Kız senin dünyadan haberin yok :))) Azul bu haftanın koçuydu zaten, katrece de yaptı koçlukevet bir sürü yeni katılan oldu...kuzu var azul var katrece yaptı mı??
Katrece olabilir bence
Sabah 9-10 sigara böreği yedim, kaşar peyniri yedim, çokokrem yedim 2 kaşık falan.
Sabah 12 de yediğimiz için öğen yemedik, sinemadaydık zaten, ejderhanı nasıl eğitirsiniz izledik süperdi, tavsiye ederim.
Neyse akşam canım çok istedi pide dönerle patates kızartması yedim.
Gelince bir büyük kare 80 gr yani, fıstıklı çikolata yedim.
Ardından da kolayla yarım paket antep fıstığı yedim eyvahedigeldismile
Bu kadar, şu 80 gr çikolata olmasa o kadar kötü değil belki ama o çikolata 450 kalori falan galiba :sinifsinif:
valla biraz devasa olucak canım inşallah..rabbim hayırlısıyla oturtmayı nasip etsin..büyük büyük bahçesi de büyük..havuzu da olck..inşallah gelirsiniz oturmaya bitince...kaydirigubbakcemile5
Ben sigara böreği ve patates kızartmasını beğenmedim bi tek canım, çünkü yağda kızartılıyo.. Sağlıksız. Afiyet olsun.. Ama sen bi cozutmaya başladın mı sonu gelmiyo. Kilonu 57 de sabitle uzunca bi süre, sonra böyle cozutmalara başla vereliniortak
Vallahi çok doğru söylüyorsun canım, ben ondan bu hafta 1000 kalori olayını şeettim zaten. İşe de girebilirim bu aralar, hem iş hem okul hem kpss hem spor çok zor, o sebepten şimdiden yapıyım diyorum. kaydirigubbakcemile2
Senin iş olayı ne oldu kuzum, geçen aklıma şey geldi, şimdi bu işverenler durur durur tam sevgilin geldiği zaman sana işe başla derler, ne uyuz bir durum olur dimi, benim başıma böyle abuk şeyler çok gelir de, aynı gün iki ayrı işyerinden aranmıştım bir kere de 2 ay bekledikten sonra hem de akannehir
EvCadısı, yanlışın var, verdin kilo ama geri aldın tıka basa yiyerekten :icecream: :))
he sen illa yüzüme vur
Bi kaç gün yediklerine dikkat edip normal sporunu yap bence canım, o dediğin pek aklıma yatmadı benim. Sporun fazlası da zarar
Hangisini istiyorsan o olsun canım kaydirigubbakcemile5
Benim iş olayını ben de anlamadım canım, 2. görüşmeden sonra telde konuştuk, olumlu ya da olumsuz arayacaz dediler, yani şansım hala devam ediyomuş, aradan 2 hafta geçti ses yok.. İlanları da güncel, anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorlar da çok sinir oldum açıkçası. Yükseğe başlamadan haber gelse çok iyi olur ama lachesiscim... Senin olay süpermiş :lepi:
1000 kalori yakmak zor ama bir yerden başlamak gerekiyor insan zorunlu olunca daha az salıyor...hesap verecek ya.....
1000 olmaz 500 olur 600 olur....ama mecburiyetten yapar...ben geçen hafta hiç spor yapmadım canım hiç istemedi kolumu kaldırasım gelmedi sıkıldım sanrım birazda....
Bundan sonra dikkat et diye şey ediyom aklinialirimsmile Kaç kilosun şu an?
canlar uykum geldi benim. hepinizi öpüyorum kocaman kocaman :)
Ay merak ettim, yazsana, şöyle bi haşlayam seni aklinialirimsmile
Ay canım benim, ne de mahsun anlatmışsın öyle... demek kaldıydın öle Şeniz İyi ki izlemedin zuzum, sen daha bi duygusalsın sanırsam kaydirigubbakcemile3
Anladım fıstık. Ben de sporu boşladım zuzum bu sıralar...
Güle güle oturun canımBüyük evi doldurmak için kaç çocuk lazım acep CADIARZU :roflol:
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktancanlar uykum geldi benim. hepinizi öpüyorum kocaman kocaman :)
Valla canım ben sporsuz zayıflayamıyorum ondan yapmam lazım, fazla da yapmıycam aslında sabah ağırlıkla 5 mil yürü 625 kalori oluyor zaten, callan plates dışarda yürüyüş falanla tatmlanır o.
İş olayına gelince hayırlısı olması önemli canım, ama beklemediğin zamanlarda arama gibi bir olayları var, ben de temmuzdaki kpssden sonra çalışabilirim diyordum, hiç başvurmadığım halde teklif geldi kabul edebilirim mesela, etmeyebilirim de tabi.
Yükseğe ne zaman başlıycaksın tatlım hangi okul İstanbul da mı, hangi üni merak ettim:) Ben de doktoraya başvurcam da bizimkiler ağustosda başlıyor.
ya bugün reglimin 2. günü 59.8 geldim...herhalde iner şişliklerim bitince 58.8 gibi bişi gelirimboshayallersmile
ölemi anlatmışım guzum ya :ecrin_bebek: oyyy kıyamam ben gendüme du bi sarıliim hatta :1hug: :teselli:
walla dışarsı daha gösel bea canım ewde spor yap bi yere kadar dimi ama ya bi süre böle takıliim havalar çok ısınınca dönerim yine yuwama hihoyyyt
Aman cadıcım 59 dan fazla gelme sakın, topikten postalarız haaa :tomato: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 Ay kız cadı, sen de benim gibisin, bana da arada eser kendi kendime ilgi gösteririm öyle sempatiksalakcinni
Kesinlikle katılıyorum zuzum, dışarda yürüyüş çok güzel.
yirim seni Şeniz sanada sarıliim şöle bi :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?