kesinlikle dikleşiyoo ... o bahsettiğin çatlaklar bende de mevcut saydığın yerlerde :sinifsinif: ani kilo almalardan oldu hep :mymeka: nese biz daş gibi olalımda onlarda kalsın nazarlık olarak delikafaduldengögüste ve diz kapa. arkasında az ama kalçada war biraz kırmızı kantaron yağı işe yarıyo dediler ama sanırım o yeni oluşmaya başlayan kırmızımsı çatlaklar için benim için artık geç :gitme: kullandım sadece pamuk gibi oluyodu cildim ii nemlendiriyodu -tatlicadiarzu-
:1hug: CAnım benim ağzına sağlık fıstığım kaydirigubbakcemile3 Doğru diyon, hem nazarlık olsun hem de kulağımıza küpe yerimseniben İlerki yaşlarda kilo alırsak versek bile sarkmış bi vücuda merhaba deriz, bu bilinçle hedefimize ulaşak ve bi daha da kilo alıp vermeyek bayanssulusmile
Aynen ya, böyle sırf kemik falan :sinifsinif:
Ay buarada bebek poposu gibi oluyo yani :))))))
Benim anam azcuh cadı zuzum yaw, yağ neyim sürsem başımın etini yer sağolsun, evlenince bebek totosuna kavuşurum ben de sempatiksalakcinni :roflol: Tüylenmeden çekinirim ben de canım, o yüzden yüze süremem.
Ay cilt dedin de aklıma geldi, geçen hafta 1 saat mi ne yürüdüm dışarda, eve geldim yüzüm kaşınıyo, başta anlamadım sonra kafama dank etti, güneşten ohaoldumsmile
Zuzum yaw nisan güneşi böyle yaparsa ben yazın ne halt etcem yaw :1no2: İlk kez geçen yaz başladı bu alerji... Hep güneş kremi sürmem lazım di mi? Normalde 12-15 faktör kullanırdım, çünkü bronzlaşmaya çok müsait bi tenim vardı, artık kaç faktör sence, senin cilt hassas ya o yüzden soruyom zuzum.
benim anam bişi demesde kekikli bi yağ sürdüm mü erkek kardeşim duramıyo ewde :roflol: ama burda yalnız yaşadımdan bi sorun olmuyo totoma başıma sürüyom pasoo sırnaşık şey delikafadulden sempatiksalakcinni
canım eskisi gibi diil artık yaw heryıl daha bi kötü oluyo bahar yaz geldikçe walla mafoldumben dediğin gibi dışarı çıkmadan mutlaka koruyucu bişiler sür canım ...bana dr wermişti la roche posay 50 fak. bişiydi ama geçen gün trufcan dedi ya 30 geçmemek gerekmiş diye kafamçokkarıştı o yüzden benim de kafam karıştı ama bu markadan memnunum ben sıwı olduğundan sürmesi kolay kimisi katı oluyo ve sürerken kızarıyo benim yüzüm we güneşte daha beter oluyo :1shok:
hatta hafta içi dr gitmeyi düşünüyodum bende btmek üzerede kremim yenisi almadan önce bi sorayım diye opuyorumnanaktan
Dışarı çık cadıcım, hava ne güzel işte... Alışverişe çıkmaman için bi sebep de yok hem
nası yok gız....var sebeplerim...yarın elim bollaşır da bugün param yokbilmiyorumkismile
kimse de yok yaa...2cik misafirimiz var...misafirler burda bizim muhhabetimizle kilo neyim vermeezsiniz..çıkın sokağa spor yapın...
Kız sen de sadece bakınmaya çık, öyle de çok zevkli oluyo, bişeye ihtiyacın olunca elin ayağına dolanmıyo.. Ben alışveriş son hafta yapacam diye kafama koyduğumdan, gidince sadece bakıyom sempatiksalakcinni :))) Hiç olmadı yürüyüş yap..
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin zuzum yaw kaydirigubbakcemile3 Delüüü Şeniz :roflol: Totoma başıma :roflol:
Ay aynen ya, eskiden yoktu, şimdi gittikçe kötü oluyo, yürürken oldu böyle yaw, hem de sadece yüzüm açıkken mafoldumben Ama sen şimdi böyle diyince daha da korktum. Benim annem benden önce kaşınıordu ama onun bi tek kollarına dokunuyo... Benim de tatil dışında, günlük hayatta bi tek kollarıma dokunurdu, yüze dokunması çok kötü oldu
Ben bi kere antobiyetikten dolayı çok ciddi boyutta alerji olmuştum o yüzden tırsıyom artık. Evet öyle bişi hatırlıyorum zuzum ama neden 30 u geçmemeli onu hatırlamıyorum. Ay bi de ona para yetiştircez, en iyi muhafazakar giyinek iyicenek sempatiksalakcinni :))
Ay evet, faktör artınca, katı bişi oluyo iyice, beyaz beyaz kalıyo eyvahedigeldismile
Benim aldığım kremler arko nivea falan.. ama insanın yüzü yağlı oluyo sanki ya öyle de, seninkinin fiyatı ne kadar, bi de sürünce yağlı yağlı parlıyo mu yüzün???
Sor zuzum, bana da söylersin
:roflol: :roflol: :roflol: Manyahhh kaydirigubbakcemile3
off ne biliyim dalsi yaa..o kadar mıtiveydim ki gidicem diye...canım sıkıldı birşeylere de ondan içimdeki şevk gitti..yapılcak şeyler var..duş fln alcm...raporlar fln var..en iyisi onlarla ilgileneyim...çok tembelim yaa...
önce 1 2 saat uyuyayım sonra çalışayım bari...ne dersin...
Zuzum şimdi anamla konuşuyorduk da, ozon tabakası deliniyo diye gün geçtikçe alerji miktarımız da artıyo... Bu sonuca vardık biz..
:roflol: :roflol: Ay zuzum bugün tam formundasın, sadece çocuklar mı, herkes güler bize :))) Sonuçta güneş ışınlarına gereksinimimiz var ya, belki o yüzdendir canım. Bana da karma cilt daha uygun sanırım, bazen yağlı bazen kuru oluyo... Hatta genelde kuru..cidden yazı sewemiyom bu yüzden hep yaw mafoldumben
walla yazlık şemsiye kullansak olcek ama yaygın diil bi ben öle gezersem çocukların falan diline düşerim okulda :roflol: :roflol: 30 dan fazlası ciltteki olması gereken bişilere zarar weriyodu hücrelerimi öldürüyodu ne ama bende unutmuşum bak kafamçokkarıştı
dediğim markanın kuru ciltler,karma ve yağlı ciltler, aşırı yağlı ve akneli ciltler için olanlrı mewcut .. bana karmayı önermişti tohtur yağlı bi his bırakmıyo seba med falan öle yapıyodu mesela :ecrin_bebek: 50 ml lik bişi ama biraz pahalı yaw ben sonbaharda mı ne aldım iişte 50 tl ciwarındaydı :sinifsinif: bunu sadece yüzüme sürüyom kollarıma diğer yerlere seba med war işte onu bitirmeye çalışıyom bayanssulusmile
bi gideyim de benimde alnımda pıtır pıtır şeyler çıktı yaw bi kan tahlili neyim yapsın bu güneş kremi olayınıda danışiim sülerim tabi sanada opuyorumnanaktan
Kız kilo olayından koşulabilecek her bişiyi konuştuk ki sempatiksalakcinni Daha fazla kilo muhabbeti için bilimsel makale okumaya başlamak lazım aklinialirimsmilehee yalan mı biz kilo muhabbetinden çok..ne ettin nereeye gittin..seninki asker mi..benm canım sıkkın..hamile miyim kavga ettik pişman olduk.saç boyattık.muhabbeti ediyozz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?