50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Detoks günü menüsü

----Sabah 07.30’da bir bardak limonata.

------. Kahvaltıda meyve salatası ya da meyveli yoğurtla karıştırılmış taze meyveler ve tahıl tercih etmelisiniz.

-----------Ara öğün olarak yine bir bardak limonata için ve bir muz yiyin.

----------Öğle yemeğinde limon, hakiki zeytinyağı ve sirkeyle soslanmış fasülye ya da mercimek salatası yiyebilirsiniz.

----------Ara öğün olarak yine bir bardak limonata için. Eğer çok acıktığınızı hissederseniz, salatalık, kereviz, kırmızıturp ya da bir avuç kurutulmuş meyve yiyebilirsiniz.

--------Akşam yemeği için bolca limon sıkılmış ızgara balık ve buharda pişirilmiş sebze ideal olacaktır.

--------Yatmadan bir saat kadar önce de bir bardak ılık limonata içmeyi unutmayın.

ALINTIDIR EKLEME CIKARTMA CARPMA HEHE DEGISIKLIK OLACAKTIR INSALLAH :)

kızlar mrb gecmısı okudugum kadarıyla herkesın keyfı yerınde bugun benım ıcın yogundu ve sımdı hemen yatyrm size ıyı diyipde gitmek ıstedim hepinize ıyı geceler opuldunuz

Yok canım ben bunu yapamam, sıfır karbonhidratmış, dayanamam ne yalan söyliyim.

kızlar mrb gecmısı okudugum kadarıyla herkesın keyfı yerınde bugun benım ıcın yogundu ve sımdı hemen yatyrm size ıyı diyipde gitmek ıstedim hepinize ıyı geceler opuldunuz

canım aman dikkat et...sen yapma bari..sağlık daha önemli...

bu arada ben yatıyorum..herkese cici gecelerŞeniz

İyi geceler canlarım opuyorumnanaktan

waterım spıderım gıtme bı yerlere kaybolma emı hem kocluk vaktın yaklasıyor hem de detox neyım ınsallah hem de scyllalar 600luk yarıstralar yupppıııııııı

@scyllacıgım CANIMMMMMMMM bu bır ornektı hepımızın yapabılecegı bı sey secerız arastırmaya devam o zaman tamam mıdır ama sut ve sut urunlerı et ve et urunlerı yok emı bol bol su lımonata meyve sebze neyım var boyle bı sey bulalım ınsallah

ev cadımmmmmmmmmmm
ıyı geceler kuzum:)

http://www.detoks.net/detoks-diyet-listesi.htm

lınk vermek yasakk ahanda bu da bıraz degısıgı canım bakalım ayarlayalım ınsallah daha 10 gunumuz var:)

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sana hersey serbest ayıp edıyosun senı mı kırcam:))) hheehhe

ben de kacaro canlar operım kcaoman

canım sana hersey serbest ayıp edıyosun senı mı kırcam:))) hheehhe

ben de kacaro canlar operım kcaoman

Tamam canım, ben de kaçıyım o zaman geç olmuş, prensesim çok öpüyorum seni hayatım , herkese tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Selam kızlar, filme başlamadan önce şöyle bi bakam dedim size... amanın ne göreyim, kızlar detoks mu yapıyonuz :icecream:

Tamam canım, ben de kaçıyım o zaman geç olmuş, prensesim çok öpüyorum seni hayatım , herkese tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

cicegimm allah rahatlik versinn tatlimm limonla bebikimide benim icinn op papatyamm
bende seni kocaman kocaman opuyorumm tatli ruyalar guzel ruyalar gor emi guzeller guzelimm benimmm iyigeceler ŞenizŞenizŞeniz

amanınnnnnnnnnn bız kacıyoz kımler gelmıs canım 10 gun kadar sonra gelecek pazar degıl ondan sonrakı pazar matematıgım superdır 10gun oluyor evet:) hehe bı de ondan sonrakı pazartesı salı ınsallah son detaylar

1-HAFTANIN KOCU KLIK

2-LISTELERI SCYLLACIGIM YAPACAK OZEL MESAJ ILE ONA ILETELIM INSALLAH

3-600KALORI HARCAMALIK YARISMA VAR

4-BI DE DETOX GELIYOR (COMING SOON:)

Selam kızlar, filme başlamadan önce şöyle bi bakam dedim size... amanın ne göreyim, kızlar detoks mu yapıyonuz :icecream:

fistigimm hosgeldin nasilsin
ne filmi izliceksinn findikli karamel sekerimm?
bende bu aksam zaman yolcunun karisini izledim cok guzel filmdi ama aglamaktan canim cikti kuzum bu kadar aglak film oldugunu dusunmemistim acikcasi ama guzeldi

YESACIM CADICIM az zaman çok işler başarmışsın maşallah kaydirigubbakcemile3 Ben liste konusunda hiç konuşmayam, alınmasın arkadaşlar eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

O tarihler bana uymaz canım, ama içinde ayran ve türevleri yoksa bu hafta düşünebilirim yerimseniben

PRENSESCİM TONTİRİŞKOM :))) end of the line i izlemedim hala onu izlerim diye düşünüyorum, ya da başka bi korku filmi ama kesin korku filmi. Kız başrol oyuncularından belli dram olduğu, niye izledin delü kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…