canım hoş geldin opuyorumnanaktan
bana yediklerin çok az gibi geldi öğlen müsait olmuyosun ama akşamları sadece çorbayla geçiştirmesen daha iyi olur sanki yerimseniben sebze ,yeşillik baklagil falan da olsun menülerinde Şeniz en azından çorbanın yanında peynirli yada balıkli bol yeşillikli bi salata olabilir :lepi:
bu arada tebrikler 500 gitmiş kaydirigubbakcemile5
Arada yiyorum tatlım.. Ispanak Semiz otu vs sebze yemekleri de yiyorum.. Ama bi kase çorbayla da karnım doyuyor.. Galiba arada kaçırdığım kekler iştahımı kapatıyor.. Bol bol yeşillik yiyorum.. Nişanlım askerden gelene kadar ne zayıflarsam kardırkaydirigubbakcemile3
kıs bağınızmı war sizin ? bizimde war hihoyyyt hihoyyyt
yok tatlım ev işlerim var gece de yatılı misafir dün yazmıştım bağa gittik ve yaprak topladık diye en az 5 kilo yaprak var onlar kavonoza istiflencek çarşı pazar vs vs :1shok: yani burda durduğum her an aleyhime işliyookötükedihüso :1ninca:
hoşgeldin yesacım opuyorumnanaktandogum gununuz kutlu olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm en kocamnından operımmm al yanaklarınızdan muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bak gitçem diyom da bırakamıyorum burayı yaaaasempatiksalakcinni
bizim değil uzak bir akrabamızın canım
ama inşallah o tarzda bir yerde yaşamak istiyorum sağlık ve huzur en büyük dileğim ama hayattaki ideallerimden biridir köy yada kasaba tarzı bir yerde yaşamak:Saruboceq: şehirden bayaa bi uzaklaşmak
iyi hafta sonları tatlım bu sefer kesin kaçtımmmolumunekankayizsmile
ayy seninkide mi askerde akannehir ne kadar war canım bitmesine?
ayyyy canım benimm yaaaaaŞeniz canım trufum seni öyle güzel anlıyorum ki su smile ların hepsini kullanmısın ya geçmise göz möz atmadan direk son sayfadaki bu cvbını görünce hemen atlama ihtiytacı hissttim ne kadar mutlu oldum bilsen . sanki kendim 52 ye düsmüs gibi mutlu oldum. masAllah la havle vela kuvvete illa billahil alüyyül azim:) Allahım nazardan saklasın canım çok ama çok sevindim. simdi beraber tam gaz devam edelimmmm benim de gelecek aya 50 nin altında olmam lazımmm
hepinize merhaba kızlaarropuyorumnanaktan
benimde bu günüm çok yoğun bi selam verip kaçayım dedim
zımbırtımın en yoğun günü ve şimdiden beni bitirdi:sinifsinif:
truf çum tebrikler canımm
kızlaar hepinizi kocaman öptüm ve kaçtımm
sizi çoooook seviyorum bu gece ve yarın yokum malum bahar hihoyyyt ama bu hafta sonu biraz zordan bir neşe olcaksempatiksalakcinni
kıs bağınızmı war sizin ? bizimde war hihoyyyt hihoyyyt
dogum gununuz kutlu olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm en kocamnından operımmm al yanaklarınızdan muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Evet canım askerde:çok üzgünüm: Az kaldı canım.. Şafak:17
Evet canım askerde:çok üzgünüm: Az kaldı canım.. Şafak:17
valla benim 50 nin altına düşmek gibi bir hedefim olamaz canımcım
çünkü ben 51,9 a razıyım
neyse ya 53,6 olmak beni nasıl motive etti anlatamam.
bu akşam misafirliğe gitcez istediğim herşeyden gönül rahatlığıyla yerim artık.
kolay gelsin canım teşekkür ederim darısı senin de başına
babannemin de bağı var çok severim orayı.
aklınıza gelen her türlü meyve vardır orda. yanından dere akar, değirmen vardır ama tabi çalışmıyo artık dedem gençken çalıştırırdı.
hoşgeldin yesa
tickerime bak şutarafagitti
ne güzel ya dulcineanında 17 günü kaldı sanırım kaydirigubbakcemile5 heyecan başlamıştır yerimseniben
aynı dönem fakat uzun çıktı bize yaw kasımda bitcek inş. :1ninca:
sen de dulcineayla aynı dönemde kavuşacaksın birliktemi gün sayıyosunuz
Allah kavuştursun hadi bakalım
inşallah istediğin kiloya kavuşursun o gelene kadar
amanınnnnnnnnnnnn trufcumm masallahhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaa ben 50.9um canım ve de 50altı cok cok cok zor gıbı gorunuyor sen artık ne ıstersen olur canım benım ıster 50 ıster 50nın altı ıster 50.9 ne ıstersen olur senın kuzum:=))
lınguıstcıgım hosbulduk canım da cıkacagım bırazdan(
Ben de çok korkuyodum uzun dönem çıkcak diye,neyse ki kısa dönem çıktı.. Allah sabır versin canım sana,hepimize.. İnan çok çabuk geçiyor.. Nerde askerlik yapıyor?. Nişanlım Muğla Merkezde yapıyor...
Amin canım inş... Allah tüm bekleyenleri kavuştursun..
sağol canım da senin hani ev sahiben seni tartmıştı
tok karnına ve kıyafetle 49,1 gelmiştin
sen kesinlikle 50,5 değilsindir bebeğim
gerçekten bak hava değişimi filandır o
geçer haftaya 49 çıkarsın kesinlikle sen
üzülme tatlım tamam mı?
annen nasıl o kilo verebilmişmi işe yaramışmı fx15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?