50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

datlumm beni unutmuşsunnn 54.5 dum 54 oldumm)

moonserose0 .... 56………………800 gr vermiş
me_as ..............54,3.....................
-Sportie .............56 kg.....................1 kg vermiş
-guguz .............. 56 kg……………...1 kg vermiş
-selisha ..............52,3 kg...............1 kg vermiş
MissDeFnE....... 51,3 kg ……………..
-bozo85 ..............54,8 kg…………………200 gr vermiş
-sempatik............56 kg …………….....1 kg vermiş
karalım...............58 kg……………….
beyaz melek ......54…………………….1 kg vermiş
damla.................48kg………………….1 kg vermiş
spatz..................56,1……………………..
burcuhayal………58 kg.........................
sbl.dnz……………59,5……………………
-malibu……………..58……………………..kilo verememiş
-elff……………….58 kg………………….kilo verememiş
-maeves..............54 kg ......................500 gr vermiş

buyrunnnnnnnnn

ay canım süpersin çok sağol dur birazdan deniycemkaydirigubbakcemile3

oldumu acaba :uhm:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/178521-diyetisyenden-saglikli-diyet.html

en az kiloyu ben vermişimmm :sinifsinif:

ne oldu banaya takıldım kaldım halbuki yazın çok güzel kilo veriyordum lmaz:

en az kiloyu ben vermişimmm :sinifsinif:

ne oldu banaya takıldım kaldım halbuki yazın çok güzel kilo veriyordum lmaz:

bozocum üzülme canım, artık vericek kilon kalmamış baksana, hem sen vermişin sonuçta veremeyenlerde var, bende 1 aydır 58'de takılmıştım ama sabrettim veeeee kilom inmeye yeniden başladı kaydirigubbakcemile3

cikolata krizine cozum yok muuumafoldumben fazla birsey yemiyorum diye cikolataya sardimm sayisini arttirarakk:kedi: kilo almaktan korkuyorumm.birde istedigim gibi SIKILASAMIYORUMM...yardimmmm kizlarrrrrrrrr:gitme:

cikolata krizine cozum yok muuumafoldumben fazla birsey yemiyorum diye cikolataya sardimm sayisini arttirarakk:kedi: kilo almaktan korkuyorumm.birde istedigim gibi SIKILASAMIYORUMM...yardimmmm kizlarrrrrrrrr:gitme:

benimde canım cok pis cikolata istio
kardeşime msj attım cocstar istedim alırsa yicem :kedi:

benimde canım cok pis cikolata istio
kardeşime msj attım cocstar istedim alırsa yicem :kedi:

opuyorumnanaktan galibaa en guzelii almamakkk :gitme: kilolu zamanlarimda bilee buyuk milkaaa yemedimmmmmmm:gitme: cocostardaa yenilmeyecek gibi degiillll kiiii anacimmmm canim cekti bakk simdiiiizemuszemus

opuyorumnanaktan galibaa en guzelii almamakkk :gitme: kilolu zamanlarimda bilee buyuk milkaaa yemedimmmmmmm:gitme: cocostardaa yenilmeyecek gibi degiillll kiiii anacimmmm canim cekti bakk simdiiiizemuszemus

keşke çikolata yenilerek zayıflansa vla hiç usanmadan sıkılmadan yerdimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

mrb kızlar ben butun gun dısardaydım eve geldıgımde de ınternete sorun vardı gıremedım sımdı ancak gırebıldım bende 500 gramcık vermısım moonscum

canım sıkılasmak ıcın en ıyı cozum spor yuruyus bacak hareketlerı falan bıde ben daha oncede solemıstım deracıne kullanıyorum eger senınde problemın benımkı gıbı basen ve kalça ıse tavsıye ederım. ama oncelikle yuruyus ve bacak esnetme hareketlerı.a.s.

aynen bende ole tatlım ya hafızam zehır gıbıydı sımdı cok unutkanlık var bendede:teselli:

tsk.ler burcuuua.s. pilates,yuruyus yapiyorum zaten amaa cildim cok su icsemde,kremlensemde hep kuru ve bu yuzden gergin degil..catlaklarada meyillii..cok dertliyim anlayacaginnn:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…