canım katrece ya da suleülkü wermişti bu linki tam hatırlamıyom ama burdan bi bak istersen
http://saglik.turk.net/diyet/popup_egzersizmatik.asp
Heee, geçen yazını okudum, doğayla iç içe yaşam hayalin varmış senin de, belki aynı memlekete göçeriz ikimiz de kaydirigubbakcemile3
Zuzum 90 çıkarız da ayıptır sülemesi diklik miktarı önemli :kedi:
Gız sırt bölgesi nasıl bıngıl bıngıl oluyo yaw :uhm:
beni görebilseydin sekillice tarif etmis olurdum canım:) iç çamasırının venarlarından tasar hani dar badi giyince falan hemen fırlar yanlardan.
bende fazlasıyla var o dert
Kızlar buarada belim bariz incelmiş yaw hihoyyyt Dün farkettim, aynanın karşısına geçiyom ve kollar yanda, bel bölgesinde iki yanda da kocaman boşluk, kıvrımlar iyicenek belirginleşti çok şükür, hala inanamıyom delikafadulden
oyyy teşekkür ederiiiimm...a.s.
ayy inş. canım zemuszemus keşkem gerçeklesse hayallerimiz opuyorumnanaktan
anladım canımcım aliim de bi ölçem yaw merak ettim ohaoldumsmile
bıngıl bıngıl abartıydı birazda hani dokununca bi yumuşaklık gelir ya eline tam sütyeni bağladığın kısım yan taraflar yani ayy anlatamadım ..adı yokmu ki oranın delikafadulden
Zuzum orantılı olsun da, kaç olursa olsun :lepi:süpersinnn Şeniz benimde inceldi ama biraz daha incelmesi lasım kıs zuzu orayıda 60 mı yapacükk heeee ? :roflol:
maşallah ince belli dalsii
ben daha yeni ölçüldüm 85 67 91:sinifsinif:
Ölç canım, o da eğlenceli oluyo baya, ben inceldim ama fazla değil... Bacak ve kol ölçüsüne çok dikkat ediyom özellikle....
Annadım zuzum, elimi attım da var baya yağ :sinifsinif: O bölgeleri en iyi dambılla çalıştırılıyo sankim.
Zuzum orantılı olsun da, kaç olursa olsun :lepi:
Saolasın canım da diğer yerlerin büyüklüğünden ince gözüküyo belki de sempatiksalakcinni Yoksa 70 falan sanırım ölçüsüEn iyi ihtimal 68 falan.
Cadıcım cidden bu ölçülerle kilo vermeye devam etme, öylesine söylemiyorum, kas kütleni arttır daha çok. Göbek bölgen sıkılaştıkça incelir bence..
Cadıcım cidden bu ölçülerle kilo vermeye devam etme, öylesine söylemiyorum, kas kütleni arttır daha çok. Göbek bölgen sıkılaştıkça incelir bence..
zuzumun dediklerine imzamı atarım delikafadulden sırnaşık şey
doğru diyon canım dambıl hem gögüs bölgesini toparlar hemde oraları çalıştırır sanırım :ecrin_bebek: yağ mağ kalmıcak orlarda taarruz war sawaş açtık kaydirigubbakcemile
ewet yaw orantılı olsunda nolursa olsun...bizim topikte yoktur sanırım ama bel bölgesi çevresi bayanlarda en fazla 81 olmalıymış adaha fazlası sağlık açısından risk taşıyomuş yerimseniben
Şeniz kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmilezuzumun dediklerine imzamı atarım delikafadulden sırnaşık şey
Cadıcım bence kilo vermek çözüm olmaz bu dediğin problemlere, spor tek çözüm... Çünkü bi insa normalden çok zayıflarsa (bence ideali boy-kilo=10) hastalıklı bi görüntü ortaya çıkıyo, evet belki o dediğin bölgeler de incelir ama şu an güzel olan bölgelir de incelir ve bu sefer de o bölgelerin inceliğinden dolayı sevmediğin bi fiziğin olur. Yüzün çöker yahu...gülüm iyi diyonda üst bacağımdan ve alt belimden yani basenlerden memnun değilim..kalın ve çirkin görüyünyo..ayrıca düz değil karnım..yağlı yağlı...sporla devam ediyorum zaten..kilo veremiyorum ki görüyorsunuz..yemem maşallahı var..kafamçokkarıştı
Şeniz kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
Cadıcım bence kilo vermek çözüm olmaz bu dediğin problemlere, spor tek çözüm... Çünkü bi insa normalden çok zayıflarsa (bence ideali boy-kilo=10) hastalıklı bi görüntü ortaya çıkıyo, evet belki o dediğin bölgeler de incelir ama şu an güzel olan bölgelir de incelir ve bu sefer de o bölgelerin inceliğinden dolayı sevmediğin bi fiziğin olur. Yüzün çöker yahu...
işte boyum 1.66 kilom da 56 olsun istiyorum..bu istekle yanıp tutuşuyorum...hatta vermekle yetmesin bir de kilomu koruyayım...mafoldumben
sen kendine bak...senin de bmi gayet iyi...siz de vermeyin:gitme:
guclubacismile kaydirigubbakcemile5 Ben bi ara göğüs bölgesine yönelik çalışmaktan kaçınıyodum dambılla, sıkılaştıkça küçülür diye.. ama sonradan karar değiştirdim, sıkılaştıkça dikleşirŞu an hafif sarkık ama normal diye düşünüyom, yer çekimi diye bişi var ohaoldumsmile Ama ileri ki yaşlar için önlem almak lazım. Zaten zamanında çatlak için nemlendiri falan sürmeyi akıl etmedim diye üzülüyom, bari başka şeylere öngörülü yaklaşalım. Yaw benim göğsümde hafif de olsa çatlak var, kalçamda da, hatta diz kapağımın arkasında da gördüm bi kaç küçük bişi :gitme:
Çok doğru diyon zuzum yaw, bel bölgesi sağlık açısından önemli bi gösterge, benim belim kalınlaştığından bariz olarak hissetmiştim bunu, nefes almak falan bile farklı oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?