50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canım yaaa kızma
zaten iki güncük müş
2 dilimi ben kendim 1 e düşürdüm yaaaasempatiksalakcinni

benden sana kocaman bır aferın canım benım:))
1-ekmek 1 dılım gecmıyor:)
2-kahve yok
3-yogurt yok

bende de kabaklı detox çorbamı yapmıştım bile
yarın başlicaz sandıydım

canım sanırım ben de yarın baslayacagım ama tarıh degısmesın yıne persembe cuma olsun kım bılır 3 gun yaparım belkı hehe
delikafadulden

Kızlar yaa bende yapmak istiyorum bu detox diyetini ama becerebilirmiyim bilemedim yaa

yaparsın canım yaaaaaaaaaaa 2 guncuk dıgerıne benzemıyor her bı sey var ekledım lısteye adını canım:) :lepi:

yesa yeni bi detoks macerasına soktu bizi yerimseniben
haydi detoxa adam topluyorum gelmeyen kalmasın...

AFFERIN canlarımaaaaaaaaaaa yuruyun bee cok sahane olacak Şeniz

bu detoksa ne zaman baslanıyor arkadaslar ve ne detoksu yanı neler var yok olanları say say bıtmez cunkukaydirigubbakcemile3

canım detaylar gelıyorrrrrrrrrrrrrr bırazdan
1-persembe-cuma aslında ama cuma musaıt olmayanlar ıcın carsamba-persembe de olabılır
kaydirigubbakcemile2

aferin kız tebrikler cumaya kadarda biraz daha verirsin.çok sevindim senin adına......

canım teşekkürler.ben de çok sevindim çünkü artık kilo verebileceğime hiç inanmamaya başlamıştım. 2-3 kere tartıldım bugun inanamayıpkaydirigubbakcemile3

gunaydın canlarım nassınız yahuuu

spatzcıgım masallah masallah kocum yaa supersın valla ne guzel yorumlar oyle:))

ayıp ediyosun yesacım yaaa..seni de yorumlamaz mıydım koçkene?hey gidi günler heyyyyhihoyyyt

rica ederim canım. ben de az sora yazıyım menumu de sevgili koçumun ilk yorumunu da alayımzemuszemus

Gunaydin. Ben de gune 5 millik lastikli leslie ile basladim. Cunku dun gece tatli krizine girip pasta, yaban mersini ve minik bir parca bitter cikolata yedim...:kedi:

dün herkesin bitter ciko yiyesi gelmiş.afiyet olsun gacılarrrkaydirigubbakcemile3

amanınnnn kendımı okudum sankı yahuuu canım katıl aramıza su has maddeler var ya herkesın bıldıgı onunla basla
bol su
cıkolata cıps kola bıskuvı ıvır zıvır kes
meyve sebze agırlık
gece gec saatte yemek yok
spor hhadı hobaaaaaaaaaa

ya kızlar listedeki şu limonata yerine çilek hoşafı yapsak? hem tamda mevsimi olmazmı:uhm:

canım cılek kendısını de yıyebılırsın ama LIMON detoxun olmazsa olmazı ya bol lımonlu salata ya lımonata ya da ne bılıyım ılık suya lımon sık ıc lımon kesın gorecegız lıstelerde ınsallah :lepi:

detoksa perşembe başlıyoruz dimi?

canım uygun olanlar persembe-cuma olmayanlar carsamba persembe ınsallah hihoyyyt

@klikcim yapamam neyım dıyorsun super gıdıyor canım yahuu koclugun:)

PERSEMBE-CUMA DETOX LISTESI

1-YESA

2-KUZU

3-ANCHUSA

4-NILUFERT

5-TRUF

6-DULCINEA

7-SCYLLA

8-PEPPERMINT

9-KAHVE KOKUSU

10-TWEETY

11-KLıK

12-YASEMN

13-WATERSPIDER

14-EV CADISI

15-OSKE

15 OLDUK CANLAR hadeeeeeeeeeee yok mu arttıran:)

detox arınma temızlenme 2 gunluk detaylar gelıyor:) CANLAR HEPSI YENILMEYECEK HAA :)) ICLERINDEN UYGUN OLANLAR SECILECEK HERKES KENDINE GORE MIKTARLARA DIKKAT AMA :)

SABAH
kalkar kalkmaz oda sıcaklıgında su
lımonata
meyve salatası
evde sıkılmış doğal meyve suları
1 dılım kepeklı ekmek
Domates salatalık

ARA
Maydonoz suyu ya da
tarcın karanfıl karabıber cayı ya da
yesıl cay ya da
lımonata ya da
Taze meyve
zencefıl cayı
kuru meyve(1 avuc gecmeyecek )

OGLE
havuc ve kırmızı lahana salatası
bugulanmıs ya da az haslanmıs sebze (patates brokolı havuc karnıbahar pancar)
ahmet marankının corbası
sebze corbası (yagsız ya da az yaglı tuzsuz:)
haslanmıs nohut

ARA
yukarıdakı seceneklerın aynısı

AKSAM
ogle seceneklerının aynısı

Son düzenleyen: Moderatör:

sabahkilerde ya dalı değilmi hepsi birden yenmicektir.....

DETOX OLMAZSA OLMAZLAR HERKESIN LISTESINDE BULUNMASI GEREKENLER

1-bol su (en az 2.5)

2-lımon (lımonata olur- ılık suya lımon sıkıp ıcılır- salata bol lımonlu olur

3-yesıl cay ve de dıger meyve cayları (tarcın karanfıl karabıber zencefıl)

@SULEULKUCUM canımmmm hıc bı hepsı bırden yenılmeyecek ama cesıt olsun dıye karar verdık bırı derkı ben kahvaltı da meyve salatası yapar derım bırı der kı ben oyle degıl de domates salatalık patates haslama salata neyım yerım ama baska bırı kalkıp ben hepsını yerım yok hehhe:)

Ya aksam yemeginden sonraki aramiz??? Yiyelim birseyler acliktan oluruz sabaha kadarboshayallersmile

Kılzar günaydınnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hepinizi yanaklarından öperim ve leslie ile bir mil yürüyüşe giderim. şakkıdı

Yaw ben hep şu 1000 kalorisi şeysini hem detoxu nasıl yapıcam anlamadım, detoxu da makrnayla harmanlamasam iyi zaten naniknanik

Ya aksam yemeginden sonraki aramiz??? Yiyelim birseyler acliktan oluruz sabaha kadarboshayallersmile

canım yukarıdakı aralardan uygun olanları secebılırız meyve dıyecegım sımdı gıdıp muz secılecek o yuzden ne dıyım bılemedım:))

Teşekür ederim yaa
valla ne biliyim
az bilgimle yorumlamaya çalışıyorum işte menüleri
her ne kadar sürçü lisan ettik ise affolaaa :asigim:

ayyyy daha nossssunnnn masallah masallah

HER HAFTA her koc ne kadar kılo verdırmıs verılen kılolar toplanacak sıralama yapılacak koclar arası da yarıs yapacagızzzz azıcık ekşin gelsin yaa su topıge hehe:))))

Son düzenleyen: Moderatör:
yesacım ,
liste gayet güzel ve uygulanabilir olmuş..
yalnız size bir sorum var ;
cuma günü ben yolda olucam,
3-4 saatlik bir yolculuk yapıcam,
wc'ye gidememe ve vücudumun şişmesi gibi durumlar detoksu engelleyici bi şebep teşkil etmes di mi:uhm:

yaaaa moralım cok bozuk hala 52.60 um veremıyorum gıdım bıle sabah aksam elma sırkesınıde ıcıyorum yesıl cayımıda bılmıyorum lutfen bana yardımcı olun ya en ıyısı kendımı cezalandırıp ac bırakmak

dunku menumu hemen seyttireyim ben de koc ve koclarin kocu yesa burdayken..

sabah
1 domates, 1 yuvarlak kepek ekmegi
yesil cay
ceyrek salatalik
1 kucuk bal

ara
-

ogle
4 ad. izgara kofte
5-6 z.yagli bruksel lahanasi
1 light yogurt
yarim tabak salata (karnibahar, brokoli, misir, k.biberli)

ara
1 kase meyve salatasi

ara2
sabahtan yedigim salataligin geri kalani, yarim dilim beyaz peynir

aksam
1 peynirli gozleme
1 dilim pepper pastasi (hafif olandan)

ara
meyve

aksam cozuttummmmmmmmm

sakın haaa
aç kalırsann yemeğe daha çok saldırırsın vee kendini gerçekten cezalandırmış olurssun

HER HAFTA her koc ne kadar kılo verdırmıs verılen kılolar toplanacak sıralama yapılacak koclar arası da yarıs yapacagızzzz azıcık ekşin gelsin yaa su topıge hehe:))))

Süper fikir canım, bu arada bu detoxla kilo veriliyor mu? Yoksa sadece vücut mu arınıyor?

yesacım cadıcım sence bu listede bi eksik yok mu?klava:
anladım sen beni sevmiyorsun:gitme: napalım ben de yapmam detoks. hepiniz incecik olursunuz, ben yuvarlanarak gelirim topice...

akşama kadarki menün güzeldi deee
akşam hem gözleme hem pasta hiç olmamış peppercimm
genelde böyle kalorili besinleri sabahları tüketmeliyizz şekerimm lmaz:

yesacim son fikrin super;
koclari da yaristiriyorsun demekk..

evet kuzum hadı hobaaaaaaaaaaaaa cok super olacak Şeniz ama alınan kılo ıle verılen kılo arasında farkı bulacagız NET ortaya bır sonuc cıkacak bakalım ne kadar verdırmıs her koc:))) o yuzden ne dıyoruzzz kendın ıcın olmasa da kocun ıcın -tatlicadiarzu-

canımmmmm cuma bana da pek uymuyor gıbı ama tarıh degısmesın ben yarından baslayım dıyorum baktım oldu cuma da katılırım 3 gunluk olur yoksa öncü birlik gibi olurum feda olsun delikafadulden

@PEPPERCIGIM
kocumuz zaten yorum yapar da dıkkatımı secıyor ıkı gundur

1-sabah ogle arasında ara yapmıyorsun gec mı yapıyorsun kahvaltıyı ondan mı?

2-ogle cok begendım aksamı begenmedım aksama gozleme ve de pasta olacagını cozutacagını bılıyorsan yer degıstırseydın aksama kadar yakardın belkı yahuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…