58 im zayıflamamsım(ama reglim alakası var mdr (
günaydınn kızlarrr benide listeye yazarsanız sevinirim... yarım kilo gitmiş bu hafta 54 olmuşum...
bende hala 58 ama regli olcam çok şiş hissediyorum kendimi
Arkadaşlar bende bugün tartıldım, 56 kiloydum kaç gündür, tartıda kilom 55.100 gibi bişi çıktı. yani ibre 55 i biraz geçiyordu. Nasıl mutlu oldum anlatamam kaydirigubbakcemile2. Bu hafta listeye eklersin beni artık moonserosum opuyorumnanaktan. Yalnız bişi var kızlar dün çok feci başım döndü, biraz tuz yemek zorunda kaldım. Bugünde bir unutkanlık var ki sormayın ( bu arada bankacıyım) bir müşteri aradı, (her sabah arayıp hesap bakiyesi alır) bende her sabah ezbere hesap numaralarını bilirim, bugün o numaralar aklıma gelmedi :sm_confused: . Ne yapmam lazım acaba ? B vitamini eksikliği mi oldu acaba bende? Yani diyete başlayalı da çok fazla olmadı birkaç gün oldu. Siz böyle sorunlar yaşadınız mı?
callenatic nasıl birşey ?
moonserosecim kilom 56 hala diyette değilim
o moda girmek istiyorum artık
ama abartarak da yemiyorum en azından
kızlar ben aynı zamanda 5,takım üyesiyim nerdeyse tüm takım bir diyet uyguluyoruz.
diyet listeleri bölümündeki diyetisyenden diyet listesi başlığındaydı sanırım.
Günlük 1000 kaloriyi geçmeyen bir liste.
Valla süper sonuç veriyor ilgilenenlere tavsiye ederim.
Benim kilom 1 aydır 58'de takılı kalmıştı, bu sabah ise kilom 56'ya kadar geriledi, yarın size bildirimi sanırım 56 olarak yapıcam.
İnsan sonuç aldıkça daha da hırslanıyor
callenatic nasıl birşey ?
Ben o diyeti bulamadım? bize link verebilir misin? Kalori hesabı yapmayı bilmiyorum, bu diyet benim için çok iyi olur...
Evet ben o diyeti görmüştüm seren serengil uygulamış falan diyordu. Tekrar alıcı gözle bakayım.Teşekkür ederim. Link vermek çok kolay mesela bu sayfayı başkasına tavsiye edeceksin yukarıda adres çubuğundaki yazıları kopyalıyorsun cevap yazdığın alana yapıştırıyorsun bu kadar alkisalkisalkis . Şeyi biliyorsun zaten başka sitelerin linkini vermek yasak a.s.ah canım ben biraz teknoloji özürlüyüm de link vermesini bilmiyorum :kedi:
ama diyet listelerinde sanırım 3. sayafada diyetisyenden sağlıklı diyet başlığında gönderende cholategirl 6 ayrı diyet listesi var sırayla yapılıyor hepsi birbirine yakın listeler
birde böyle bulmaya çalış istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?