Ben geldim 100 kalori yaktım bisiklette ama yediklerimin yanında hiçbir şeydirDaha da fazlasına halim yok bu saatten sonra
Funny games evet güzel filmdi bu arada, yahu siz de hep böle gerilim ya da korku filmi seviyorsunuz, ben de eskiden öyleydim ama yaşlandım sanırım, artık korkuyorum
Buarada presensescim hala izleyemedim o filmi, başım geçerse bugün izlemek istiyom ama zor gözüküyo)
Spatzcım, watercım, hoşgeldiniz.
Hoşbulduk canım, atıştırmayı geçti biraz canım abarttım yani, bu hafta toparlayabilirim umarım. Sen nasılsın tartıldın mı? Biz de bugün sinemaya gittik, ejderhanı nasıl eğitirsin çok süperdi yahu bayıldık:) Gerçi 3 boyutlu olduğunu unutmuşum, ameliyattan dolayı gözlük de yasak ya elimle tuttarak izledim film boyunca:)hosgeldin cicegimmm
regl olmussun gecmis olsunn kuzum olur o kadar atistirma malum gunundesin mazeretin var papatyamm Şeniz
bu aksam adim adim cinayeti izledimde funy gamesteki cocuk oynuoodu o tarz flmler guzel oluoo surukleyici oluooo eskiden ruhlu cinli korku filmlerini izlerdim ama artik izleyemiorum bende senin gibi fistigim
Hoşbulduk canım, atıştırmayı geçti biraz canım abarttım yani, bu hafta toparlayabilirim umarım. Sen nasılsın tartıldın mı? Biz de bugün sinemaya gittik, ejderhanı nasıl eğitirsin çok süperdi yahu bayıldık:) Gerçi 3 boyutlu olduğunu unutmuşum, ameliyattan dolayı gözlük de yasak ya elimle tuttarak izledim film boyunca:)
olur canim o kadar bazen insan doymak bilmio bide regl eklenince asiri olabilio bu hafta telafi edersin kuzucukumm ben bugun tartildim 62.10 ciktim 200 gram gitmis sislik inio sanirim bi kac gun sonra yine tartilcam reglim bitimincen uc gun sonra kac cikicam baakalim sumbullum benimm aa evet o filmi netten izledim bende cok seker cok guzel filmdi tabi uc boyutlu izleyemedi ama uc boyutlu daha guzeldir tabii
Bak gördün mü şişlikmiş işte yavaş yavaş iniyor, kedi olayını napıaksın? Bodrumdaki yavrulara mı bakıcaksın?
hayatimm kedisizz yapamiorumm canimm her yerde prensesimm pamugun anilari var aklima gelioo goz yaslarima engel olamiom hala gecenler faresini buldum oturdum agladim ruyalarima pisiler girioo o yuzden niyetlendim iyice annem diyo buraya gelince bakariz burdaki barinakktan sanirim ordan alcamm cicegimmm
Unutmak zaman alır tabi, normaldir. E o zaman al tabi minik bir yavruş:), ama mutlaka yavru al ki sana daha çok alışsın. Ben de dün rüyamdam omzumdan kurşunla vurulduğumu gördüm ya çok ilginçti, kendi kendime yardım arıyordum bir de hastaneye falan gidiyordum, anlamı nedir acaba kafamçokkarıştı
Çok sağol canım, neyese kuzum ben yatıyım artık, iyi geceler tatlı rüyalar sana, çok öpüyorum Şeniz olumunekankayizsmile
ben 170 cm 53 kg ama 100 gr bile veremiyorum3kg vermem gerek hiç 55 kilonunda üstüne çıkmadım ama özellikle bel çevresi bir türlü gitmiyor. ilaç kullanmayı düşünüyorum ama o kadar çok ilaç ve jel var ki kafam karıştı bilmiyorum kismile
aile arasında yüzük takmıştık canım biz nişan falan düşünmüyos yüzüğümüzde ona göre almıştık işte kaydirigubbakcemile3 bu yazda ewlencektik işte nasip olmadı seneye inş. artık :bbo: elektrik müh. canım ..
ewet ya taş gibi olma yolunda ilerliyos yokluklarında sempatiksalakcinni
Selam kızlar, 500 gram vererek 54 lü kiloları görebildim sonunda :dance: Şimdi kahvaltı yapcam, spor yapcam ve hiç cozutmadan yola devam etcem bu sefer guclubacismile
hadi gözün aydın canım........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?