hehhehehehe guldurme benı lachesıscıgım yaaaaaaaaa ben de oyleyım merak etme baslangıc kılom 52 kı 52 gordugum oluyor hhehe ayyyy uhuhu olacak gulme efektı deel de aglama efektı :)))
Sabah kahvaltısı
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 zeytin
kibrit kutusu kadar beyaz peynir.
bir adet coco-star.
Çikolataya yer kalsın diye ekmeği az yedim, ayrıca yakmam gereken 900 kalori ar enerji lazım kaydirigubbakcemile2
900 kalori nasil yakilir lachesis bir gun icinde?? Iki kere 5 millik leslie yapman lazim akannehir
Kocum klik, sen daha once ne detoksu yapmistin. Sanirim benim de yapmam lazim. Kac gun devam ettin ve tarif verir misin???Daha once lahana denedim ben. Simdi de bezelye-maydanoz ve kabak detoksu dusunuyorum ama tecrubeli oldugunuz birsey varsa bana bir yol gosterin..
Kocum klik, sen daha once ne detoksu yapmistin. Sanirim benim de yapmam lazim. Kac gun devam ettin ve tarif verir misin???Daha once lahana denedim ben. Simdi de bezelye-maydanoz ve kabak detoksu dusunuyorum ama tecrubeli oldugunuz birsey varsa bana bir yol gosterin..
evet canım KLIKCIGIM KOC OLDU bundan sonra da tweety olacak ınsallah :))) sonra da kuzu sonra da anchusa:))
CANIMMMMMMMMMM degıstı o artık her CUMA scyllacıgıma yanı lachesıscıgme mesaj atılacak o ayarlayacak lıstesı ellerı dert gormesın de:))
selam kizlar,
aaa klik koc mu oldu?
hayirli olsun klikk ;-))
baktim da burcu listeyi yayinlamamis hala ??
aaa, oyle mi ben habersiz kalmisim.
ahh lachesis cnm sana zahmetler olacak.. insallah bana ugurlu gelirsin..
peki bu cumadan itibaren mi baslayacak?
gecen haftayi yazalim mi?
zaten benim bu topikle tanışmamda bu detoks sayesinde başlamıştı.
ayranlı bir çorba. şöyleki 4 kaşık yeşil mercimek,4 kaşık nohut,4 kaşık da bulguru bir gece suda bekletip sonra haşladım. bunu 2 lt yağsız ayranın içine kattım.2 tane de salatalık rendeledim. ve sabah domates salatalık ve zeytinle yaptığım kahvaltı ve ardında 2 şer saat ara ile bir kase olmak üzere akşam yatana kadar sadece bu çorbadan içtim.meyve falan yok aralarda.sadece bu çorba.bunu 2 gün yedim. 2 günde 1,6 kilo verdim.burdaki arkadaşlar arasında bu verdikleri kiloyu alanlarda var ama ben almadım valla.
ben de bugunku menumu yazayim;
sabah
1 yuvarlak kepek ekmegi
1 domates,
ceyrek salatalik, 1 kucuk bal,
1 k.k. beyaz peynir;
yesil cay
ara
-
ogle
4 ad. izgara kofte,
yarim tabak karnibahar, brokoli,misir, k.biber salatasi
4-5 z.yagli bruksel lahanasi
1 kase light yogurt
ara
meyve salatasi aldim,
kesmezse biseyler daha yerim belki))
canım ben de olceyım o zaman yaa yanı teyzeme olctureyım o olcmustu ılk basta hala duruyor yazılı olculerım bakalım sıkılasma neyım var mı??? dun abıye denedım zaten genelde 38den baslıyor abıyeler ama ben de tam gırdım ıcıne hıc oyle bol neyım gelmedı yaaa ben 38ler bol gelır abıyeyı ne yapacagım dıye dusunuyordum sasırdım valla hatta bırınde kadın fermuarı kapatamadı ve de bana zayıflaa azcık dedı sok oldum gozlerım doldu heheh:)) ama fermuar da bı sorun var bence :)))
http://www.detoks.net/detoks-diyet-listesi.htm
Hımmmm...
kahvaltı güzel ama domates salatalık neyinde olabilirdiiii
çikolatatada hiç olmasa iyiymiş ama kahvaltıda yemişsin ve bugün yakacağın 900 kalori ile zaten çokktannn eritirsin.
nilufert
cnm endiselenme, kilo oynamalari cok oluyor ne yazik ki; tuvalet, odem vs. bir onceki gun tuzlu ya da tuzsuz yemen kiloyu etkiliyor;
ben gecen hafta 55,6 ya cikmistim (ilaclardan)
bu sabah 54,7 ye dondum. tuvalete de cikamamistim; daha da azimdir muhtemelen,
54,4 oldugumu tahmin ediyorum gercek kilomun;-)
:))) HATIRLIYORUM O GÜNLERİNİZİÇOK HOŞTUNUZ YAA .KİMİ İŞYERİNDE ÇAKTIRMADAN İÇİYORDU ÇORBASINI. Bİrde nanaleri yakalamaya çalışan vardı okimdi çok gülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?