buguun yine yürüyüşümü yaptım yeşil çayla diyet kraker yedim öğlen kahvaltı yapıcam tabi abartmadan
bende twist stepper var bu aleti kullanan varmı ben aldım ama hiç kullanmadın evde onunlada çalışmayı düşünüyorum göbek eritmeye yardımcı oluyomu günde ne kadar yapmak gerekiyo kullanan varsa bilgi alabilirmiyim
benimki öyle dönmeli değil twist stepper iki pedal gibi bişeyler var onlara basarak yapıyosun ama senin dediğin aletten yürüşüy yolunda var orda yapıyorum onu senin yaptığın gibide deniyeceğim
cimcimeklava: sen anladın onu , spor yaptın mı peki?
maevesciğim ben göbek için ayrı bir şey yapmıyorum tüm bedenimi çalıştıran hareketler yapıyorum ama twester diye bir alet aldım 5 ay önce,hem belimi inceltti hemde göbeğimi şekillendirdi . bir araştır istersen , ben g....gidi... aldım
Arkadaşlar, hafta sonu çok iyi geçti, yediklerimi abartmadım. Bugünse kahvaltı (klasik şeyler), öğle yemeği yoğurtlu çorba, akşam yoğurtlu çorba ara da 2 adet diyet bisküvi yedim. Bugün iyi gidiyordu ama az önce müşterilerden biri jest olsun diye baklava getirmiş, dayanamadım 2 dilim yedim :tomato: yuh bana yani...
üzülme bende birazcık mantı yedim ama napiiimmmmmm mafoldumben mafoldumben
teşekkür ederima.s.MissDeFne nasıl verdn o kdr kioyu canım yaa
ben baştan beri takip edemediğimden soruyoru naptın ölee :))) maşaalllaah
tamam tatlım teşekkür ederim hemen bakıyorum dediğin yere... mekikle ilgili tecrübeli olanlarda yazabilirmi lütfen gerçekten faydasını gördünüzmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?