50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar buarada belim bariz incelmiş yaw hihoyyyt Dün farkettim, aynanın karşısına geçiyom ve kollar yanda, bel bölgesinde iki yanda da kocaman boşluk, kıvrımlar iyicenek belirginleşti çok şükür, hala inanamıyom delikafadulden

ayy inş. canım zemuszemus keşkem gerçeklesse hayallerimiz opuyorumnanaktan
anladım canımcım aliim de bi ölçem yaw merak ettim ohaoldumsmile

Gız sırt bölgesi nasıl bıngıl bıngıl oluyo yaw :uhm:

bıngıl bıngıl abartıydı birazda hani dokununca bi yumuşaklık gelir ya eline tam sütyeni bağladığın kısım yan taraflar yani ayy anlatamadım ..adı yokmu ki oranın delikafadulden

beni görebilseydin sekillice tarif etmis olurdum canım:) iç çamasırının venarlarından tasar hani dar badi giyince falan hemen fırlar yanlardan.

bende fazlasıyla var o dert

Katrece saraçım çok teşekkürler canım Şeniz Hep beraber ulaşak hedefe şu güzel havalarda, yaza salına salına girek kaydirigubbakcemile5

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşlara opuyorumnanaktan

Annadım canım, çok dar giyince bende olmuştu bi kaç zaman... Az kaldı, geçecek o bıngıllar bayanssulusmile

Esas hedefe 1-2 kilo kala ben de kilo vermekten çok sıkılaşmaya odaklancam delü gibin guclubacismile

süpersinnn Şeniz benimde inceldi ama biraz daha incelmesi lasım kıs zuzu orayıda 60 mı yapacükk heeee ? :roflol:

oyyy teşekkür ederiiiimm...a.s.

rica ederim datlum hihoyyyt

Ölç canım, o da eğlenceli oluyo baya, ben inceldim ama fazla değil... Bacak ve kol ölçüsüne çok dikkat ediyom özellikle....

Annadım zuzum, elimi attım da var baya yağ :sinifsinif: O bölgeleri en iyi dambılla çalıştırılıyo sankim.

süpersinnn Şeniz benimde inceldi ama biraz daha incelmesi lasım kıs zuzu orayıda 60 mı yapacükk heeee ? :roflol:
Zuzum orantılı olsun da, kaç olursa olsun :lepi:

maşallah ince belli dalsii

Saolasın canım da diğer yerlerin büyüklüğünden ince gözüküyo belki de sempatiksalakcinni Yoksa 70 falan sanırım ölçüsü En iyi ihtimal 68 falan.

doğru diyon canım dambıl hem gögüs bölgesini toparlar hemde oraları çalıştırır sanırım :ecrin_bebek: yağ mağ kalmıcak orlarda taarruz war sawaş açtık kaydirigubbakcemile

ewet yaw orantılı olsunda nolursa olsun...bizim topikte yoktur sanırım ama bel bölgesi çevresi bayanlarda en fazla 81 olmalıymış adaha fazlası sağlık açısından risk taşıyomuş yerimseniben

Cadıcım cidden bu ölçülerle kilo vermeye devam etme, öylesine söylemiyorum, kas kütleni arttır daha çok. Göbek bölgen sıkılaştıkça incelir bence..

gülüm iyi diyonda üst bacağımdan ve alt belimden yani basenlerden memnun değilim..kalın ve çirkin görüyünyo..ayrıca düz değil karnım..yağlı yağlı...sporla devam ediyorum zaten..kilo veremiyorum ki görüyorsunuz..yemem maşallahı var..kafamçokkarıştı

guclubacismile kaydirigubbakcemile5 Ben bi ara göğüs bölgesine yönelik çalışmaktan kaçınıyodum dambılla, sıkılaştıkça küçülür diye.. ama sonradan karar değiştirdim, sıkılaştıkça dikleşir Şu an hafif sarkık ama normal diye düşünüyom, yer çekimi diye bişi var ohaoldumsmile Ama ileri ki yaşlar için önlem almak lazım. Zaten zamanında çatlak için nemlendiri falan sürmeyi akıl etmedim diye üzülüyom, bari başka şeylere öngörülü yaklaşalım. Yaw benim göğsümde hafif de olsa çatlak var, kalçamda da, hatta diz kapağımın arkasında da gördüm bi kaç küçük bişi :gitme:

Çok doğru diyon zuzum yaw, bel bölgesi sağlık açısından önemli bi gösterge, benim belim kalınlaştığından bariz olarak hissetmiştim bunu, nefes almak falan bile farklı oluyo.

zuzumun dediklerine imzamı atarım delikafadulden sırnaşık şey
Şeniz kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

Cadıcım bence kilo vermek çözüm olmaz bu dediğin problemlere, spor tek çözüm... Çünkü bi insa normalden çok zayıflarsa (bence ideali boy-kilo=10) hastalıklı bi görüntü ortaya çıkıyo, evet belki o dediğin bölgeler de incelir ama şu an güzel olan bölgelir de incelir ve bu sefer de o bölgelerin inceliğinden dolayı sevmediğin bi fiziğin olur. Yüzün çöker yahu...

işte boyum 1.66 kilom da 56 olsun istiyorum..bu istekle yanıp tutuşuyorum...hatta vermekle yetmesin bir de kilomu koruyayım...mafoldumben

işte boyum 1.66 kilom da 56 olsun istiyorum..bu istekle yanıp tutuşuyorum...hatta vermekle yetmesin bir de kilomu koruyayım...mafoldumben

Annaştık cadıcım ama senin kalça da minnacık yahuuu. o kadar kilo bacak ağırlıklı mı :sm_confused: Ben kilomuzu korumaktan zorluk çekeceğimizi hiç ama hiç düşünmüyom, en kötü ihitmalle 1 ileri 1 geri oynar dururuz :lepi: Tabi düzenli tartılmak şartıyla...

sen kendine bak...senin de bmi gayet iyi...siz de vermeyin:gitme:

bidenem ben zaten çok zayıf sewmiyom :jeyyar: ben geçen hafta 1 aylık yeni bi egzersiz programına başlamıştım yağ oranımı daha da düşürüp kas kitlemi artırmak için ama beni ilk güden sakatladı sempatiksalakcinni o yüzden yaptığım spor günde 30-40 dk yı aşmıyoo asıl amacım daha dinç daha sıkı bi ficüdd arada 1-2 kilo gidersede süper olur yani Şeniz

kesinlikle dikleşiyoo ... o bahsettiğin çatlaklar bende de mevcut saydığın yerlerde :sinifsinif: ani kilo almalardan oldu hep :mymeka: nese biz daş gibi olalımda onlarda kalsın nazarlık olarak delikafadulden gögüste ve diz kapa. arkasında az ama kalçada war biraz kırmızı kantaron yağı işe yarıyo dediler ama sanırım o yeni oluşmaya başlayan kırmızımsı çatlaklar için benim için artık geç :gitme: kullandım sadece pamuk gibi oluyodu cildim ii nemlendiriyodu -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…