eveeeeet
kilo bildirimimi yapıyorum
53,6 çıktıııııııııım
:sm_cool: :dance: :teytey: :smiley-cool: zemuszemusguclubacismile boshayallersmile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan bayanssulusmile kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile sositososito :Saruboceq: Şeniz cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook alkisalkisalkis vereliniortak :içelim: :hooray: :icecream: buyrunnnnnnnnn hihoyyyt
ne kadar mutluyum bilemezsiniz
vücudumdaki değişimi aynada görmek paha biçilemez.
çok mutluyum çoooooooook
eveeeeeeet darısı gelecek ay 51 olmaya inşalllaaaaaaah
eveeeeet
53,6 çıktıııııııııım
:sm_cool: :dance: :teytey: :smiley-cool: zemuszemusguclubacismile boshayallersmile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan bayanssulusmile kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile sositososito :Saruboceq: Şeniz cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook alkisalkisalkis vereliniortak :içelim: :hooray: :icecream: buyrunnnnnnnnn hihoyyyt
çok mutluyum çoooooooook
trufum çok sewindim canım bu ayda başın dik alnın ak çıktın iddiadan guclubacismile zemuszemus
helal sana hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Çok tebrik ederim canım, çok sevindim :hooray:
hey corç versene borç olmaz maykıl bende de yokkaydirigubbakcemile3
merhaba herkese...birikmiş işleri ve kahvaltı yapmış dolu midesiyle evcadısı geldi....
nasılsınız
niye yidin gız o kadar cadıı kaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan iyi sayuluruk sen nassın
eveeeeet
53,6 çıktıııııııııım
çok mutluyum çoooooooook
Günaydınlar herkesee..
güneşli ve güzel bir gün bugünn.
ama reglden dolayı karnım fena ağrıyor. önce alışveriş,sonra temizlik ve akşamada misafirim var.
yorucu ama zevkli geçecek bir gün olacak inşallah.
herkese iyi hafta sonları.
kocamannn öpüldünüz...
trufum çok sewindim canım bu ayda başın dik alnın ak çıktın iddiadan guclubacismile zemuszemus
helal sana hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Çok tebrik ederim canım, çok sevindim :hooray:
ayyyy canım benimm yaaaaaŞeniz canım trufum seni öyle güzel anlıyorum ki su smile ların hepsini kullanmısın ya geçmise göz möz atmadan direk son sayfadaki bu cvbını görünce hemen atlama ihtiytacı hissttim ne kadar mutlu oldum bilsen . sanki kendim 52 ye düsmüs gibi mutlu oldum. masAllah la havle vela kuvvete illa billahil alüyyül azim:) Allahım nazardan saklasın canım çok ama çok sevindim. simdi beraber tam gaz devam edelimmmm benim de gelecek aya 50 nin altında olmam lazımmm
hey corç versene borç olmaz maykıl bende de yokkaydirigubbakcemile3
merhaba herkese...birikmiş işleri ve kahvaltı yapmış dolu midesiyle evcadısı geldi....
nasılsınız
güzel kahvaltı yaptım canım...sempatiksalakcinni
hoşgördüm gülüm ben de idare ediyorum işte...olumunekankayizsmile
canlarım çok tesekkür edrim iyi dilekleriniz ve tebrkleriniz için.
24 yasıma adım atmıs oldum ben de artıkın saglıklı düzenli beslenmeyi ögrenme yasım gelmis o yüzden kendimi asırı kısıtamak yerine canım çektiginde azcık yemek kararı almıs bulunmaktayım çünkü benim irade bozuntusunu fazla tutunca sonra fena saldırıyor.
bu arada agrılı, sızılı kuzularıma da acil sifalar diliyorum
hepinize merhaba kızlaarropuyorumnanaktan
benimde bu günüm çok yoğun bi selam verip kaçayım dedim
zımbırtımın en yoğun günü ve şimdiden beni bitirdi:sinifsinif:
truf çum tebrikler canımm
kızlaar hepinizi kocaman öptüm ve kaçtımm
sizi çoooook seviyorum bu gece ve yarın yokum malum bahar hihoyyyt ama bu hafta sonu biraz zordan bir neşe olcaksempatiksalakcinni
pikniğemi gitcen yasemincim :jeyyar: yerimseniben
bizde seni çok sewiyok canım benim öptüm ii eğlenmeler Şeniz
heeyy yasemin benim de bugün zımbırtım var 2. günü ama ben burdayım bak....
lingu gacsı halim yok gız benim
mutlu yıllar tatlışımopuyorumnanaktan
sağlıklı huzurlu sevdiklerinle birlikte nice yaşlar dilerim olumunekankayizsmile Şeniz
heeyy yasemin benim de bugün zımbırtım var 2. günü ama ben burdayım bak....
heee o zaman yapcak bişe yok :sinifsinif:
katrececim tam anlayamadım ama doğum günün müydü bugün ? eğer öleyse kutlu olsun canım nice nice senelere inş. opuyorumnanaktan
yok tatlım ev işlerim var gece de yatılı misafir dün yazmıştım bağa gittik ve yaprak topladık diye en az 5 kilo yaprak var onlar kavonoza istiflencek çarşı pazar vs vs :1shok: yani burda durduğum her an aleyhime işliyookötükedihüso :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?