50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

honkkkkkkkkkk leslıe ıle 5mılden bahsedıyoruz canım yaaaaaaaaaaaaaaa normal yuruyus degıl kı kosu neyım de var bı suru hareket neyım var 600 kalorı rahat vardır bebeeeeem yaaaaaaaaaaa:) 600(ALTI YUZ:)

valla bilemedim..600 de çok geldi bana...ayy öyleyse ben çıldırırım...laelaelaelaelae

aynen ben saçımın küt kaldığını bilirim ucundan aldırmaya gittiğimde..

5 mil 500 se ben şimdi harikayım..tamamım fln yanidelikafadulden

bir de kızlar regl bittkten 2 3 gün sonraya kadar ödemi hemen atamaz vücut demişti diyetisyenim siz de 2 3 gün sonra mı tartılıyorsunuz...

Canım pepper mail atmıştı, 1 mil 100 kalori, ağırlıkla 125 kalori demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam, 150 miydi yoksa, bak beni şüpheye düşürdün şimdi kafamçokkarıştı

Koc klıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tebrıkler alkıs hobaaaaaaaaaaaaaaaa

1- EVET CANIm regl bıttıkten 3 gun sonra dogru kılo cıkarmıs

2- scyllacıgım ben de bılemedım de 500-600arası dıyelım bız:)))

3-lıste burcuhayale kılolar gıdıyor da dugun telasından hazırlayamıyor her haftakı koc hazırlasın dendı ama karısık olur bı talıplı yokmudur yahuuu ben cuma dan cumaya hazırlarım bana mesaj atılsın dıyen???

Koyu renk yapıcam ya, ondan problem değil, beğenmezsem koyu kahve yaparım bu sefer. Bir süre sonra da kendi saç rengime falan dönerim. Kaybetceğim bişey yok yani:)
Ay çok sıkıldım saçlarımdan :sinifsinif:

tamam cicegim koyu renk yapcaksann sorun olmaz sanirim cunku renk acici kullanarak evde acmak zor olur diye tahmin ediorumm .deisiklik olur senin icinde dilerim istedigin gibi renk tutturursunn cimcimem benimm yerim seniŞeniz

bir de kızlar regl bittkten 2 3 gün sonraya kadar ödemi hemen atamaz vücut demişti diyetisyenim siz de 2 3 gün sonra mı tartılıyorsunuz...

canparem ben reglim altinci gunu tartilmistim tarti gunu diye dortyuz gram fazla cikmisti ertesi gunu tartildim iki yuz grami gitmisti bakalim yarin yine tartilcam kac cikcak umarim gitmistir sislikler

koç kim, liste nerde

CAnım koç belli değil daha, anchusa ya da kuzu olsun demiştik en son, yesa da klik dedi ama ben de klik oldu diye hatırlıyorum bir de artık listeleri koş hazırlayıp burcuya bildirsin dedik, öyle yani bir karman çormanlık var ortada, aslında bir gönüllü seçmeliyiz tüm bunları idare etmek için bence.

son 2 haftadır regli olucam ha geliyo ha geldi derken kendimi saldım
ve korkumdan ne buraya giriyorum nede tartılıyorum
sonunda dün regli oldum ama bana bunun fatgurası sanki 1 veya 2 kilo olucak gibi geliyo
motivasyon sıfır
koca bir göbeğim var gene yaaaa

Klik oldu galiba tatlım koç.

yani ben isterim ama benim işim gücüm belli olmuyor...:1ninca:

bu arada klik :teytey:

ayrıca burcuhayale yollamak gereksiz diye düşünüyrm..kendi aramızda halledebiliriz yaniCADIARZU

Benim işim yok ilgilenebilirim aslında ama, burcuya ayıp olur diye hiç elleşmiyorum:)

her hafta koç yapsın bence de
bu arada gözlerim kapanıyo

truf kaçar
kaçmadan hepinizi öper

benim de 3. günü ama yarın tartılıp moral bozmak istemiyorumakannehir

hayatimm bence tartilma beni mesela cok etkiledii eger etkilencegini dusunuyosun cikma derimm cunku sislik oluyo kilo almis cikiosun aslinda sislik ama tartida ibreyi artmis gorunce olumsuz etkileniosun sekercim

canım koc lısteyı hazırlayıp burcuhayale bıldırsın demıssın de dırekt yayınlasın anlamadım ben o kısmı???? nıye ıkı ıs oluyor

ama her hafta koc degısıyor bence karısık olur tek bır kısı lıste ıle ben ugrasabılırım derse super olur YARIN OLA HAYR OLA

KLIK OLMADI DIYE BILIYORUM CANIM BENIM VE DE EN ESKILERDEN O KALDI EGER OLDUYSA KUZU OLSUN SONRA DA ANCHUSA VE DE WATERSPIDER, CLEMENTINE ,NILUFERT falan kaldı sanırım??

@EVC CADIMMMMMMMMMMM amanınnnnnn aynı anda yazmısız

@trufcum bebeeem valla karısır bak ben bu hafta lısteyı hazırladım yayınladım gelecek haftakı koc o lısteyı hemen kaydetmelı bır yere ya da ben ona da atmalıyım bı nusha kı bılmıyoruz kım olacak gelecek haftanın kocu o yuzden valla karısık bak

@SCYLLACIGIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kuzum ben hallederım her hafta duzenlı yayınlarım en fazla 1 gun oynar dersen ellerını yırım:)) canım valla dert olmayacaksa hazırlarmısın acaba??

Son düzenleyen: Moderatör:

Dedim ya kuzum ne biliyim burcu alınmasın diye öle şeetmiştim:) Kliğe sorarız o zaman yarın gelince ona göre ayarlarız:)

kuzummmmmmmmmmmmm cok super olacak :))

1- KLIK INSALLAH HAFTANIN KOCU

2-SCYLALCIGIM DA INSALLAH HAFTALIK KILO LISTESI YAYINLAYACAK CAN :)) ELLERI DERT GORMESIN HERKES AMIN DESIN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…