50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de orantılıyım ama 62 de benim göbek çıktı ama fast food dan dolayı kilo aldım yani komple yağ, bi de spor yapmayınca.... Ben senden daha çok şişmişimdir... Hiç görme göbekli günleri :sinifsinif:

Ayyy heyecanlandım, ben de elimdeki eski fotolardan koyam bari,, boydan yok ama adam akıllı..

Albüm düzenleye git canım, orda albüm yükle şeysi olur, zaten yönlendiriyo sayfa seni. Fotolarının boyutu çok büyükse o zaman küçültmeyi anlatam?

fotoyu oraya tasıyrz dımı tasyrm foto gozukuo sayfada baska bısey olmuo bakıyrm kaydetmemıs normal makınadan cekılmıs fotolar bakım kucuk varmı dıye ama yoktu heralde

fotoyu oraya tasıyrz dımı tasyrm foto gozukuo sayfada baska bısey olmuo bakıyrm kaydetmemıs normal makınadan cekılmıs fotolar bakım kucuk varmı dıye ama yoktu heralde

Aynı maile dosta attach eder gibi yüklüyorsun, başta özel albüm seçince zaten bi tek ben görebilcem. Önce olduğu gibi dene, olmazsa da bu saatte yormayayım watercım seni. Office picture manager dan falan küçültmek gerekiyo..

canım cok tatlısın yaa sacların kıvır kıvır ne kadar guzel. yuzun cok hos. sevdıgım ınsan tıplerı vardır ıste bu da bunlardan bırıydı yazılarından ıyı ve canayakın bırı oldugunu anlamıstım resıme bakınca bunu garantıledım. cok mutlu oldum senı gorunce yaa bende eklemek ıstyrm ama sana borcum olsun bunu en kısa zamanda yapacagım bu fotoları senmı kuculttun

sırnaşık şey opuyorumnanaktan Çoook teşekkürler canım yaw, sen zaten havaya zıplarken çekildiğim foto der demez çok sevdim seni kaydirigubbakcemile3 Çok basit yaw, elinde office picture manager var mı? Ya da o tarz program.. Varsa resmi ordan aç.. yeniden boyutlandır de ve büyük boyutu 600 yap, eni otomatikmen küçülür zaten. (buarada sen albüme yüklemeye çalıştığında hata vermediyse sanırım bura da küçültüyo fotoları...)

Benim tüm fotoları erkek arkadaşım kendisi çektiğinden ayakta 2-3 pozum var, onlar da eski ve kötü :kedi: Boydan olsa boydan da koyardım.

canım fotoyu goturunce buyuk geldıgınden mı kaydedıldı falan demıo sayfada foto cıkıo o kadar kuculttum ama ne kadar olmalıkı

:roflol: Ay yok kız ne kanıtlaması, sonradan yazdım zaten, orda çok ince gözüküyo ya, kotlu fotodaki kalınlık daha gerçekçi ve hoş gözüküyo onu kabul ediyom, benim zevkime göre ideal kalınlık.. Yani hedef kilom senin kilon aklinialirimsmile Ay inşallah ben de o kiloda senin gibi gözükürüm.

Ay benim hayalimde de karadeniz turu var, siz bizden erkencisiniz :)

Watercım sen çalışıyon, valla seni bu saate kadar tuttum diye üzülüyom bi taraftan boshayallersmile

canım yaa senıde bu saate kadar beklettım foto ugruna ben yatayım artık uykumda yok ama arkadasla bugun carsı pazar gezecegz enerjı topluyayım sana ıyı geceler tatlı ruyalar opuldunopuyorumnanaktan

Rica ederim canım, ben zaten gececiyim, teşekkürler paylaşımların için Tatlı rüyalar, iyi gezmeler opuyorumnanaktan

canım yok bugun benım ders gec basladıgı ıcın 10 da kakmıstım zaten ben alısıgım gec yatmaya ınsaallah canım ıstedıgın ve mutlu oldugun kıloya ulasırsın

bız sevgılımle gezmeyı cok severız uzun tatıllerde kesın bıryerlere gıderz evlenınce dert daha cok olur bekarken evlenmemısken gezıp tozup tatıl yapyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…