50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana bi el atın niye böyle oldu

Ben de 53 tum cuma. Su an 53.9 um. ama eminim ki tuvalete gidince biraz bitki cayi icinde 53 olacagim. Seninde oyledir. Bol bitki cayi ve su ic...Bir kac gun sirf sebze yemegi ye..Goreceksin ki eski kilondasin.Bu cok fazla oluyor. Esimde pazar 1 kilo fazla cikti. Ki 1 kilo almasina imkan yok bir gunde....Vucuttaki su miktarioyla alakali oldugunu dusunuyorum ben. Ve tuvalet aliskanligiyla...

evet canım ne güzel yazmışsın
bence çok doğru vereliniortak
günde 8 bardak su içmeliyiz
+bir saat spor yapıyorsak bunada 1 l daha eklemeliymişiz diye okudum nette
yoksa vücut yeterli sıvı almadığı için içtiğimiz suyu dışarın atmıyormuş
ve ödem oluyormuş

çok kötü yazdım farkındayım
ama türkçem kıt napim

Son düzenleme:
günaydın canlar
nasılsınız bakalım
ben sabahtan beridir bi telefon trafiği gerildim valla
ne okuyabildim ne yazabildim

nilüfertcim tartıda çok çıktım demişsinya bence 2 gün meyve ve sebze ağırlıklı beslen hemen atarsın ödemi.
mutfak robotu geçmiş olsun canım.

kardeşim üniv sınavından hiç beklemediğimiz bir puan aldı moraller sıfır
451 civarında alıyordu denemelerden ama sınavdan 373 aldı şok olduk
ağlayıp duruyo
psikiyatriste gidicem diyo şimdi bakalım.

kardeşin nereyi istiyor canım.373 fena puan değil ayrıca önemli olan lys. bunun yarısı eklenmeyecekmi.bence motivasyonunu hiç bozmasın lys çalışmaya başlasın zamanı da azaldı dr la falan bu kısa sürade zaman kaybemesin bence.

@nılufert canım benım o degıldır kılo neyım sudur o su bı de tuvalete bı cık bakalım hemen nasıl degısıyor:) bı de ustune yapısmamıstır 2 gun dıkkat et hemen donersın kusum:)

@mutfakrobotumuyumneyım canım cok gecmısler olsun esıne

@trufcumm yaa kardesıne cok uzuldum ama bu sene herkesın bekledıgı puanın asagısında gelmıs umarım ıstedıgı yerler olur kı nılufertcıgım de demıs daha onlerınde 2 sınav var cok guzel olur ınsallah a.s.

@HAFTANIN KOCU klıkkkkkkkkkkkk nerdesın yahuuu:))

@herkes canlar kılo bıldırımlerı artık SCYLLACIGIMA ayy yanı LACHESIS e gonderılecek ozel mesajla operım al yanaklardan Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınnnlarrr
koçunuzdan hepnize selamlarr zemuszemus
yalnız arkadaşlar beni koç seçmişsiniz teşekür ederim deeee
ya ben kendimde , koç olup sizin menülerinizi yorumlama bilgi,birikim ve tecrübesi olduğunu pek sanmıyorum. Görevden kaçmak ne haddime ama buna rağmen koç olmamı istiyormusunuz?

istiyoruz:)

aynen bende öyle dedim drla vakit kaybetme o seni oyalar sadece şu aşamada dedim
gidecek ama yinede
salma kendini boşuna vakit kaybetme dedim.
tıp istiyordu canım ya şimdi çok zor tabiki
1 sene daha kaybedersin en fazla dedim.
geçen yıl mezun oldu tercih yapmadı bu sene sadece dershaneye gidiyor ama pekte sıkı çalışmıyordu kendine fazla güveniyordu şimdi acaip bi hayal kırıklığı yaşıyor tabi.

valla canım 73000. sırada pek işine yaramayacak.

selam yesacım

yine cuma günlerimi kilo bildirimi yapıcaz tatlım

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tabıı kı ıstıyoruzzz yahuuuu hadı koc gorelım senı kaydirigubbakcemile2

şimdi acaip bi hayal kırıklığı yaşıyor tabi.
valla canım 73000. sırada pek işine yaramayacak.

canım benım yaa sen soylenecek herseyı soylemıssın zaten kendısıne umarım guzel olur su dıger 2 sınavda bı gecsın bakalım da

selam yesacım
yine cuma günlerimi kilo bildirimi yapıcaz tatlım

canım bence degısmesın cuma guzel zaten degıselı cok olmadı boyle devam etsın bakalım olmadı cook sonra degıstırırız ınsallah duruma gore olumunekankayizsmile

Canim moral herseyden daha onemli o gibi sinavlarda. Benim de o donemim cok zor ve firtinali gecmisti..Profesyonel yardim almasinda sakinca yok bence. Kendine guveni daha cabuk gelir ve daha hizli toparlanir, daha kolay da konsantre olur. Tecrube konusuyor a.s

tamam canım sağolopuyorumnanaktan

ay bide ben cuma burcuhayale bildirim yaptım
neyse oldu bikere haberim yoktu değiştiğinden

Olursun olursun...Gayet guzel koc olursun...

tamam o zaman
bugünden ititbaren menülerinizi ben yorumlayacağım eyvahedigeldismile
artık siz de beni yönlendirirseniz yanlış yorumlarımda.
bu arada bende sabah tartıldım
53,5 çıktım ohaoldumsmile
reglimin son günleri diye midir bilmiyorum..

53.5 mi ay süper
boyun kaç KOÇUM senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…