50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim gacılar:1hug:

bugun çok iş yaptım, kışlıkları kaldırdım,yazlıkları çıkardım. çamaşır, bulaşık falan filan...
sora akşam erkek arkadaşımın teyzesine gittik. ayy kızlar sizin kayınvalide taktikleriniz geldi aklıma, kendim koydum yiyeceğim şeyi.ama öyle çok şey yapmış ki..hepsinden azıcık alsam da şiştim.üstüne de kek,çay..ay patlıcak gibi hissediyorum kendimi valla!

alemsin guzum ya sırnaşık şey delikafadulden olumunekankayizsmile :1hug:

ii geceler canım öpüyom kocaman a.s.

kizlar iyigecelerr nasilsiniz?
ben acuk daha iyiceyim allaha binlerce sukur bu kez gec iyilesio iki hafttada tam iyilesirmis benide iki haftayi tamamlicak gibi
bugunku menumu yazayimmm
sabah iki dilim cavdar light zeytin peynir cay
ogle kofte taze fasulye yesil salata bi dilim cavdar light ayran
araogun bi elma
aksam kofte uc tane ogle dort yemistim kabak sote cacik
meyve

pamuksekerim hayirdirr biseyemi canin slklldi yoksa havadan falanmi basin tuttu uzan biraz gozlerini kapa bendede oldugunda kolonya ile ovunca iyi gelioo belki sanada gelir kuzumm gecmis olsun kiyamam sana sekerparem

benimde sırtım ağrıdı uzaniim bende uyuyayım hattta 7 30 da ayaktaydım yine ohaoldumsmile boshayallersmile
ii geceler kıslar öpüldünüz :))))

cicegim gecmis olsun tatlimm bugun izin ver kendine madem regl oldun istedigin biseyi ye tatlumkaymaklum ayagini sicak tut bide kuzum

pamuksekerim hayirdirr biseyemi canin slklldi yoksa havadan falanmi basin tuttu uzan biraz gozlerini kapa bendede oldugunda kolonya ile ovunca iyi gelioo belki sanada gelir kuzumm gecmis olsun kiyamam sana sekerparem

Bi kaç bişiye canım sıkıldı canım ama ondan mı bilmiyom... Belki zımbırtıdan dolayı ağrıyo.. Bu sıralar başımın maşallahı var canım.

Sevindim canım daha iyi olmana a.s. Menün çok güzel. Bu aradan sakın kilo veremedim diye üzülme, çünkü sen gereken herşeyi yapıyorsun, zımbırtıdan fazla gelmiştirsin

Buarada presensescim hala izleyemedim o filmi, başım geçerse bugün izlemek istiyom ama zor gözüküyo )

Spatzcım, watercım,
hoşgeldiniz.

kiyamam kuzummm benimm sana anlatmak istersen daima burdayimm fistigimm
zimbirtida yapabilir bu arada bazen regl oncesi benimde migren tutar sagi solu belli olmuo iste fistikli lokumum benimm dikkat et kendineee basini ovayim acuk iyi gelir belki ciciskom
insallahh canimm artik tartidan inis gormek istiom valla gulparem
bu gece adim adim cinayeti izledim gerci cok once izlemistim ama unutmustum iyi oldu hosuma gidio polisiye gerilimlerde

Buarada presensescim hala izleyemedim o filmi, başım geçerse bugün izlemek istiyom ama zor gözüküyo )

Spatzcım, watercım,
hoşgeldiniz.

canparem musait oldugun zaman izlersin elbett hayatimm opuyorumnanaktanŞeniz
aksam cacik ictim sarimsak koymustum mithis gaz yaptii bidaha koymucammm karnim davul gibi oldu delikafadulden

Teşekkürler canım, burda paylaştım zaten, daha fazla konuşmayam o konu hakkında yerimseniben
Ay valla yaw masaj bu işin ilacı..
O filmi izlemedim ben.. kız bi de o kadar çok film izliyoz ama hep farklı filmler :)
:))) Gazlı tontirişko seni kaydirigubbakcemile3 Tabi canım dikkat et, soğan sarımsak lmaz:

Spatzcım
, afiyet olsun buarada kaydirigubbakcemile3

canimin ici ben yokmusum demek haberim yok oyuzden gulparem dilerim sorun neyse en kisa zamanda cozulur insallah bebiskomm benimmm
canimm epey heyecanli gerilimli guzel filmm oneririmmm tatlimm olumcul oyunlari izlediysen ordaki cocuk oynuoo zaten tip tam psikopat tipi
bebekkende gazliymisimm ben petegimm balimm benimm

Eminim çok güzeldir canım, belki bende vardır o film, izlersem haber veririm fıstık. Ölümcül oyunlar dediğin funny games di mi, ben o filmin orjinalini izledim, tekrar çekimini protesto ettiğimden izlemedim :))) Saçma geldiydi bana, aynı yönetmenin aynı filmi aynı şekilde başka oyuncularla çekmesi... Sırf dili ingilizce olsun diye... Ama dediğin aktörü biliyorum başka filmlerinden Buarada funny games cidden süperdi.
:))))))))

tamam cimcimem evet canim funny gamesti ama ben ikinci versiyonu izledim onu izledikten sonra ogrendimki meger onceki cekimde varmis ama bi anlam verememistim yonetmen neden ikinci kez cekti diye ogrenmis oldumm senden iyi oldu kuzum saolll tatliskomm benimm gercektende super bi filmdi bu tarz filmler seninde benim cok hosuma gidiooo Şeniz

Prensescim, bilg dan oluyo sanırım başım biraz da.. o yüzden kaçam ben. Tatlı rüyalar fıstık opuyorumnanaktan

tamam hayatimm yat dinlennn birazzz kuzumm allah rahatlik versinn umarim gecer basinin agrisi canimin ici kiyamam sana cok opuyomm gulparemŞeniz

Ben geldim 100 kalori yaktım bisiklette ama yediklerimin yanında hiçbir şeydir Daha da fazlasına halim yok bu saatten sonra

Funny games evet güzel filmdi bu arada, yahu siz de hep böle gerilim ya da korku filmi seviyorsunuz, ben de eskiden öyleydim ama yaşlandım sanırım, artık korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…