Kızlar napıyorsunuz ben regl oldum ve kendimi durduramıyorum, o yüzden yemek kaçamak mevzuna geçip spor mevzuna atlıyım hemen. Pazartesi günü bir mücadeleye başlıyorum her gün 1000 kalori yakma sınavı. 5 gün sürdürmeyi düşünüyorum cuma akşamına kadar.
Katılmak isteyen var mı, her gün herkes yaptığı sporu yazacak, atıyorum 5 mil leslie 500 kalori, yarım saat plates 100 kalori gibi, bir gün içinde 1000 kaloriyi tamamlayamayanlar elenecek, tabi katılan olursa:) Bir de her gün c vitamini alma zorunluluğu var sonra hasta etmeyelim kendimizi:)
Gelin gelin 1000 kalorilik mücadeleye siz de katılın hihoyyyt
ben de reglim canım deli gibi yemek yiyorum..gözüm döndü ama günde 1000 kalori imkanı yok yakamam gel şunu 600 yapalım...bayanssulusmile
Evet zor ama adı üstünde mücadele:) 600 alt sınır olsun o zaman 5 gün sonunda en fazla kalori yakan kazansın, 600 altına düşen elensin
Kızlar napıyorsunuz ben regl oldum ve kendimi durduramıyorum, o yüzden yemek kaçamak mevzuna geçip spor mevzuna atlıyım hemen. Pazartesi günü bir mücadeleye başlıyorum her gün 1000 kalori yakma sınavı. 5 gün sürdürmeyi düşünüyorum cuma akşamına kadar.
Katılmak isteyen var mı, her gün herkes yaptığı sporu yazacak, atıyorum 5 mil leslie 500 kalori, yarım saat plates 100 kalori gibi, bir gün içinde 1000 kaloriyi tamamlayamayanlar elenecek, tabi katılan olursa:) Bir de her gün c vitamini alma zorunluluğu var sonra hasta etmeyelim kendimizi:)
Gelin gelin 1000 kalorilik mücadeleye siz de katılın hihoyyyt
amin canım hepimizi allah kavuştursun sabır versin olumunekankayizsmile
bize sürekli uzun çıkabilir denmesine ragmen baya bi rahattık kısa çıkcak diye aklımızın ucundan bile geçmemişti hiç :umursamaz: keşke buna alıştırsaymışız kendimizi tüm planlarımız alt üst oldu akannehir
hem uzun hemide kıbrıs çıktı canım ya ohaoldumsmile
Canım sen sözlü nişanlı falan mısın?. Sevgilin hangi bölüm mezunu?. Ben kendimi hep uzun döneme alıştırmıştım,sonunda hayal kırıklığına uğramayayım diye,kısa dönem çıkınca da çok sevindik...Askerden bi gelcekler,hatunları çıtır çıtır olmuşkaydirigubbakcemile3
Ben de gidiyim dizi izliyim bari öpüldünüz opuyorumnanaktan
Lache'm hayırdır ne dizisi var?
belki ben de izlerim,canım sıkılıyoşakkıdı
İndirip izliyoruz biz canım "parks and recreation" adı. komedi.
Lachesiscim, 1000 kalorilik mücadelende kolay gelsin :icecream:
Zuzum taktığınız yüzük ömür boyu takcağınız yüzük mü aklinialirimsmile
hoşgeldin minik guzu opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
ewet canım inş. öle olur ömür boyu çıkmaz barnamızdan a.s. teneke gibi söz yüzüğü almaya gerek yoktu sonra bi tane daha al falan çok gereksiz bence o yüzden öle yaptık biz canım nişan falan da düşünmüyoduk mayısta gelseydi her iki tarafında yakın akrabalarını bi araya getirip ufak çaplı bişi etcektik ama artık onada gerek warmı bilem duymayan kalmadı zaten bize gelip gittiğinden ya da ben onlara gittiğimden biliyolarda az çok tanıdıklar..direk düğün ederiz hayırlısıylan bana göre gereksiz masraf söz bohçasıymış nişan vs siymiş çula çaputa kafa yoramam sempatiksalakcinni yerimseniben
Hoşbuldum canım benim, zaten burdaydım da kk daki oyun bölümüne dalmıştım
Sen de hoşgeldin Şeniz
Ay aynen biz de öyle planlıyoz kaydirigubbakcemile5 Kız işte nişanlı olmuş oluyon sen aklinialirimsmile Bana kalsa direkt nikahı bascam o hatta sempatiksalakcinni :)))
Kilo çizelgeni güncellemişsin :teytey: Ben bugün sabah kalkar kalkmaz tartılma fırsatı bulamdım. Kahvaltıdan sonra tartıdım 55.1 kiloydum :lepi: (hemi de zımbırtım devam ediyo) Zımbırtı baş ağrısı yapar mı :sinifsinif:
ben nasıl yapcam bilmiyorum bu 1000 kalorş işini benim hataya gündüzleri de akşamları da işim var.......pfffffff..haftaya yaşayacağım stresi şimdiden yaşıyorum yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?