50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar

Çikolata yenerek zayıflanabiliyor.
Bu bir şok rejim.. ben bayılıyorum, 3. gün ise çikolataya bayıyuorum - çünkü.. sadece çikolata yeniyor.
çikolata sade olmalı, yani içinde fındık, fıstık, crispi vs hiç bir şey olmayacak.
sütlü çikolata da olur, beyaz çikolata da. günde 200-400 gram arası çikolata yiyorsunuz ve ilk gün kilo alsanız bile 2. ve 3. gün veriyorsunuz. Dikkat! Bu şok diyet sağlıklı değil. Vücut besinsiz kalıyor. Bende başağrısı yapıyordu. Ama işe yarıyor ve yurtdışında bunu yapan 100lerce insan var. Dediğim gibi 3 gün yapılacak ise yine bir nebze olabilir.

moonserose tatlım dün kilomu bildiremedim siteye arada bi girsemde yazamadım kilom 51,1 .

missdefnecim ne güzel şurda hedefine sadece 1 kilo kalmış tebrik ederim.
bende 56'ya indim yarın sabah değiştiricem çizelgemi
benim hedefime ulaşmam için sanırım temmuzu bekliycem 20 günde 4 kilo vermek zor görünüyor, hiç olmazsa senin gibi 1 kilo falan kalsa hedefime ne güzel olur kaydirigubbakcemile3

senin düğüne ne kadar kaldı şekerim

moonserose0 .... 56………………800 gr vermiş :teytey: alkisalkisalkis
me_as ..............54,3.....................
-Sportie .............56 kg.....................1 kg vermiş :hooray: :teytey: alkisalkisalkis
-guguz .............. 56 kg……………...1 kg vermiş :hooray: :teytey: alkisalkisalkis
-selisha ..............52,3 kg...............1 kg vermiş :hooray: :teytey: alkisalkisalkis
MissDeFnE....... 51,1 kg ……………..200 gr vermiş alkisalkisalkis
-bozo85 ..............54,8 kg…………………200 gr vermiş alkisalkisalkis
-sempatik............56 kg …………….....1 kg vermiş :hooray: :teytey: alkisalkisalkis
karalım...............58 kg……………….
beyaz melek ......54…………………….1 kg vermiş:hooray: :teytey: alkisalkisalkis
damla.................48kg………………….1 kg vermiş :hooray::teytey: alkisalkisalkis
spatz..................56,1……………………..
burcuhayal………57,5 kg.........................500 gr vermiş alkisalkisalkis:teytey:
sbl.dnz……………59,5……………………
-malibu……………..58……………………..kilo verememiş mafoldumben
-elff……………….58 kg………………….kilo verememiş mafoldumben
-maeves..............54 kg ......................500 gr vermiş
:teytey: alkisalkisalkis

teşekkür ederim canım kilo vermek gerçekten sabır işi :) gelinliğim hazırlanmadan önceki soon çırınışlarım işte kaydirigubbakcemile3 düğünde temmuz 25 te ççok az kaldı:gitme:

yaaaaaaaaaaa çok moralim bozuldu ya o kadarda yürüdüm neden vermedim ben ya offfmafoldumbenmafoldumben

o kadar yoruluyorum günde nerdeyse 8 km yürüyorum evde stepper mekiki ne olursa yapıyorum günümü hep sporla geçiriyorum yorgunluktan akşam erkenden uyuyorum ama kilo veremiyorum neden neden

o kadar yoruluyorum günde nerdeyse 8 km yürüyorum evde stepper mekiki ne olursa yapıyorum günümü hep sporla geçiriyorum yorgunluktan akşam erkenden uyuyorum ama kilo veremiyorum neden neden

canım üzülme ne zaman başladın sen bunları yapmaya ? azimli ol mutlaka verirsin ben o kadar kiloyu yürüyüş bile yapamadan 6 ayda anca verdim öyle kolay kilo verilmiyor üzülme sen ok

geçen hafta başladım ama gitsin hemen çok uğraşıyorum bide bu 5 kiloyu kışın aldım hemen gitmesi lazım yanı vücuduma oturmuş bi kilo değil öyle olunca daha hızlı vermek gerekmezmi

Slm kızlar bende buraya katılmak istiyorummm yer var mı
55 kiloyum iki beş yan yana fazla geliyor birini sıfırlamam lazım

55.........................50 olmak istiyorumm

geçen hafta başladım ama gitsin hemen çok uğraşıyorum bide bu 5 kiloyu kışın aldım hemen gitmesi lazım yanı vücuduma oturmuş bi kilo değil öyle olunca daha hızlı vermek gerekmezmi

Bir hafta çok erken değilmi canım
Biraz sabret bence mutlaka gidecektir
Birde vereceğin miktar ne kadar az ise süre o kadar uzuyor unutmaa.s.

tsk.ler burcuuua.s. pilates,yuruyus yapiyorum zaten amaa cildim cok su icsemde,kremlensemde hep kuru ve bu yuzden gergin degil..catlaklarada meyillii..cok dertliyim anlayacaginnn:a015:

canım benımde asırı kuru çatlaklar ıcın de aktardan karısım yaptırdım bıkactane yagı karıstırıyolar.aynı zamanda cılt doktoru excipial dıye bı krem verdı kuruluga karsı bunuda kullanabılırsın.bende yenı basladım kullanıyorumopuyorumnanaktan

kızlar selam.tebrik ederim bu hafta çoğunuz kilo vermissiniz:hooray:
ben aynıyım hiç değişiklik olmamış. moonscugum beni de ekleyebilirsin tembeller arasına

Slm kızlar bende buraya katılmak istiyorummm yer var mı
55 kiloyum iki beş yan yana fazla geliyor birini sıfırlamam lazım

55.........................50 olmak istiyorumm

hoşgeldin deryacığım tabiki sanada yerimiz var a.s. sondaki rakamı sıfırlamak için neler yapıyorsun?

ahh canım çok sabırsızsın ama, bu işin özü sabır,azim ve devamlılık canım kaydirigubbakcemile birden verilen kilo birden hatta ikiden alınır katlanarak. kendine haksızlık etme canım.ben bu kiloyu 5 ocakdan buyana ancak verebildim ama mutluyum neden dersen spor yapamadığım veya az da olsa kaçamak yaptığım günler kilo almadım çünkü sağlıklı zayıflıyorum

bende aşırı kuruyum.her duşdan sonra kremlenmesem pulpul dökülürüm,excipial kullanıyorum çok memnunum bende tavsiye ederim

MissDeFNe, Adana'nın sıcağında kilo vermek kolay olur heralde... Sıcakta insanın canı yemek pek istemiyor. Ben Çukurova mezunuyum bilirim oraları yerimseniben . Sabahları dilberler sekisine gidersin mis gibi jimnastiğinide yaparsın kaydirigubbakcemile2, bisikletde kiralarsın, manzaralı manzaralı , ah ah ben şimdi oralarda olacaktım :gitme: ....

yok tatlım ben adanada değilim adanada olsam annem hayatta izin vermez diyet yapmama :) işim nedeniyle osmaniyedeyim yalnız yaşadığım için bu kadar kilo verdim ben çooookk uzun yıllardır kendimi bu kiloda görmemiştim :) bende çukurova mezunuyum :) sıcakda olsa ben adanayı seviyorum yaa ahh canım adanam bekle beni cumartesi geliyorum

Arkidişler bugün zayıflamak için ne yaptım? sabah 07:30 - 08:00 yürüdüm + 200 sopalı hareket yaptım, akşam tekrar yürümeyi planlıyorum.Siz neler yaptınız veya yapacaksınız?

Arkidişler bugün zayıflamak için ne yaptım? sabah 07:30 - 08:00 yürüdüm + 200 sopalı hareket yaptım, akşam tekrar yürümeyi planlıyorum.Siz neler yaptınız veya yapacaksınız?

vereliniortak tebrik ederim çok güzel bir soru şekerim , benim gün içerisinde spora malesef fırsatım olmuyor ama bende öğle yemeğinde önüme gelen ve yeee beniiiiiiiiiii diye yalvaran revaniyi yemedim delikafadulden akşama sahilde koşmayı planlıyorum sositososito

ben bugün 6km yürüdüm spor aletlerinde 30 dak çalıştımkaydirigubbakcemile2 yeşil çay içtim
plates yaptım öğlen klasik kahvaltı birazdan stepper 500 adım yapcam mekiki çekcem akşam 7 de 3km yürüycem durmak yok bakalım acale dip moral bozmakta yokhihoyyyt

slm kizlar benide araniza alin 58.5kiloyum.4aylik bi oglum var emzirdigim icin ymenden kesemiyorum,sizlerin tavsiyelerine uyarak zayiflamak istiyorum.bana öneri verebilirseniz sevinirim arkadaslar.elimden geldigi kadar spor yapmaya calsiyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…