Sucu kaç kez geldi ki :)
ınşallah zuzum Şeniz Bu hafta hep organik tam buğday ekmeği yedim, sadece bi kaç kez lavaş veya normal ekmek yedim azcuk yerimseniben Bu ekmek sayesinde ekmek tüketimim %70 falan düştü sanırım :lepi:
Sabah kahvaltımı söylüyom:
1 yeşil çay aç karna
Tb ekmek ile az beyaz peynir ve 1 adet közlenmiş biberli tost, biberi makinada közleyip sonra ekmeği arasına koydum sempatiksalakcinni (domates yoktu güzel, yoksa bol salata yicektim)
Ellerine sağlık zuzum benim kaydirigubbakcemile3 Kız keşke senle yakın yerlerde otursaydık yaw, vallaha gelir seni bulurdum aklinialirimsmile sempatiksalakcinni :))))
Canım ölçü olayını ben çözemedim ama çıplak diyolar, ben bez sütyen giyerek ölçtüydüm, ama yine de ölçmesi çok zor çünkü azcık oynasa mezura ölçü değişiyo. İnsan bi de ölçü büyük çıksan istiyoBen nerden 90 ölçecem diye her türlü hileyi yapmaya çalışıyom -tatlicadiarzu-
Ellerine sağlık zuzum benim kaydirigubbakcemile3 Kız keşke senle yakın yerlerde otursaydık yaw, vallaha gelir seni bulurdum aklinialirimsmile sempatiksalakcinni :))))
Canım ölçü olayını ben çözemedim ama çıplak diyolar, ben bez sütyen giyerek ölçtüydüm, ama yine de ölçmesi çok zor çünkü azcık oynasa mezura ölçü değişiyo. İnsan bi de ölçü büyük çıksan istiyoBen nerden 90 ölçecem diye her türlü hileyi yapmaya çalışıyom -tatlicadiarzu-
Kilo verince kaçınılmaz olarak küçülüyo cadıcım, o yüzden çok kilo vermek de kötü
siz bişi olmaz diyosanız olmaz o zaman....he cidden 5 mil kaç kcal bilen var mı aceba...
oyyyy canım benim :1hug: cidden yakın olsaydık keşkem :sinifsinif: belki yine buluruk birbirimizi delikafadulden
hmmm...tamam guzuuu gecen yıl spor salonunda ölçüyolardı beni ama normal kıyafetle oluyodu tabi sempatiksalakcinni delüüü kızzz warsın 90 olmasın napalım :jeyyar: yada büyük bi destekli sütyen alıp onlan ölçülelim sırnaşık şey :roflol:
amaan yağlı bir karındansa küçük göğüsler tercihimdir..ne yapayım yanibayanssulusmilebayanssulusmile
küçülmesinin bi nedeni de sırt bölgesindeki yağlar diilmi tam o iç çamaşırın geçtiği bölgeler..oralar bıngıl bıngıl olcana warsın güççülsün guclubacismile
dogum gununuz kutlu olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm en kocamnından operımmm al yanaklarınızdan muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
valla benim 50 nin altına düşmek gibi bir hedefim olamaz canımcım
çünkü ben 51,9 a razıyım
neyse ya 53,6 olmak beni nasıl motive etti anlatamam.
bu akşam misafirliğe gitcez istediğim herşeyden gönül rahatlığıyla yerim artık.
Kızlar napıyorsunuz ben regl oldum ve kendimi durduramıyorum, o yüzden yemek kaçamak mevzuna geçip spor mevzuna atlıyım hemen. Pazartesi günü bir mücadeleye başlıyorum her gün 1000 kalori yakma sınavı. 5 gün sürdürmeyi düşünüyorum cuma akşamına kadar.
Katılmak isteyen var mı, her gün herkes yaptığı sporu yazacak, atıyorum 5 mil leslie 500 kalori, yarım saat plates 100 kalori gibi, bir gün içinde 1000 kaloriyi tamamlayamayanlar elenecek, tabi katılan olursa:) Bir de her gün c vitamini alma zorunluluğu var sonra hasta etmeyelim kendimizi:)
Gelin gelin 1000 kalorilik mücadeleye siz de katılın hihoyyyt
evet bir sürü yeni katılan oldu...kuzu var azul var katrece yaptı mı??
Katrece olabilir bence
ay canım senin koçluk biticek nerdeyse ben hala tebrik edemedim:)bence de listeyi koçlar yapsın. burcucanın işi başından aşkın zati bu aralar. bi de bizle uğraşmasın yavrucuk :)
Gız sırt bölgesi nasıl bıngıl bıngıl oluyo yaw :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?