Ya kuaförlerden tiksinti geldi, taa 2 saat yol açıyordum süper bir kuaför buldum mecidiyeköyde diye, en son saçımı salaklar ben açık kumral istedim karamel yaptılar, güvenemiyorum artık hiçbirine. Ben de hiç kendi kendime saç boyamazdım da, arkadaşımın annesi kuaförlük akademilerinde ders veriyor, ondan boyaları alıcam boyuycam da, ona da yeterince güvenmiyorum önce burda danışayım dedim:)
ben de çok zor seçerim kauför..kuaförüm için kmlerce yol gidiyorum malesef yani ne bileyim kendi saçının üstüne olsa az buçuk birşeyler söylenebilir ama ne bileyim ben de kendime güvenemem bişi soyleme konusunda:sinifsinif:
canim benimm filmi cok guzeldi ben begendim ama aglamaktan kagit mendiilerr gitti cok acikliydi ama cok guzeldii tatlimmm
bende seni kocaman kocaman opuomm ozledim seni kuzum
canım benım ben de cok ozledım valla uzak kaldım pek bu aralar malesef(
canım orada ev sahıbım okumustu kıtabı okurken de aglamıs bayaa kı sonunu anlatırken falan da gozlerı doluyor:)) ben aglamadım ama acıklı tabıı belkı fılm de aglarım artık:))
Ya kuaförlerden tiksinti geldi, taa 2 saat yol açıyordum süper bir kuaför buldum mecidiyeköyde diye, en son saçımı salaklar ben açık kumral istedim karamel yaptılar, güvenemiyorum artık hiçbirine. Ben de hiç kendi kendime saç boyamazdım da, arkadaşımın annesi kuaförlük akademilerinde ders veriyor, ondan boyaları alıcam boyuycam da, ona da yeterince güvenmiyorum önce burda danışayım dedim:)
Selam kızlar, 500 gram vererek 54 lü kiloları görebildim sonunda :dance: Şimdi kahvaltı yapcam, spor yapcam ve hiç cozutmadan yola devam etcem bu sefer guclubacismile
Kızlar buarada belim bariz incelmiş yaw hihoyyyt Dün farkettim, aynanın karşısına geçiyom ve kollar yanda, bel bölgesinde iki yanda da kocaman boşluk, kıvrımlar iyicenek belirginleşti çok şükür, hala inanamıyom delikafadulden
kızlarrr, nişanlandım geldim :)))
1.60 boy, 59 kiloyla nişanlandım. 20 eylül kına gecesi, 23'ü düğün. 40'lı kilolara düşücem inşallahhhhhhh kaydirigubbakcemile3
cnm aynı tarihlerde evleniyoruz..zemuszemus
bu heyecanı aynı tarihlerde bareaber yaşıycaz kaydirigubbakcemile5
allah allah...pazar akşamı diye herkes dinlenitor herhalde...huu kızlar nasılsınız...
canlarımmmmmmmmm nassınız yahuuuu
clementınecıgım yaaaaaaaaaaaaaa hadı senı de verdık gıttı herkes evlenıyor yahuuu :)) hayırlı ugurlu olsun canım benım
umarım herkesler ıyıdır yasemn, dulcınea, truf,peppermınt,prensesım, scylla, sensewıtch,linguist, kocum, ev cadısı,nılufert,klik, kuzu amanınnnnnnnnnnnnn herkeslerı yazdım mıpeppercıgım sana ayrıca gecmısler olsun
cok ayrı dustuk bılıyorum valla da umarım en kısa zamanda kavusacagız
kocummmmmmmmmm ellerıne saglık herkeslerı kılo verdırmıssın
KOC OLMAYAN ARKADASLARDAN ESKILERDEN KOC OLMAK ISTEYENLERDEN BU HAFTA ICIN BIRINI DEMISMIYDIK LUTFEN SOYLEYIN CANLARIMMMMMMM AKLIMA ISIM DE GELMIYOR AMA KLIKCIM OLMADIYSAN OLUR MUSUN CANIM KLIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KLIKKKKKKKKKKKKKKKKK KLKIKKKKKKKKKKKKKKKKK
bu arada buyuk ihtimalle yarin fizik tedaviye baslicam belim icin. hicbir igne, ilac agrimi gecirmedigi icin doktor artik fizik tedaviden baska care kalmadi dedi ...
Bir de ben kendimi kuaför masasına oturunca dişçi koltuğundan beter hissediyorum, kaşlarımı falan da hep kendim alırım mesela, korkarım.
Benim iki düğün oldu ikisinde de kuaförde ağladım bu yüzden
canım benım ben de cok ozledım valla uzak kaldım pek bu aralar malesef(
canım orada ev sahıbım okumustu kıtabı okurken de aglamıs bayaa kı sonunu anlatırken falan da gozlerı doluyor:)) ben aglamadım ama acıklı tabıı belkı fılm de aglarım artık:))
Yavrum niye acıklı şeyler izleyip kendinizi üzüyorsunuz, yazık değil mi size, kıyamam ama :1hug:
valla ben de allahtan bi dene buldum..o da izmirde sempatiksalakcinni
ölcem yanişakkıdı
bence iletişim meselesi çok önemli..karşıdakine anlatamayabiliyorsun..anlatsan da anlayamayabiliyor...zor valla kadınların işi...CADIARZU
@scyllacıgım canım benım kıtabı pek begendım valla tavsıye ederım:)
truf afferim sana...yaktın kalorileri...
bu arada netten baktım 5 mil 350 kcal fln çıktı çok az değil mi yaaa
papatyamm valla bu kadar acikli olcagini hic dusunmemistim baslamiskende birakamadim fistigimmm
@scyllacıgım canım benım kıtabı pek begendım valla tavsıye ederım:)
@trufcum canım benım yaa valla fırsat bulamadım hıc kusura bakmayın emı:) bugun ne yedım ne yedım:) off kafam allak bullak hehe:)
truf afferim sana...yaktın kalorileri...
bu arada netten baktım 5 mil 350 kcal fln çıktı çok az değil mi yaaa
Üfff evet ya, bak mesela saçımı kestirmem lazım sadece uçlardan, ama cesaret edemiyorum, her seferinde çok kesiyorlar, sanki cm başına para alıyorlar eşşekler, sonra bekle ki uzasın
Okurum canım, merak ettim.
Canım o normal yürüyüş, leslie ile 5 mil 500 kalori, elinde ağırlıkla 625 kalori.
:) Yarın da komedi izle o zaman:)
tamam mis kokulu sumbulum benim izlerimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayatim sacin konusundada rofle uzerine koyu renk boyattmistin simdi kendin evde uzerine boya surmen iyi olurmu istemedigin bi sonuc olmasinda hayatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?