aaaaaaa cıgneyecegız yanı valla bılmıyordum canım yaa ben de baslasam dıyorum
canım benım ınsallah bu hafta en az 15 kısı gorecegız lıstede cok sahane bır lıste olacak offff hay masallah nazar degmesın de cok super gıtmıs hah bu yukarıda yazdıgın kıloyu degısıklı aynı bu sekılde CUMA GUNU SCYLLACIGIMa MESAJ olarak atarsan super olur canım hatta cuma sabahı daha degısık cıkarsa onu yazarsın
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
@SPATZCIGIM canım benım hosgeldın tekrardan nereye kayboldun spor mu yaptın
Ben de bir kere lahana detoksu yapmistim gecen sene. amanin neydi o oyle...Tuvaletten cikamadim.. Bagirsaklarim toparlansin diye muza saldirmistim. Maymun gibi muz demetleriyle geziniyordum okulda...
Ayagim sakat hala. Cok kasmak istemiyorum kendimi spor konusunda.Cok kontrollu yapiyorum sporu da..Haklisin cok da umursamamaliyim ama ben 1 kilo daha verecegimi dusunmustum.Saglikli beslenmeye devam edip bunu takinti haline getirmemeliyim. Verirsem veririm veremezsem de kilomu kontrol altinda tutmus olurum. Vucut kilo vermeyi biraktiysa vardir bir bildigi di mi??
Yesil cay ve bitki cayi cok iciyorum. Corek otu yiyorum.Tarcin karanfil karabiber yiyorum metabolizmam hizlansin diye..Gunde 4 litre de su iciyorum...Daha ne yapayim????
kiz yok yanlis anladin;
ben su an 54,7 yim; cuma 54 cikmak hayalim.
hayal kuruyordum sadece.
dedigin gibi 15 kisilik , herkesin kilo verdigi, sahaneee bi liste olur umarim...
ne sporu bacımmm çalışıyoruz herhalde burda:umursamaz:
öğle yimeğine gitmiştim deee...
. Corek otu yiyorum.Tarcin karanfil karabiber yiyorum metabolizmam hizlansin diye..
corek otunu nasıl yıyorsun bıldıgımız gıbı agzına atıp cıgneye cıgneye hotur hotur mu
tarcın karanfıl karabıber nasıl yıyorsun su da kaynatıp ıcme degıl mı ev de 3u de var ben de yıyeyım bole kıtır kıtır mı
Kizlar degistirdim cizelgemi. Bundan sonra baski yok!!!!
darısı bızlereee yanıııı arada 10 fark ısteyenlere :Saruboceq:
@kuzum hosgeldın canım benım ee anlat bakalım ne yedın ne ıctın kocumuz burdayken yorumlasın
darısı bızlereee yanıııı arada 10 fark ısteyenlere :Saruboceq:
@kuzum hosgeldın canım benım ee anlat bakalım ne yedın ne ıctın kocumuz burdayken yorumlasın
Kizlar degistirdim cizelgemi. Bundan sonra baski yok!!!!
vayyyyyyyyyyyy kuzucum super yazmıssın hah ıste her okuyanı gaza getırmek amacımız benı bılıyosun hemen gaza gelıyorum zaten darısı herkeslere:))))
o zaman 2 ya da 3 gunluk
hafta ıcı
bı detox gelıyorrrrrrrrrrrrrrr cogunluga bu hafta uyarsa bu hafta yapalım o zaman ben de ayarlarım ınsallah aksam konusalım da ayarlayalım yahuu o zaman:) bu carsamba persembe falan nasıl olur acaba?????
vayyyyyyyyyyyy kuzucum super yazmıssın hah ıste her okuyanı gaza getırmek amacımız benı bılıyosun hemen gaza gelıyorum zaten darısı herkeslere:))))
o zaman 2 ya da 3 gunluk
hafta ıcı
bı detox gelıyorrrrrrrrrrrrrrr cogunluga bu hafta uyarsa bu hafta yapalım o zaman ben de ayarlarım ınsallah aksam konusalım da ayarlayalım yahuu o zaman:) bu carsamba persembe falan nasıl olur acaba?????
Kizlar benim kilo vermem lonk diye durdu. O yuzden bir detoks dusunuyorum...YA metabolizmam cok yavasladi ya da ben yanlis birsyler yapiyorum, bilmiyorum ne???
Tarcin karanfil karabiberi kaynatiyorum herhangi bir bitki cayiyla (mesela bugun ihlamurlu yaptim) Bol bol su niyetine iciyorum...
Corek otunu cektirip aktardan aldim ama o cok kotuydu. Yiyemedim hic. Simdi corbalara katiyorum ya da salata uzerine serpiyorum keten tohumuyla. aklima gelirse d eyemeklerden once 1 kasik atip agizma cigniyorum. Ogutulmemisi fena degil.En azindan tadi kabul edilebilir. Ama ogutulmusunu denemeyin bile...
bana uyar kızlarda yazsın herkes için uygunsa yapalım akşam kesin karar verilsin..
hehhehe cok ıyı yaa:) gelecek haftayı dort (4) gozle beklıyorum canımya hihoyyyt
afferın can lachesıs
hadı gıt sımdı azıcık nutella ye hehhehe lülülülülülü bu arada demın 500lu sayfalara baktım senın bı mesajını gordum canım ne yazmıssın bılıyomusun elımde nutella kavanozuyla gezıyorum hehhe lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?