50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kocum klik, sen daha once ne detoksu yapmistin. Sanirim benim de yapmam lazim. Kac gun devam ettin ve tarif verir misin???Daha once lahana denedim ben. Simdi de bezelye-maydanoz ve kabak detoksu dusunuyorum ama tecrubeli oldugunuz birsey varsa bana bir yol gosterin..

hehhehehehe guldurme benı lachesıscıgım yaaaaaaaaa ben de oyleyım merak etme baslangıc kılom 52 kı 52 gordugum oluyor hhehe ayyyy uhuhu olacak gulme efektı deel de aglama efektı :)))

Hadi ya, sende mi? Ama senin kilon çok az olduğu için vermenin zor olması normal.
Neyse biz yine de sıkı tutalım kuzum, pes etmeyelim, callan nasıl gidiyor?

Ben bugün ölçtüm kendimi

Kalça 97 den 93'e düşmüş.
Bel 68 di ilk galiba 64 olmuş,
Göbek 78'di 70 olmuş,
Göğüs 80di galiba onu hatırlamıyorum 77 olmuş, göğüslerim küçülmedi de sırttan verdim herhalde.

Hımmmm...
kahvaltı güzel ama domates salatalık neyinde olabilirdiiii
çikolatatada hiç olmasa iyiymiş ama kahvaltıda yemişsin ve bugün yakacağın 900 kalori ile zaten çokktannn eritirsin.

900 kalori nasil yakilir lachesis bir gun icinde?? Iki kere 5 millik leslie yapman lazim akannehir

bir kere ağırlıklı 5 mil yapıcam, sonra da plates callan bisiklet falan yaparım bakalım:)

Canım biz hep birlikte 2 günlük bir detox yaptık, bir çorba var hep onu içtik, 1-2 kilo veriyorsun 2 günde. ama bazıları geri aldı bazıları almadı. Yesacım da linki olcaktı tarifin.

zaten benim bu topikle tanışmamda bu detoks sayesinde başlamıştı.
ayranlı bir çorba. şöyleki 4 kaşık yeşil mercimek,4 kaşık nohut,4 kaşık da bulguru bir gece suda bekletip sonra haşladım. bunu 2 lt yağsız ayranın içine kattım.2 tane de salatalık rendeledim. ve sabah domates salatalık ve zeytinle yaptığım kahvaltı ve ardında 2 şer saat ara ile bir kase olmak üzere akşam yatana kadar sadece bu çorbadan içtim.meyve falan yok aralarda.sadece bu çorba.bunu 2 gün yedim. 2 günde 1,6 kilo verdim.burdaki arkadaşlar arasında bu verdikleri kiloyu alanlarda var ama ben almadım valla.

canım ben de olceyım o zaman yaa yanı teyzeme olctureyım o olcmustu ılk basta hala duruyor yazılı olculerım bakalım sıkılasma neyım var mı??? dun abıye denedım zaten genelde 38den baslıyor abıyeler ama ben de tam gırdım ıcıne hıc oyle bol neyım gelmedı yaaa ben 38ler bol gelır abıyeyı ne yapacagım dıye dusunuyordum sasırdım valla hatta bırınde kadın fermuarı kapatamadı ve de bana zayıflaa azcık dedı sok oldum gozlerım doldu heheh:)) ama fermuar da bı sorun var bence :)))

detox corbası lınkı (2 gunde kesın bı seyler gıdıyor ama gerı gelıyor tavısye etmem tavsıye:)))) ama klıkcıgım de gelmedı valla tebrıkler tekrardan:)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

bence su lınk de guzel bakınız gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr bız bunu yapacagız da ınsallah zamanı ayarlayamadık :=)

http://www.detoks.net/detoks-diyet-listesi.htm

ben de bugunku menumu yazayim;

sabah
1 yuvarlak kepek ekmegi
1 domates,
ceyrek salatalik, 1 kucuk bal,
1 k.k. beyaz peynir;
yesil cay

ara
-

ogle
4 ad. izgara kofte,
yarim tabak karnibahar, brokoli,misir, k.biber salatasi
4-5 z.yagli bruksel lahanasi
1 kase light yogurt

ara
meyve salatasi aldim,
kesmezse biseyler daha yerim belki ))

evet canım KLIKCIGIM KOC OLDU bundan sonra da tweety olacak ınsallah :))) sonra da kuzu sonra da anchusa:))

CANIMMMMMMMMMM degıstı o artık her CUMA scyllacıgıma yanı lachesıscıgme mesaj atılacak o ayarlayacak lıstesı ellerı dert gormesın de:))

nilufert
cnm endiselenme, kilo oynamalari cok oluyor ne yazik ki; tuvalet, odem vs. bir onceki gun tuzlu ya da tuzsuz yemen kiloyu etkiliyor;

ben gecen hafta 55,6 ya cikmistim (ilaclardan)
bu sabah 54,7 ye dondum. tuvalete de cikamamistim; daha da azimdir muhtemelen,
54,4 oldugumu tahmin ediyorum gercek kilomun;-)

aaa, oyle mi ben habersiz kalmisim.

ahh lachesis cnm sana zahmetler olacak.. insallah bana ugurlu gelirsin..

peki bu cumadan itibaren mi baslayacak?

gecen haftayi yazalim mi?

bu cumadan canım evet cuma gunu tum gun mesajlar atılırsa scyllacıgım ya gece gec saatte ya da cumartesı yayınlar ınsallah lıstesı kendısı nasıl ısterse o yuzden cuma aksamı lıste nerede falan gıbı sorular olmaz ınsallah olumunekankayizsmile zaten 4 gun kaldısu 4 gun cok super dıkkat edelım de guzel bır lıste ıle acılıs yapalım bu cuma ılk defa :)) KATILIMLARI BEKLIYORUZ coktandır kılo bıldırım yapmayan canlar vardı ben dahıl bu cuma herkes kılo bıldırecek ınsallah hadı baklaımmmmmŞeniz

:))) HATIRLIYORUM O GÜNLERİNİZİÇOK HOŞTUNUZ YAA .KİMİ İŞYERİNDE ÇAKTIRMADAN İÇİYORDU ÇORBASINI. Bİrde nanaleri yakalamaya çalışan vardı okimdi çok gülmüştüm

menü güzell..bol sebzeli bir öğle yemeğii...yanında da kırmızı et..
sabahla öğlen arasında ara öğün yapmamışsınnn...olsaydı iyi olurduuu diyorrrrrr
veee burada yorumuma son veriyorumm sayın seyircilerr.....

(ben kendimi fazla kaptırdım galiba bu koçluk olayınaa fisfisfis

CAnım abiyelerde önemli olan kalıp, 40 beden ölçüsüne 36 da oluyor, 36 beden ölçüsünde 40 da olur, onun kalıbı dardır sıkma canını, satıcı kadın, kıyafeti satmak için demiştir bakma sen ona, gayet de zayıfsın ayrıca.

Merhaba canım nasılsın, fizik tedaviye başladın mı? Evet ben yapıcam artık listeleri, burcu zamaan bulamıyor galiba. Bir de ilk kilo bildiriminizde şu kadardım şu kadar gram verdim şu oldum diye yazarsanız süper olur, yazmassanız ben arayıp bulmak zorunda kalırım, yormayın beni:)

offf canım ya sende geçen hatfa girmiştin bu krize bu hafada ben yakalandım iyimi.h. sonu dikkat edemedim alında birşeyde yemedim ama hadi itiraf ediyorum büskivi çikolata yedim:sinifsinif:

:))) HATIRLIYORUM O GÜNLERİNİZİÇOK HOŞTUNUZ YAA .KİMİ İŞYERİNDE ÇAKTIRMADAN İÇİYORDU ÇORBASINI. Bİrde nanaleri yakalamaya çalışan vardı okimdi çok gülmüştüm

dediğin gibi ben kavanozla işyerime getirmiştimm. çaktırmadan içmeye çalışıyordumm
ama fena tuvalete gönderiyordu bu çorba yaaa..tuvalete git gell yorulmuştum valla 2 gün boyunca..

Bu arada yesacım da koçların koçu olaraktan, her hafta, haftanın koçunu o belirleyecek, koçlar da ona hesap verecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…