:))) HATIRLIYORUM O GÜNLERıNıZıÇOK HOŞTUNUZ YAA .KıMı ıŞYERıNDE ÇAKTIRMADAN ıÇıYORDU ÇORBASINI. Bırde nanaleri yakalamaya çalışan vardı okimdi çok gülmüştüm
CAnım abiyelerde önemli olan kalıp, 40 beden ölçüsüne 36 da oluyor, 36 beden ölçüsünde 40 da olur, onun kalıbı dardır sıkma canını, satıcı kadın, kıyafeti satmak için demiştir bakma sen ona, gayet de zayıfsın ayrıca.
. Bir de ilk kilo bildiriminizde şu kadardım şu kadar gram verdim şu oldum diye yazarsanız süper olur, yazmassanız ben arayıp bulmak zorunda kalırım, yormayın beni:)
canım ben de olceyım o zaman yaa yanı teyzeme olctureyım o olcmustu ılk basta hala duruyor yazılı olculerım bakalım sıkılasma neyım var mı??? dun abıye denedım zaten genelde 38den baslıyor abıyeler ama ben de tam gırdım ıcıne hıc oyle bol neyım gelmedı yaaa ben 38ler bol gelır abıyeyı ne yapacagım dıye dusunuyordum sasırdım valla hatta bırınde kadın fermuarı kapatamadı ve de bana zayıflaa azcık dedı sok oldum gozlerım doldu heheh:)) ama fermuar da bı sorun var bence :)))
detox corbası lınkı (2 gunde kesın bı seyler gıdıyor ama gerı gelıyor tavısye etmem tavsıye:)))) ama klıkcıgım de gelmedı valla tebrıkler tekrardan:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
bence su lınk de guzel bakınız gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr bız bunu yapacagız da ınsallah zamanı ayarlayamadık :=)
http://www.detoks.net/detoks-diyet-listesi.htm
canım yaaaaaaaaa nerdesın sen benım gozlerım senı arıyor senın bı esprın vardı ben onu kullanacagım ıznın olursa hehehhe:)) demıssın ya cop toplamaya apartman gorevlısı gelınce esıne hadı hazırlan senı almaya geldıler dıye ben de yapacagım aynısını abıme hehe:)))
canımm ne zamandır karşılaşamadık seninle ben geçen haftalalar 2 hafta izin aldım ondan öncede 1 hafta seminerdeydim .
yap tabi canım. bende abime çok yapardım gıcıklık. bak aklıma geldi bir keresinde tv nun kumandasını zaptedmiş istediğim yeri açmıyordu abim. bende çakırmadan sessizce kapıyı açıp zile bastım sonra koştum pencereye sanki aşşağıda biri varmış gibi tamam sölerim diye bağırdım.abimde kim o dedi zile basan . yakın bi arkadaşı abimin kürşat diye koş kürşat aşşağıdaymış seni çağırıyor dedim biizmki koştu aşşağıya kumandayı kaptım bende . aklıma geldi sen abime yapcam diyince. aman biz çok kavga ederdikk beee.
bu cumadan canım evet cuma gunu tum gun mesajlar atılırsa scyllacıgım ya gece gec saatte ya da cumartesı yayınlar ınsallah lıstesı kendısı nasıl ısterse o yuzden cuma aksamı lıste nerede falan gıbı sorular olmaz ınsallah olumunekankayizsmile zaten 4 gun kaldısu 4 gun cok super dıkkat edelım de guzel bır lıste ıle acılıs yapalım bu cuma ılk defa :)) KATILIMLARI BEKLIYORUZ coktandır kılo bıldırım yapmayan canlar vardı ben dahıl bu cuma herkes kılo bıldırecek ınsallah hadı baklaımmmmmŞeniz
menü güzell..bol sebzeli bir öğle yemeğii...yanında da kırmızı et..
sabahla öğlen arasında ara öğün yapmamışsınnn...olsaydı iyi olurduuu diyorrrrrr
veee burada yorumuma son veriyorumm sayın seyircilerr.....
(ben kendimi fazla kaptırdım galiba bu koçluk olayınaa fisfisfis
Merhaba canım nasılsın, fizik tedaviye başladın mı? Evet ben yapıcam artık listeleri, burcu zamaan bulamıyor galiba. Bir de ilk kilo bildiriminizde şu kadardım şu kadar gram verdim şu oldum diye yazarsanız süper olur, yazmassanız ben arayıp bulmak zorunda kalırım, yormayın beni:)
hehheehe nılufetcım yaa Allah da senı guldursun ben de abımle hem cok ıyı gecınırım hem de cok sakalar neyım yaparım cok guldururum onu hehe:)) yapayım onu da dur da ben pek tv ızleyemıyorum ama aklımda bulunsun cok supermıs:)))
hemen dıyete baglayalım sımdı canım 1 bardak yesıl cay ıctım bı daha ıceyım dıyorum ben gercekten metabolızmayı hızlandırıyor mudur nedır ben Allaha sukur hergun tuvalete cıkıyorum yahuu
bı deeeeeeeeeeeeee
cok sorulmustur 50 (ellı) kere yazılmıstır ama su COREK OTU ben de alayım mı dıyorum ama kesınlıkle ac karnına kullanılması gerekıyormus degıl mı yoksa kılo aldırıyormus dıyorlar nasıl kullanacagım ben bunu cıgnemeyecegım onu bılıyorum cok kotuymus tadı ama nasıl kullanacagım sute falan mı katılır kı bılemedım???
Bu arada yesacım da koçların koçu olaraktan, her hafta, haftanın koçunu o belirleyecek, koçlar da ona hesap verecek:)
e
canimcigim,
gecen hafta cumaki kilomuzu ne kadar verdigimizi ve kac oldugumuzu yazicaz diymi,
yani ben 55,60; 54,00 ; 1,60 kg verdim meselaaa
(insallahhhhhhhh) :Saruboceq:
kızlar selam..
teşekür ederim spatzcımm
valla bende anlayamadım nasıl veriyorum böyle
bunu,her akşam yemekten sonra yaptığım leslie videolarına bağlayabiliyorum sadece.
çünkü beslenme olarak tan bir düzen tutturmuş değilim .
biliyorsunuz sütlaçlar,fırın makarnalar yani geçen haftamda benim için kara bir haftaydı beslenme bakımından. ama bu hafta çok biledim kendimi..
çok ama çok güzel beslenip cısları hayatıma sokmayacağımdır inşallahhh
kendi kendimede koç olacağım yanii...
lesliedendir öyleyse kesin canım. maşşallah tam bir azim örneği oldun. ben bi gün yapsam 2. gün bırakırım leslieyi.sen hangisini yapıyosun her gün klik?
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm SPATZCIM KUSUMMMMMMMMMMM SENI AYRI TEK OZEL OZEL OLARAK sayacaktım o yzuden oraya yazmadım canım benım yaaaaaaaaaaa hıc kıyamam ben sana tamam kusum sebze suyu ıcmeyız ayıp edıyosun ama cok super olacak ınsallah hadı bakalım sen nasılsın halın keyfın nasıl acaba?
iyiyim canım iyiyim. şaka yapıyorum tabi ki, ben de unutuyorum bazen her gün konuştugum insanları...
:))) HATIRLIYORUM O GÜNLERİNİZİÇOK HOŞTUNUZ YAA .KİMİ İŞYERİNDE ÇAKTIRMADAN İÇİYORDU ÇORBASINI. Bİrde nanaleri yakalamaya çalışan vardı okimdi çok gülmüştüm
ay evet bendim işte o gizlice içen:roflol: çok komikti halim gerçekten. ama ben verdim detoksla 2 kiloya yakın ve hepsini de geri almadım.
tesekkurler ben bir dusuneyim bu detoks olayini....
anchusa senin çok ihtiyacın yok bence bu detoksa. yine de sen bilirsin tabi de insanı ayrandan filan soğutuyor, psikolojik olarak gereksiz bir baskı oluşturuyor. ben yaptığıma pişman değilim çünkü kilo vereceğime inanmamı sağladı benim. ama bi daha aynısından yapmamolumunekankayizsmile
Kizlar benim kilo vermem lonk diye durdu. O yuzden bir detoks dusunuyorum...YA metabolizmam cok yavasladi ya da ben yanlis birsyler yapiyorum, bilmiyorum ne???
Kizlar benim kilo vermem lonk diye durdu. O yuzden bir detoks dusunuyorum...YA metabolizmam cok yavasladi ya da ben yanlis birsyler yapiyorum, bilmiyorum ne???
@spatz cım sen spor salonuna devam ediyormusun hala
lesliedendir öyleyse kesin canım. maşşallah tam bir azim örneği oldun. ben bi gün yapsam 2. gün bırakırım leslieyi.sen hangisini yapıyosun her gün klik?
valla kafama göre takılıyorum ben spatzcım
genelde 4-5 kilo verdireni yapıyorum.sıkıldım mı 4 fast mil var onu yapıyorum.
1 kere 5 mili yapmıştım. ya da yorgunsam 3 fast mili yapıyorum. ama her akşam mutlaka yapıyoırum hafta içi. hafta sonuda pazarları yapıyorum.
öleymiymiş çörek otu tokken yenilirse kilo aldırdığını hiç duymamıştım. ben bi kavanoza koydum canımcım mutfakta bi yere aklıma eldikçe bi tutam yiyorum. ama onu dişlerinle ezerek yiyecekmişsin. bütün yutmanın anlamı yok diyorlar. tadı acı ama abrtılcak bişisi yok. üstüne su içince bişey olmaz
evet yaa, su an topikte paylasimda bulunan herkesi oldugu bir liste yayinlayalim ya,
herkes yapsin bildirim.
canimcigim,
gecen hafta cumaki kilomuzu ne kadar verdigimizi ve kac oldugumuzu yazicaz diymi,
yani ben 55,60; 54,00 ; 1,60 kg verdim meselaaa
(insallahhhhhhhh) :Saruboceq:
aaa, supermis ,
bu yeni duzenlemeler iyi oldu,
sallamaya baslamistik diyeti.
vereliniortak
koclar da artik siki tutsunlar olayi..
yaza az kaldi, hizlanmamiz lazimmm
Ben de bir kere lahana detoksu yapmistim gecen sene. amanin neydi o oyle...Tuvaletten cikamadim.. Bagirsaklarim toparlansin diye muza saldirmistim. Maymun gibi muz demetleriyle geziniyordum okulda...anchusa senin çok ihtiyacın yok bence bu detoksa. yine de sen bilirsin tabi de insanı ayrandan filan soğutuyor, psikolojik olarak gereksiz bir baskı oluşturuyor. ben yaptığıma pişman değilim çünkü kilo vereceğime inanmamı sağladı benim. ama bi daha aynısından yapmamolumunekankayizsmile
Ayagim sakat hala. Cok kasmak istemiyorum kendimi spor konusunda.Cok kontrollu yapiyorum sporu da..Haklisin cok da umursamamaliyim ama ben 1 kilo daha verecegimi dusunmustum.Saglikli beslenmeye devam edip bunu takinti haline getirmemeliyim. Verirsem veririm veremezsem de kilomu kontrol altinda tutmus olurum. Vucut kilo vermeyi biraktiysa vardir bir bildigi di mi??cnm bence kilon zaten ideal, uzum boylusun sen,
yag kalmamistir vucudun da verecek.
cok da agir sporlar yapiyorsun, kas agirligi da olabilir..
uzme canini,
istersen kas yapici sporlari birak, kardiyoya gec biraz, kosu, bisiklet falan?
Yesil cay ve bitki cayi cok iciyorum. Corek otu yiyorum.Tarcin karanfil karabiber yiyorum metabolizmam hizlansin diye..Gunde 4 litre de su iciyorum...Daha ne yapayim????canım benim de 55 tetıkandı hatta bugün 56 çıktım. gerçi düzenimde pek yoktu geçen haftaizinden dönmüştüm evde de iş dede iş çoktu h. sonu temizliğimi neyimi yaptım asıl şimdi başlıyor benim için bu arada yeşil çay içiyomusun. ben ilk başladığımdada bi ara kalmıştım bi kiloda yeşil çay içince hızlanmştı metabolizmam
aaaaaaa cıgneyecegız yanı valla bılmıyordum canım yaa ben de baslasam dıyorum
canım benım ınsallah bu hafta en az 15 kısı gorecegız lıstede cok sahane bır lıste olacak offff hay masallah nazar degmesın de cok super gıtmıs hah bu yukarıda yazdıgın kıloyu degısıklı aynı bu sekılde CUMA GUNU SCYLLACIGIMa MESAJ olarak atarsan super olur canım hatta cuma sabahı daha degısık cıkarsa onu yazarsın
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
@SPATZCIGIM canım benım hosgeldın tekrardan nereye kayboldun spor mu yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?