Arkidişler sabah kalktım bir sürü domates - salatalık yedim, süt içtim biraz meyve yedim, azıcık ekmek yedim ve yeşil çay içtim. Birde topiklerden birinde cevizli sarımsaklı suyunun zayıflattığını okumuştum. Bu sabah uyguladım devam ederim inşallah, işe gelirkende soğanı kaynattım suyunu termoslu bardağıma koyup getirdim, öğlene de onu içicem + biraz yemek tabi. moonserose0 o topiğe baktım ama ben işyerinden bağlandığım için heralde bazı fotoları bilgisayar göstermiyor, o yüzden hiçbişey göremedim :1ninca:. Yoksa çok merak ettim seni. Eminim çok güzel geçmiştir görüşmeniz. Kahveyi soranlar olmuş, nescafenin (veya granül kahvelerin diyim) selülit yaptığını okumuştum topiklerden birinde yine de içip içmemek size kalmış... yaw arkadaşlar öyle birşey olsa ki kalorisiz olsa yesek yesek ve zayıflasak. Benim için tadı önemli diil sadece tok tutsun beni yeter :jeyyar: aç kalmaya dayanamıyorum kötükedihüso
günaydın kızlarr sabahleyin kalktım hiç göbeğim yoktu akşam bişey yemeden yattım cnm istemiyordu ama onun için yemedim sabah bir kalktım göbeğim yok şuna için düşünüyorum sanırım göbekten ziyade şişkinlik problemim var benim ya sankiiCADIARZUçünkü taşa falan oturuyorum
Evet moonserose0 ekleyebilirsen bakmayı çok isterim, ama bir çok resmi göremiyorum :1no2: . Şimdi ara zamanı, bir tane diyet bisküvi yesem cokacimcoook bişey olmaz di mi?
merhabalar...........
ben de 1.58 boyundayım, 53 kiloyum. ama hedefim 50'nin altına düşmek ve özellikle de yanlarımdaki fazlalıklardan kurtulmak.
Ailemle yaşadığım için (ki annem kilo verme çalışmalarıma şiddetle karşı çıkıyor) rejim yapmam zor, ama sporla halledebilirim umarım..
halledebilirim değil mi
sabah yeşil çay ve diyet bisküvi
öğlen klasik kahvaltı
ara diyet biskivi
akşam nohut ve bulgur pilavı salata
ve dondurma canım çok istemişti:icecream:
3.5 lt su
ne çok yemişimcokacimcoook yine off booğazımı hiç tutamıyorumklava:
spora gelince sabah 5km yürüyüş ve yürüyüş yolunda bi aletler var onlardan yaptım evde 50 mekik ebru şallıyla göbek hareketleri pek yapamıyorum ama 500 adım stepper akşam 3 km yürüyüş
spor yapmayı seviyorum ama iştahımmı artıyo ne böyle kilolar gidermiykişakkıdı
3,5 litre su çok fazla diil mi? benim başım dönüyor çok fazla su içince, neden bilmiyorum...
3,5 litre su çok fazla diil mi? benim başım dönüyor çok fazla su içince, neden bilmiyorum...
moonserose0 burdasın, bana acil salata + tavuk + ayran öğle menüsü için uygun mudur? söyleyebilri misin? ayranı çıkartalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?