yok canım ben senı gormedım ama bakayım dur ugrasayım foto koymaya bakarsın sonra hemen kaldırırım
canım benım gobek pek cıkmıodu belkı bana ole gelıodu bılmıyrm ama benım vucut orantılı olunca abartı durmuodu sadece kılolu oldugum bellıydı ama kımse benım 60 lara cıktıgımı tahmın edemezdı bende solemezdım sımdıde bunun avantajı vardır bende dur hafta sonu cekıldıgım tam havaya zıplarken kı fotom var kaydirigubbakcemile3 orda ole bır pozkı tam vucut orantılarım bellı oluo gelıo hemen
tatlım bu foto nasıl koyuluo bır anlatsana bır
Albüm düzenleye git canım, orda albüm yükle şeysi olur, zaten yönlendiriyo sayfa seni. Fotolarının boyutu çok büyükse o zaman küçültmeyi anlatam?
fotoyu oraya tasıyrz dımı tasyrm foto gozukuo sayfada baska bısey olmuo bakıyrm kaydetmemıs normal makınadan cekılmıs fotolar bakım kucuk varmı dıye ama yoktu heralde
Bi de kesinlikle 28 göstermiyon!!!!
sagol tatlılm mekan ayder yaylası rıze tatılde sevgılımle karadenız turu yaptıkda ayrıca bu yorumun ıcın ayrıyeten tesekkurler alt bacak olayını yarın yazlık fotolarla kanıtlayacagımkaydirigubbakcemile3
:roflol: Ay yok kız ne kanıtlaması, sonradan yazdım zaten, orda çok ince gözüküyo ya, kotlu fotodaki kalınlık daha gerçekçi ve hoş gözüküyo onu kabul ediyom, benim zevkime göre ideal kalınlık.. Yani hedef kilom senin kilon aklinialirimsmile Ay inşallah ben de o kiloda senin gibi gözükürüm.
Ay benim hayalimde de karadeniz turu var, siz bizden erkencisiniz :)
Watercım sen çalışıyon, valla seni bu saate kadar tuttum diye üzülüyom bi taraftan boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?