50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

trufum çok sewindim canım bu ayda başın dik alnın ak çıktın iddiadan guclubacismile zemuszemus
helal sana hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Çok tebrik ederim canım, çok sevindim :hooray:

ayyyy canım benimm yaaaaaŞeniz canım trufum seni öyle güzel anlıyorum ki su smile ların hepsini kullanmısın ya geçmise göz möz atmadan direk son sayfadaki bu cvbını görünce hemen atlama ihtiytacı hissttim ne kadar mutlu oldum bilsen . sanki kendim 52 ye düsmüs gibi mutlu oldum. masAllah la havle vela kuvvete illa billahil alüyyül azim:) Allahım nazardan saklasın canım çok ama çok sevindim. simdi beraber tam gaz devam edelimmmm benim de gelecek aya 50 nin altında olmam lazımmm

hey corç versene borç olmaz maykıl bende de yokkaydirigubbakcemile3

merhaba herkese...birikmiş işleri ve kahvaltı yapmış dolu midesiyle evcadısı geldi....

nasılsınız

trufum çok sewindim canım bu ayda başın dik alnın ak çıktın iddiadan guclubacismile zemuszemus

teşekkür ederim lingum ya inanamadım ben de.

lachecim sağol canım ya sayenizde gerçekten siz olmasanız yapamazdım.

merhaba herkese...birikmiş işleri ve kahvaltı yapmış dolu midesiyle evcadısı geldi....

nasılsınız

niye yidin gız o kadar cadıı kaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan iyi sayuluruk sen nassın

canlarım çok tesekkür edrim iyi dilekleriniz ve tebrkleriniz için.

24 yasıma adım atmıs oldum ben de artıkın saglıklı düzenli beslenmeyi ögrenme yasım gelmis o yüzden kendimi asırı kısıtamak yerine canım çektiginde azcık yemek kararı almıs bulunmaktayım çünkü benim irade bozuntusunu fazla tutunca sonra fena saldırıyor.

bu arada agrılı, sızılı kuzularıma da acil sifalar diliyorum

nasılsınız

hepinize merhaba kızlaarropuyorumnanaktan
benimde bu günüm çok yoğun bi selam verip kaçayım dedim

zımbırtımın en yoğun günü ve şimdiden beni bitirdi:sinifsinif:

truf çum tebrikler canımm

kızlaar hepinizi kocaman öptüm ve kaçtımm

sizi çoooook seviyorum bu gece ve yarın yokum malum bahar hihoyyyt ama bu hafta sonu biraz zordan bir neşe olcaksempatiksalakcinni

mutlu yıllar tatlışımopuyorumnanaktan
sağlıklı huzurlu sevdiklerinle birlikte nice yaşlar dilerim olumunekankayizsmile Şeniz

pikniğemi gitcen yasemincim :jeyyar: yerimseniben
bizde seni çok sewiyok canım benim öptüm ii eğlenmeler Şeniz

heeyy yasemin benim de bugün zımbırtım var 2. günü ama ben burdayım bak....

lingu gacsı halim yok gız benim

heee o zaman yapcak bişe yok :sinifsinif:

katrececim tam anlayamadım ama doğum günün müydü bugün ? eğer öleyse kutlu olsun canım nice nice senelere inş. opuyorumnanaktan

mutlu yıllar tatlışımopuyorumnanaktan
sağlıklı huzurlu sevdiklerinle birlikte nice yaşlar dilerim olumunekankayizsmile Şeniz

ayyy canım benimm ben de tam snein profile yazcaktım birazdan, nasılsın yaseminim diye:))

sağolasın canımcım sevdivlerimziel ve sevecekerimizle birlivte gireceğimiz nice mutlu yıllara cümleten:)

heeyy yasemin benim de bugün zımbırtım var 2. günü ama ben burdayım bak....

yok tatlım ev işlerim var gece de yatılı misafir dün yazmıştım bağa gittik ve yaprak topladık diye en az 5 kilo yaprak var onlar kavonoza istiflencek çarşı pazar vs vs :1shok: yani burda durduğum her an aleyhime işliyookötükedihüso :1ninca:

kıs bağınızmı war sizin ? bizimde war hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…