50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

CANIM benımmmmm ınsallah cok daha guzel olacak bırlıkte mutlu yarınlara:))) ohhhhhhhhh mısss yatayım ben artık:))

canimin ici citiriskom valla zaman yolcusunun karisi falan olunca bilim kurgu turunde falan dusundum konusunu hic okumadim kuzum baslayinca anladim ama sonrada birakamadim cok guzel ama bi o kadarda huzunlu aglaticiydi
korku filmi bakalim izlersenn begenirsen bende izlerimm ama ruhlu falan olmasin eskiden izleyebilirdim simdi izleyemiorum nedense cimcimem

CANIM benımmmmm ınsallah cok daha guzel olacak bırlıkte mutlu yarınlara:))) ohhhhhhhhh mısss yatayım ben artık:))

Tatlı rüyalar cimcimem Şeniz Daha sık görmek istiyoz aramızda seni kaydirigubbakcemile3

O linkteki detoks menüsünü sevdim canım, eğer ki patatesle olacaksa bu iş VARIM diyorum ama bu hafta cokacimcoook

Ay çıtırışkom mu, bunu da çok sevdim yahu sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 Aslında yöntem basit di mi fıstığım, sonuna irişko ırışkom falan ekliyoz kelimelerin :roflol:

Ruhlular bence en korkuncu canım ya... Şu an elinde ne var, tavsiye edem ben sana hemen kaydirigubbakcemile5

evet cimcimriskomm cozdun bu isi senn citiriskommmsunn 400 gram dahada vermissin citiriskomm oldun masallahh tatliskomm
seytan sanati var iki bolum onceden almistim ama izlemedim sanirim ruhlu biseydir yalnizim ya o yuzden dahada etkilenirim diye izlemiom ama seri katilli gerilimmli seyleri izliom oda ilginc fistiskom ŞenizŞeniz

Teşekkürler canım opuyorumnanaktan 500 gram verdim zemuszemus Tez zamanda sen de verirsin inşallah fıstık. O filmi izlemedim canım ama tayland yapımı olan film ise cadılıymış :))

Ben başlayam çok geç olmadan canım, senin elinde komedi filmi varsa ona başla sen de...

Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

aminn canimm bitanemm tatlim kaymaklimm benimmm
tamam sekeriskomm iyi seyirlerrr tatlimm bende komedilere bi bakim ne var ne yok diye gulparem

Gunaydin kizlar, Iste haftasonu yediklerim ictiklerim. Yine masum degilim!!!!!

Cumartesi

Sabah
1 adet kurukayisi
Yarim fincan kahve
5 mil lastikli leslie

Kahvalti
Yarim kepekli simit
1 adet su boregi (esimin sucu zorla yedirdi)
Yarim domates
Yarim salata
Beyaz peynir
1 zeytin
Patatesli yumurta(az yedim, cogunu esime koydum)

4 saat yari tempolu yari gezinti seklinde yuruyus

Ara: 1 adet salatalik
2 adet yeni dunya

Ogle:Yarim pizza
Kola zero

Aksam:Bol salata
Yarim dilim izgara tavuk
Peynir tabagi ve kirmizi sarap

Pazar
Kahvalti
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmegi
Peynir
Domates
1 adet minik sosis
Salatalik
Cok bol bitki cayi
Ara:3 adet erik
3 adet yeni dunya

Ara:Ceyrek muz
Bitki cayi
Aksam:
Cok cok cok bol salata
Yarim dilim rosto
1 kasik patates puresi
Yarim adet bezelyeli enginar

Ara: 1 dilim light labneden yapilmis cok hafif meyveli pasta

Son düzenleme:
günaydın kızlar bir kaç gelemedim ihmal ettim burayı tabi diyeti de biraz boşladım ama bugün
bomba gibi dönüyorum aranıza

gamiş hoşgeldin terkrar..
kızlarr :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
sabah 700 gr almış çıktım çok bozuldum noldu anlamadım yaaa
h.sonu ağır temizlik aptım.bütün evi elden geçişrdim. akşamada yemek yapamadığım için 1 tane lahmacun. sabah kahvaltısını yapmıştım tabi
dünde devam ettim temizliğe camlar perdeler.sabah kahvaltsını normal yaptım.akşamda yoğurtlu baklayla çeyrek gözleme.cuma gün en son 55. 4 tüm. bu sabah 56.1 çıktım yaa:gitme:
yemekleri değilde sanırım büskivi falan kaçırdım ben h sonu

herkese merhaba ...çarşambadan beri perhizi bozdum ...eşim ameliyat oldu 2 gün hastahanedeydim ...haftasonu da evde idim ...neler yediğimi yazayım size ...
çarşamba : sabah normal kahvaltı herşey vardı ...tereyağ ,bal, reçel, iki çeşit peynir, iki çeşit zeytin, patates kızartması ,salam ,sucuklu yumurta ,kaşar peynirinden oluşan bol ekmekli kahvaltı ...öğlen tavuk ızgara ...akşam meyve ..aralada kahve ...
perşembe :sabah 3 poğaça 1 bardak şekerli nescafe ..arada gözleme ..öğlen tavuk döner salata ...aralarda şekerli nescafe ...akşam ...patlıcan kızartma soslu makarna çorba ..yanında ekmekleri götürdüm birer ikişer ...
cuma : sabah tereyağlı ballı krem peynirli ve iki dilim sandviç ekmekli kahvaltı ..ekmeklerin üzerine bol bol tereyağ bal sürdüm yedim ... arada yine kahve ...öğlen çorba tavuk karışık kızartma ..aralarda pişmaniye nescafe gümlettim ..
cumartesi :sabah kahvaltısı açık büfe gibiydi yok yoktu valla ...tereyağ ,bal, reçel, iki çeşit peynir, iki çeşit zeytin, patates kızartması ,salam ,sucuklu yumurta ,kaşar peynirinden oluşan bol ekmekli kahvaltı ....eşime hasta ziyaretine geleceklerdi ..ben de hasta ziyarti de olsa misafirlerime ikramda bulunmadan gönderemem öyle bir yapım var ...
misafirlere yaş pasta poğaça kısır patates salatası yaprak sarması .yaptım ..hiç hesaplamadan bol bol yedim ...şekerli çaylarımı da ardı ardına gümlettim valla ... çorba içtim ..aralarda yediklerimi hatırlamıyorum bile ...
pazar c.tesinin aynısı idi ...ekleme olarak taze fasulye ve bol bol mercimek çorbası içtim ...,
veee gelelim bugüne ..bu kadar yememe rağmen bugün sabah tartıldım ...çarşamba günki kilomdayım ..54,5 :))şok oldum iimi ...
haftaiçi yine yoğurda devam haftasonu misafirim var ...yine bozarım ...gelecek haftaya ALLAH kerim... :))))

bana bi el atın niye böyle oldu

selam canım
eşinede çok geçmiş olsun

selam canım
eşinede çok geçmiş olsun

sağolasın ...rejimi bozunca kesin 1 kilo almışımdır ben şimdi dedim ama olmadı çok şükür ..umursamayınca daha ii oluyor kilo alınmıyor mu ne anlamadım kaydirigubbakcemile3 hafta sonunda 54 e inersem ii olacak ..haftasonu biraz kaçıracağım gelecek haftaya tekrar devam inş. kaydirigubbakcemile3
gel gitli oldu bu ara ama artık idare edeceğiz olacak o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…