50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar bende 56 kiloyum 50 olmak istiyorum. Boyumda kısa 1,55. Yürüyüşe başlayacağım eski formuma dönmek istiyorum. Sabah mı gitsem yürüyüşe yoksa akşam üstü mü bilemedim. Yediklerim de dikkat ediyorum. Şişe elimde habire su içiyorum bi de . :)

eneeeeeemmmmmm
ben 60 olsam bayram etcem :))

ne güzel yhaa .. helal size .. insallah bende görürüm sizin tartida yazan sayilari..

bol sanslar kizlar.. allah yardimciniz olsun . insallah istediginiz kiloaya ulasirsiniz.
gecerken ugradim ..
iyi geceler

Kızlar ben de 1.58 54 kiloyum 4 kilo vermek istiyorum ama nasssssssssıııııııııııll?

canim 10-20 kilo vermek nerede 4 kilocuk neredekaydirigubbakcemile2 bogazini tutacaksinnnvereliniortak bol bolda spor yapacaksin oldu bittikaydirigubbakcemile 1.70 boyum var 4-5 kilo fazla var 50 kilo olmadi 52 kilo istedigim gibi olacam..kilolar oturunca zor oluyor ama olacak opuyorumnanaktan
hem her giydigin yakisiyor hemde bir bayanin kendine olan guveni geliyor fizigi istedigi gibi oluncakaydirigubbakcemile5

günaydın hatunlar nasılsınız? ben yoğun bir haftanın son gününe başlama yorgunluğu ve mutluluğu içerisindeyim.hee birde yarın samsunlu kk lı bayanlar buluşacağız onun sevincide var tabii :)) bldiğim kadarıyla aranızda samsunda yaşayan yok ama varsa aramızda görmekden büyük mutluluk duyacağım ,benimle haberleşin lütfen :))

günlük beslenme:
05,06,2009 cuma
sabah :klasik kahvaltı
ara:yok
öglen :1 tabak z.yağlı taze fasülye,salata
ara:bir avuç erik
akşam :1 küçük ızgara balık
ara:1 avuç çilek

herkese kolaylıklar dilerim

günaydın şekerler..
Dün diyete başladım ve yarım saatlik yoldan sonra evde çok az yemek yidim....
Bu sabah ılık su içtim şimdi işteyim kahvaltı yapamıcam sadece bisküvi yicem...
Dikkat etmeye çalışıyorum ama inşallah başarabilirm

şekerim bak bu hiç iyi değil ne dersen kahvaltı yapmaman,en önemli öğünü atlıyorsun.kahvaltından asla ödün vermemelisin ama akşam yemeğinden verebilirsin

canım yaa sabah kaltığımda asla kahvaltı yapamam şirkettede öle zengin bir kahvaltı yapamam yapabileceğim en lüks kahvaltı simit ve peynirdir sadece haftasonları ii bir kahvaltı yapabilirim...Acaba bitki çaylarıyla bu kahvaltının eksiğini tamamlayabilirmiyim...

kizlarrrr bende bugun balli limonlu suya basladim bir ara cok duzenli ictim etkisi oldumu bilmiyorum ama cok kilo vermistimm..hihoyyytardindan bir fincan kahve resmen tiryaki oldummmmşakkıdı henuz birsey yemedim ama tartildim 55 im suandaa.hihoyyyt

slm kızlar

dunku yedıklerım
sabah:sımt peynır cay
gec kalktıgım ıcın öğle yemegi yok ama saat 5 gibi
akşam yemegı yedım:nohut pilav salata optum hepınızı buarada sandoloz mu dogrumu yazdım bılmıyorum ama bole bısey varmıs zayıflamak ıcın kullanan varmı aranızda?

bu arada moonseroseo cuğum keske ankarda olsaydın ya da ben samsunda olsaydım da gorusseydık cok ozendım valla herkese kolay gelsın

dün dışarda yemek yedim ve abarttım bugun telafi etmem lazım dışarda yemek çok vahim bişey bizim gibiler için bide ben cokacimcoookhızlı yemek yiyiyorum artık lokmalarımı saymaya başlıyacağım 1 sene önceki halime dönmem lazım kendime üstüme oturan bişey aldım biraz dar oldu o benim ölçüm olcak hergün giyip bakıcam normal durmaya başlayınca bu iş tamam demektir haziranın sonunda tatile gidicem bu göbekle nasıl olcak bilmiyorum zayıflıycam zayıflıyacam zayıflayacam:Saruboceq:hihoyyyt

merhaba hatunlar nasılsınız? ben çok iyiyim çünkü bugün kk lı bayanlarla buluştum çok güzel zaman geçirdim :sm_cool: arkadaşlar resim ekleyince linki eklerim.hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

bende 168 boyunda 54 kiloyum ,kilom iyi ama azcık göbek var...hersabah aç karınla 50 mekik çekiyorum baya bi fark oldu 1 aydan beri .

bende 168 boyunda 54 kiloyum ,kilom iyi ama azcık göbek var...hersabah aç karınla 50 mekik çekiyorum baya bi fark oldu 1 aydan beri .

senin gibi olsam göbek atardım hayatım ben o boyda ve o kiloda allahım daha ne istiosun göbeğini dert etme dicem ama kötü tavsiye olcak laelaelaelaelae allahım keşke bende senin gibi olaabilsem senağlama o zaman inan dert etmezdim o göbeği of off yaşın kaç peki

kızlar az önce naptımm saat 10 gibi bi simit yedim keşiyle beraber yanındada kutu kola vereliniortak afern bana böle bi mutlulukla huzursuzluk arası bişeyler hissediyorum zaten şuun şurasında kaç gündür yediklerime dikkat ediodum benneyaptımki neyse anlattım içimi döktm ohh sırnaşık şey

günaydın hatunlar,nasılsınız? burcucuğum keşke sende olsaydın cidden ya çok keyif aldım dün.birbirimizden güzel elektrik aldık ve hoş sohbetler ettik.ankaradaki kklılar buluşmuyor mu canım yaa sizde yapın yakın vakitte birşeyler yada biz 21 haziranda tekrar görüşeceğiz doyamadık birbirimize :)) sen gel o zamana samsuna şekerim :))
elffciğimn dışarda yemek yemeyi sırf bu yüzden hiç sevmiyorum.mesela dün herkes pideleri pizzaları götürdü , ben mantar sote yedim (
emiliacığım benim boy senin kadar olması artık imkansız ama bu bodur halimle senin kilona düşmeye uğraşıyorum.bence kilonu korumaya çalış şimdiden çok gençsin

dünki yediklerim
sabah :klasik kahvaltı
öğlen;1 porsiyon mantar sote
ara: 1 avuç erik
akşam;1 tas yayla çornası
3 kaşık bezelye yemeği

hepinize kolaylıklar dilerim

günaydın kızlaar...
Dün yediklerim
Sabah klasik kahvaltı (geç kahvaltı yaptım)...
Akşam 17 gibi misafir olduğu için hamur işi vardı;
1 dilim kek, 2 dilim ekmek, ve kahvaltılık...
Ama sonrasında dondurma yedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…