50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam..

nasıl keyifler ?

yesa kız sen ne tatlı cadısın öyle yaaa..gelmişsin karıştırmışsın ortalığı yeni detoks metoks. hey allahım yaa..ilk detoksu da senin zorlamanla yapmıştım zaten. buna da katılırız senşn tatlı hatrın için. ama ben öyle sebze suyu filan içemem haberin olsun:umursamaz: hee bi de geçen gün gelip topicteki herkesi saydın beni unuttun yazdım bunu bi kenara haaaaklava:

klikcim hayırlı olsun koçluğun. ben geldiğimden beri en çok kilo veren sensin sanırım bu topicte. demekki doğru yapıyorsun birşeyleri, demekki mis gibi koç olur senden:1hug:

gamiş canım hayırlı olsun diyetisyene gidiyormuşsun. bize de anlatta feyz alalım senden biraz. çok işe yarıcak eminim, senin adına çok sevindim canım!

peppermint tatlı nanem benimmmm:asigim: bak ben sana demiştim ödem onlar diye. hafifcecik çıkmışsın bak ne güzel. ben de 54.8 çıktım bu sabah. oleyyyy bizehihoyyyt
canım inşallah fizik tedavi işe yarar da kurtulursun şu sıkıntılardan:bbo:

trufcum benim kardeşim de sınava girdi bu yıl. çok iyi anlıyorum yaşadığınız stresi. kendini bırakmasın ama daha bunun 2. sınavı. hedefi yüksek oldugu için bu sınav da önemliymiş onun için ama yine de her şey bitmiş değil. psikolojik destek moralini düzetebilir bence de.

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm SPATZCIM KUSUMMMMMMMMMMM SENI AYRI TEK OZEL OZEL OLARAK sayacaktım o yzuden oraya yazmadım canım benım yaaaaaaaaaaa hıc kıyamam ben sana tamam kusum sebze suyu ıcmeyız ayıp edıyosun ama cok super olacak ınsallah hadı bakalım sen nasılsın halın keyfın nasıl acaba?

Son düzenleme:
Heyyyy 100 kalorimi yaktım geldim, geriye kaldı 900 kalori, gidip kahvaltı yapıyım, öpüldünüz

Tekrar merhaba..Su ana kadar yediklerimi yaziyorum
Sabah:
1 adet kuru kayisi
Yarim fincan filtre kahve
40 dk pilates
Kahvalti:
1 adet kizarmis kepek ekmegi
Yarim domates
Yarim salatalik
Biraz beyaz peynir
Bir tutam maydanoz
Yesil cay

Ara: Bitki cayi

Ogle:
2 adet izgara kofte
1 kasik yogurt( diyet degildi)
Mega boy salata (Yagsiz, nar eksili)

tamam canım yaparız bişiler
geceleri açarım artık pc geçmişi okuuuur okuuuur koçluk yaparım size

gecelerin koçu TWEETY kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehhehe cok ıyı yaa:) gelecek haftayı dort (4) gozle beklıyorum canımya hihoyyyt

Heyyyy 100 kalorimi yaktım geldim, geriye kaldı 900 kalori, gidip kahvaltı yapıyım, öpüldünüz

afferın can lachesıs

hadı gıt sımdı azıcık nutella ye hehhehe lülülülülülü bu arada demın 500lu sayfalara baktım senın bı mesajını gordum canım ne yazmıssın bılıyomusun elımde nutella kavanozuyla gezıyorum hehhe lülülülülülü

Eveettt siftahı yapalım bakalımm kaydirigubbakcemile5
Çok sağlıklı bir menü...
filtre kahve şekersizdir büyük ihtimaalll
ben olsam öğlen yemeğinde bir dilim ekmek yerdim ama salata mega olduğu için doygunluk hissi verdi galiba. tebrik ederimmm kaydirigubbakcemile5
(((ayyy heyecanlandım yahuuuu )))) fisfisfis

Ay evet bak bu da sonucu.

bak ben de ne buldum ne yazmışım, 25 11 2009 da tam 5 ay önce

"Bugün korkarak çıktım tartıya açıkçası, çünkü bu hafta pek dikkat etmedim ve bedenim kilo almış gibi hissediyordum. Ve sonuç 57.6 tam 500 gram vermişim. :)"

5 ayda bir arpa boyu yol gitmişim mafoldumben

ben nasıl koçum böyle yaaa
ekmek yemeyen insana ekmek ye diyommm :kedi: klava: :asigim:

hehhehehehe guldurme benı lachesıscıgım yaaaaaaaaa ben de oyleyım merak etme baslangıc kılom 52 kı 52 gordugum oluyor hhehe ayyyy uhuhu olacak gulme efektı deel de aglama efektı :)))

Sabah kahvaltısı

1 dilim çok tahıllı ekmek
2 zeytin
kibrit kutusu kadar beyaz peynir.
bir adet coco-star.

Çikolataya yer kalsın diye ekmeği az yedim, ayrıca yakmam gereken 900 kalori ar enerji lazım kaydirigubbakcemile2

900 kalori nasil yakilir lachesis bir gun icinde?? Iki kere 5 millik leslie yapman lazim akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…