50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de reglim canım deli gibi yemek yiyorum..gözüm döndü ama günde 1000 kalori imkanı yok yakamam gel şunu 600 yapalım...bayanssulusmile

ben de reglim canım deli gibi yemek yiyorum..gözüm döndü ama günde 1000 kalori imkanı yok yakamam gel şunu 600 yapalım...bayanssulusmile

Evet zor ama adı üstünde mücadele:) 600 alt sınır olsun o zaman 5 gün sonunda en fazla kalori yakan kazansın, 600 altına düşen elensin

anaaaaa çok güzel fikir.....ama benim kursum var bu hafta gene :bbo: 1000 kalori yapamasamda genede varım gaza gelirim bende tembellikten kurtulurum

Ehehe süper, vitamin alırsak sorun olmaz ben zaten 500 falan yakıyordum günde.

Şimdi katılanlar

Lachesis

EvCadısı

Suleulku

Kuzular haftasonu iyi dinlenin bu hafta çok yorulcaz kaydirigubbakcemile2

Canım sen sözlü nişanlı falan mısın?. Sevgilin hangi bölüm mezunu?. Ben kendimi hep uzun döneme alıştırmıştım,sonunda hayal kırıklığına uğramayayım diye,kısa dönem çıkınca da çok sevindik...Askerden bi gelcekler,hatunları çıtır çıtır olmuşkaydirigubbakcemile3

aile arasında yüzük takmıştık canım biz nişan falan düşünmüyos yüzüğümüzde ona göre almıştık işte kaydirigubbakcemile3 bu yazda ewlencektik işte nasip olmadı seneye inş. artık :bbo: elektrik müh. canım ..
ewet ya taş gibi olma yolunda ilerliyos yokluklarında sempatiksalakcinni

Lachesiscim, 1000 kalorilik mücadelende kolay gelsin :icecream:

Zuzum taktığınız yüzük ömür boyu takcağınız yüzük mü aklinialirimsmile

Lachesiscim, 1000 kalorilik mücadelende kolay gelsin :icecream:

Zuzum taktığınız yüzük ömür boyu takcağınız yüzük mü aklinialirimsmile

hoşgeldin minik guzu opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
ewet canım inş. öle olur ömür boyu çıkmaz barnamızdan a.s. teneke gibi söz yüzüğü almaya gerek yoktu sonra bi tane daha al falan çok gereksiz bence o yüzden öle yaptık biz canım nişan falan da düşünmüyoduk mayısta gelseydi her iki tarafında yakın akrabalarını bi araya getirip ufak çaplı bişi etcektik ama artık onada gerek warmı bilem duymayan kalmadı zaten bize gelip gittiğinden ya da ben onlara gittiğimden biliyolarda az çok tanıdıklar..direk düğün ederiz hayırlısıylan bana göre gereksiz masraf söz bohçasıymış nişan vs siymiş çula çaputa kafa yoramam sempatiksalakcinni yerimseniben

Hoşbuldum canım benim, zaten burdaydım da kk daki oyun bölümüne dalmıştım
Sen de hoşgeldin Şeniz

Ay aynen biz de öyle planlıyoz kaydirigubbakcemile5 Kız işte nişanlı olmuş oluyon sen aklinialirimsmile Bana kalsa direkt nikahı bascam o hatta sempatiksalakcinni :)))

Kilo çizelgeni güncellemişsin :teytey: Ben bugün sabah kalkar kalkmaz tartılma fırsatı bulamdım. Kahvaltıdan sonra tartıdım 55.1 kiloydum :lepi: (hemi de zımbırtım devam ediyo) Zımbırtı baş ağrısı yapar mı :sinifsinif:

ben nasıl yapcam bilmiyorum bu 1000 kalorş işini benim hataya gündüzleri de akşamları da işim var.......pfffffff..haftaya yaşayacağım stresi şimdiden yaşıyorum yaa...

minik zuzu işte oyuna dalmış delikafadulden kaydirigubbakcemile Şeniz
öleyim dimi ne bilem bi garip oldu da bizim böle planladımız gibi olmayınca sözlüm nişanlım öle karışıyo bende zate pek anlamasdım da bu işleri hatta nette araştırıken kk yı buldum o yüzden üye olmuştum bu siteye yanımda benim guzuda wardı :asigim:
aynı düşüncedeyis sanırım ama bizim ailelerimiz kabul etmedi direk nikah olayını :roflol: yoksa biz düşünebilirdik aslında sempatiksalakcinni
ben cuma yapmıştım canım 100 gr gitmiş delikafadulden sana kocaman bi maşallah zımbırtın olduğu halde vede tok karna o kadar çıktıysan zımbırtı bitiminde kesin 54 lü bişi çıkarsın :lepi: canım baş ağrısı olabilir

ben nasıl yapcam bilmiyorum bu 1000 kalorş işini benim hataya gündüzleri de akşamları da işim var.......pfffffff..haftaya yaşayacağım stresi şimdiden yaşıyorum yaa...

datlum siz bilirsiniz tabiki ama bence burdakilerin öle çok bi fazlalığı yok kendinizi fazla hırpalamayın fazla....sporda süreklilik önemli deniliyo hep 30 dk olsun ama dewamlı yapılsın zemuszemus sende yapabildiğin kadarını yapıpı katılırsın yarışmaya böle strese hiç gerek yok aksine spor stresi atmamıza yardımcı olması gerekmesmi yahuuu kaydirigubbakcemile5 :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…