minik zuzu işte oyuna dalmış delikafadulden kaydirigubbakcemile Şeniz
öleyim dimi ne bilem bi garip oldu da bizim böle planladımız gibi olmayınca sözlüm nişanlım öle karışıyo bende zate pek anlamasdım da bu işleri hatta nette araştırıken kk yı buldum o yüzden üye olmuştum bu siteye yanımda benim guzuda wardı :asigim:
aynı düşüncedeyis sanırım ama bizim ailelerimiz kabul etmedi direk nikah olayını :roflol: yoksa biz düşünebilirdik aslında sempatiksalakcinni
ben cuma yapmıştım canım 100 gr gitmiş delikafadulden sana kocaman bi maşallahzımbırtın olduğu halde vede tok karna o kadar çıktıysan zımbırtı bitiminde kesin 54 lü bişi çıkarsın :lepi: canım baş ağrısı olabilir
Dün gece sevgilim nöbetteyken ateş falan açmışlar tugaya dışardan, bi astsubay mı ne yaralanmış, bi e şehit haberleri falan... baş ağrısına rağmen boş balmamak için oyalanıyom zuzum neydem, yoksa hiç oyun oynamam sempatiksalakcinni
Ben de bu işleri hem burdan öğrendim zuzum kaydirigubbakcemile5 Dün görüşemedik zuzum ondan gözümden kaçtı sanırsam.. E sen geçen gün yediydin, 100 gram da başarı a.s. İnşallah canım yaw, kaplumbağa gibi kilo vermekten bezdim valla, şöyle 700 er gram versek en azından tam süper olacak ohaoldumsmile
datlum siz bilirsiniz tabiki ama bence burdakilerin öle çok bi fazlalığı yok kendinizi fazla hırpalamayın fazla....sporda süreklilik önemli deniliyo hep 30 dk olsun ama dewamlı yapılsın zemuszemus sende yapabildiğin kadarını yapıpı katılırsın yarışmaya böle strese hiç gerek yok aksine spor stresi atmamıza yardımcı olması gerekmesmi yahuuu kaydirigubbakcemile5 :1hug:
kıslar koç belirlemedik dimi bu hafta ?
azulcuma teşekkür ederim bu arada zemuszemus
Haberlerde yoktu zuzum zaten... Çok şükür bikaç çapulcunun işi sanırım. Normal silahla 2 şarjör boşaltmışlar. Bi de tugayda gece ışıklandırma sıfır. Nöbet tuttuğun yerde telin arkası orman, orda yıkık dökük bişi varmış, oraya saklanmışlar. Ama bana herşeyi anlattıysa zaten sevgilime doğru açılmamış ateş :sm_confused: Ben de anlamadım valla... Ben de aşırı üzüldüm. :gitme: Aklım almıyor, niye tehlikeli bölgelerde karakolları stratejik olarak daha kuvetlendirmiyorlar... Resimlere baktım... halbuki kale gibi olmalı karakollar.((
Düşünmemeye çalışalım zuzum, yoksa üzüntü geçmez(
Hep beraber incelek canım olumunekankayizsmile (sabah kahvaltısını az yemiştim ama, çok da bişi içmemiştim, o yüzden çok da bişi beklemiyom)
Senin nişanlın :)) nete kavuştu mu, yeni yerinden memnun mu?
AZULCUM çoook teşekkürler ex koçum opuyorumnanaktan
Menün gayet güzel canım, sporun da... Geçmiş olsun. Bende de var bi gariplik yaw, ateşim çıkıyo sanki
bi daha olmas umarım gelmiş geçmiş olsun canım :1hug: ucuz atlatmışlar şükürler olsun bilmiyorumkismile
karakol konusunda bi ara ben üni. de emekli subayların falan yazdığı kitaplar ilk çıkmaya başladığı dönemlerde o kitaplardan okumuştum da aklım hayalim almamıştı nasıl bu kadar sawunmasız bırakıyolar diye yıllar geçiyo ama hala aynı :umursamaz: umarım bişiler yapılır bu konuda :Saruboceq:
canımcım, nişanlım kaydirigubbakcemile3 int. bugün başwurcaktı hafta içi diğer misafirhaneye taşındılar işte sonra nöbeti falan wardı sabah gidices bugün hallederis sanırım demişti bakalım yarın anlarıs neler olduğunu opuyorumnanaktan
dün yediklerimi hatırlamıyorum ama dün bundan daha iyiydi. ekmek hiçbir öğünümde yoktu. tamamen sebze ve ottu.
yarın yine ota dönersin dengelenir canımcım olumunekankayizsmile
Teşekkürler canım, yazdığım gibi işte... Bu gece de nöbeti var, öf ya keşke nöbetten sonra ara deseydimdalsi hayrola geçmiş olsun...benim de akşam akşam temizliğim geldi..her yeri sildm...kollarım koptu...
sağolasın bebeem. sana da çok http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/aklinialirimsmile.gif geçmiş olsun. benimki dondurma yemekten sanırım :icecream:
:)
İnşallah canım... Ben hiç bilmezdim bu olayları, nefes filmiyle daha iyi anladım.( Sonra nette tarihteki bi kaç olayı öğrenince kanım donmuştu ( Of of... Bizim eski bakanlar da 240 milyon dolarlık yatırım yapsınlar
Gözün aydın nişanlı zuzu, netle birlikte yine rahata kavuşursunuz kaydirigubbakcemile5
be nde yeni yemedim aslında ya, 3-4 gün oldu ama etkisi ancak çıkıyo galiba. bu sezonun ilk dondurmasıydı. :sinifsinif:
öyle yappıcam tatlım, elim mahkum. beni bu istikrarsızlık mahvetti zaten. bu sefer durmak yok, yola devamp
ben islemedim o filmi askerden gelsin belkim o zaman islerim boshayallersmile
saol canım eğer bugün halledebildilerse 1 haftaya bağlanırmış :dance:
İlk diye heyecanlanıp hızlı yedin demek kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?