50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zuzum çok sewindim inan zemuszemus tebrik ederim zımbırtın da dewam ediyo sanırım bi kaç güne daha da hafiflersin inş. opuyorumnanaktan

cadıcım bişi olmaz o kadarcıktan yaw bayanssulusmile

İnşallah zuzum Şeniz Bu hafta hep organik tam buğday ekmeği yedim, sadece bi kaç kez lavaş veya normal ekmek yedim azcuk yerimseniben Bu ekmek sayesinde ekmek tüketimim %70 falan düştü sanırım :lepi:

Sabah kahvaltımı söylüyom:
1 yeşil çay aç karna
Tb ekmek ile az beyaz peynir ve 1 adet közlenmiş biberli tost, biberi makinada közleyip sonra ekmeği arasına koydum sempatiksalakcinni (domates yoktu güzel, yoksa bol salata yicektim)

afiyet olsun canım benim güzel olmuştur eminim opuyorumnanaktan bende kışın okula götürdüğüm tostlara maydonoz,derotu,peynir falan koyuyodum domatesler kötü oluyo diye bayanssulusmile
beyaz ekmek puf gibi yedikçe yiyon doyurmuyo ama tam buğday yada çawdar öle olmuyo daha bi doygun duruyo zaten görüntüsüde
canım yaw bişi sorcam sana hafta içi mezura alem diyom gögüs ölçüsü alırken atlet falan mı olması lasım yoksa iç çamaşırıda giyiyosmu :kedi: umarım anlatabilmişimdir

Ellerine sağlık zuzum benim kaydirigubbakcemile3 Kız keşke senle yakın yerlerde otursaydık yaw, vallaha gelir seni bulurdum aklinialirimsmile sempatiksalakcinni :))))

Canım ölçü olayını ben çözemedim ama çıplak diyolar, ben bez sütyen giyerek ölçtüydüm, ama yine de ölçmesi çok zor çünkü azcık oynasa mezura ölçü değişiyo. İnsan bi de ölçü büyük çıksan istiyo Ben nerden 90 ölçecem diye her türlü hileyi yapmaya çalışıyom -tatlicadiarzu-

benim 90 dı artık 85 yaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

oyyyy canım benim :1hug: cidden yakın olsaydık keşkem :sinifsinif: belki yine buluruk birbirimizi delikafadulden

hmmm...tamam guzuuu gecen yıl spor salonunda ölçüyolardı beni ama normal kıyafetle oluyodu tabi sempatiksalakcinni delüüü kızzz warsın 90 olmasın napalım :jeyyar: yada büyük bi destekli sütyen alıp onlan ölçülelim sırnaşık şey :roflol:

Heee, geçen yazını okudum, doğayla iç içe yaşam hayalin varmış senin de, belki aynı memlekete göçeriz ikimiz de kaydirigubbakcemile3

Zuzum 90 çıkarız da ayıptır sülemesi diklik miktarı önemli :kedi:

küçülmesinin bi nedeni de sırt bölgesindeki yağlar diilmi tam o iç çamaşırın geçtiği bölgeler..oralar bıngıl bıngıl olcana warsın güççülsün guclubacismile

amaan yağlı bir karındansa küçük göğüsler tercihimdir..ne yapayım yanibayanssulusmilebayanssulusmile

Ben sırf kas da istemiyom ne yalan söleyem, azcuk kalsın bişiler sırnaşık şey Azcuk göbiş mü küçük göğüs mü diye sorarsan göbişe tercih ederim yane sempatiksalakcinni

dulciciğim canım tebrik ederim masallah. darısı benim 52 yi görmemin basına:)

dogum gununuz kutlu olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm en kocamnından operımmm al yanaklarınızdan muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ay canımkuzum çok sağol ne güzel öptün öleee:)
ŞenizŞeniz

ben 2 sene önceki kilomu göze alarak 50 nin altına hayli hayli düsmem lazım diyorum cnaım ahhh insallah haaaa ilk hedefim 52 sonra 50 sonra 48 .48 e ulasınca daha fazlasına caba sarfetmiycem 46 asıl hedefim ama illa zayıflama gibi bi amaç tasımaktan ziyade yaglarımdan biraz arınıp sıkılasmaya yönelik hedeflerim olucak insallah

ayyy masallahh canımmmm benim de bu arra yogun spora ihtiyacım vat aöma ben böyle kesin seyler söyleyince iste sunu yapcam bunu yapcam ,sunu yemiycem bunu yemiycem deyince tamamen çizgimden çıkıyorum daha beter cozutuyrum o yüzden yapabildiğmin en iyisini yapmaya gayret edim diyoırum

evet bir sürü yeni katılan oldu...kuzu var azul var katrece yaptı mı??

Katrece olabilir bence

ben eyi bi goçtum he mide cadıcım:)) su acıdan yani goç oldugum hafta fazlasıyla verdim kilomu:))

bence de listeyi koçlar yapsın. burcucanın işi başından aşkın zati bu aralar. bi de bizle uğraşmasın yavrucuk :)
ay canım senin koçluk biticek nerdeyse ben hala tebrik edemedim:)
bu hafta fazla giremedim bundan sonra da fazla giremiycem malesef nete girme imkanım artık pek olmayacak o yüzden giremiyorum ama yine de sağol koçlugun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…