50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne sporu bacımmm çalışıyoruz herhalde burda:umursamaz:
öğle yimeğine gitmiştim deee...

aynen dedigin gibi anchusacigim..

saglikli beslenerek sagligini ve de kilonu korusan yeter sana...

:1hug:

kiz yok yanlis anladin;
ben su an 54,7 yim; cuma 54 cikmak hayalim.
hayal kuruyordum sadece.

dedigin gibi 15 kisilik , herkesin kilo verdigi, sahaneee bi liste olur umarim...

aaaaaaaa ben de oyle zannettım canım yaaaaaa olur olur ınsallah o da olur kuzum kaydirigubbakcemile5 bak Allah soyletmıs ıste kaydirigubbakcemile

ne sporu bacımmm çalışıyoruz herhalde burda:umursamaz:
öğle yimeğine gitmiştim deee...

aaaaa dogru yaa ben calısmıyorum ya herkesı kendım gıbı zannedıyorum hehheaklinialirimsmile

. Corek otu yiyorum.Tarcin karanfil karabiber yiyorum metabolizmam hizlansin diye..

corek otunu nasıl yıyorsun bıldıgımız gıbı agzına atıp cıgneye cıgneye hotur hotur mu

tarcın karanfıl karabıber nasıl yıyorsun su da kaynatıp ıcme degıl mı ev de 3u de var ben de yıyeyım bole kıtır kıtır mı

O zaman herkese duyurulur. bundan sonra hedefim kilomu sabit tutmak..Verebilrsem veririm ama vermezsem uzmeyecegim kendimi ve baski olusturmayacagim uzerimde...Gruba da devam edecegim...Hadi bakalim...

bravo anchusa valla tebrık edıyorum senı hatta cızelgenı de degıstırsen bı tebrık daha ederım gıdecek kılon 0 gorunsun bence artık ulastın hedefıne olsun boyunla kılon arası 10dan fazla zaten cunku

Son düzenleyen: Moderatör:

Tarcin karanfil karabiberi kaynatiyorum herhangi bir bitki cayiyla (mesela bugun ihlamurlu yaptim) Bol bol su niyetine iciyorum...
Corek otunu cektirip aktardan aldim ama o cok kotuydu. Yiyemedim hic. Simdi corbalara katiyorum ya da salata uzerine serpiyorum keten tohumuyla. aklima gelirse d eyemeklerden once 1 kasik atip agizma cigniyorum. Ogutulmemisi fena degil.En azindan tadi kabul edilebilir. Ama ogutulmusunu denemeyin bile...

saolasın ben de karanfıl tarcın karabıber elma lımon kaynatıp ıcerdım zaten sen yıyorumm deyınce sasırdım

corek otu ogutulmemıs not aldım bakalım nasılmıs tesekkurler

Kizlar degistirdim cizelgemi. Bundan sonra baski yok!!!!

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

darısı bızlereee yanıııı arada 10 fark ısteyenlere :Saruboceq:

@kuzum hosgeldın canım benım ee anlat bakalım ne yedın ne ıctın kocumuz burdayken yorumlasın

kızlar değişimleriniz çok iyi olmuş. baya monotonlaşmıştı topik. bende kilo bildirimi yapmıyordum hatta son günler menü bile yazmıyodum.. şimdi her hafta düzenli olarak bildirim yapıcam.
detoks olayına bende varım ama uzun sürmesin ve hafta içi olsun..
zamanımız çok daraldı kızlar yaz geldi haydi canlanalım hihoyyyt
ben okuyunca acayip gaza geldim valla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

darısı bızlereee yanıııı arada 10 fark ısteyenlere :Saruboceq:

@kuzum hosgeldın canım benım ee anlat bakalım ne yedın ne ıctın kocumuz burdayken yorumlasın

hoşbulduk canım cadıcım benim..
hemen yazayım
sabah az karnına bir kaşık çörek otu bir kayısı
kahvaltı:2dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir bir domates bir salatalık 1 dilim salam 1-2 kaşık nutella
ara: 1 kayısı iki adet ceviz
öğle yapmadım henüz

vayyyyyyyyyyyy kuzucum super yazmıssın hah ıste her okuyanı gaza getırmek amacımız benı bılıyosun hemen gaza gelıyorum zaten darısı herkeslere:))))

o zaman 2 ya da 3 gunluk

hafta ıcı

bı detox gelıyorrrrrrrrrrrrrrr cogunluga bu hafta uyarsa bu hafta yapalım o zaman ben de ayarlarım ınsallah aksam konusalım da ayarlayalım yahuu o zaman:) bu carsamba persembe falan nasıl olur

acaba?????

amanınnnnnnnnnnnnnn herkes corek otu yıyor yahuuu ebn nıye eksık kaldıysam gıdeyım de bı corek otu alayım da geleyım hehe:))) tabıı bı de nutella topıgın vazgecılmezı haaaaaaa

bana uyar kızlarda yazsın herkes için uygunsa yapalım akşam kesin karar verilsin..

Persembe cuma yaparsaniz ben de katilirim. Kilo vermek icin degil toksinlerdne kurtulmak icin. Vucuda bir bahar temizligi yapmak lazim. ama carsamba gunu ahirkapidaki hidirellez senliklerine gidicem. Bol bol yiyip icecegim. Detoks ve roman orkestralari / yemek-icmek arasinda secim yapmam gerelkirse ahirkapiyi secerim..

Kizlar benim kilo vermem lonk diye durdu. O yuzden bir detoks dusunuyorum...YA metabolizmam cok yavasladi ya da ben yanlis birsyler yapiyorum, bilmiyorum ne???

Diyetisyen Selahattin Dönmez’in metabolizma hızlandırıcı bitki çayı tarifi:
Malzemeler:

• 1 tane elma
• 1 tane limon
• 1 çubuk tarçın
• 1 tatlı kaşığı tane karabiber
• 1 tatlı kaşığı karanfil
• 2 litre su

Hazırlanışı: Elmalarla limonu 4 eşit parçaya böldükten sonra kabukları ve çekirdekleri ile beraber bir kaba koyun. İçerisine karabiberi, tarçını, karanfili ilave edip 2 ya da 3 litre suda kaynatın. Ardından karışımı süzün.

Kullanımı: Günde 3 kez öğünlerden sonra sıcak olarak içilmelidir

metabolizmanı hızlandırmak için bunu deneyebilirsin ya da şunu

Toksin atıcı 2. Formülİçindeki Malzemeler
1/2 demet sapları ile maydanoz
1/2 demet taze nane
1 adet limon
Az miktarda dal veya taze Ihlamur
Bol su

Yapılışı: Maydanoz, taze nane, limon ve ıhlamur bol su ile iyice kaynatılır. Süzülür ve suyu bir kaba boşaltılır.

Kullanımı: Sabah aç karnına 1 kahve fincanı içilir

Metabolizma hızlandırıcı Çorba
Malzemeler:
2 orta boy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım demet sapları ile taze maydanoz
Yarım demet taze nane

Yapılışıomates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğinde suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir.

Kilo durduğu zaman 1 yada 2 gün öğle ve akşam öğünlerinde yoğurtla birlikte tüketilmesi uygundur.

ben de havanda dövmeyi düşünüyorum ama önce bi havan almam lazım. -tatlicadiarzu-

bekle bakalım canım
artık nasıl koç olursa benden görücez sositososito

evet lachesisi in o mesejını ben de hatırlıyorum

zaten nezaman markette nutella görsem aklıma lachesis gelir sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…