kızlarrr, nişanlandım geldim :)))
1.60 boy, 59 kiloyla nişanlandım. 20 eylül kına gecesi, 23'ü düğün. 40'lı kilolara düşücem inşallahhhhhhh kaydirigubbakcemile3
kızlarrr, nişanlandım geldim :)))
1.60 boy, 59 kiloyla nişanlandım. 20 eylül kına gecesi, 23'ü düğün. 40'lı kilolara düşücem inşallahhhhhhh kaydirigubbakcemile3
allah allah...pazar akşamı diye herkes dinlenitor herhalde...huu kızlar nasılsınız...
canlarımmmmmmmmm nassınız yahuuuu
clementınecıgım yaaaaaaaaaaaaaa hadı senı de verdık gıttı herkes evlenıyor yahuuu :)) hayırlı ugurlu olsun canım benım
K [/B]
hadi hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına eriştirisin sağlıcakla......
cnm aynı tarihlerde evleniyoruz..zemuszemus
bu heyecanı aynı tarihlerde bareaber yaşıycaz kaydirigubbakcemile5
iyiyiz tatlım sen nasılsın? iyi bir pazar olmuştur umarım :)
clementınecıgım yaaaaaaaaaaaaaa hadı senı de verdık gıttı herkes evlenıyor yahuuu :)) hayırlı ugurlu olsun canım benım
umarım herkesler ıyıdır yasemn, dulcınea, truf,peppermınt, scylla, sensewıtch,linguist, kocum, ev cadısı,nılufert,klik, kuzu amanınnnnnnnnnnnnn herkeslerı yazdım mıpeppercıgım sana ayrıca gecmısler olsun
cok ayrı dustuk bılıyorum valla da umarım en kısa zamanda kavusacagız
kocummmmmmmmmm ellerıne saglık herkeslerı kılo verdırmıssın
KOC OLMAYAN ARKADASLARDAN ESKILERDEN KOC OLMAK ISTEYENLERDEN BU HAFTA ICIN BIRINI DEMISMIYDIK LUTFEN SOYLEYIN CANLARIMMMMMMM AKLIMA ISIM DE GELMIYOR AMA KLIKCIM OLMADIYSAN OLUR MUSUN CANIM KLIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KLIKKKKKKKKKKKKKKKKK KLKIKKKKKKKKKKKKKKKKK
umarım herkesler ıyıdır yasemn, dulcınea, truf,peppermınt, scylla, sensewıtch,linguist, kocum, ev cadısı,nılufert,klik, kuzu amanınnnnnnnnnnnnn herkeslerı yazdım mıpeppercıgım sana ayrıca gecmısler olsun
KOC OLMAYAN ARKADASLARDAN ESKILERDEN KOC OLMAK ISTEYENLERDEN BU HAFTA ICIN BIRINI DEMISMIYDIK LUTFEN SOYLEYIN CANLARIMMMMMMM AKLIMA ISIM DE GELMIYOR AMA KLIKCIM OLMADIYSAN OLUR MUSUN CANIM KLIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KLIKKKKKKKKKKKKKKKKK KLKIKKKKKKKKKKKKKKKKK
ehh idare eder diyelim..sizlerin nasıl geçtii..dinlenildi mibayanssulusmile
dinlenmek mi? mutfağa bi girdim, cnım ne istiyosa yaptım yedim. sonra da üstüne çarşıya çıkıp gezdim bi güzel.. yorgunum yani yavrum :)
yarın da iş var. eyvahedigeldismile
çok uykum geldi bu arada..
yavaştan kaçayım.
size tatlı muhabbeler, mutlu uykular...
opuyorumnanaktan
Selam kızlar, 500 gram vererek 54 lü kiloları görebildim sonunda :dance: Şimdi kahvaltı yapcam, spor yapcam ve hiç cozutmadan yola devam etcem bu sefer guclubacismile
lachesis kuaföre danışmanda fayda var canım..aksi takdirde saçların hiç istemedin bir renk olabilir
umarım herkesler ıyıdır yasemn, dulcınea, truf,peppermınt,prensesım, scylla, sensewıtch,linguist, kocum, ev cadısı,nılufert,klik, kuzu amanınnnnnnnnnnnnn herkeslerı yazdım mıpeppercıgım sana ayrıca gecmısler olsun
amanınnnnnnnnnnnnnnn zaman yolcsunun karısı ben KITABINI okudum ve de bayılmıstım canım yaaaaaaaaaaaaaa fılmını ızleyeyım barı cok heveslendım :) bu arada prensesım kocaman opuyroummmm canım benım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?