sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 He yaw, şu yannız günlerimizde birbirimize ilgi ve de alaka göstermelüyük sempatiksalakcinni
Kızlar benim baş ağrısı geçmek bilmiyo, dinlenem biraz. Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 He yaw, şu yannız günlerimizde birbirimize ilgi ve de alaka göstermelüyük sempatiksalakcinni
Kızlar benim baş ağrısı geçmek bilmiyo, dinlenem biraz. Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Kızlar napıyorsunuz ben regl oldum ve kendimi durduramıyorum, o yüzden yemek kaçamak mevzuna geçip spor mevzuna atlıyım hemen. Pazartesi günü bir mücadeleye başlıyorum her gün 1000 kalori yakma sınavı. 5 gün sürdürmeyi düşünüyorum cuma akşamına kadar.
Katılmak isteyen var mı, her gün herkes yaptığı sporu yazacak, atıyorum 5 mil leslie 500 kalori, yarım saat plates 100 kalori gibi, bir gün içinde 1000 kaloriyi tamamlayamayanlar elenecek, tabi katılan olursa:) Bir de her gün c vitamini alma zorunluluğu var sonra hasta etmeyelim kendimizi:)
Gelin gelin 1000 kalorilik mücadeleye siz de katılın hihoyyyt
kızlar ben de hafiften uyku moduna girdim...
enerjik mode off şuanda...yarın görüşene kadar az yiyin...:mymeka:
pamuksekerim hayirdirr biseyemi canin slklldi yoksa havadan falanmi basin tuttu uzan biraz gozlerini kapa bendede oldugunda kolonya ile ovunca iyi gelioo belki sanada gelir kuzumm gecmis olsun kiyamam sana sekerparem
Bi kaç bişiye canım sıkıldı canım ama ondan mı bilmiyom... Belki zımbırtıdan dolayı ağrıyo.. Bu sıralar başımın maşallahı var canım.
Sevindim canım daha iyi olmana a.s. Menün çok güzel. Bu aradan sakın kilo veremedim diye üzülme, çünkü sen gereken herşeyi yapıyorsun, zımbırtıdan fazla gelmiştirsin
Buarada presensescim hala izleyemedim o filmi, başım geçerse bugün izlemek istiyom ama zor gözüküyo)
Spatzcım, watercım, hoşgeldiniz.
Buarada presensescim hala izleyemedim o filmi, başım geçerse bugün izlemek istiyom ama zor gözüküyo)
Spatzcım, watercım, hoşgeldiniz.
Teşekkürler canım, burda paylaştım zaten, daha fazla konuşmayam o konu hakkında yerimsenibenkiyamam kuzummm benimm sana anlatmak istersen daima burdayimm fistigimm
zimbirtida yapabilir bu arada bazen regl oncesi benimde migren tutar sagi solu belli olmuo iste fistikli lokumum benimm dikkat et kendineee basini ovayim acuk iyi gelir belki ciciskom
insallahh canimm artik tartidan inis gormek istiom valla gulparem
bu gece adim adim cinayeti izledim gerci cok once izlemistim ama unutmustum iyi oldu hosuma gidio polisiye gerilimlerde
Teşekkürler canım, burda paylaştım zaten, daha fazla konuşmayam o konu hakkında yerimseniben
Ay valla yaw masaj bu işin ilacı..
O filmi izlemedim ben.. kız bi de o kadar çok film izliyoz ama hep farklı filmler :)
:))) Gazlı tontirişko seni kaydirigubbakcemile3 Tabi canım dikkat et, soğan sarımsaklmaz:
Spatzcım, afiyet olsun buarada kaydirigubbakcemile3
Eminim çok güzeldir canım, belki bende vardır o film, izlersem haber veririm fıstık. Ölümcül oyunlar dediğin funny games di mi, ben o filmin orjinalini izledim, tekrar çekimini protesto ettiğimden izlemedim :))) Saçma geldiydi bana, aynı yönetmenin aynı filmi aynı şekilde başka oyuncularla çekmesi... Sırf dili ingilizce olsun diye... Ama dediğin aktörü biliyorum başka filmlerindenBuarada funny games cidden süperdi.
:))))))))
Prensescim, bilg dan oluyo sanırım başım biraz da.. o yüzden kaçam ben. Tatlı rüyalar fıstık opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?