50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin cicegimmm
regl olmussun gecmis olsunn kuzum olur o kadar atistirma malum gunundesin mazeretin var papatyamm Şeniz
bu aksam adim adim cinayeti izledimde funy gamesteki cocuk oynuoodu o tarz flmler guzel oluoo surukleyici oluooo eskiden ruhlu cinli korku filmlerini izlerdim ama artik izleyemiorum bende senin gibi fistigim

Hoşbulduk canım, atıştırmayı geçti biraz canım abarttım yani, bu hafta toparlayabilirim umarım. Sen nasılsın tartıldın mı? Biz de bugün sinemaya gittik, ejderhanı nasıl eğitirsin çok süperdi yahu bayıldık:) Gerçi 3 boyutlu olduğunu unutmuşum, ameliyattan dolayı gözlük de yasak ya elimle tuttarak izledim film boyunca:)

olur canim o kadar bazen insan doymak bilmio bide regl eklenince asiri olabilio bu hafta telafi edersin kuzucukumm ben bugun tartildim 62.10 ciktim 200 gram gitmis sislik inio sanirim bi kac gun sonra yine tartilcam reglim bitimincen uc gun sonra kac cikicam baakalim sumbullum benimm aa evet o filmi netten izledim bende cok seker cok guzel filmdi tabi uc boyutlu izleyemedi ama uc boyutlu daha guzeldir tabii

Bak gördün mü şişlikmiş işte yavaş yavaş iniyor, kedi olayını napıaksın? Bodrumdaki yavrulara mı bakıcaksın?

Bak gördün mü şişlikmiş işte yavaş yavaş iniyor, kedi olayını napıaksın? Bodrumdaki yavrulara mı bakıcaksın?

hayatimm kedisizz yapamiorumm canimm her yerde prensesimm pamugun anilari var aklima gelioo goz yaslarima engel olamiom hala gecenler faresini buldum oturdum agladim ruyalarima pisiler girioo o yuzden niyetlendim iyice annem diyo buraya gelince bakariz burdaki barinakktan sanirim ordan alcamm cicegimmm

Unutmak zaman alır tabi, normaldir. E o zaman al tabi minik bir yavruş:), ama mutlaka yavru al ki sana daha çok alışsın. Ben de dün rüyamdam omzumdan kurşunla vurulduğumu gördüm ya çok ilginçti, kendi kendime yardım arıyordum bir de hastaneye falan gidiyordum, anlamı nedir acaba kafamçokkarıştı

alcam insallahhh bitanemmm
allahh allah hayir olsunn canimm allah hayirlara cikarsin insallah canimmminici
iyiye yoralim iyi ciksinn tatlim oyle derler
Tabanca

* Rüyada tabanca kullandığını görmek iftira tehlikesine, satın almak bir dedikoduya maruz kalmaya, temizlediğini görmekse yeni bir işe delalettir. Rüyada tabanca ile belli bir hedefe ateş etmek, ihtirasa; tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna işarettir.

* Rüyada tabanca güçlü ve saygı duyulan biri olmak demektir. Elinde tabanca olan kimse, yaşamında yüksek makamlara yükselir. Rüyada tabanca kullanmak, bir iftiraya uğrayacağınıza yorumlanır.

* Tabanca satın almak, birilerinin sizin dedikodunuzu yapacağını belirtir. Tabanca temizlemek, bir işe başlayacağınıza yorumlanır. Tabanca ile ateş etmek, hırslı ve birine işarettir. Tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna yorumlanır.

* Uğursuzluğun habercisidir. Eğer tabancayla ateş ettiğinizi gördüyseniz, birtakım kararlar almadan önce çok iyi düşünmeniz gerektiğinin işaretidir. Güç, kuvvet, nufüz olarak yorumlanır.

* Rüyada tabanca görmek, fena söz, hüzün ve kederle yorumlanır. Rüyada elinde tabanca olduğunu fakat bununla ateş etmediğini gören, kötü sözlerle herkesi kıracak mevkide iken, bunu yapmaktan çekinir. Elindeki tabanca ile birine ateş ettiğini gören, o kimseye iftirada bulunur. Boş tabanca ile birine nişan aldığını gören, iftira atarak herkesi korkutur. Tabancasının bozulduğunu veya kırıldığını görmek, iftira ederek halkı korkutmak ister fakat bunu başaramaz.

Bir başka rivayete göre de:
* Rüyada tabanca görmek, düşmanla tabir edilir. Tabancasını ateşliğini görenin düşmanı ile münakaşa yapmasına işarettir. Rüyada belinde veya yanında bir tabanca olduğunu görmek hiç ummadığı biri tarafından bir zarara uğratılacağına; tabanca ile bir kimseye veya bir hedefe ateş ettiğini görmek, eğer kurşun hedefe değmişse, verdiği zararın büyük olduğuna, kurşun ıska geçmiş ise bu zarardan çok fazla etkilenmediğine delalet eder.

Ayrıca Bakınız: Silah

Çok sağol canım, neyese kuzum ben yatıyım artık, iyi geceler tatlı rüyalar sana, çok öpüyorum Şeniz olumunekankayizsmile

Çok sağol canım, neyese kuzum ben yatıyım artık, iyi geceler tatlı rüyalar sana, çok öpüyorum Şeniz olumunekankayizsmile

bitanemmm allah rahatlik versinnn cicegimm
dilerim bu gece cok guzel ruyalar gorursunn tatliskomm tatli ruyalarr balimm
cok opuyorummm limonla bebikimide cok opuomm canimm
ŞenizŞenizŞeniz

ben 170 cm 53 kg ama 100 gr bile veremiyorum 3kg vermem gerek hiç 55 kilonunda üstüne çıkmadım ama özellikle bel çevresi bir türlü gitmiyor. ilaç kullanmayı düşünüyorum ama o kadar çok ilaç ve jel var ki kafam karıştı bilmiyorum kismile

hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan spor yapıyomusun bilmiyorum ama boy ve kilo oranın gayet iyi biraz spora ağırlık wersem göbüş proplemide çözülücektir sanırım zemuszemus 3 kg için içeriği nolduğu belirsiz ilaç vs. kullanma derim ama yinede sen bilirsin tabi vereliniortak

günaydın fıstıklar opuyorumnanaktan
7 çilek ve çeyrek yeşil elmamı yidim :)) zencefilli karışık bitki çayımıda içtim kahvaltı öncesi az haraket zamanıdır bayanssulusmile

günaydın canlar
bugün tabiki süper doygun bir kahvaltı yaptım
iyi günler dilerim hepinize bugün nete giremem çok fazla malum pazar dışarılara gideriz hava güzel.

Olsun canım elbet vardır bi hayır,geç olsun da güç olmasın.. Benim nişanlım da İnşaat Mühendisi... Arkadaşlarına da hep kısa dönem çıktı.. Sen de bahar gelini olursun,ben de galiba sonbahar gelini olacağım inş,nasip bakalım...

Selam kızlar, 500 gram vererek 54 lü kiloları görebildim sonunda :dance: Şimdi kahvaltı yapcam, spor yapcam ve hiç cozutmadan yola devam etcem bu sefer guclubacismile

Selam kızlar, 500 gram vererek 54 lü kiloları görebildim sonunda :dance: Şimdi kahvaltı yapcam, spor yapcam ve hiç cozutmadan yola devam etcem bu sefer guclubacismile

hadi gözün aydın canım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…