50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben pek alışkın diilim, bütün herkes biliyor günde 2 - 2,5 lt. içilmesi gerektiğini ama ben o kadarını ancak dikkat ettiğimde içiyorum. Bir aralar 3lt - 4 lt. ye çıkardığımda başım dönmüştü, biraz araştırınca 5 lt su içen bir çocuğun beyin hücrelerinin patlayarak öldüğünü okumuştum :1shok: . Ama siz korkmayın alışkınsanız bişi olmaz.

slm kızlar moonscum bende goremedım resmını.dunku yedıklerım
sabah kahvaltı kepek ekmek peynır karpuz
ogle nesfıt
akşam:tarhana corbası ve dolma yedım braz fazla yedım ama hıç ekmek yemedım

ya kızlar hep aynı seylerı yemek bıkınlık verıyo bana ozelliklede sabah ve oğlen soyle hafıf degısık bıseyler bılen varsa acılen yazssın cunku ıcım bısey almaz hale geldı artık.

kızlar samsunun gülleri ve ben :)) sağ tarafta baştan ikinci olan benim

http://img10.imageshack.us/img10/3826/55931x.jpg

burda da sol baştaki benim
http://img10.imageshack.us/img10/8464/1321ibp.jpg

gordum canım sımdı ben yazıyı okumadan drek resmı tıkladım senı hemen buldum sonra gerı dondugumde bı baktım zaten yazmıssın hangısı oldugunu cok guzel cıkmıssınız canım.daha oncekı resımlerını gormustumya ordan hatırladım.opuyorumnanaktan

Bende bir ay boyunca sürekli yemicem, dün akşam yedim, bugün öğlen ızgara yedim mesela, bugün de akşam yemeyi düşünüyorum Ama çok severim bu çorbayı sık sık yerim artık.

ayyynı annem ve ben. annem ne kadar karşı çıksada çalışmalarım devam edecek buyrunnnnnnnnn

moonserose0 .................... 56,8 kg
me_as ..............................54,3 kg
Sportie ..................... ......57 kg
guguz ............................ 57 kg
selisha ............................53,3 kg
MissDeFnE..................... 51,3 kg
bozo85 ............................55 kg
sempatik...........................57 kg
beyaz melek .....................55 kg
damla................................48kg
spatz................................56,1kg
kahorihoma...................... 52,8 kg
burcuhayal………..............58 kg
elff...................................58 kg
malibu……………………..58 kg
sbl.dnz……………………………59,5 kg

yarın tartı güünümüz kızlar hatırlatayım delikafadulden

kızlar ben aynı zamanda 5,takım üyesiyim nerdeyse tüm takım bir diyet uyguluyoruz.
diyet listeleri bölümündeki diyetisyenden diyet listesi başlığındaydı sanırım.
Günlük 1000 kaloriyi geçmeyen bir liste.
Valla süper sonuç veriyor ilgilenenlere tavsiye ederim.

Benim kilom 1 aydır 58'de takılı kalmıştı, bu sabah ise kilom 56'ya kadar geriledi, yarın size bildirimi sanırım 56 olarak yapıcam.
ınsan sonuç aldıkça daha da hırslanıyor

Bi bakiim şuna

bende ole yaparım canım sağol onerın ıcın bende severım o corbayı aynı seylerı yemekten gına gelmıstı zatenkaydirigubbakcemile5

bende bı bakayım sen hangısını yapıyosun bu aradaopuyorumnanaktan

Canım ben bu sitede bi başlıkta okumuştum. Spordan önce içiyorsun. Spor yapınca normalde önce yağlar gitmiyormuş ama kahve içince öncelikle yağları yakıyormuşsun. Onun için yazdım. Olsun metabolizmayı hızlandırıyorsa yağlarda gider

Bu arada birileri sormuş nescae içiyorum ben sabah ve akşam spora gidiyorum ama sadece akşam gittiğimde kahve içiyorum sabah hiç içmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…