50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arada yiyorum tatlım.. Ispanak Semiz otu vs sebze yemekleri de yiyorum.. Ama bi kase çorbayla da karnım doyuyor.. Galiba arada kaçırdığım kekler iştahımı kapatıyor.. Bol bol yeşillik yiyorum.. Nişanlım askerden gelene kadar ne zayıflarsam kardırkaydirigubbakcemile3

ayy seninkide mi askerde akannehir ne kadar war canım bitmesine?

dogum gununuz kutlu olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm en kocamnından operımmm al yanaklarınızdan muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kıs bağınızmı war sizin ? bizimde war hihoyyyt hihoyyyt

bak gitçem diyom da bırakamıyorum burayı yaaaasempatiksalakcinni
bizim değil uzak bir akrabamızın canım
ama inşallah o tarzda bir yerde yaşamak istiyorum sağlık ve huzur en büyük dileğim ama hayattaki ideallerimden biridir köy yada kasaba tarzı bir yerde yaşamak:Saruboceq: şehirden bayaa bi uzaklaşmak
iyi hafta sonları tatlım bu sefer kesin kaçtımmmolumunekankayizsmile

o zaman gözüm görmesin seni hamarat gacı...sempatiksalakcinni

dogum gununuz kutlu olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm en kocamnından operımmm al yanaklarınızdan muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hoşgeldin yesacım opuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyom sana yasemincim opuyorumnanaktan bağ bahçede gezmeyi meyve sebze toplayıp onları yemeyi çok sewiyom Şeniz
hatta bahçesi olan bi ewde yaşama hayalimiz war aşkımlan gamyoncuiremsu inş. olur ufaktan bişiler yetiştirsek falan süper olur :lepi:
sanada ii hafta sonları canım kolay gelsin :))) öptüm

valla benim 50 nin altına düşmek gibi bir hedefim olamaz canımcım
çünkü ben 51,9 a razıyım
neyse ya 53,6 olmak beni nasıl motive etti anlatamam.
bu akşam misafirliğe gitcez istediğim herşeyden gönül rahatlığıyla yerim artık.

kolay gelsin canım teşekkür ederim darısı senin de başına

kıs bağınızmı war sizin ? bizimde war hihoyyyt hihoyyyt

babannemin de bağı var çok severim orayı.
aklınıza gelen her türlü meyve vardır orda. yanından dere akar, değirmen vardır ama tabi çalışmıyo artık dedem gençken çalıştırırdı.

hoşgeldin yesa
tickerime bak şutarafagitti

oyyy trufcum dere değirmen falan baya bi huzurlu bi yerdir orası olumunekankayizsmile
bizdede üzüm bağı war onun dışında türlü meywe agaçları ve sebzeler falan war yaz tatilinde kışlıkları hep ordan toplayıp yaparık anacımlan :lepi: :icecream: :sm_cool:

amanınnnnnnnnnnnn trufcumm masallahhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaa ben 50.9um canım ve de 50altı cok cok cok zor gıbı gorunuyor sen artık ne ıstersen olur canım benım ıster 50 ıster 50nın altı ıster 50.9 ne ıstersen olur senın kuzum:=))

lınguıstcıgım hosbulduk canım da cıkacagım bırazdan(

ne güzel ya dulcineanında 17 günü kaldı sanırım kaydirigubbakcemile5 heyecan başlamıştır yerimseniben
aynı dönem fakat uzun çıktı bize yaw kasımda bitcek inş. :1ninca:

Ben de çok korkuyodum uzun dönem çıkcak diye,neyse ki kısa dönem çıktı.. Allah sabır versin canım sana,hepimize.. İnan çok çabuk geçiyor.. Nerde askerlik yapıyor?. Nişanlım Muğla Merkezde yapıyor...

sağol canım da senin hani ev sahiben seni tartmıştı
tok karnına ve kıyafetle 49,1 gelmiştin
sen kesinlikle 50,5 değilsindir bebeğim
gerçekten bak hava değişimi filandır o
geçer haftaya 49 çıkarsın kesinlikle sen
üzülme tatlım tamam mı?

annen nasıl o kilo verebilmişmi işe yaramışmı fx15

Amin canım inş... Allah tüm bekleyenleri kavuştursun..

amin canım hepimizi allah kavuştursun sabır versin olumunekankayizsmile
bize sürekli uzun çıkabilir denmesine ragmen baya bi rahattık kısa çıkcak diye aklımızın ucundan bile geçmemişti hiç :umursamaz: keşke buna alıştırsaymışız kendimizi tüm planlarımız alt üst oldu akannehir
hem uzun hemide kıbrıs çıktı canım ya ohaoldumsmile

evet canım yaaa ordakı tartıda 49 cıktım m ve de sabah falan degıldı ama evdekı tartı ac karnına sabah 50.9 cok saolasın canım benım yaaaaaaaaaaaa ıyı kı varsın Şeniz

annem de aylık olcumlerı alınıyor ayın 10undan 10una cok guzel ıncelme var ılk ay 45cm ınceldı toplayınca (bel3cm dıyelım kol 5 falan fılan topluyorlar ) ıkıncı ay da yıne 40-45 arası bı seyler ınceldı kılo da baslangıc kılosu 117 su an 110 :)) gunde 1 tane alıyor canım da ustunde bıle 2 tane alınız falan dıyor ıkıye cıkaracak ınsallah fx15 degıl dE L -CARNITE KULLANIYOR ama hergun duzenlı spora gıdıyor bılmıyorum kı hangısı etkılı oluyor ama DIYETISYENE GITMIS DIYETISYENE SORMUS BUNU DIYETISYEN BU ZAYIFLAMA ILACI DEGIL ICIN RAHAT OLSUN SPORCULAR NEYIM DE KULLANIYOR DEVAM ET SEN BUNU KULLANMAYA AMA ZAYIFLAMA ILACI NEYIM KULLANMA DEMIS boshayallersmile

Selam kızlar....

TRUFCUM tek kelimeyle harikasın :lepi: Kilo milo sana dayanmıyo canım ya, karşında eriyorlar kaydirigubbakcemile3

YESACIM cadıcım, sen şu anda da zayıfsın o yüzden 51 e çıkmadıkça sorun yok olumunekankayizsmile

cok saolasın canımın ıcı cıgerımın kosesı umarım da ınebılırım m 50altına operım kocamna:=)

Kızlar napıyorsunuz ben regl oldum ve kendimi durduramıyorum, o yüzden yemek kaçamak mevzuna geçip spor mevzuna atlıyım hemen. Pazartesi günü bir mücadeleye başlıyorum her gün 1000 kalori yakma sınavı. 5 gün sürdürmeyi düşünüyorum cuma akşamına kadar.

Katılmak isteyen var mı, her gün herkes yaptığı sporu yazacak, atıyorum 5 mil leslie 500 kalori, yarım saat plates 100 kalori gibi, bir gün içinde 1000 kaloriyi tamamlayamayanlar elenecek, tabi katılan olursa:) Bir de her gün c vitamini alma zorunluluğu var sonra hasta etmeyelim kendimizi:)

Gelin gelin 1000 kalorilik mücadeleye siz de katılın hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…