50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gönülden tebrik ediyorum seni :içelim: gerçekten menülerin çok güzeldi ve başardın sıra bizde..

Tesekkur ederim. Hala gobegim var ama manken gibi olmak zorunda da degilim di mi???Artik pes ediyorum...Ama hala sizinleyim...Ne yedigimi yazacagim hep ve destege devam birbirimize..

bana uyar kızlarda yazsın herkes için uygunsa yapalım akşam kesin karar verilsin..

oo superdır o zaman sana ne zaman canım persembe cuma nasıl??

Persembe cuma yaparsaniz ben de katilirim. Kilo vermek icin degil toksinlerdne kurtulmak icin...

tamamdır canım super olacak ınsallah

ben yapamıyorum detokss. zorluyor beni.

canım bu detox corbası degıl sureklı meyve sebze patates neyım de var lımonata var acıkınca meyve yıyeceksın kuru meyveler neyım de var cok super canım yaaaaaaaa

Diyetisyen Selahattin Dönmez’in metabolizma hızlandırıcı bitki çayı tarifi:
ben de havanda dövmeyi düşünüyorum ama önce bi havan almam lazım. -tatlicadiarzu-

kuzum ılkını yapardım ben zaten bayaaa bı cok super o dıgerlerını de deneyım dur not alayım da elıne saglık

o zaman corek otu alınıp ılla havan da dovulmesı mı gerekıyor oyle yenılmez mı kı acaba??

trufcum detox ısıne ne dıyorsun meyve sebze kusum bak bu Şeniz

@TWEETYCIM valla yaa lachesıscım ıle nutella ozlestı resmen haaa:)))))

ben yapamıyorum detokss. zorluyor beni.

hepimizi zorluycak nilüfertcim ama birlikte yapıcazz. zaten 3 güncük..

Tesekkur ederim. Hala gobegim var ama manken gibi olmak zorunda da degilim di mi???Artik pes ediyorum...Ama hala sizinleyim...Ne yedigimi yazacagim hep ve destege devam birbirimize..

pes ediyorum deme canım sen bayrağını eline aldın..zaten koruyacaksın pilateste yapıyorsun eminim o göbekte platesle birlikte gisicek..

@ yesa tamamdır.. perşembe cuma iki günden kimse kaçmaz zaten..

yaşasın detoks kardeşliği hehehehe

tam be senimi kırcam dediğin gibi perşembe cuma iyiydir . herkesin haberi olsun mesela şuanda burda olmayanlar girdiiği zaman haber verelim. yada diyorum ki ben hiç açmadım burdan .bi blogmu açsak en son gelişmeleri orayı yazarız .neye karar verilmişse oraya yazarız. hergün bi bakarız neye karar verilmiş diye.mesela şimdi açsak bu detoks olayının ne zaman nasıl başlayacağını yazarız

@KUZU tamamdır canım benım aksama daha da netlesır bakalım bı de duzgun bı detox lıstesı bulalım herkesın begenecegı su en eskı olanı begenmedı canlar o yuzden onu eledık bı tane daha var elımızde o begenılırse o ya da herkes bı arastırsın bakalım ama asıl husus kahve yok sut ve sut urunlerı et ve et urunlerı yok

SIMDILIK DETOX LISTESI

1-YESA

2-KUZU

3-ANCHUSA

4-NILUFERT

5-TRUF

6-DULCINEA

7-SCYLLA

daha da gelenler olur spatzcıgım ekleyım mı canım senı de klık kocum ne dersın yasemnıcıgımı ekleyecegım zaten de bı gelsın bakalım tweety kusum???

ben daha önce yaptım böle bi detoksu . aynen dediğin gibi sadece meyve sebze süt müt yok ama bence kızlar günde 1 çay bardağı sütü ekleyeelim.yada onun yerine nohut o da protein. tuz baharatta yok

Bi liste olsun hangi saatte ne yenecek ona göre yapalım herkes kafasına göre yapmasın..
sen yayınla cnm listeyi..
aman yemeyelim iki güncük süt ürünü ölmeyizya 1 hafta yapmıycaz..

bu arada tweety den sonra ben koçmuşum duyduğuma göre çok pis koçluk yaparım ama ona göreaklinialirimsmileaklinialirimsmile :jeyyar:

varım canım ben de varım inşallah diyelim de bi aksilik çıkmasın
ben selahattin dönmezin bu çorbasını yapalım derim bi de toksinlerden arındırıcı olanı çayı da yapalım
sabaht hafif diğer detokstaki gibi bir kahvaltı yaparız
aralara da muz hariç az az elma çilek karpuz filan filan olurmu

ben daha önce yaptım böle bi detoksu . aynen dediğin gibi sadece meyve sebze süt müt yok ama bence kızlar günde 1 çay bardağı sütü ekleyeelim.yada onun yerine nohut o da protein. tuz baharatta yok

canım yaa genel olarak detox gunlerın de sut ve sut urunlerı hep yasak olur nohut olur bak da sut olmasın bence olumunekankayizsmile

bravoooooooo evet canım bı lıste sart da dur arastıralım bı tane vardı begenırsek onun ustunde degısıklık yaparız

evet canım haftanın kocu da sensın ınsallah :lepi:

offfffffffffff canım yaaaaaaaaaaaaaaa nasıl sevındım bı bılsen valla yırımmmmmmmm bence olur kuzum da bı lıste hazırlasak boyle saatlı neyım ortaklasa 3 asagı 5 yukarı uymaya calıssak olmamı acep vereliniortak

evet yesacım aynen aynen

nutelle =lachesis ayyy ikisi de çok tatlı

yesa cım katılırdım ama ben bikere lahana detoxu yaptıydım miğdem allak bullak oldu sıtmalandım afedersiniz kustum hatta bayıldım da
o yüzden korkuyorum
yoksa katılmak isterdim tatlımŞeniz

Son düzenleme:
detox lıstesı persembe cuma

1-yesa

2-kuzu

3-anchusa

4-nılufert

5-truf

6-dulcınea

7-scylla

8-peppermınt

9-kahve kokusu

@TWEETYCIGIM tamamdır kusum saglıgın daha onemlı tabıı kı de operım al yanaktan:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni en cok kahve zorlayacak!!!
Kizlar hep beraber bir de bir selulit kardesligi olayina girsek. Truf lahana yagi demisti ama deneyemedim bir turlu... ananas yemek lazim selulit icin de.Bir de callan pilates gibi sikilastirici spor egzersizleri..Baska bir bilgisi olan varsa yazsin nolursunuz

menüyü yesacım sen mi hazırlayacaksın.gerçi haşlanmş sebze salata meyve tatlı olarakda kuru üzüm falan. bu arada zencefil gibi çok güçlü antidoksidan çaylar var. menüyü aslında çayına kadar saatli hazırlasak daha ii gaza getirirz dimi birbirimizi

listemiz yarın akşam olmadı en geç çarşamba sabahı hazır olsunki eksik malzemesi falan olan hazırlasın cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…