50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim işim yok ilgilenebilirim aslında ama, burcuya ayıp olur diye hiç elleşmiyorum:)

yani ben geldiğimde hiç anlamamıştım olayı...yani sonuçta kim var kim yok bilmiyo hani topiği şuanda takip etmiyo..aramızdan birisi yapsa daha iyi...Bence tabi bu..diğerleri ne der bilmiyorum...Ben zaten yollamıyorum kendisine

kuzummmmmmmmmmmmm cok super olacak :))

1- KLIK INSALLAH HAFTANIN KOCU

2-SCYLALCIGIM DA INSALLAH HAFTALIK KILO LISTESI YAYINLAYACAK CAN :)) ELLERI DERT GORMESIN HERKES AMIN DESIN :)

aminnnn canimm elleri dert gormesinn insallahhhh

ahaha yesam dur yahu, burcuya sorsaydık önce bir. ben biraz gelenekselciyimdir:)

tam iş bitiricisin he:)

canım mesaj yollarız da mesaj kutusu doludur hehe:))

saka saka ben yollarım canım hadı oldu da bıttı masallah:)) lıste ellerınden oper ben de son 1 aydır yollamıyordum ama artık baslarım ınsallah canım benım:)) ıs cok valla:)

Burcu eskiden çok faaldi bir çok şeyle ilgilenirdi, en eskimiz zaten buranın da, evleniyor şimdi, ondan biraz boşladı bir de hedefine ulaştı sanırım, çok disiplinlidir.

ben de inanılmaz faydacıyımdır...yani bir şey faydalıysa iyi..faydasızsa işleri aksatıyorsa kötü....guclubacismile

Kafan uyşumuyorsa eski arkadaşlarından vazgeçer misin, alakasız oldu tabi de, şimdi aklıma geldi, bazen eski arkadaşlarımla hiç ortak nokta bulamadığım halde görüşmek zorunda gibi hissediyorum kendimi kafamçokkarıştı

Burcu eskiden çok faaldi bir çok şeyle ilgilenirdi, en eskimiz zaten buranın da, evleniyor şimdi, ondan biraz boşladı bir de hedefine ulaştı sanırım, çok disiplinlidir.

anladım canımcım...yani doğrudur da yine ilgileniyor yani her hafta liste yapıyordu ama zaten artık amacına ulaşmış ben ondan söyledim aramızdan biri olsun diye...:ecrin_bebek:

Evet canım sen yollarsan iyi olur, bir de şey diycektim ben bu hafta gün de 1000 kalori yakma mücadelesine giricem, sen de katılmak ister misin diye sorucam ama, ailelenin yanındasın zor olur mu acaba?

canım benım sen de haklısın da ben mesajı attım hem klık e hem de burcuhayale dugun bıtsın ısterse yıne hazırlasın benım ıcın hava hos ama cuma- cumartesı hatta pazar dıkkat et mesajlara sureklı lıste hazırlandı mı gozden mı kacırdım mesaj kutusu dolu gıbı seyler ne gerek var hem onun ıcın de ıyı dugun telası var hadı hayırlı olusn:)

@SCYLLACIGIM canım benım gordum o mesajı hatta 600 alt sınırıda gordum de:)) burda baya zor olur canım gelecek hafta degıl de ondan sonrakı hafta donuyorum katılırım ben de ınsallah

HATTAAAAAAAAAAAAAA dondugum de evde tek kalacagım yuppııııııı:))) bı kac bı sey yapalım yaa o 2-3 gun meyve sebze detoxu neyım mı yapsak ayyyyy dıger gruplar takımlar neyım yapıyor acaba 3-5 gunluk bıle olsa degısık bı seyler bulsak deeeeeemı?

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadaş meselesi değil tabi ki.arkadaşlık olayında daha farklı kriterlerim var..zaten eski arkadaşlarımı yılda 1 anca görüyorum..o da 2 3 kişi..iş güç işlerinde öyleyimdir..işime gelirse çalışırım o kişiyle gelmiyorsa kimseyi sırtımda taşımam yaniCADIARZU

bence bi sebze detoxu yapabilirz yine...birlikte olunca yapılıyodelikafadulden

evlilik telasi sarmistir onu allahh kolaylik versinn darisi basima insallah

Darısı başına, kocaların en iyisi senin olsun tatlım, allah gönlüne versin inşallah.

anladım canımcım...yani doğrudur da yine ilgileniyor yani her hafta liste yapıyordu ama zaten artık amacına ulaşmış ben ondan söyledim aramızdan biri olsun diye...:ecrin_bebek:

Doğru diyorsunuz.

İşte ben de hiç çekmem, iş yerinde biraz sert olmak zorunda kalıyorum bir de.

bence bi sebze detoxu yapabilirz yine...birlikte olunca yapılıyodelikafadulden

Nasıl bişeymiş ki, 3-5 gün uzun değil mi ya, sadece meyve sebze yiyceksek, pek sıcak bakamıyorum bu işe, doymam ki ben

Darısı başına, kocaların en iyisi senin olsun tatlım, allah gönlüne versin inşallah.

Doğru diyorsunuz.

zaten hayat zor bir de insanlarla gereksiz uğraşmak zor yanii...maneviyata katmadıkça faydacı olmakta fayda var...:1ninca:

ya 2 3 gün olsun 3 5 gün ben de götüremem...sadece sebze meyve olabilir...ben de tam detayı bilmiyorum..yaz da geliyo zor olmaz bence

Doğru diyorsunuz.

tatllimm kiymetlimm cok tesekkur ederimm ball dillim benim ŞenizŞenizŞeniz

ya 2 3 gün olsun 3 5 gün ben de götüremem...sadece sebze meyve olabilir...ben de tam detayı bilmiyorum..yaz da geliyo zor olmaz bence

tansiyon dusmesi sorunu oluyo bu detokslarda bide benim tansiyon normaldede dusuktur bunda heralde iyice duser dikkat etmek lazimm

yıne ney yawrım bensız sebze detoxu mu yaptınız heheh:)) o detox corbası detoxuydu bu sebze meyve :)) yapalım valla hatta tarıhte verelım 16-17-18 bu 3 gun bana uyuyor ajandama baktım da hehe:))

pazar pazartesı salı (ıster 3 gun ıster 2 gun) tum gun meyve sebze yenecek sut sut urunlerı yok DETAYLAR ICIN BIZI TAKIP ETMEYE DEVAMMMMMMMMMMM HOBAAAAAAAAA

YOK YAW 4-5 olmaz :))) 2 ya da 3:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…