kaç yaşındaydın ki sen yaşlanıyorum diyorsun ?
ya aslında ben de şaşırdım bu kadar çabuk düşmeme ohaoldumsmile
Günaydın kızlar nasılsınız? Benim mücadele haftam başladı, çok ta uyumuşum yahu, yeni kalktım kafamçokkarıştı Neyse bugün yakmam gereken bir sürü kalori var, ben gidip açık havada biraz yürüyeyim, sonra da kahvaltı falan, görüşürüz canlarım opuyorumnanaktan
kızlar yediklerimi akşam topluca yazcam bugün dr kontrolunde başladım rejime hadi hayırlısı bu defa başarmalıyım
34 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın tatlım
ama şanslıyım çunki hiç yaşımı göstermiyorum duyanlar inanmıyor yani e bide çocuk ruhluyum alsanaalsanasmileaklinialirimsmile
kızlar yediklerimi akşam topluca yazcam bugün dr kontrolunde başladım rejime hadi hayırlısı bu defa başarmalıyım
ayyy canım bılemedım eskı mesajları karıstırdım 500lu sayfalarda mesajlarım var ekım-kasım gıbıydı sanırım ayy bı de utanmadan yazıyorum bı de TWEETY de COOOKK eskılerdenmıs canım sen koc olmadıysan gelecek hafta kesın sen ol emı:))
ayyy canım bılemedım eskı mesajları karıstırdım 500lu sayfalarda mesajlarım var ekım-kasım gıbıydı sanırım ayy bı de utanmadan yazıyorum bı de TWEETY de COOOKK eskılerdenmıs canım sen koc olmadıysan gelecek hafta kesın sen ol emı:))
ölemi hadi hayırlsı. dr diyet listesi falan verdimi?
ay ne güzel öğrendiklerini de bizimle paylaşırsın dimi şekerim
canım yaaaa cok sevındım senın adına cok guzel olacak ınsallah her aksam topluca yazarsan da super olur saglıklı bı sekılde vermen dılegıyle canım sonra sen de bebek ıstıyrosun degıl mı
anam bızım forum da ıkıye ayrılmıs gıbı asker yolu gozleyenler zayıflayıp bebek sahıbı olacaklar evlenmeden zayıflayım gelınlıgım super olsun dıyenler heheh ben nere katsam kendımı zayıflayıp bebek sahıbı olacakları secıyorum hehehe lülülülülülü
paylasırım tabi canım klasik diyet listesi verdi ama sadece etimek yememi önerdi yogurt 1 su bardağı meyve günde 2 porsiyon sadece sınırısız değil sadece salata sınırsız pilav makarna 1 yemek kaşıgını geçmiycek normal corban var
ya bende bundan korkuyordum işte
benim türkçem çok kötü koçluk yapamam sanırsam
bide fazla giremiyorum pc ye çocuklardan sıra gelmiyor ama ....
kayıplara karışmış bir kıç olurum
allloooo kooooç nerdesin der durursunuz artık
e koç kayıp oluncada meydan size kalır cısları yer durursunuzklava:
Ay olmadı galiba gerçekten de, yavrum bu koçların listesini de sen tutsana, Şeniz
olacaklar sırası gibi,
tweety
anchusa
kuzu
gamiş
waterspider
clemente
mehay
kahve kokusu
unuttuğum varsa eklersin, her hafta dert oluyor bu, cumartesiden başlar hem işe koç, kaçamakları da değerlendirir, sonradan belirleyince geç oluyor,
neyse bu sefer kaçtım ben
ooooooooooo canım ne zamandır burdasın koc olmamıssın hıc bı sey olmaz bak suleulkude ben gıremıyorum falan fılan dedı mıs gıbı koc oldu sen de oyle olursun kı gelecek hafta ya SEN YA DA KUZU CANIM benım taammdır olumunekankayizsmile
bı de nılufert var canım ben tutayım o zaman gelıs sırasına koyarsak cok daha guzel olur hihoyyyt tamamdır bu haftakı kocumuz bellı gelecek haftada o zaman tweety olup sonrakı hafta kuzucum olsun boshayallersmile bı o gune cıkalım bakalım laelaelaelaelae
hımmm tamam sağol tatlım ben makarnayı çok severim 1 y k bana yetmez ama napalım katlanıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?