yesacım cadıcım sence bu listede bi eksik yok mu?klava:
anladım sen beni sevmiyorsun:gitme: napalım ben de yapmam detoks. hepiniz incecik olursunuz, ben yuvarlanarak gelirim topice...
Süper fikir canım, bu arada bu detoxla kilo veriliyor mu? Yoksa sadece vücut mu arınıyor?
yesacım cadıcım sence bu listede bi eksik yok mu?klava:
anladım sen beni sevmiyorsun:gitme: napalım ben de yapmam detoks. hepiniz incecik olursunuz, ben yuvarlanarak gelirim topice...
kızlar boyunuzla kilonuz arasında kaç fark için diyet yapıyorsunuz.
ben yapsam mı yapmasam mı kararsızlıklardayım da..
yesoşum ,
yarın başla , cuma yapma mı diyorsun yanikaydirigubbakcemile2:hulya:
akşama kadarki menün güzeldi deee
akşam hem gözleme hem pasta hiç olmamış peppercimm
genelde böyle kalorili besinleri sabahları tüketmeliyizz şekerimmlmaz:
evet kuzum hadı hobaaaaaaaaaaaaa cok super olacak Şeniz ama alınan kılo ıle verılen kılo arasında farkı bulacagız NET ortaya bır sonuc cıkacak bakalım ne kadar verdırmıs her koc:))) o yuzden ne dıyoruzzz kendın ıcın olmasa da kocun ıcın -tatlicadiarzu-
canımmmmm cuma bana da pek uymuyor gıbı ama tarıh degısmesın ben yarından baslayım dıyorum baktım oldu cuma da katılırım 3 gunluk olur yoksa öncü birlik gibi olurum feda olsun delikafadulden
@PEPPERCIGIM kocumuz zaten yorum yapar da dıkkatımı secıyor ıkı gundur
1-sabah ogle arasında ara yapmıyorsun gec mı yapıyorsun kahvaltıyı ondan mı?
2-ogle cok begendım aksamı begenmedım aksama gozleme ve de pasta olacagını cozutacagını bılıyorsan yer degıstırseydın aksama kadar yakardın belkı yahuu:)
dunku menumu hemen seyttireyim ben de koc ve koclarin kocu yesa burdayken..
aksam
1 peynirli gozleme
1 dilim pepper pastasi (hafif olandan)
ara
meyve
aksam cozuttummmmmmmmm
YAVVV 2 kılo verdım sımdı tık yok oda 1ayda mıllet haftada 1 kılo verıyor
evet kusum yarın basla sen de baktın ole rahat bı sey cuma da yaparsın ya da baktın 2 gun yeterlı cuma ıcın rahat olur en azındann :lepi:
o zaman ne dıyoruzzzzz kocumuzun ılk cezası peppercıgıme gelıyor hehehhe:))) [/B] bak ıste sıftah peppercıgımden devamı anchusadan hehe ver kocum acıma hıc:)))
o zaman ne dıyoruzzzzz kocumuzun ılk cezası peppercıgıme gelıyor hehehhe:))) [/B] bak ıste sıftah peppercıgımden devamı anchusadan hehe ver kocum acıma hıc:)))
canımmmmm hedefımız 10 fark senın nasıl 10dan az ıse katıl aramıza yoksa gerek yok gıt tatlı neyım ye -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?