hee yalan mı biz kilo muhabbetinden çok..ne ettin nereeye gittin..seninki asker mi..benm canım sıkkın..hamile miyim kavga ettik pişman olduk.saç boyattık.muhabbeti ediyozz
yazlık şemsiye işini ben de düşünüyom örtmen..çok mantıklı bence de...
:roflol: :roflol: Ay zuzum bugün tam formundasın, sadece çocuklar mı, herkes güler bize :))) Sonuçta güneş ışınlarına gereksinimimiz var ya, belki o yüzdendir canım. Bana da karma cilt daha uygun sanırım, bazen yağlı bazen kuru oluyo... Hatta genelde kuru..
Amanııın 50 ml ne kadar dayanır ki.... çok pahalıymış valla eyvahedigeldismile Yüzdeki yağlanma en önemlisi zaten, o yüzden ben de alırsam sadece yüzüme kullanam bari boshayallersmile
O pıtır pıtır şeyler alerji gibi olan pıtırlar mı, güneş bana yapıyo da o pıtırlardan...
Kız kilo olayından koşulabilecek her bişiyi konuştuk ki sempatiksalakcinni Daha fazla kilo muhabbeti için bilimsel makale okumaya başlamak lazım aklinialirimsmile
Cadıcım tüm misafirleri kaçırdın :))))
oyy kıyamam ben datlu caduma Şeniz duş al rahatlarsın sonrada mis gibi bi uyku opuyorumnanaktan kendine gelirsin guclubacismile
çok doğru canım malesef ölee ohaoldumsmile
bence geç kaldık hemen başlayalım çalışmalaralaelaelaelaelae:roflol: :roflol: Ay zuzum bugün tam formundasın, sadece çocuklar mı, herkes güler bize :))) Sonuçta güneş ışınlarına gereksinimimiz var ya, belki o yüzdendir canım. Bana da karma cilt daha uygun sanırım, bazen yağlı bazen kuru oluyo... Hatta genelde kuru..
Amanııın 50 ml ne kadar dayanır ki.... çok pahalıymış valla eyvahedigeldismile Yüzdeki yağlanma en önemlisi zaten, o yüzden ben de alırsam sadece yüzüme kullanam bari boshayallersmile
O pıtır pıtır şeyler alerji gibi olan pıtırlar mı, güneş bana yapıyo da o pıtırlardan...
Kız kilo olayından koşulabilecek her bişiyi konuştuk ki sempatiksalakcinni Daha fazla kilo muhabbeti için bilimsel makale okumaya başlamak lazım aklinialirimsmile
heç sevmem kendilerini...al bi hesap yaz buraya madem..uzaktan uzaktan bakmayla olmazzemuszemusCadıcım tüm misafirleri kaçırdın :))))
delikafadulden sırnaşık şey sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile5
walla yaygınlaşması lasım yaw mantıklı ama köyün delisi gibi gülerler :roflol: ohaoldumsmile
yaw herkesin gülmesi neysede okulda falan karizma neyim kalmas bende sempatiksalakcinni delikafadulden olabilir canım ama nerde o eski güneş ışınları ahh ahh :kedi: kaydirigubbakcemile3
pahalı ama napem içkimiz yok sigaramıs yok olsun o kadar demi guzum olumunekankayizsmile bu zaten sadece yüz için olanı aynı markanın vücut için olanıda war ama kullanmadım heç mutlaka güseldir ama o kadarına gerek yok şimdilik boshayallersmile
ewet canım ya alerji gibi :sinifsinif:
bende yeşil çay hazırlamıştım misafirlerimize aaa nereye kayboldular ki sempatiksalakcinni biz içelim :içelim:
ewet canım ya ama böle giderse ilerde neden olmasın bi kaç yıla kadarhe doğru diyon gidim bari güzel duş alayım ben...bayanssulusmile
bence geç kaldık hemen başlayalım çalışmalaralaelaelaelaelae
heç sevmem kendilerini...al bi hesap yaz buraya madem..uzaktan uzaktan bakmayla olmazzemuszemus
hele senin için daha tehlikeli..okulda efsane olursun valla..eyvahedigeldismile
bir yerden başlamak lazım ama...50 59 başlarsa yapmaya insanların gözleri alışır...
neyse ben kaçtım..ılık bir duş...datlı bir uyku....hadi öptüm siziolumunekankayizsmile
neyse bi dahakine karpuz keserizdelikafadulden
hadi kaçtım öptümhihoyyyt
Delü öğretmene çıkar adın kaydirigubbakcemile3yaw herkesin gülmesi neysede okulda falan karizma neyim kalmas bende sempatiksalakcinni delikafadulden olabilir canım ama nerde o eski güneş ışınları ahh ahh :kedi: kaydirigubbakcemile3
pahalı ama napem içkimiz yok sigaramıs yok olsun o kadar demi guzum olumunekankayizsmile bu zaten sadece yüz için olanı aynı markanın vücut için olanıda war ama kullanmadım heç mutlaka güseldir ama o kadarına gerek yok şimdilik boshayallersmile
ewet canım ya alerji gibi :sinifsinif:
:içelim:bende yeşil çay hazırlamıştım misafirlerimize aaa nereye kayboldular ki sempatiksalakcinni biz içelim :içelim:
Delü öğretmene çıkar adın kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Ay bi de çilleniyo insan :sinifsinif:
Doğru diyon canım, az evvel bi yazı okudum da, yüze en faydalı krem güneş kremiymiş, yaşlanmaya karşı falan :lepi: Çok güzel bi marka, iyice abartarak telaffuz edilince çok etkili oluyo :)))
:içelim:
Bende tek tük çıkıyo da yine de kötü oluyo :kedi:
Taam canım, kolay gelsin opuyorumnanaktan
bu arada buyuk ihtimalle yarin fizik tedaviye baslicam belim icin. hicbir igne, ilac agrimi gecirmedigi icin doktor artik fizik tedaviden baska care kalmadi dedi ...
bu arada buyuk ihtimalle yarin fizik tedaviye baslicam belim icin. hicbir igne, ilac agrimi gecirmedigi icin doktor artik fizik tedaviden baska care kalmadi dedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?