ben nasıl yapcam bilmiyorum bu 1000 kalorş işini benim hataya gündüzleri de akşamları da işim var.......pfffffff..haftaya yaşayacağım stresi şimdiden yaşıyorum yaa...
AZULCUM çoook teşekkürler ex koçum opuyorumnanaktan
Menün gayet güzel canım, sporun da... Geçmiş olsun. Bende de var bi gariplik yaw, ateşim çıkıyo sanki
Teşekkürler canım, yazdığım gibi işte... Bu gece de nöbeti var, öf ya keşke nöbetten sonra ara deseydim(((((
Sen baya bi titizcim cadıcım yaw, bırak ev biraz pis kalsın :) Ayrıca 1000 kaloriyi böyle yaktın gitti bence kaydirigubbakcemile5
Teşekkürler azulcum, az ye kız aklinialirimsmile ben hala yemedim, 16 mayıstan sonra yicem ilk dondurmamı :1closedeyes: Senin hep *+ di mi canım?
opuyorumnanaktanGeçmiş olsun kuzum dikkat kendine, önemli bir ay bu ay senin için olumunekankayizsmile
hehe tatlışım benimmm...keşke ha deyince yakılsa kaloriler ama ı ıh...:1ninca:
ki bu evimiz küçük...Kendimize bir ev yaptırıcaz yakın zamanda..şuan planları çiziliyor..orda yardımcı alıcaz..o zaman hiç yapmam iş herhalde..sempatiksalakcinni...bakalım nasıl gitcek bu kilo verme işi...
opuyorumnanaktan
Taam canım, sen de dikkat et, 1000 kaloriden eksik kalanları nefes alarak tamamla kaydirigubbakcemile3
Çok güzel bi filmdi canım, bi askerden önce birlikte izlediydik bilmiyorumkismile
Ay niye 1 hafta ki... 1-2 gün içinde hallediliyo aslında başvurduktan sonra. Neyse sen yine 1 haftaya hazırla kendini. Sen tibeti temelli mi bıraktın zuzum?
Ayy hayırlı olsun canım, nireye yaptırcanız yerimseniben Bahçesi büyük olsun :lepi:
ben haftalardır koçun kim olduğunu bilmiyorum...bence dalsi olsun..onun zopaları iyi geliyo bana...:sinifsinif:.........
ehehe, ya vitamin falan içerim, gerçi bugün yediklerim bu 5 günlük sporu karşılıyor zaten kaydirigubbakcemile3 Yazsam şok olursunuz eyvahedigeldismile
Evet hakkatten ben de korkuyorum:) Bir o bir de truf çok sıkı koçlar eyvahedigeldismile
ama sırayla yapıyoruz ya, yapmayan birinin yapması lazım, anchusa kaldı yapmayan galiba, o olabilir aslında.
Ay merak ettim, yazsana, şöyle bi haşlayam seni aklinialirimsmileehehe, ya vitamin falan içerim, gerçi bugün yediklerim bu 5 günlük sporu karşılıyor zaten kaydirigubbakcemile3 Yazsam şok olursunuz eyvahedigeldismile
Ay canım benim, ne de mahsun anlatmışsın öyle... demek kaldıydın öle Şeniz İyi ki izlemedin zuzum, sen daha bi duygusalsın sanırsam kaydirigubbakcemile3bizde birlikte gitcektik fakat çalıştığı şirket aylık etkinlik yapıyo ya tutmuş bunları nefese götürmüşler :umursamaz: bende kaldıydım öle sonrada izlemedim etkilenmim diye eyvahedigeldismile
canım farklıymış orda biraz tek bağlansında 1 haftayada razıyız opuyorumnanaktan
canım ben ewde spor yapmıyom 2-3 gündür dışarda yürüyom oda fazla tempulü diil bilmiyom bakalım normal sporlara bi başliim de guclubacismile
Güle güle oturun canımvalla biraz devasa olucak canım inşallah..rabbim hayırlısıyla oturtmayı nasip etsin..büyük büyük bahçesi de büyük..havuzu da olck..inşallah gelirsiniz oturmaya bitince...kaydirigubbakcemile5
Azulcum, çok sağol hayatım tatlı koçum a.s.
Yeni koç kim oldu bu arada kızlar?
Ay merak ettim, yazsana, şöyle bi haşlayam seni aklinialirimsmile
Ay canım benim, ne de mahsun anlatmışsın öyle... demek kaldıydın öle Şeniz İyi ki izlemedin zuzum, sen daha bi duygusalsın sanırsam kaydirigubbakcemile3
Anladım fıstık. Ben de sporu boşladım zuzum bu sıralar...
Güle güle oturun canımBüyük evi doldurmak için kaç çocuk lazım acep CADIARZU :roflol:
Ay merak ettim, yazsana, şöyle bi haşlayam seni aklinialirimsmile
evet bir sürü yeni katılan oldu...kuzu var azul var katrece yaptı mı??
Katrece olabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?