50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr, nişanlandım geldim :)))

1.60 boy, 59 kiloyla nişanlandım. 20 eylül kına gecesi, 23'ü düğün. 40'lı kilolara düşücem inşallahhhhhhh kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına eriştirisin sağlıcakla......

kızlarrr, nişanlandım geldim :)))

1.60 boy, 59 kiloyla nişanlandım. 20 eylül kına gecesi, 23'ü düğün. 40'lı kilolara düşücem inşallahhhhhhh kaydirigubbakcemile3

cnm aynı tarihlerde evleniyoruz..zemuszemus

bu heyecanı aynı tarihlerde bareaber yaşıycaz kaydirigubbakcemile5

canlarımmmmmmmmm nassınız yahuuuu

clementınecıgım yaaaaaaaaaaaaaa hadı senı de verdık gıttı herkes evlenıyor yahuuu :)) hayırlı ugurlu olsun canım benım

umarım herkesler ıyıdır yasemn, dulcınea, truf,peppermınt,prensesım, scylla, sensewıtch,linguist, kocum, ev cadısı,nılufert,klik, kuzu amanınnnnnnnnnnnnn herkeslerı yazdım mıpeppercıgım sana ayrıca gecmısler olsun

cok ayrı dustuk bılıyorum valla da umarım en kısa zamanda kavusacagız

kocummmmmmmmmm ellerıne saglık herkeslerı kılo verdırmıssın

KOC OLMAYAN ARKADASLARDAN ESKILERDEN KOC OLMAK ISTEYENLERDEN BU HAFTA ICIN BIRINI DEMISMIYDIK LUTFEN SOYLEYIN CANLARIMMMMMMM AKLIMA ISIM DE GELMIYOR AMA KLIKCIM OLMADIYSAN OLUR MUSUN CANIM KLIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KLIKKKKKKKKKKKKKKKKK KLKIKKKKKKKKKKKKKKKKK

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarımmmmmmmmm nassınız yahuuuu

clementınecıgım yaaaaaaaaaaaaaa hadı senı de verdık gıttı herkes evlenıyor yahuuu :)) hayırlı ugurlu olsun canım benım
K [/B]

ben iyiyim canım :))) çok teşekkür ederimmm yesa'cım a.s.

hadi hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına eriştirisin sağlıcakla......

aminnn canım ya çok sağol opuyorumnanaktan

cnm aynı tarihlerde evleniyoruz..zemuszemus

bu heyecanı aynı tarihlerde bareaber yaşıycaz kaydirigubbakcemile5

aaa kuzuuu, çok sevindim valla kaydirigubbakcemile5 bugünlerde paso evlilik hazırlığı forumundayım kaydirigubbakcemile3

inş.her şey istediğimiz gibi olur canım :1hug:

uğurlu gelmişim bize ben demek ki yesa'm. opuyorumnanaktan
500'ümü faiziyle geri alsam da güzel bi haftaydı :)
ben bütün sayfaları okudum koç olmaya talip olan olmamış. merak ettim yav. listeler de açıklanmamış .
:1no2:

tatlı cadı yesa...nasılsın bakem görmüyorum seni eskisi gibi nerdesin sen türkiyede misinopuyorumnanaktan

ehh idare eder diyelim..sizlerin nasıl geçtii..dinlenildi mibayanssulusmile

dinlenmek mi? mutfağa bi girdim, cnım ne istiyosa yaptım yedim. sonra da üstüne çarşıya çıkıp gezdim bi güzel.. yorgunum yani yavrum :)
yarın da iş var. eyvahedigeldismile
çok uykum geldi bu arada..
yavaştan kaçayım.
size tatlı muhabbeler, mutlu uykular...
opuyorumnanaktan

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yırım oncelıkle:))

evet kocum benım cok yaramıs senın koclugun valla

evet ev cadım turkıyedeyım gorunemıyorum pek ama gorunecegım ınsallah o zaman soyle dıyelım mı

KOC SIRA LISTESI HEHE:))

1- KLIK

2-KUZU

3-WATER SPIDER

4-ANCHUSA

ben sımdı klıkcıgıme bı mesaj atayım ugrar o da zaten soyleyın emrı vakı yapalım yoksa uzuyor bu ıs hehe:))

eger bu sırada sorun varsa ben daha once yapayım su hafta musaıtım degılım dıyen olursa ya da ne bılıyım ben hıc yapamam kusura bakmayın dıyenler falan hııııııııııııc sorun deeeeeeeeeeeeelllll

lısteyı de eskılerden yenılere olusturmaya calıstım vereliniortak

oy maaşallah...ben de bugün dışarı çıkmayı planlıyodum ama canım sıkkkındı çıkmadım...yorucu bir hafta olacak benim için de kolay gelsin sana da canım...sen yorgunsun iyi uykular...
ben bugün gündüz uyudum daha uyuyamam herhalde..
hadi öptm cnmzemuszemus

herekse iyi akşamlar
clementin hayırlı olsun mutlu olursunn umarım.pepermint sana da geçmiş olsun.
hafat sonu hiç dinlenemddimm full time temizlik yaptımm.bugünmkü menüüm yazayım:
sabah:11 gibi güzel bir kahvaltıı bol kalorilii
ara:1 kase erik,yenidünya
akşam:1 dilim kepek ekmekli tost +1 bardak meyve suyu(yemek yapamadımm)
3lt kadar su+4 fincan yeşil çay+2 fincan türk kahvesi içtim.
hareket.gün boyu şimdiye kadar hareket halindeydimmmm.+tibet yaptımm sadecee....

Selam kızlar, 500 gram vererek 54 lü kiloları görebildim sonunda :dance: Şimdi kahvaltı yapcam, spor yapcam ve hiç cozutmadan yola devam etcem bu sefer guclubacismile

hayatim tebrikk ederimm pamukhelvamm darisi basima insallahh
bende bu aksam zaman yolcusunun karisi adli filmi izledim aglamaktan canim cikti yahu boyle aglak film oldugunu dusunememistimm valla kuzum

lachesis kuaföre danışmanda fayda var canım..aksi takdirde saçların hiç istemedin bir renk olabilir

Ya kuaförlerden tiksinti geldi, taa 2 saat yol açıyordum süper bir kuaför buldum mecidiyeköyde diye, en son saçımı salaklar ben açık kumral istedim karamel yaptılar, güvenemiyorum artık hiçbirine. Ben de hiç kendi kendime saç boyamazdım da, arkadaşımın annesi kuaförlük akademilerinde ders veriyor, ondan boyaları alıcam boyuycam da, ona da yeterince güvenmiyorum önce burda danışayım dedim:)

amanınnnnnnnnnnnnnnn zaman yolcsunun karısı ben KITABINI okudum ve de bayılmıstım canım yaaaaaaaaaaaaaa fılmını ızleyeyım barı cok heveslendım :) bu arada prensesım kocaman opuyroummmm canım benım:)

canimin ici nerelerdesinn kuzu ozledimm seni opuyorumnanaktan

amanınnnnnnnnnnnnnnn zaman yolcsunun karısı ben KITABINI okudum ve de bayılmıstım canım yaaaaaaaaaaaaaa fılmını ızleyeyım barı cok heveslendım :) bu arada prensesım kocaman opuyroummmm canım benım:)

canim benimm filmi cok guzeldi ben begendim ama aglamaktan kagit mendiilerr gitti cok acikliydi ama cok guzeldii tatlimmm
bende seni kocaman kocaman opuomm ozledim seni kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…