ben bugün 6km yürüdüm spor aletlerinde 30 dak çalıştımkaydirigubbakcemile2 yeşil çay içtim
plates yaptım öğlen klasik kahvaltı birazdan stepper 500 adım yapcam mekiki çekcem akşam 7 de 3km yürüycem durmak yok bakalım acale dip moral bozmakta yokhihoyyt
Benim bir adım sayarım vardı, kışın almıştım, çekmecemdeydi dün baktım bulamadım. Kardeşime sorayım bu akşam, o almıştır belki. Herkese tavsiye ederim adımsayarı. Daha bilinçli hareket ediyorsunuz adımsayarla. Normal bir insan 8.000 - 10.000 arası adım atmalı evet, ama zayıflamak isteyenler 12.000 adım atmalıymış, bilgin olsun...bende yürürken huzur buluyorum 45 dak yürüyorum 6 kmyi hava çok sıcak aslında 1 saat yürümek istiyorum ama çok terliyorum rahatsız oluyorum günde 10000 adım atmak gerekiyomuş ya 7 km yürümek ona tekammül ediyomuş
yürüyüş çok sıkılaştırıyo bide
vereliniortak tebrik ederim çok güzel bir soru şekerim , benim gün içerisinde spora malesef fırsatım olmuyor ama bende öğle yemeğinde önüme gelen ve yeee beniiiiiiiiiii diye yalvaran revaniyi yemedim delikafadulden akşama sahilde koşmayı planlıyorum sositososito
Bende evde olunca sabah - öğle - akşam birbirine giriyor. Gidip gelip bişiler yiyorum. Sabahla öğle illaki birleşiyor. İşteyken öyle olmuyor, herşeyin bir saati var, elimin altında yiyecek birşeyler olmuyor, işte olmanın kötü yanıda spora vakit bulamamam.moonscum valla tebrık edıyorum sen revanı dıyınce bıle canım cektı benım bende kac gundur kurabıyeyle kesısıyodum bugun dayanamadım yedım bıtane ısın kotusu bıtane yıyınce ınsan durmak ıstemıyo ama kactım hemen mutfaktan.bugun degisik bıseler yıyım dedım oglen yarım yağlı yoğurt yedım 4 tane etı form la.ılaç yer gıbı yuttum oğle yemegı benı cok zorluyo ama alışmam lazım dıye zorluyorum.canım oğlen hıc bışey ıstemıyo sonra 5 gıbı acıkıyorum yıyorum aksam 10 gıbı tekrar acıkıyorum ınat edıyorum yemıyorum sonrada al sana duzensız beslenme.ama bunuda halletcem inşallah.opuyorumnanaktan
Bende evde olunca sabah - öğle - akşam birbirine giriyor. Gidip gelip bişiler yiyorum. Sabahla öğle illaki birleşiyor. İşteyken öyle olmuyor, herşeyin bir saati var, elimin altında yiyecek birşeyler olmuyor, işte olmanın kötü yanıda spora vakit bulamamam.
günaydın kızlarrr busabah 100 gr daha verdim tam 51 oldumkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
tebrıkler canım bu ısın sırrı ne bızede sole bızde kurtulalım bu kılolardan bende 50 kılo oldugmu gorurmuyum acaba:1hug:
missdefnecim harikasın ne güzel şurda hedefine kaldı 1 kilo.
Süper hiçbişey değil,
ah darısı başımıza[/QUOTE
inşalalh kızlar verirsiniz kiloları:Saruboceq: hafta sonu kaynanacığım yemeğe çağırdı şimdi döktürür ama tabi ben fazla yiyememkaydirigubbakcemile3
yaa kızlarrrr ben nbugün çok mutluyummmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt yüksek lisanstaki son dersimide verdim çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı maşallah bugünlerde bütün işlerim rast gidiyo
yaa kızlarrrr ben nbugün çok mutluyummmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt yüksek lisanstaki son dersimide verdim çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı maşallah bugünlerde bütün işlerim rast gidiyo
maşallah canımm
ay şu kilona bakıpta iç geçiremek elde değill :)))
1 kilo kalmıs yaaa opuyorumnanaktan
benim vermem gereken bi kiloda kalcak mı acabaa kafamçokkarıştı :gitme:
canım ne güzel gözünaydın tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?