50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Rica ederim canım, ben zaten gececiyim, teşekkürler paylaşımların için Tatlı rüyalar, iyi gezmeler opuyorumnanaktan

onemlı degıl canım senı gormekte bana mutluluk verdı hatta senı bırakamıyrm bır turlu gıdemedım sankı bırakırsam burda yalnız kalacakmıssın gıbıme gelıo kaydirigubbakcemile3 şimdi kesin gidiyrm gorusurz yarınopuyorumnanaktan

Ben 12 de kalkmıştım sempatiksalakcinni Hep beraber kaydirigubbakcemile5

Ay çok güzel yaw, darısı başımıza... Maceralarının devamını bekliyorum kaydirigubbakcemile3

Tatlı rüyalar tekrardan opuyorumnanaktan

sempatiksalakcinni Teşekkürler canım, ben de yatarım artıkın. Öptüüüüüüüm Şeniz

günaydın kızlar zemuszemus ii hafta sonları dilerim opuyorumnanaktan
ben yine emekli albay gibi 7 de uyandım kaydirigubbakcemile3 oraya dön buraya dön sıkıldım 7 30 da ayaklandım sempatiksalakcinni

ben kaçim kahvaltı yapim çok açım bye bye

mutlu haftasonu diliyorum hepinize kızlarrr

gezin tozun eğlenin ayyyyyyyyyyy ay ne güzel

linguistcim günaydın canım erken kalkmak iyidir güzel bir alışkanlık
tweety cim sana da günaydın canım senin çocuklar da erken kalkıyor sanırım bizm kız da öyle
ama ben şimdi işteyim nöbetçiydim bu gece 10 da teslim edicem nöbeti.
sizler güzel bir kahvaltı yaparsınız şimdi bize kahvaltıyı gece veriyorlar
dün gece abartısız 15 tane tost yapıp yediler ben yemedim gece 12 idi saat
yoğurt getirmiştim yanımda ondan yerim şimdi ben de napiyim

ben kaçim kahvaltı yapim çok açım bye bye

mutlu haftasonu diliyorum hepinize kızlarrr

gezin tozun eğlenin ayyyyyyyyyyy ay ne güzel

afiyet olsun datlum opuyorumnanaktan

ewet canım mesajından anladığım kadarıyla ilerde inş. çoluk çocuk olduğunda da işime yarıcak sanırım bu alışkanlığım kaydirigubbakcemile2
kolay gelsin canım az kalmış gerçi 40 dk ya biticek nöbet :))
bu sana yapılırmı hoş aslında gecenin o saatinde tost yiyerek kendilerine kötülük ediyolar ama neyse sen en iyisini yapmışsın olumunekankayizsmile
senin bugün tartı günündü sanırım trufcum inş. 53 lü bişi ler çıkar tartıda :lepi: bizi haberdar et merakta bırakma opuyorumnanaktan

inşallah 53 olurum Allah'ım emeklerimi boş çıkarma ya Rabbim. :Saruboceq:
aslında bana da sürpriz olacak 54,7 nin altını hiç göremedim kaç gündür de tartılmadım
koşa koşa gelip buraya haber vereceğimden emin ol tatlım a.s.

aminnnn canım benim aminnn yerimseniben :Saruboceq:

ben kaçtım kızlar
hepinizi kocaman öpüyorum
ayyy çok heyecanlıyım
kaç çıkıcam acaba
görüşürüz inşalllaaaaaaaaaah
hoşçakalın

Selam Kızlarrr...Kaç gündür yazamıyordum.. Özledim sizi yahuuopuyorumnanaktan Dün 45 dk yürüdüm,ondan önceki gün yarım saat,ondan önceki gün de rekor kırdım ve 3,5 saat yürüdüm ama ayaklarım koptukaydirigubbakcemile3 Sabahları bi fincan yeşil çay,bi dilim çavdar ekmeği ve peynir zeytin domates falan ama az miktarda.. aralarda elma yiyorum,öğlen de halk ekmeğin altınçörek diye bi ekmeği var onu yiyorum,çünkü öğle saati yolda oluyorum,akşam da yani saat 5-6 gibi çorba ve bi dilim çavdar ekmeği yiyorum.. Aralarda elma erik gibi meyvelerden yiyorum.. Ve günü çayla kapatıyorum... Ama bu hafta arada bi kek ve bi dilim pizza yedim:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Sabah kahvaltısında 1 dilim çavdar ekmeği,bi tane haşlanmış yumurta,kibrit kutusu kadar peynir,bolca maydonoz ve 2 bardak çay içtim.. Birazdan da yürüyüşe gitcem..

Bu arada bu hafta 500 gr vermişim.. Şuan da 55,5 kiloyum... Çok mutluyum...kaydirigubbakcemile3

canım hoş geldin opuyorumnanaktan
bana yediklerin çok az gibi geldi öğlen müsait olmuyosun ama akşamları sadece çorbayla geçiştirmesen daha iyi olur sanki yerimseniben sebze ,yeşillik baklagil falan da olsun menülerinde Şeniz en azından çorbanın yanında peynirli yada balıkli bol yeşillikli bi salata olabilir :lepi:
bu arada tebrikler 500 gitmiş kaydirigubbakcemile5

Günaydınlar herkesee..
güneşli ve güzel bir gün bugünn.
ama reglden dolayı karnım fena ağrıyor. önce alışveriş,sonra temizlik ve akşamada misafirim var.
yorucu ama zevkli geçecek bir gün olacak inşallah.
herkese iyi hafta sonları.
kocamannn öpüldünüz...

eveeeeet
kilo bildirimimi yapıyorum
53,6 çıktıııııııııım
:sm_cool: :dance: :teytey: :smiley-cool: zemuszemus guclubacismile boshayallersmile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan bayanssulusmile kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile sositososito :Saruboceq: Şeniz cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook alkisalkisalkis vereliniortak :içelim: :hooray: :icecream: buyrunnnnnnnnn hihoyyyt

ne kadar mutluyum bilemezsiniz
vücudumdaki değişimi aynada görmek paha biçilemez.
çok mutluyum çoooooooook

eveeeeeeet darısı gelecek ay 51 olmaya inşalllaaaaaaah

kolay gelsin canım akşama ziyafet war desene :jeyyar:
öptüm bende opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…