tansiyon dusmesi sorunu oluyo bu detokslarda bide benim tansiyon normaldede dusuktur bunda heralde iyice duser dikkat etmek lazimm
Detoks günü menüsü
----Sabah 07.30’da bir bardak limonata.
------. Kahvaltıda meyve salatası ya da meyveli yoğurtla karıştırılmış taze meyveler ve tahıl tercih etmelisiniz.
-----------Ara öğün olarak yine bir bardak limonata için ve bir muz yiyin.
----------Öğle yemeğinde limon, hakiki zeytinyağı ve sirkeyle soslanmış fasülye ya da mercimek salatası yiyebilirsiniz.
----------Ara öğün olarak yine bir bardak limonata için. Eğer çok acıktığınızı hissederseniz, salatalık, kereviz, kırmızıturp ya da bir avuç kurutulmuş meyve yiyebilirsiniz.
--------Akşam yemeği için bolca limon sıkılmış ızgara balık ve buharda pişirilmiş sebze ideal olacaktır.
--------Yatmadan bir saat kadar önce de bir bardak ılık limonata içmeyi unutmayın.
ALINTIDIR EKLEME CIKARTMA CARPMA HEHE DEGISIKLIK OLACAKTIR INSALLAH :)
kızlar mrb gecmısı okudugum kadarıyla herkesın keyfı yerınde bugun benım ıcın yogundu ve sımdı hemen yatyrm size ıyı diyipde gitmek ıstedim hepinize ıyı geceler opuldunuz
canım aman dikkat et...sen yapma bari..sağlık daha önemli...
bu arada ben yatıyorum..herkese cici gecelerŞeniz
canım aman dikkat et...sen yapma bari..sağlık daha önemli...
bu arada ben yatıyorum..herkese cici gecelerŞeniz
canım sana hersey serbest ayıp edıyosun senı mı kırcam:))) hheehhe
ben de kacaro canlar operım kcaoman
Tamam canım, ben de kaçıyım o zaman geç olmuş, prensesim çok öpüyorum seni hayatım , herkese tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Selam kızlar, filme başlamadan önce şöyle bi bakam dedim size... amanın ne göreyim, kızlar detoks mu yapıyonuz :icecream:
Hamur işi yiyebiliyor muyuz peki? Patatesli börek falan, et de süt de yok:)
Canım bu hamur işi detoksu mu yoksa delikafadulden
canım sana hersey serbest ayıp edıyosun senı mı kırcam:))) hheehhe
ben de kacaro canlar operım kcaoman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?