50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben nasıl yapcam bilmiyorum bu 1000 kalorş işini benim hataya gündüzleri de akşamları da işim var.......pfffffff..haftaya yaşayacağım stresi şimdiden yaşıyorum yaa...

CAnım başka zaman yaparsın zorlama sen kendini opuyorumnanaktan

AZULCUM çoook teşekkürler ex koçum opuyorumnanaktan
Menün gayet güzel canım, sporun da... Geçmiş olsun. Bende de var bi gariplik yaw, ateşim çıkıyo sanki

Geçmiş olsun kuzum dikkat kendine, önemli bir ay bu ay senin için olumunekankayizsmile

hehe tatlışım benimmm...keşke ha deyince yakılsa kaloriler ama ı ıh...:1ninca:

ki bu evimiz küçük...Kendimize bir ev yaptırıcaz yakın zamanda..şuan planları çiziliyor..orda yardımcı alıcaz..o zaman hiç yapmam iş herhalde..sempatiksalakcinni...bakalım nasıl gitcek bu kilo verme işi...

Ayy hayırlı olsun canım, nireye yaptırcanız yerimseniben Bahçesi büyük olsun :lepi:

ben haftalardır koçun kim olduğunu bilmiyorum...bence dalsi olsun..onun zopaları iyi geliyo bana...:sinifsinif:.........

opuyorumnanaktan
Taam canım, sen de dikkat et, 1000 kaloriden eksik kalanları nefes alarak tamamla kaydirigubbakcemile3

ehehe, ya vitamin falan içerim, gerçi bugün yediklerim bu 5 günlük sporu karşılıyor zaten kaydirigubbakcemile3 Yazsam şok olursunuz eyvahedigeldismile

bizde birlikte gitcektik fakat çalıştığı şirket aylık etkinlik yapıyo ya tutmuş bunları nefese götürmüşler :umursamaz: bende kaldıydım öle sonrada izlemedim etkilenmim diye eyvahedigeldismile
canım farklıymış orda biraz tek bağlansında 1 haftayada razıyız opuyorumnanaktan
canım ben ewde spor yapmıyom 2-3 gündür dışarda yürüyom oda fazla tempulü diil bilmiyom bakalım normal sporlara bi başliim de guclubacismile

Ayy hayırlı olsun canım, nireye yaptırcanız yerimseniben Bahçesi büyük olsun :lepi:

valla biraz devasa olucak canım inşallah..rabbim hayırlısıyla oturtmayı nasip etsin..büyük büyük bahçesi de büyük..havuzu da olck..inşallah gelirsiniz oturmaya bitince...kaydirigubbakcemile5

ben haftalardır koçun kim olduğunu bilmiyorum...bence dalsi olsun..onun zopaları iyi geliyo bana...:sinifsinif:.........

Evet hakkatten ben de korkuyorum:) Bir o bir de truf çok sıkı koçlar eyvahedigeldismile
ama sırayla yapıyoruz ya, yapmayan birinin yapması lazım, anchusa kaldı yapmayan galiba, o olabilir aslında.

Evet hakkatten ben de korkuyorum:) Bir o bir de truf çok sıkı koçlar eyvahedigeldismile
ama sırayla yapıyoruz ya, yapmayan birinin yapması lazım, anchusa kaldı yapmayan galiba, o olabilir aslında.

yani benim için sorun yok...benim gibi haftanın 4 günü topiğe uğramayan bir koç olmasın da

ehehe, ya vitamin falan içerim, gerçi bugün yediklerim bu 5 günlük sporu karşılıyor zaten kaydirigubbakcemile3 Yazsam şok olursunuz eyvahedigeldismile
Ay merak ettim, yazsana, şöyle bi haşlayam seni aklinialirimsmile

Ay canım benim, ne de mahsun anlatmışsın öyle... demek kaldıydın öle Şeniz İyi ki izlemedin zuzum, sen daha bi duygusalsın sanırsam kaydirigubbakcemile3
Anladım fıstık. Ben de sporu boşladım zuzum bu sıralar...

valla biraz devasa olucak canım inşallah..rabbim hayırlısıyla oturtmayı nasip etsin..büyük büyük bahçesi de büyük..havuzu da olck..inşallah gelirsiniz oturmaya bitince...kaydirigubbakcemile5
Güle güle oturun canım Büyük evi doldurmak için kaç çocuk lazım acep CADIARZU :roflol:

valla gülüm kociş doğurabilcek olsa ben 4 derim ama ben doğuracağım için 2 dene yetersempatiksalakcinni bu arada çok teşekkür ederim bitanem..rabbim daha güzellerini sizlere versin:hulya:

Ay merak ettim, yazsana, şöyle bi haşlayam seni aklinialirimsmile

Sabah 9-10 sigara böreği yedim, kaşar peyniri yedim, çokokrem yedim 2 kaşık falan.

Sabah 12 de yediğimiz için öğen yemedik, sinemadaydık zaten, ejderhanı nasıl eğitirsiniz izledik süperdi, tavsiye ederim.

Neyse akşam canım çok istedi pide dönerle patates kızartması yedim.

Gelince bir büyük kare 80 gr yani, fıstıklı çikolata yedim.

Ardından da kolayla yarım paket antep fıstığı yedim eyvahedigeldismile

Bu kadar, şu 80 gr çikolata olmasa o kadar kötü değil belki ama o çikolata 450 kalori falan galiba :sinifsinif:

Bu arada artık listeleri mu yapıp Burcuya bildirsin, Burcu online olmazsa koçun elinde bir liste olur ve o yayınlar. Düzen çok bozuldu böyle, burcucum düğün yoğunluğu yaşıyor çünkü.

evet bir sürü yeni katılan oldu...kuzu var azul var katrece yaptı mı??

Katrece olabilir bence

Ay sen tamamen kopmuşsun ehehe, geçen hafta azul du ya bebeem:) Katrece de oldu sanırım. Anchusa her gün online olup listeleri denetliyor, baya da sağlam eleştiri yapıyor, ben ondan o olabilir dedim, sık online olması önemli çünkü. Artık liste işiyle de koçlar ilgilenmeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…