50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de çok zor seçerim kauför..kuaförüm için kmlerce yol gidiyorum malesef yani ne bileyim kendi saçının üstüne olsa az buçuk birşeyler söylenebilir ama ne bileyim ben de kendime güvenemem bişi soyleme konusunda:sinifsinif:

canım benım ben de cok ozledım valla uzak kaldım pek bu aralar malesef(

canım orada ev sahıbım okumustu kıtabı okurken de aglamıs bayaa kı sonunu anlatırken falan da gozlerı doluyor:)) ben aglamadım ama acıklı tabıı belkı fılm de aglarım artık:))

Bir de ben kendimi kuaför masasına oturunca dişçi koltuğundan beter hissediyorum, kaşlarımı falan da hep kendim alırım mesela, korkarım.
Benim iki düğün oldu ikisinde de kuaförde ağladım bu yüzden

canim benimm filmi cok guzeldi ben begendim ama aglamaktan kagit mendiilerr gitti cok acikliydi ama cok guzeldii tatlimmm
bende seni kocaman kocaman opuomm ozledim seni kuzum

Yavrum niye acıklı şeyler izleyip kendinizi üzüyorsunuz, yazık değil mi size, kıyamam ama :1hug:

kuzummm haklisin kuaforlerden banada boo geldi artik bi dogru renk tutturamiolar bendede rofle vardi ama istedigim gibi sarisini tutturamiolardi simdi uzattim uclarda rofle kaldi kendi sacim kahverengi su an bende boyamak istedim evde ama cesaret edemedim acikcasi.bilmiorum senin nasil olur cicegim?acik renkler zor olurda acici kullanma acisindan dedim .ama koyu renklerde sorun olmaz sanirimm papatyam yinede deneyip bilenlere sormak lazimm

Selam kızlar, 500 gram vererek 54 lü kiloları görebildim sonunda :dance: Şimdi kahvaltı yapcam, spor yapcam ve hiç cozutmadan yola devam etcem bu sefer guclubacismile

oooooooo bravo sana çok güzel gidiyorsun bence

aynen ya çok mutlu oluyorum şu anda aynaya baktıkça

kızlarrr, nişanlandım geldim :)))

1.60 boy, 59 kiloyla nişanlandım. 20 eylül kına gecesi, 23'ü düğün. 40'lı kilolara düşücem inşallahhhhhhh kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım
ALlah tamamına erdirsin

cnm aynı tarihlerde evleniyoruz..zemuszemus

bu heyecanı aynı tarihlerde bareaber yaşıycaz kaydirigubbakcemile5

inşallah canım hayırlısıyla

allah allah...pazar akşamı diye herkes dinlenitor herhalde...huu kızlar nasılsınız...

biz gezmedeydik dönünce voleybola gittim. oynadım geldim. birazdan yatıcam çok yoruldum

biz iyiyiz de sen pek sessizsin.
ne yedin bakim bugün

bu arada buyuk ihtimalle yarin fizik tedaviye baslicam belim icin. hicbir igne, ilac agrimi gecirmedigi icin doktor artik fizik tedaviden baska care kalmadi dedi ...

fizik iyi gelir umarım

valla ben de allahtan bi dene buldum..o da izmirde sempatiksalakcinni

ölcem yanişakkıdı

bence iletişim meselesi çok önemli..karşıdakine anlatamayabiliyorsun..anlatsan da anlayamayabiliyor...zor valla kadınların işi...CADIARZU

evet sonuuna dogru dahada dramatiklesio ama sonuc olarak guzel filmdi.seninde aglayacagini dusunuorumm cunku cok duygusal bi film sahneler olsun islenisi olsunn dayanamio insann mendillini hazir tut yaninda fistigimmm

@scyllacıgım canım benım kıtabı pek begendım valla tavsıye ederım:)

@trufcum canım benım yaa valla fırsat bulamadım hıc kusura bakmayın emı:) bugun ne yedım ne yedım:) off kafam allak bullak hehe:)

kizlar bugunku menum
sabah iki dilim cavdar light peynir zeytin biber salcasi
ogle kofte dort tane yesil salata bi dilim cavdar
ara ogun 50 gr fistik burda kacamak oldu malesef
aksamda light musli light sut
elma

honkkkkkkkkkk leslıe ıle 5mılden bahsedıyoruz canım yaaaaaaaaaaaaaaa normal yuruyus degıl kı kosu neyım de var bı suru hareket neyım var 600 kalorı rahat vardır bebeeeeem yaaaaaaaaaaa:) 600(ALTI YUZ:)

Üfff evet ya, bak mesela saçımı kestirmem lazım sadece uçlardan, ama cesaret edemiyorum, her seferinde çok kesiyorlar, sanki cm başına para alıyorlar eşşekler, sonra bekle ki uzasın

@scyllacıgım canım benım kıtabı pek begendım valla tavsıye ederım:)

Okurum canım, merak ettim.

truf afferim sana...yaktın kalorileri...

bu arada netten baktım 5 mil 350 kcal fln çıktı çok az değil mi yaaa

Canım o normal yürüyüş, leslie ile 5 mil 500 kalori, elinde ağırlıkla 625 kalori.

papatyamm valla bu kadar acikli olcagini hic dusunmemistim baslamiskende birakamadim fistigimmm

:) Yarın da komedi izle o zaman:)

kafan allak bullak mı neden hangisini yiyeceğini mi şaşırdın tatlım
annen döktürmeyi bırakmıştır kendisi de diyetteyse.
sana özel yapmadıysa tabi

truf afferim sana...yaktın kalorileri...

bu arada netten baktım 5 mil 350 kcal fln çıktı çok az değil mi yaaa

inşallah canım ya
yarım ekmekten (bütün beyaz ekmeklerden) tost sucuklu kaşarlı
iskender ama az beğenmedim çünkü
1 bardak fanta
1 külah k.maraş dondurma

eritmişmiyimdir acaba

350 olabilir bence de çünkü ekstra kalori harcamak çok zor

tamam mis kokulu sumbulum benim izlerimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayatim sacin konusundada rofle uzerine koyu renk boyattmistin simdi kendin evde uzerine boya surmen iyi olurmu istemedigin bi sonuc olmasinda hayatim

@can kuzum truf canım dısardaydım yaa tum gun o yuzden( anacıgım bı sey yapmıyor artık papucum atılmıs dama aman 2 ay once burdaydın zaten nıye geldın kı dedıklerı kaldı bı tek hehe:))

@amanınnnnn ben de 600 demıstım 500mus (BES YUZ) nerde yazıyor bu scyllacıgım ???

tamam mis kokulu sumbulum benim izlerimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayatim sacin konusundada rofle uzerine koyu renk boyattmistin simdi kendin evde uzerine boya surmen iyi olurmu istemedigin bi sonuc olmasinda hayatim

Koyu renk yapıcam ya, ondan problem değil, beğenmezsem koyu kahve yaparım bu sefer. Bir süre sonra da kendi saç rengime falan dönerim. Kaybetceğim bişey yok yani:)
Ay çok sıkıldım saçlarımdan :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…