honkkkkkkkkkk leslıe ıle 5mılden bahsedıyoruz canım yaaaaaaaaaaaaaaa normal yuruyus degıl kı kosu neyım de var bı suru hareket neyım var 600 kalorı rahat vardır bebeeeeem yaaaaaaaaaaa:) 600(ALTI YUZ:)
Üfff evet ya, bak mesela saçımı kestirmem lazım sadece uçlardan, ama cesaret edemiyorum, her seferinde çok kesiyorlar, sanki cm başına para alıyorlar eşşekler, sonra bekle ki uzasın
Okurum canım, merak ettim.
Canım o normal yürüyüş, leslie ile 5 mil 500 kalori, elinde ağırlıkla 625 kalori.
:) Yarın da komedi izle o zaman:)
@can kuzum truf canım dısardaydım yaa tum gun o yuzden( anacıgım bı sey yapmıyor artık papucum atılmıs dama aman 2 ay once burdaydın zaten nıye geldın kı dedıklerı kaldı bı tek hehe:))
@amanınnnnn ben de 600 demıstım 500mus (BES YUZ) nerde yazıyor bu scyllacıgım ???
Koyu renk yapıcam ya, ondan problem değil, beğenmezsem koyu kahve yaparım bu sefer. Bir süre sonra da kendi saç rengime falan dönerim. Kaybetceğim bişey yok yani:)
Ay çok sıkıldım saçlarımdan :sinifsinif:
bir de kızlar regl bittkten 2 3 gün sonraya kadar ödemi hemen atamaz vücut demişti diyetisyenim siz de 2 3 gün sonra mı tartılıyorsunuz...
koç kim, liste nerde
Koc klıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tebrıkler alkıs hobaaaaaaaaaaaaaaaa
1- EVET CANIm regl bıttıkten 3 gun sonra dogru kılo cıkarmıs
2- scyllacıgım ben de bılemedım de 500-600arası dıyelım bız:)))
3-lıste burcuhayale kılolar gıdıyor da dugun telasından hazırlayamıyor her haftakı koc hazırlasın dendı ama karısık olur bı talıplı yokmudur yahuuu ben cuma dan cumaya hazırlarım bana mesaj atılsın dıyen???
Koc klıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tebrıkler alkıs hobaaaaaaaaaaaaaaaa
1- EVET CANIm regl bıttıkten 3 gun sonra dogru kılo cıkarmıs
2- scyllacıgım ben de bılemedım de 500-600arası dıyelım bız:)))
3-lıste burcuhayale kılolar gıdıyor da dugun telasından hazırlayamıyor her haftakı koc hazırlasın dendı ama karısık olur bı talıplı yokmudur yahuuu ben cuma dan cumaya hazırlarım bana mesaj atılsın dıyen???
canparem ben reglim altinci gunu tartilmistim tarti gunu diye dortyuz gram fazla cikmisti ertesi gunu tartildim iki yuz grami gitmisti bakalim yarin yine tartilcam kac cikcak umarim gitmistir sislikler
benim de 3. günü ama yarın tartılıp moral bozmak istemiyorumakannehir
canım koc lısteyı hazırlayıp burcuhayale bıldırsın demıssın de dırekt yayınlasın anlamadım ben o kısmı???? nıye ıkı ıs oluyor
ama her hafta koc degısıyor bence karısık olur tek bır kısı lıste ıle ben ugrasabılırım derse super olur YARIN OLA HAYR OLA
KLIK OLMADI DIYE BILIYORUM CANIM BENIM VE DE EN ESKILERDEN O KALDI EGER OLDUYSA KUZU OLSUN SONRA DA ANCHUSA VE DE WATERSPIDER, CLEMENTINE ,NILUFERT falan kaldı sanırım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?