Gönülden tebrik ediyorum seni :içelim: gerçekten menülerin çok güzeldi ve başardın sıra bizde..
bana uyar kızlarda yazsın herkes için uygunsa yapalım akşam kesin karar verilsin..
Persembe cuma yaparsaniz ben de katilirim. Kilo vermek icin degil toksinlerdne kurtulmak icin...
ben yapamıyorum detokss. zorluyor beni.
Diyetisyen Selahattin Dönmez’in metabolizma hızlandırıcı bitki çayı tarifi:
ben de havanda dövmeyi düşünüyorum ama önce bi havan almam lazım. -tatlicadiarzu-
ben yapamıyorum detokss. zorluyor beni.
Tesekkur ederim. Hala gobegim var ama manken gibi olmak zorunda da degilim di mi???Artik pes ediyorum...Ama hala sizinleyim...Ne yedigimi yazacagim hep ve destege devam birbirimize..
oo superdır o zaman sana ne zaman canım persembe cuma nasıl??
canım bu detox corbası degıl sureklı meyve sebze patates neyım de var lımonata var acıkınca meyve yıyeceksın kuru meyveler neyım de var cok super canım yaaaaaaaa
@ yesa tamamdır.. perşembe cuma iki günden kimse kaçmaz zaten..
yaşasın detoks kardeşliği hehehehe
@KUZU tamamdır canım benım aksama daha da netlesır bakalım bı de duzgun bı detox lıstesı bulalım herkesın begenecegı su en eskı olanı begenmedı canlar o yuzden onu eledık bı tane daha var elımızde o begenılırse o ya da herkes bı arastırsın bakalım ama asıl husus kahve yok sut ve sut urunlerı et ve et urunlerı yok
@KUZU tamamdır canım benım aksama daha da netlesır bakalım bı de duzgun bı detox lıstesı bulalım herkesın begenecegı su en eskı olanı begenmedı canlar o yuzden onu eledık bı tane daha var elımızde o begenılırse o ya da herkes bı arastırsın bakalım ama asıl husus kahve yok sut ve sut urunlerı et ve et urunlerı yok
SIMDILIK DETOX LISTESI
1-YESA
2-KUZU
3-ANCHUSA
4-NILUFERT
5-TRUF
6-DULCINEA
7-SCYLLA
daha da gelenler olur spatzcıgım ekleyım mı canım senı de klık kocum ne dersın yasemnıcıgımı ekleyecegım zaten de bı gelsın bakalım tweety kusum???
tamamdır canım super olacak ınsallah
canım bu detox corbası degıl sureklı meyve sebze patates neyım de var lımonata var acıkınca meyve yıyeceksın kuru meyveler neyım de var cok super canım yaaaaaaaa
kuzum ılkını yapardım ben zaten bayaaa bı cok super o dıgerlerını de deneyım dur not alayım da elıne saglık
o zaman corek otu alınıp ılla havan da dovulmesı mı gerekıyor oyle yenılmez mı kı acaba??
trufcum detox ısıne ne dıyorsun meyve sebze kusum bak bu Şeniz
@TWEETYCIM valla yaa lachesıscım ıle nutella ozlestı resmen haaa:)))))
ben daha önce yaptım böle bi detoksu . aynen dediğin gibi sadece meyve sebze süt müt yok ama bence kızlar günde 1 çay bardağı sütü ekleyeelim.yada onun yerine nohut o da protein. tuz baharatta yok
Bi liste olsun hangi saatte ne yenecek ona göre yapalım herkes kafasına göre yapmasın..
sen yayınla cnm listeyi..
aman yemeyelim iki güncük süt ürünü ölmeyizya 1 hafta yapmıycaz..
bu arada tweety den sonra ben koçmuşum duyduğuma göre çok pis koçluk yaparım ama ona göreaklinialirimsmileaklinialirimsmile :jeyyar:
varım canım ben de varım inşallah diyelim de bi aksilik çıkmasın
ben selahattin dönmezin bu çorbasını yapalım derim bi de toksinlerden arındırıcı olanı çayı da yapalım
sabaht hafif diğer detokstaki gibi bir kahvaltı yaparız
aralara da muz hariç az az elma çilek karpuz filan filan olurmu
tamamdır canım super olacak ınsallah
kuzum ılkını yapardım ben zaten bayaaa bı cok super o dıgerlerını de deneyım dur not alayım da elıne saglık
o zaman corek otu alınıp ılla havan da dovulmesı mı gerekıyor oyle yenılmez mı kı acaba??
trufcum detox ısıne ne dıyorsun meyve sebze kusum bak bu Şeniz
@TWEETYCIM valla yaa lachesıscım ıle nutella ozlestı resmen haaa:)))))
@peppermint cim varmısın detoksa
SIMDILIK DETOX LISTESI
1-YESA
2-KUZU
3-ANCHUSA
4-NILUFERT
5-TRUF
6-DULCINEA
7-SCYLLA
daha da gelenler olur spatzcıgım ekleyım mı canım senı de klık kocum ne dersın yasemnıcıgımı ekleyecegım zaten de bı gelsın bakalım tweety kusum???
detox lıstesı persembe cuma
1-yesa
2-kuzu
3-anchusa
4-nılufert
5-truf
6-dulcınea
7-scylla
8-peppermınt
@TWEETYCIGIM tamamdır kusum saglıgın daha onemlı tabıı kı de operım al yanaktan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?