50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar.59 kilo olarak geldim aranıza.
yeni bi egsersize başladım.çok faydasını gördüm callenatic.
şu kahveyi sorcam.kahve yağ yskıomuşya.nescafe mi yoksa türk kahvesimi?

günaydın kızlar,bakıyorum burası itiraf köşeniz olmuş klava:

eylemciğim klahve direk yağları yakmıyor canım ama metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı oluyor.örneğin sabah aç karnına 2 adet kayısı veya 1 fincan sade kahve metabolizmayı hızlandırdığı için güne daha zinde başlıyorsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...r/286111-samsunun-gulleri-bulustuuuuu-35.html

bakın bakalım beni tanıyabilecek misiniz :))

günlük beslenme :

sabah :klasik kahvaltı(çavdar ekmekli)
ara:250 ml süt
öglen :bir kase bezelye yemeği,2 kaşık bulgur pilavı
ara:1 avuç kiraz
akşam:4 kaşık patates oturtma
ara:yok

tüketilen sıvı miktarı:2,5 lt litre su

psigocuğum benim bildiğim sade nescafe ama türk kahveside aynı etkiyi yaparmı bilmiyorum.ben kış aylarında aşırı üşüdüğüm için bir kaç gün denedim .cidden metabolizmayı hızlandırıyor ısındığımı hissediyordum ama mideme dokunmuştu sabah sabah daha da tüketmedim
herkese kolaylıklar dilerim

Arkidişler sabah kalktım bir sürü domates - salatalık yedim, süt içtim biraz meyve yedim, azıcık ekmek yedim ve yeşil çay içtim. Birde topiklerden birinde cevizli sarımsaklı suyunun zayıflattığını okumuştum. Bu sabah uyguladım devam ederim inşallah, işe gelirkende soğanı kaynattım suyunu termoslu bardağıma koyup getirdim, öğlene de onu içicem + biraz yemek tabi. moonserose0 o topiğe baktım ama ben işyerinden bağlandığım için heralde bazı fotoları bilgisayar göstermiyor, o yüzden hiçbişey göremedim :1ninca:. Yoksa çok merak ettim seni. Eminim çok güzel geçmiştir görüşmeniz. Kahveyi soranlar olmuş, nescafenin (veya granül kahvelerin diyim) selülit yaptığını okumuştum topiklerden birinde yine de içip içmemek size kalmış... yaw arkadaşlar öyle birşey olsa ki kalorisiz olsa yesek yesek ve zayıflasak. Benim için tadı önemli diil sadece tok tutsun beni yeter :jeyyar: aç kalmaya dayanamıyorum kötükedihüso

canım rtesimleri ekleyen arkadaş düzenlemeyi birkaç sayfa sonra yapmış ondan görememişsindir,ben eklerim kendimi buraya bakamadıysan :))
cevizli sarmısaklıyı suyu bende çok araştırdım ama korktum içmeye çünkü normalde tansiyonum çok düşüktür sarmısak daha da düşürür zannediyorum. kalorisiz tok tutan bişey demişsin değil mi hayatım benim bir önerim var,kalorisiz değil ama az kalorili bişey ; SALATALIK zemuszemus

günaydın kızlarr sabahleyin kalktım hiç göbeğim yoktu akşam bişey yemeden yattım cnm istemiyordu ama onun için yemedim sabah bir kalktım göbeğim yok şuna için düşünüyorum sanırım göbekten ziyade şişkinlik problemim var benim ya sankiiCADIARZUçünkü taşa falan oturuyorum

Evet moonserose0 ekleyebilirsen bakmayı çok isterim, ama bir çok resmi göremiyorum :1no2: . Şimdi ara zamanı, bir tane diyet bisküvi yesem cokacimcoook bişey olmaz di mi?

canım şişkinlik problemin varsa bitki çayları içmeni tavsiye ederim , mesela kiraz sapı,mısır püskülü ve maydanoz kaynatıp içebilirsin

Evet moonserose0 ekleyebilirsen bakmayı çok isterim, ama bir çok resmi göremiyorum :1no2: . Şimdi ara zamanı, bir tane diyet bisküvi yesem cokacimcoook bişey olmaz di mi?

olmaz canım 2 bisküviden bişey afiyet olsun :))

Öğlene yarım pors. tavuk şiş ve salata yicem. Yanında ayran içsem problem olur mu? Diyet konusunda çok tecrübesizim, neyi neyle yersem kilo yapar pek bilmiyorum.

merhabalar...........

ben de 1.58 boyundayım, 53 kiloyum. ama hedefim 50'nin altına düşmek ve özellikle de yanlarımdaki fazlalıklardan kurtulmak.

Ailemle yaşadığım için (ki annem kilo verme çalışmalarıma şiddetle karşı çıkıyor) rejim yapmam zor, ama sporla halledebilirim umarım..

halledebilirim değil mi

sabah ve öpğlenleri hafif birşeyler yiyebiliyorum ama akşmaları annem oyle güzel şeyler hazırlmaış oluyor ki dayanamıyorum....
:1no2::1no2::1no2:mafoldumbenmafoldumben:1no2::1no2::1no2:

sabah yeşil çay ve diyet bisküvi
öğlen klasik kahvaltı
ara diyet biskivi
akşam nohut ve bulgur pilavı salata
ve dondurma canım çok istemişti:icecream:
3.5 lt su
ne çok yemişimcokacimcoook yine off booğazımı hiç tutamıyorumklava:
spora gelince sabah 5km yürüyüş ve yürüyüş yolunda bi aletler var onlardan yaptım evde 50 mekik ebru şallıyla göbek hareketleri pek yapamıyorum ama 500 adım stepper akşam 3 km yürüyüş
spor yapmayı seviyorum ama iştahımmı artıyo ne böyle kilolar gidermiykişakkıdı

hoşgeldin canım ,ahh bu anneler ve yemekleri yok mu :çok üzgünüm: şükür benimki alıştı artık bişey demiyor , böyle daha mutlu olduğumundan farkında olduğu için destekliyor bile .aslında gayet normalsin şekerim ben 1,55 boyla 54 ü hedefliyorum ve ideal kilom bedenime göre 54 dür.senin sorunun bölgesel mi?

moonserose0 burdasın, bana acil salata + tavuk + ayran öğle menüsü için uygun mudur? söyleyebilri misin? ayranı çıkartalım mı?

aaa haksızlık etme kendine hiçde çok yememişsin aslında gayet iyi ama aralarda meyve ,yoğurt,süt tüketirsen daha iyi olur.spor yaparkende iştahım açılmaz :jeyyar: illede açıldıysa salatalık yer dindirisin

3,5 litre su çok fazla diil mi? benim başım dönüyor çok fazla su içince, neden bilmiyorum...

hayatım 3,5 lt suyu aynı anda tüketmiyoruz ki gün içerisinde yavaş yavaş içiyoruz.benim yanımda sürekli kocaman su şişem var hatta adım işyerinde şarapçıya çıkdı gül hanım dikliyor yine diyip gülüyorlar kaydirigubbakcemile3

3,5 litre su çok fazla diil mi? benim başım dönüyor çok fazla su içince, neden bilmiyorum...

ben su içmeyi çok seviyorum elimde herzaman bir su şişesi olur bittikce doldurur içerim özellikle yemeklerden sonra belkide 3.5 daha fazla içiyorum ama napıyım alışmışım devamlı su içiyorum aslında suyunda fazlası zararlymış vücutdaki vitaminleri atıyomuş

moonserose0 burdasın, bana acil salata + tavuk + ayran öğle menüsü için uygun mudur? söyleyebilri misin? ayranı çıkartalım mı?

canım salata az yağlı,tavuk yağsız ızgara veya haşlama olursa bence gayet iyidir ,afiyet olsun şekerim

kızlar ben biraz hızlı kilo vermek istiyorum bunun için spor yanında yan bişey kullanmak istiyorum elma sirkesi içmeye kalktım ama midem bulandı içemiyorum ilaç gibi bişeylerde kullanmak istemiyorum zaten eşim izin vermez çünkü kilolu olduğum düşünmüyo doğal işe yarar kilo vermeye yardımcı bişey kullanıp faydasını gören varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…