50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afffferin alkisalkisalkis 6km yi ne kadar zamanda yürüdün? Bende işte olmasaydım şimdi spor yapardım kesin. Şu yürümek bana öyle yaradı ki anlatamam.Çünkü hafta sonları yapacak bişi bulamayınca çarşıya gidiyordum eskiden ve dolayısıyla bir dünya para harcıyordum. Şimdi hafta sonları yürüyüş yapıyorum. Spor yapmak insanın cüzdanına da iyi geliyormuş kaydirigubbakcemile3, hemde çok zevkli kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

bende yürürken huzur buluyorum 45 dak yürüyorum 6 kmyi hava çok sıcak aslında 1 saat yürümek istiyorum ama çok terliyorum rahatsız oluyorum günde 10000 adım atmak gerekiyomuş ya 7 km yürümek ona tekammül ediyomuş
yürüyüş çok sıkılaştırıyo bide

Benim bir adım sayarım vardı, kışın almıştım, çekmecemdeydi dün baktım bulamadım. Kardeşime sorayım bu akşam, o almıştır belki. Herkese tavsiye ederim adımsayarı. Daha bilinçli hareket ediyorsunuz adımsayarla. Normal bir insan 8.000 - 10.000 arası adım atmalı evet, ama zayıflamak isteyenler 12.000 adım atmalıymış, bilgin olsun...

moonscum valla tebrık edıyorum sen revanı dıyınce bıle canım cektı benım bende kac gundur kurabıyeyle kesısıyodum bugun dayanamadım yedım bıtane ısın kotusu bıtane yıyınce ınsan durmak ıstemıyo ama kactım hemen mutfaktan.bugun degisik bıseler yıyım dedım oglen yarım yağlı yoğurt yedım 4 tane etı form la.ılaç yer gıbı yuttum oğle yemegı benı cok zorluyo ama alışmam lazım dıye zorluyorum.canım oğlen hıc bışey ıstemıyo sonra 5 gıbı acıkıyorum yıyorum aksam 10 gıbı tekrar acıkıyorum ınat edıyorum yemıyorum sonrada al sana duzensız beslenme.ama bunuda halletcem inşallah.opuyorumnanaktan

üfff yaaa ben yine zeytine dadandım yawssss.. bi ara hemen hemen hiç yemiyodum yine başladım.. tam bi zeytin manyağıyımm... çok kalorili yaaaa ama yemicem yarından itibaren...

Bende evde olunca sabah - öğle - akşam birbirine giriyor. Gidip gelip bişiler yiyorum. Sabahla öğle illaki birleşiyor. İşteyken öyle olmuyor, herşeyin bir saati var, elimin altında yiyecek birşeyler olmuyor, işte olmanın kötü yanıda spora vakit bulamamam.

günaydın.........

Pilates topunu aldım sonunda :) Biraz zor ama çok keyifli. tepesinden inmiyorum...

kambur durmama şimdiden etkisi oldu.

her sabah egzersize devam.

yediklerimi de düzenlemeye alıştım sayılır

yavaş ama emin birşekilde forma giriyorumkaydirigubbakcemile3

evet canımya uykuda duzenlı olmuyo coguzaman. ama ben calısırken daha cok kılo alıyorum evdeyken pek ıstahım olmuyo ama duzene de koymak braz zor.sımdı sen ısden gelınce zaten yorgunsun spor canın ıstemez ıstesede vakıt bulamazsın.herseyın bı zorlugu var ısteopuyorumnanaktan

missdefnecim harikasın ne güzel şurda hedefine kaldı 1 kilo.
Süper hiçbişey değil,
ah darısı başımıza

merhaba kızlar,nasılsınız bugün ? herkese hayırlı cumalar dilerim bol bereket ve huzur....

Hayırlı cumalar arkadaşlar, ben bugün çok iyiyim zemuszemus, kalktım cevizli + sarımsaklı suyumu içtim 30 dak. yürüdüm, 200 tane sopalı hareket yaptım kaydirigubbakcemile2 . Kahvaltı yaptım, bir kaşık bal azıcık ekmek, azıcık kek (sabah olduğu için yedim yoksa yemezdim :jeyyar: ) bir dilim peynir ve biraz meyve yedim, yeşil çay içtim. Sabah bayaa götürmüşüm cokacimcoook, öğlende lokantaya gittik , arkadaşlar kebap yediler ben tabi onlara uymadım :umursamaz: , küçük bir tabak karışık soğuk meze yedim. Arkadaşlar sen zayıflamışsın falan deselerde ekmek yemedim lmaz:

yaa kızlarrrr ben nbugün çok mutluyummmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt yüksek lisanstaki son dersimide verdim çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı maşallah bugünlerde bütün işlerim rast gidiyo

maşallah canımm
ay şu kilona bakıpta iç geçiremek elde değill :)))
1 kilo kalmıs yaaa opuyorumnanaktan
benim vermem gereken bi kiloda kalcak mı acabaa kafamçokkarıştı :gitme:

canım ne güzel gözünaydın tebrik ederim

maşallah canımm
ay şu kilona bakıpta iç geçiremek elde değill :)))
1 kilo kalmıs yaaa opuyorumnanaktan
benim vermem gereken bi kiloda kalcak mı acabaa kafamçokkarıştı :gitme:

veririsin veririsin tatlım ben inann hedefimi 50 belirlemiştim ama 52 ye anca gelirim diyodum düşün ben 62 kiloyu gördüm :kedi: sonra artık yeter dedimabur cuburu minimuma indirdim hatta evde ve iş yerinde bulundurmamamya çalışıyorum eğer çok acıkırsam kraker yada topkek yiyorum mutlaka yanımda meyve bulunduruyorum yeşil çay içiyorum bide kahvaltı yapmıyorum aslında yapmaya zamanım kalmıyor 5 dk daha fazla uyumak için yapamıyorum.. hedefe ulaşmak çok güzel bişe sizlerde asla pes etmeyin bu kilon iyi diyenlere aldırmayın kendiniz nasıl iyi hissediyosanı< öyle yapınyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…