlilik var mı aklinialirimsmile :)) Çok özele girdiysem mazur gör sempatiksalakcinni
Ay bi de bana bakma sen, uykun geldiysen yat.. kaydirigubbakcemile3
:uhm: Benim de en büyük problemim bacaklar canım, çocukluktan beri maşallahı var ama tam olarak neyi kastettiğini anladığımdan emin değilim.
Ha şimdi anladım, wikipedia dan baldır neresi orayı baktım, hep unutuyom onun adını :kedi: :))
Pöf benim üst de kalın, baldır da kalın... Hep spordan şüphelenmişimdir.. Ama bence sana öyle geliyordur, sevmediğimiz yerlere odaklanarak baktığımızdan bize daha abartılı gözüküyor...
Baldır bi de cidden ilginç bölge, çok incesi de kötüüü, kalını da... çok kaslısı da kötü, çok kassızı da... :sm_confused:
bende spordan suphelenıyrm cunku kucukten berı hep bısıklet bınıp kosarım ve bısıkletın vıtesını ıyıce yukseltyrdm bu gercek bısıklet kondısyon aletı degılaklinialirimsmile daha cok kılo verılıo dusuncesıyle sonra ıyıce kalınlastı yoksa vucudum orantılıdır.cok kılolu olsamda abartılı durmaz. ama sankı platesdekı lastıkle esneme hareketlerı bıraz ıncelttı gıbıme gelıo cunku uzun botlarımdan anladım bakınca kendımde farkedebılıyrm zaten
Sen benim kilo rekorunu kırmışsın kaydirigubbakcemile3 Boylar aynı olunca, göbişini ne halde olduğunu tahmin edebiliyom :)) Cidden güzel kilo vermişsin, tebrikler..
Sanırım benim de en sevmediğim yerim baldır boshayallersmile Bi 5 kilo daha verirsem orası da etkilenir az da olsa diye umut ediyom...
Yok yaw, bence 40 a kadar genciz güzeliz... 40 da sonrasını daha düşünmedim bayanssulusmile :)) Küçük göstermek büyük avantaj, insan sevindirik oluyo :) Resmin varsa kolayda yükler misin aklinialirimsmile (benim resim yüklüydü bi ara, sen gördün mü bilmiyom..)
Oooo şimdiden mutluluklar dilerim watercım, bizim iş olayı olsa ama hiç beklemeyiz ohaoldumsmile :)) Bence de nişanı uzatmamalı vereliniortak Çünkü biz de nişanlı gibiyiz ama yine de işine gelmeyen şey de arkadaş muhabbetine daha rahat oluyosun :))) (aileler açısından)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?