50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:))) HATIRLIYORUM O GÜNLERıNıZıÇOK HOŞTUNUZ YAA .KıMı ıŞYERıNDE ÇAKTIRMADAN ıÇıYORDU ÇORBASINI. Bırde nanaleri yakalamaya çalışan vardı okimdi çok gülmüştüm

canım yaaaaaaaaa nerdesın sen benım gozlerım senı arıyor senın bı esprın vardı ben onu kullanacagım ıznın olursa hehehhe:)) demıssın ya cop toplamaya apartman gorevlısı gelınce esıne hadı hazırlan senı almaya geldıler dıye ben de yapacagım aynısını abıme hehe:)))

1- haklısın canım benım zaten nasıl bı sey alacagıma da karar vermedım sanırım yurt dısından alacagım artık ya da donunce 1 hafta ıcınde burdan su klasık hep gıyılenler var yaa gogus altına bı seyler koymuslar uzun sıfon ya da onlardan artık napıyımm boshayallersmile

2- kılo bıldırım hususunda da haklısın canım ılk haftaya ozel su kadardım su kadar oldum dıyelım ben baslangıc kılomu 52 kabul edecegım de hehehe:)) 52dıyım su oldum dıye laelaelaelaelae

3- canım benım koc olmayan lıstesı elımde var onlardan sırasıyla yaparız artık ınsallah cumartesı degısır yenı koc belırlenır hadı ınsallah:)) hesap neyım yok yahuu:)))) herkes super herkes sahane ama haftalık lıste sonuclarında hıc kılo almayan cıkarsa o haftanın kocuna suprız hedıyeler gonderecegım:))

Son düzenleyen: Moderatör:

tesekkurler ben bir dusuneyim bu detoks olayini....

hehheehe nılufetcım yaa Allah da senı guldursun ben de abımle hem cok ıyı gecınırım hem de cok sakalar neyım yaparım cok guldururum onu hehe:)) yapayım onu da dur da ben pek tv ızleyemıyorum ama aklımda bulunsun cok supermıs:)))

hemen dıyete baglayalım sımdı canım 1 bardak yesıl cay ıctım bı daha ıceyım dıyorum ben gercekten metabolızmayı hızlandırıyor mudur nedır ben Allaha sukur hergun tuvalete cıkıyorum yahuu

bı deeeeeeeeeeeeee

cok sorulmustur 50 (ellı) kere yazılmıstır ama su COREK OTU ben de alayım mı dıyorum ama kesınlıkle ac karnına kullanılması gerekıyormus degıl mı yoksa kılo aldırıyormus dıyorlar nasıl kullanacagım ben bunu cıgnemeyecegım onu bılıyorum cok kotuymus tadı ama nasıl kullanacagım sute falan mı katılır kı bılemedım???

evet yaa, su an topikte paylasimda bulunan herkesi oldugu bir liste yayinlayalim ya,
herkes yapsin bildirim.

cnmcim aslinda salataligim vardi ara icin, hiiccc cnm istemedi bisey yemek, ogle yemegini bekledim ben de, bolsu ictim arada da.

kaptir kaptir, hakkindir... ;-)

canimcigim,
gecen hafta cumaki kilomuzu ne kadar verdigimizi ve kac oldugumuzu yazicaz diymi,

yani ben 55,60; 54,00 ; 1,60 kg verdim meselaaa

(insallahhhhhhhh) :Saruboceq:

öleymiymiş çörek otu tokken yenilirse kilo aldırdığını hiç duymamıştım. ben bi kavanoza koydum canımcım mutfakta bi yere aklıma eldikçe bi tutam yiyorum. ama onu dişlerinle ezerek yiyecekmişsin. bütün yutmanın anlamı yok diyorlar. tadı acı ama abrtılcak bişisi yok. üstüne su içince bişey olmaz

Kizlar benim kilo vermem lonk diye durdu. O yuzden bir detoks dusunuyorum...YA metabolizmam cok yavasladi ya da ben yanlis birsyler yapiyorum, bilmiyorum ne???

Kizlar benim kilo vermem lonk diye durdu. O yuzden bir detoks dusunuyorum...YA metabolizmam cok yavasladi ya da ben yanlis birsyler yapiyorum, bilmiyorum ne???

cnm bence kilon zaten ideal, uzum boylusun sen,
yag kalmamistir vucudun da verecek.

cok da agir sporlar yapiyorsun, kas agirligi da olabilir..

uzme canini,

istersen kas yapici sporlari birak, kardiyoya gec biraz, kosu, bisiklet falan?

canım benim de 55 tetıkandı hatta bugün 56 çıktım. gerçi düzenimde pek yoktu geçen haftaizinden dönmüştüm evde de iş dede iş çoktu h. sonu temizliğimi neyimi yaptım asıl şimdi başlıyor benim için bu arada yeşil çay içiyomusun. ben ilk başladığımdada bi ara kalmıştım bi kiloda yeşil çay içince hızlanmştı metabolizmam

aaaaaaa cıgneyecegız yanı valla bılmıyordum canım yaa ben de baslasam dıyorum

canım benım ınsallah bu hafta en az 15 kısı gorecegız lıstede cok sahane bır lıste olacak offff hay masallah nazar degmesın de cok super gıtmıs hah bu yukarıda yazdıgın kıloyu degısıklı aynı bu sekılde CUMA GUNU SCYLLACIGIMa MESAJ olarak atarsan super olur canım hatta cuma sabahı daha degısık cıkarsa onu yazarsın

aaa, supermis ,
bu yeni duzenlemeler iyi oldu,
sallamaya baslamistik diyeti.
vereliniortak
koclar da artik siki tutsunlar olayi..
yaza az kaldi, hizlanmamiz lazimmm

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

@SPATZCIGIM canım benım hosgeldın tekrardan nereye kayboldun spor mu yaptın

Ben de bir kere lahana detoksu yapmistim gecen sene. amanin neydi o oyle...Tuvaletten cikamadim.. Bagirsaklarim toparlansin diye muza saldirmistim. Maymun gibi muz demetleriyle geziniyordum okulda...
cnm bence kilon zaten ideal, uzum boylusun sen,
yag kalmamistir vucudun da verecek.
cok da agir sporlar yapiyorsun, kas agirligi da olabilir..
uzme canini,
istersen kas yapici sporlari birak, kardiyoya gec biraz, kosu, bisiklet falan?
Ayagim sakat hala. Cok kasmak istemiyorum kendimi spor konusunda.Cok kontrollu yapiyorum sporu da..Haklisin cok da umursamamaliyim ama ben 1 kilo daha verecegimi dusunmustum.Saglikli beslenmeye devam edip bunu takinti haline getirmemeliyim. Verirsem veririm veremezsem de kilomu kontrol altinda tutmus olurum. Vucut kilo vermeyi biraktiysa vardir bir bildigi di mi??
Yesil cay ve bitki cayi cok iciyorum. Corek otu yiyorum.Tarcin karanfil karabiber yiyorum metabolizmam hizlansin diye..Gunde 4 litre de su iciyorum...Daha ne yapayim????

kiz yok yanlis anladin;
ben su an 54,7 yim; cuma 54 cikmak hayalim.
hayal kuruyordum sadece.

dedigin gibi 15 kisilik , herkesin kilo verdigi, sahaneee bi liste olur umarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…