50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar nasılsınızz fıstıklar özledim topiğimi
eti puf gibi şiştim ben neyse
ne alemdesiniz bakem dedim
kolay gelsin su gibi çabuk gitsin kilolar

günaydın kıslar 30 dakikalıl yürüyüşümü yaptım geldim

regliyim kilom 54.8

herkes zayıflamışsın diyor

sanırım vücudum sıkılaştı

şu reglim bitsin tam kilom belli olur

Arkadaşlar bende bugün tartıldım, 56 kiloydum kaç gündür, tartıda kilom 55.100 gibi bişi çıktı. yani ibre 55 i biraz geçiyordu. Nasıl mutlu oldum anlatamam kaydirigubbakcemile2. Bu hafta listeye eklersin beni artık moonserosum opuyorumnanaktan. Yalnız bişi var kızlar dün çok feci başım döndü, biraz tuz yemek zorunda kaldım. Bugünde bir unutkanlık var ki sormayın ( bu arada bankacıyım) bir müşteri aradı, (her sabah arayıp hesap bakiyesi alır) bende her sabah ezbere hesap numaralarını bilirim, bugün o numaralar aklıma gelmedi :sm_confused: . Ne yapmam lazım acaba ? B vitamini eksikliği mi oldu acaba bende? Yani diyete başlayalı da çok fazla olmadı birkaç gün oldu. Siz böyle sorunlar yaşadınız mı?

bugün kilo bildirme günüydü demi , ben tartılmayı unuttum, akşam tartılabilirsem tartılır yarın bildiririm :)

moonserosecim kilom 56 hala diyette değilim
o moda girmek istiyorum artık
ama abartarak da yemiyorum en azından

günaydın şekerler opuyorumnanaktan
58 im zayıflamamsım (ama reglim alakası var mdr (

canım regl ile alakası vardır,ben 2 kg bile farkediyorum regl dönemimde , bu hafta kilo verdiysen şayet haftaya farkederiz hep beraber kaydirigubbakcemile5

günaydınn kızlarrr benide listeye yazarsanız sevinirim... yarım kilo gitmiş bu hafta 54 olmuşum...

tamam canım senide tekrar ekliyorum listemize vereliniortak

bende hala 58 ama regli olcam çok şiş hissediyorum kendimi

sende regl den dolayı aynı kiloda olabilirsin canım , haftaya senide göreceğiz :))

çileklipudingciğm listemize ekledim seni canım ,bende unutkanlık gibi birşey olmadı ama ben ara öğünlerde mevye veya meyve kurusu yemeye özen gösteriyorum.hiç olmadı süt içiyorum.bunlar hafızayı güçlendiren şeyler belkide ondan sorun yaşamadım.

callenatic nasıl birşey ?

ilk defa duydum me-as cığım , bende merak ettim şimdi,bir araştırayım bunu

moonserosecim kilom 56 hala diyette değilim
o moda girmek istiyorum artık
ama abartarak da yemiyorum en azından

ne güzel canım abartarak yemeyerek o moda geçmişsin işde kaydirigubbakcemile3 birde spor yaparak ve su içerek bunu desteklersen süpersin sositososito

Ben o diyeti bulamadım? bize link verebilir misin? Kalori hesabı yapmayı bilmiyorum, bu diyet benim için çok iyi olur...

ben çok uzun zamandır uğrayamıyorum, listeden silindim tabi.. :) en son geldiğimde 58 kiloydum, şu an 52yim, ama diyet yaptığım söylenemez

hedefim 50, artık diyete mi başlasam diyorum..

Ben o diyeti bulamadım? bize link verebilir misin? Kalori hesabı yapmayı bilmiyorum, bu diyet benim için çok iyi olur...

ah canım ben biraz teknoloji özürlüyüm de link vermesini bilmiyorum :kedi:

ama diyet listelerinde sanırım 3. sayafada diyetisyenden sağlıklı diyet başlığında gönderende cholategirl 6 ayrı diyet listesi var sırayla yapılıyor hepsi birbirine yakın listeler
birde böyle bulmaya çalış istersen canım

Evet ben o diyeti görmüştüm seren serengil uygulamış falan diyordu. Tekrar alıcı gözle bakayım.Teşekkür ederim. Link vermek çok kolay mesela bu sayfayı başkasına tavsiye edeceksin yukarıda adres çubuğundaki yazıları kopyalıyorsun cevap yazdığın alana yapıştırıyorsun bu kadar alkisalkisalkis . Şeyi biliyorsun zaten başka sitelerin linkini vermek yasak a.s.

-moonserose0 .... 56………………800 gr vermiş
me_as ..............54,3.....................
-Sportie .............56 kg.....................1 kg vermiş
-guguz .............. 56 kg……………...1 kg vermiş
-selisha ..............52,3 kg...............1 kg vermiş
MissDeFnE....... 51,3 kg ……………..
-bozo85 ..............54,8 kg…………………200 gr vermiş
-sempatik............56 kg …………….....1 kg vermiş
karalım...............58 kg……………….
beyaz melek ......55…………………….
damla.................48kg………………….1 kg vermiş
spatz..................56,1……………………..
burcuhayal………58 kg.........................
sbl.dnz……………59,5……………………
-malibu……………..58……………………..kilo verememiş
-elff……………….58 kg………………….kilo verememiş

kızlar ben 1 kilo vermişim....şimdi tartıldım 54 çıktı....

üstelik diyetide bozmuştum....sinirlerim bozuk bikaç gündür...bişi yemiyodum doru dürüst hemen 1 kilo vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…