ah keske oyle bi detoks olsa super olurdu valla delikafadulden
YESACIM CADICIM az zaman çok işler başarmışsın maşallah kaydirigubbakcemile3 Ben liste konusunda hiç konuşmayam, alınmasın arkadaşlar eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
O tarihler bana uymaz canım, ama içinde ayran ve türevleri yoksa bu hafta düşünebilirim yerimseniben
PRENSESCİM TONTİRİŞKOM :))) end of the line i izlemedim hala onu izlerim diye düşünüyorum, ya da başka bi korku filmi ama kesin korku filmi. Kız başrol oyuncularından belli dram olduğu, niye izledin delü kaydirigubbakcemile3
CANIM benımmmmm ınsallah cok daha guzel olacak bırlıkte mutlu yarınlara:))) ohhhhhhhhh mısss yatayım ben artık:))
canimin ici citiriskom valla zaman yolcusunun karisi falan olunca bilim kurgu turunde falan dusundum konusunu hic okumadim kuzum baslayinca anladim ama sonrada birakamadim cok guzel ama bi o kadarda huzunlu aglaticiydi
korku filmi bakalim izlersenn begenirsen bende izlerimm ama ruhlu falan olmasin eskiden izleyebilirdim simdi izleyemiorum nedense cimcimem
Ay çıtırışkom mu, bunu da çok sevdim yahu sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 Aslında yöntem basit di mi fıstığım, sonuna irişko ırışkom falan ekliyoz kelimelerin :roflol:
Ruhlular bence en korkuncu canım ya... Şu an elinde ne var, tavsiye edem ben sana hemen kaydirigubbakcemile5
evet cimcimriskomm cozdun bu isi senn citiriskommmsunn 400 gram dahada vermissin citiriskomm oldun masallahh tatliskomm
seytan sanati var iki bolum onceden almistim ama izlemedim sanirim ruhlu biseydir yalnizim ya o yuzden dahada etkilenirim diye izlemiom ama seri katilli gerilimmli seyleri izliom oda ilginc fistiskom ŞenizŞeniz
Teşekkürler canım opuyorumnanaktan 500 gram verdim zemuszemus Tez zamanda sen de verirsin inşallah fıstık. O filmi izlemedim canım ama tayland yapımı olan film ise cadılıymış :))
Ben başlayam çok geç olmadan canım, senin elinde komedi filmi varsa ona başla sen de...
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
gunaydinnnnnnnnn;
h.sonu yediklerimi yazmayayim benn;
usendim.
ama yedim biraz..
))
gamiş hoşgeldin terkrar..
kızlarr :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
sabah 700 gr almış çıktım çok bozuldum noldu anlamadım yaaa
h.sonu ağır temizlik aptım.bütün evi elden geçişrdim. akşamada yemek yapamadığım için 1 tane lahmacun. sabah kahvaltısını yapmıştım tabi
dünde devam ettim temizliğe camlar perdeler.sabah kahvaltsını normal yaptım.akşamda yoğurtlu baklayla çeyrek gözleme.cuma gün en son 55. 4 tüm. bu sabah 56.1 çıktım yaa:gitme:
yemekleri değilde sanırım büskivi falan kaçırdım ben h sonu
herkese merhaba ...çarşambadan beri perhizi bozdum ...eşim ameliyat oldu 2 gün hastahanedeydim ...haftasonu da evde idim ...neler yediğimi yazayım size ...
çarşamba : sabah normal kahvaltı herşey vardı ...tereyağ ,bal, reçel, iki çeşit peynir, iki çeşit zeytin, patates kızartması ,salam ,sucuklu yumurta ,kaşar peynirinden oluşan bol ekmekli kahvaltı ...öğlen tavuk ızgara ...akşam meyve ..aralada kahve ...
perşembe :sabah 3 poğaça 1 bardak şekerli nescafe ..arada gözleme ..öğlen tavuk döner salata ...aralarda şekerli nescafe ...akşam ...patlıcan kızartma soslu makarna çorba ..yanında ekmekleri götürdüm birer ikişer ...
cuma : sabah tereyağlı ballı krem peynirli ve iki dilim sandviç ekmekli kahvaltı ..ekmeklerin üzerine bol bol tereyağ bal sürdüm yedim ... arada yine kahve ...öğlen çorba tavuk karışık kızartma ..aralarda pişmaniye nescafe gümlettim ..
cumartesi :sabah kahvaltısı açık büfe gibiydi yok yoktu valla ...tereyağ ,bal, reçel, iki çeşit peynir, iki çeşit zeytin, patates kızartması ,salam ,sucuklu yumurta ,kaşar peynirinden oluşan bol ekmekli kahvaltı ....eşime hasta ziyaretine geleceklerdi ..ben de hasta ziyarti de olsa misafirlerime ikramda bulunmadan gönderemem öyle bir yapım var ...
misafirlere yaş pasta poğaça kısır patates salatası yaprak sarması .yaptım ..hiç hesaplamadan bol bol yedim ...şekerli çaylarımı da ardı ardına gümlettim valla ... çorba içtim ..aralarda yediklerimi hatırlamıyorum bile ...
pazar c.tesinin aynısı idi ...ekleme olarak taze fasulye ve bol bol mercimek çorbası içtim ...,
veee gelelim bugüne ..bu kadar yememe rağmen bugün sabah tartıldım ...çarşamba günki kilomdayım ..54,5 :))şok oldum iimi ...
haftaiçi yine yoğurda devam haftasonu misafirim var ...yine bozarım ...gelecek haftaya ALLAH kerim... :))))
selam canım
eşinede çok geçmiş olsun
bana bi el atın niye böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?