50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben normalde 7 mayis-bu cuma regl olucam.

ama onumuzdeki ayin ilk haftasi tatile cikacagimizdan , reglim tatile denk gelmesin diye adet geciktirici kullanicam bu hafta.

(gecen yil da ayni sebepten kullanmistim; adet olamiyorsun ama boyle kocaman sis bir karinla dolasiyorusun ilaci ictigin surece )

ilaca adetten bikac gun once yani yarin falan baslamam gerekiyor.
1 hafta kadar icip , haftaya sali birakicam, carsambaya da regl olurum buyuk ihtimalle.

asil sorum; bu hapi icerken detoks yapmanin sakincasi olur mu??

DULCıNEACIM,

canım annenin dediklerini pek kafana takma
dediğin gibi benim de azıcık bi lokma fazla yiyim nefesini ensemde hissettiğim
gözlerini lokmama diken zebani gibi biri var başımda
o da güzel birşey değil
ki ben onu da takmıyorum boşveeeeeeer.
annene deki kilo veremezsem pkolu olduğum için daha sonra bebek yapma konusunda sıkıntı çekebilirim
ne kadar zayıf olursam o kadar iyi de
o zaman hiç bişi demez, bi nevi onu can evinden vurmuş olursun.
ha bi de kına gecesiz olurmu kız
daha yüksek yüksek tepeleri duyup ağlıcan.

Son düzenleme:
günaydın herkese........ dün 6 saat temizlik yaptık dahada bahar temizliği değil ha......camları sildim balkonları yıkadım sil süpür toz al,çamaşır bulaşık derken...akşama kadar ayaktaydım......sözde kursa gitmedim evde dinlenirim diye....nerde...........

başka hiç bir spor yapamadım.....

sabah kalvaltıma gelince bir poğaça domates salatalık biber yeşillik 3 zeytin peynir ve 500ml taze portakal suyu.....

canım ben o ilacı geçen sene kullanmıştım ama tabiki o dönem de diyet yapmayıp
homini gırtlak ne bulursam götürmeye devam ettiğim için bilemeyeceğim.
ama bi kere öğle yemeğimiz sarkmıştı az kalsın bayılacak gibi olmuştum.
tabi yorgunluk ve güneşte vardı.
yani sen bilirsin canım sonuçta bir hormon ilacı yediğinin içtiğinin pek bi önemi yok.

hani bu ilac siskinlik yapiyor ya;
detoksun faydali etkilerini ortadan kaldirir mi acaba canimcim?

bisey olmaz ama herhalde diy mi? hem ilacin zehrini de atmis olurum detoksla.

zaten ben son donemde cookk ilac ictim ya, detoksa en cok benim ihtiyacim var, tum o ilaclari atmam lazim vucudumdan.

günaydın canikolar,
  • ve işte kahvaltımsengözlerimebaksanab
  • uyanır uyanmaz ılık limonlu su
  • bir avuç badem ve ceviz
  • iki adet gün kurusu kayısı
  • şimdi yeşil çay

Günaydınlar herkeseeee
bugünde hava çok güzel ve ben böyle günleri çoookkk seviyorum.
gelelim menü yorumlarına ;

teşekür ederim azulcum. sabah kahvaltını biraz eksik gördüm sanki..hani şöyle zeytinli peynirli domatesli oluyor ya genelde kahvaltılarımız..gerisi süper menünün. 70 gr bitterin dışında tabii kaydirigubbakcemile hadi bitteri götürdünn o gofret de neyin nesiiii

selam gamiş..sen zaten diyetisyen kontrolünde başladığın için rejime menüne
en uzman ağız karar vermiştir..yoruma ne gerekk

öğlen yemeğini atlamışsın ve makarnayıda akşama bırakmışsın..ama sossuz ve yoğurtlu olması kurtarıyor. çokokrem bitter çok fena çoookk.helede akşam yeniyorsa ama
sen 1000 kalori ile kurtarmıştın zaten dimii

Ay bende öyleyim, mide bulantısı azaldı da baş ağrısı çekiyorum kaç gündür Bahardan sanırım. Bahar ve zımbırtı kombo yapıyor ehehe

ya bu ay benimde reglim bir garip geçiyor.başım fena ağrıdı dün bütün gün..

bu arada akşam yaptıklarım ;
  • yarım porsiyon tavuk sote
  • bir küçük kase yoğurt
  • tv izlerken 2 fincan yeşil çay
  • 10 dakika twist
  • 15 dakika leg magic

çok güzel.. alkisalkisalkis

günaydınn..
güzel bir kahvaltı.arada bir poğaça olur dimi ama

günaydın canikolar,
  • ve işte kahvaltımsengözlerimebaksanab
  • uyanır uyanmaz ılık limonlu su
  • bir avuç badem ve ceviz
  • iki adet gün kurusu kayısı
  • şimdi yeşil çay

günaydınnn
güne sağlıklı bir başlangıç yapmışsınn.

günaydın kızlar
bugün işlerim çok yoğun . bi günaydın diyip çıkayım dedim.
detoksa perşembe başlıyoruz dimi?
peppercim. adet geciktirici kullanmadım bilmiyorum hiç ama detks yaparken içmenin bi zaarının olcağını sanmam. sonuçta yemeğimizi yiyruz biz her nekardar sürekli ot yesekde :)
sabah kahvaltısında da klikcim çay bardağı süt,biraz ceviz,bi tanede elma yedim
öpüldünüz

bende dünkü menümü yazayımm :

sabah : 3s.zeytin-2 y.zeytin-yarım k.k peynir-2 yeşil biber-yarım salatalık-1 domates-2 dilim ekmek-1 bardak şekersiz çay
ara : 1 avuç leblebi
öğlen : 1 küçük kase çorba-1 tavuk pirzola-2 kaşık yoğurtlu amerikan salatası-3 tane yeşil biber-1 dilim ekmek
ara : 1 şekersiz çay
ara : 1 elma
akşam : az menemen-2 dilim kepek ekmeği-çay-2 zeytin
ara : maalesef bende 2 kare bitter yedim (hani büyük karelerin içindeki minik karelerden)(ne demişler koçun dediğini yap ama yaptığını yapma )
bu arada dün başım çok fena ağrıdğı için lessie yapamadım.nazar değdirdim kendime.

evet yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

koçum evde ekmek çok azdı dolaptada poğaca vardı kaç gündür......yiyim bari dedim yanındakilerle dengelemişimdir diye düşündüm.....

bu arada koçluğun hayırlı olsun.......

günaydınn..
kahvaltın az gibi geldi bana nilüfertcimm..biraz ceviz ve elmayla nasıl doydun kızzz
ne demişler kahvaltını kral gibi,öğlen yemeğini prens gibi akşam yemeğini ise fakir gibi yee
işte günün özlü sözüü hihoyyyt

offf yyaaaaa bu güzel havada çalışılır mı ya? şimdi evde olsaydım...balkonda güzel bir kahvaltı yapsaydım......internete ordan girseydim ( bakın sizleride ihmal etmiyorum hayalimde :)))) sonra yürüyüşe çıksaydım fenamı olurdu yaw.....

koçum evde ekmek çok azdı dolaptada poğaca vardı kaç gündür......yiyim bari dedim yanındakilerle dengelemişimdir diye düşündüm.....

bu arada koçluğun hayırlı olsun.......

teşekür ederimmm canımmm
evet yanındakilerle güzel dengelemişsinn.ben sizlerle tanışmadan önce her sabah tam bir simitle yada poğaça ile kahvaltı yapardım.. normal kahvaltıyı sadece pazarları yerdik.
düşün ne kadar sağlıksız besleniyormuşumm :sinifsinif:

kizlar gunaydinnnnnopuyorumnanaktan

54.5 çıktım bu sabah. çok mutluyum, hepinize benden 1 kupa yeşil çayyy kaydirigubbakcemile3 uzun zamandır giymediğim bir pantolonum vardı, onu giydim. bi baktım düşüyo üstümdenkaydirigubbakcemile3 kemerle zor durdurdum (abartıyorum tasbi kızlar ya)hihoyyyt

eveeetttt gelelim koçun yorumuna.
1.sabahki ekmekler beyaz ekmek değil diye umuyorum ?
2.aferin kız çayı şekersiz içmeye başladın ya helal olsun!
3.amerikan salatası çok büyük cos klikcimmm. mayonuzsiz mi ama ben anlamadım ? mayonezsizse tabi o kdr cıs değil. yine de bezelye ve havuç pek tercih etmiyoruz.
4.yeşil biber çok sağlıklı, bol bol yemişsin çok güzel.
5.toplamda 5 dilim ekmek biraz çok klikcim. onu biraz azaltsan daha iyi olur.
6. o kadarcık bitterden bişey olmaz yaaa, biz de ölüm diyeti yapmıyoruz ya.

opuyorumnanaktan

aferin kız tebrikler cumaya kadarda biraz daha verirsin.çok sevindim senin adına......

gunaydın canlarım nassınız yahuuu

spatzcıgım masallah masallah kocum yaa supersın valla ne guzel yorumlar oyle:))

öncelikler tebrik ederin spatzcım..mutluluğunu çok iyi anlıyorum..hep böyle mutlu ol inşallahh

yorumuna gelinceee :asigim:
sabahki ekmekler beyazdı klava: kepeğim kalmamıştı da..
amerikan salatası yoğurtluydu..mayonez yoktu
evet ekmek gerçekten fazlaydı ama akşama eşim menemen isteyince ve onuda ekmeksiz yiyemediğimden mecbur yemiş bulundum..ama bugün telafi edicem inşallahh...
yorumun için teşekürler..

Gunaydin. Ben de gune 5 millik lastikli leslie ile basladim. Cunku dun gece tatli krizine girip pasta, yaban mersini ve minik bir parca bitter cikolata yedim...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…