-moonserose0 .... 56………………800 gr vermiş
me_as ..............54,3.....................
-Sportie .............56 kg.....................1 kg vermiş
-guguz .............. 56 kg……………...1 kg vermiş
-selisha ..............52,3 kg...............1 kg vermiş
MissDeFnE....... 51,3 kg ……………..
-bozo85 ..............54,8 kg…………………200 gr vermiş
-sempatik............56 kg …………….....1 kg vermiş
karalım...............58 kg……………….
beyaz melek ......55…………………….
damla.................48kg………………….1 kg vermiş
spatz..................56,1……………………..
burcuhayal………58 kg.........................
sbl.dnz……………59,5……………………
-malibu……………..58……………………..kilo verememiş
-elff……………….58 kg………………….kilo verememiş
Evet ben o diyeti görmüştüm seren serengil uygulamış falan diyordu. Tekrar alıcı gözle bakayım.Teşekkür ederim. Link vermek çok kolay mesela bu sayfayı başkasına tavsiye edeceksin yukarıda adres çubuğundaki yazıları kopyalıyorsun cevap yazdığın alana yapıştırıyorsun bu kadar alkisalkisalkis . Şeyi biliyorsun zaten başka sitelerin linkini vermek yasak a.s.
Evet ben o diyeti görmüştüm seren serengil uygulamış falan diyordu. Tekrar alıcı gözle bakayım.Teşekkür ederim. Link vermek çok kolay mesela bu sayfayı başkasına tavsiye edeceksin yukarıda adres çubuğundaki yazıları kopyalıyorsun cevap yazdığın alana yapıştırıyorsun bu kadar alkisalkisalkis . Şeyi biliyorsun zaten başka sitelerin linkini vermek yasak a.s.
en az kiloyu ben vermişimmm :sinifsinif:
ne oldu banaya takıldım kaldım halbuki yazın çok güzel kilo veriyordumlmaz:
cikolata krizine cozum yok muuumafoldumben fazla birsey yemiyorum diye cikolataya sardimm sayisini arttirarakk:kedi: kilo almaktan korkuyorumm.birde istedigim gibi SIKILASAMIYORUMM...yardimmmm kizlarrrrrrrrr:gitme:
benimde canım cok pis cikolata istio
kardeşime msj attım cocstar istedim alırsa yicem :kedi:
opuyorumnanaktan galibaa en guzelii almamakkk :gitme: kilolu zamanlarimda bilee buyuk milkaaa yemedimmmmmmm:gitme: cocostardaa yenilmeyecek gibi degiillll kiiii anacimmmm canim cekti bakk simdiiiizemuszemus
keşke çikolata yenilerek zayıflansa vla hiç usanmadan sıkılmadan yerdimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cikolata krizine cozum yok muuumafoldumben fazla birsey yemiyorum diye cikolataya sardimm sayisini arttirarakk:kedi: kilo almaktan korkuyorumm.birde istedigim gibi SIKILASAMIYORUMM...yardimmmm kizlarrrrrrrrr:gitme:
Arkadaşlar bende bugün tartıldım, 56 kiloydum kaç gündür, tartıda kilom 55.100 gibi bişi çıktı. yani ibre 55 i biraz geçiyordu. Nasıl mutlu oldum anlatamam kaydirigubbakcemile2. Bu hafta listeye eklersin beni artık moonserosum opuyorumnanaktan. Yalnız bişi var kızlar dün çok feci başım döndü, biraz tuz yemek zorunda kaldım. Bugünde bir unutkanlık var ki sormayın ( bu arada bankacıyım) bir müşteri aradı, (her sabah arayıp hesap bakiyesi alır) bende her sabah ezbere hesap numaralarını bilirim, bugün o numaralar aklıma gelmedi :sm_confused: . Ne yapmam lazım acaba ? B vitamini eksikliği mi oldu acaba bende? Yani diyete başlayalı da çok fazla olmadı birkaç gün oldu. Siz böyle sorunlar yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?