50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada hafta sonu menülerinizi yorumlamayacağım galiba dimi. bugünden itibaren başlıcam galiba.
ama zaten yorumlamasam daha iyi lmaz:
çünkü bol cozutmalı menüler çarptı gözümee

bende hem reglimin sonu geldiği için hemde koç olmanın verdiği gazla
bu hafta süper beslenmek istiyorum.görün bakın en disiplinli klik olacağımm..
kaydirigubbakcemile2

walla süper yaa. maşallah diyim aman nazar değmesin. canım sen buraya 58 le mi başlamıştın.biz bu tpiğe seninle aynı dönemlerde girmiştik.ben 54 ü göremedim bile dahasııcuma günü 55 ken bugün 56 çıktım:sinifsinif:

klikcım masallah canım yaa regl son gunlerınde 53.5 cıkıyorsan hedefıne ulasmıssın canım da hedefını 1-2 daha dusurebılırsın bebeeem:))) bı de bebek neyım dusunursen sımdı daha da zayıf hamıle kalmak cok daha super oluyormus:))

tweetycım canım sorun deeeel bu cumadan ıtıbaren yollayacagız ınsallah

sağol bebişiiiiiiim Şeniz

evet 58 kg ile başlamıştım.
ve detoksla başladım 56,4 e düştüm.
sonrasında da yediklerime dikkat ederek 54,1 olmuştum
bu sabah bir tartılayım dedim birde baktım 53,5
ama doğru değildir diye düşünüyorum.çünkü hafta sonu leslie falan yapamadım
yedikleriede dikkat edemedim.
ama temizlik falan yaptım
misafir vardı hizmet ettim
belkide ondandır ohaoldumsmile

amanınnnnnnn ben hıc soylemeyım o zaman ne zaman geldıgımı hehhehhee:))

inşallah yaaa
bende zaten önce zayıflayım diyorum.sonra bebek inşallah.

Günaydın kızlar nasılsınız? Benim mücadele haftam başladı, çok ta uyumuşum yahu, yeni kalktım kafamçokkarıştı Neyse bugün yakmam gereken bir sürü kalori var, ben gidip açık havada biraz yürüyeyim, sonra da kahvaltı falan, görüşürüz canlarım opuyorumnanaktan

ayyy canım bılemedım eskı mesajları karıstırdım 500lu sayfalarda mesajlarım var ekım-kasım gıbıydı sanırım ayy bı de utanmadan yazıyorum bı de TWEETY de COOOKK eskılerdenmıs canım sen koc olmadıysan gelecek hafta kesın sen ol emı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…