moonserose tatlım dün kilomu bildiremedim siteye arada bi girsemde yazamadım kilom 51,1 .
missdefnecim ne güzel şurda hedefine sadece 1 kilo kalmış tebrik ederim.
bende 56'ya indim yarın sabah değiştiricem çizelgemi
benim hedefime ulaşmam için sanırım temmuzu bekliycem 20 günde 4 kilo vermek zor görünüyor, hiç olmazsa senin gibi 1 kilo falan kalsa hedefime ne güzel olur kaydirigubbakcemile3
senin düğüne ne kadar kaldı şekerim
moonserose0 .... 56………………800 gr vermiş :teytey: alkisalkisalkis
me_as ..............54,3.....................
-Sportie .............56 kg.....................1 kg vermiş :hooray: :teytey: alkisalkisalkis
-guguz .............. 56 kg……………...1 kg vermiş :hooray: :teytey: alkisalkisalkis
-selisha ..............52,3 kg...............1 kg vermiş :hooray: :teytey: alkisalkisalkis
MissDeFnE....... 51,1 kg ……………..200 gr vermiş alkisalkisalkis
-bozo85 ..............54,8 kg…………………200 gr vermiş alkisalkisalkis
-sempatik............56 kg …………….....1 kg vermiş :hooray: :teytey: alkisalkisalkis
karalım...............58 kg……………….
beyaz melek ......54…………………….1 kg vermiş:hooray: :teytey: alkisalkisalkis
damla.................48kg………………….1 kg vermiş :hooray::teytey: alkisalkisalkis
spatz..................56,1……………………..
burcuhayal………57,5 kg.........................500 gr vermiş alkisalkisalkis:teytey:
sbl.dnz……………59,5……………………
-malibu……………..58……………………..kilo verememiş mafoldumben
-elff……………….58 kg………………….kilo verememiş mafoldumben
-maeves..............54 kg ......................500 gr vermiş :teytey: alkisalkisalkis
o kadar yoruluyorum günde nerdeyse 8 km yürüyorum evde stepper mekiki ne olursa yapıyorum günümü hep sporla geçiriyorum yorgunluktan akşam erkenden uyuyorum ama kilo veremiyorum neden neden
geçen hafta başladım ama gitsin hemen çok uğraşıyorum bide bu 5 kiloyu kışın aldım hemen gitmesi lazım yanı vücuduma oturmuş bi kilo değil öyle olunca daha hızlı vermek gerekmezmi
tsk.ler burcuuua.s. pilates,yuruyus yapiyorum zaten amaa cildim cok su icsemde,kremlensemde hep kuru ve bu yuzden gergin degil..catlaklarada meyillii..cok dertliyim anlayacaginnn:a015:
Slm kızlar bende buraya katılmak istiyorummm yer var mı
55 kiloyum iki beş yan yana fazla geliyor birini sıfırlamam lazım
55.........................50 olmak istiyorumm
geçen hafta başladım ama gitsin hemen çok uğraşıyorum bide bu 5 kiloyu kışın aldım hemen gitmesi lazım yanı vücuduma oturmuş bi kilo değil öyle olunca daha hızlı vermek gerekmezmi
canım benımde asırı kuru çatlaklar ıcın de aktardan karısım yaptırdım bıkactane yagı karıstırıyolar.aynı zamanda cılt doktoru excipial dıye bı krem verdı kuruluga karsı bunuda kullanabılırsın.bende yenı basladım kullanıyorumopuyorumnanaktan
MissDeFNe, Adana'nın sıcağında kilo vermek kolay olur heralde... Sıcakta insanın canı yemek pek istemiyor. Ben Çukurova mezunuyum bilirim oraları yerimseniben . Sabahları dilberler sekisine gidersin mis gibi jimnastiğinide yaparsın kaydirigubbakcemile2, bisikletde kiralarsın, manzaralı manzaralı , ah ah ben şimdi oralarda olacaktım :gitme: ....
Arkidişler bugün zayıflamak için ne yaptım? sabah 07:30 - 08:00 yürüdüm + 200 sopalı hareket yaptım, akşam tekrar yürümeyi planlıyorum.Siz neler yaptınız veya yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?