50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar boyunuzla kilonuz arasında kaç fark için diyet yapıyorsunuz.
ben yapsam mı yapmasam mı kararsızlıklardayım da..

Biz bu perşembe cumanın acısını, haftasonu fena çıkaracakmışız gibime geliyor :icecream:

yesacım cadıcım sence bu listede bi eksik yok mu?klava:
anladım sen beni sevmiyorsun:gitme: napalım ben de yapmam detoks. hepiniz incecik olursunuz, ben yuvarlanarak gelirim topice...

ayyyyy
çok güldümmmm :dance: :teytey:
demek yuvarlanarak gelcen heeee sırnaşık şey

Süper fikir canım, bu arada bu detoxla kilo veriliyor mu? Yoksa sadece vücut mu arınıyor?

verılıyormus canım sanırım ama bızım amacımız vucudumuzun arınması deeemı hehhe laelaelaelaelae

yesacım cadıcım sence bu listede bi eksik yok mu?klava:
anladım sen beni sevmiyorsun:gitme: napalım ben de yapmam detoks. hepiniz incecik olursunuz, ben yuvarlanarak gelirim topice...

ayyyyyyyyyyyyyyyyy kendıme carpasım geldı ama tum mesajları da okudum canım yaaaaaaa hayret bı sey nıye eklemedım kı ben hemen gelıyor yenı lıste canım hatta ılk sırada sen varsın hıc kıyamam ben sanaaaaaaaaaa :mymeka: bu benım enseme gelıyor canım yanlıs anlama sana su gelıyor Şeniz

KRAL LISTE DETOX YAPALIM YAPTIRALIM YASASIN DETOX KARDESLIGI

1-SPATZ

2-KUZU

3-ANCHUSA

4-NILUFERT

5-TRUF

6-DULCINEA

7-SCYLLA

8-PEPPERMINT

9-KAHVE KOKUSU

10-TWEETY

11-KLİK

12-YASEMN

13-WATERSPIDER

14-EV CADISI

15-OSKE

16-YESA

kızlar boyunuzla kilonuz arasında kaç fark için diyet yapıyorsunuz.
ben yapsam mı yapmasam mı kararsızlıklardayım da..

canımmmmm hedefımız 10 fark senın nasıl 10dan az ıse katıl aramıza yoksa gerek yok gıt tatlı neyım ye -tatlicadiarzu-

akşama kadarki menün güzeldi deee
akşam hem gözleme hem pasta hiç olmamış peppercimm
genelde böyle kalorili besinleri sabahları tüketmeliyizz şekerimm lmaz:

valla kizlar ne deseniz haklisiniz..
ne yaptim ben yaaaaaa

aksam yemek yapamamistim; sadece misafirlige hazirlik yapabilmistim;
ben de onlara hazirladiklarimdan yedim mecburen :-((
coookk pismanim,

:çok üzgünüm:

dunku menumu hemen seyttireyim ben de koc ve koclarin kocu yesa burdayken..

aksam
1 peynirli gozleme
1 dilim pepper pastasi (hafif olandan)

ara
meyve

aksam cozuttummmmmmmmm

Hahaha aksam ben de kendimi kaybettim gozlerim dondu.. Bir de simdi detox yapcaz diye persembeye kadar butun zararli seyleri yiyesim var....guclubacismile

o zaman ne dıyoruzzzzz kocumuzun ılk cezası peppercıgıme gelıyor hehehhe:))) [/B] bak ıste sıftah peppercıgımden devamı anchusadan hehe ver kocum acıma hıc:)))

yesacigim;

persembe gunku detoks icin;
ise gelis gidis saatlerimi, ogle yemek saatimi, isyerinde bulabilecegim yiyecekleri vs. gozden gecirerek
saatleriyle birlikte dun yaptigim menumu guncelledim canim,
bak bakalim uygun mu;

uygunsa benzer sekşlde cumanin listesini de hazirlayayim.

Detoks listesi- 06/05/2010

Sabah-08.30-09.00 arasi
bol domates salatalik
1-2 fincan yesil cay-limonlu
maydonoz
(1 dilim kepek ekmegi)

ara-10.30-11.00 arasi

1 bardak taze sikilmis portakal suyu

ogle- 12.00-12.30 arasi
1 buyuk tabak yesil salata
haslanmis patates, havuc (evden getirebilirsem)

ara- 14.30-15.30 arasi
yarim muz, bir kase cilek

ara- 16.30-17.00 arası
1 avuc kuru meyve

aksam- 19.30-20.00 arası
1 tabak haslanmis karnibahar

ara- 21.30-22.00 arasi
1 avuc erik

YAVVV 2 kılo verdım sımdı tık yok oda 1ayda mıllet haftada 1 kılo verıyor

sen sağlıklı beslenmene devam et.. zaten belli bir süre sonra kilo vermesi duruyormuş vücudun..hem haftada 1 kilo vermek de marifet değil kii..yavaş yavaş verirsin ama bir daha almamak üzere verirsinn.sağlıklısı da bu. hızlı verilen kilolar çabuk geri alınıyor diye duymuştumm

peppercıgım bence yıne sahane oglen havucu cıkarabılırsın canım:))) bı de

toplamda

1-2.5 bardak su

2-3-4 bardak yesıl cay ya da meyve cayları neyım gormek ıstıyoruz eger onlar da varsa tamamdır

@kahve kokusu yırım:))

CANLARIMMMMMMMM BEN KACAROOO adam toplamayı unutmayın duz hesap 20 kısı olalım yahuuu:)) 16 olduk hadı 4 daha hobaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

o zaman ne dıyoruzzzzz kocumuzun ılk cezası peppercıgıme gelıyor hehehhe:))) [/B] bak ıste sıftah peppercıgımden devamı anchusadan hehe ver kocum acıma hıc:)))

ahh kuzucum ben ceza da yapamiyorum,

spor yasak,

benim cezami yemek olarak verin siz;

mesela bu aksam 8 dn sonra yemeyeyim bisey..

-- bugun fizik tedaviye kadar 20 dk. yuruyecegim sadece.
(donuste taksiye binicem ama, kaslarim yogun olabilir tedavi sonrasi diye )

Amanin cok acimasiz olmayinn... Bir sorum daha var.. bu ahmet maranki corbasi yalnizca 2 kase mi icilecek bir sabah bir aksam. O kadarcik mi?? Ona gore pisirecegim de yarin. Cok abartmyayim miktarini. Lahana corbasi yaparken abartmistim 1 kazan olmustu.

canımmmmm hedefımız 10 fark senın nasıl 10dan az ıse katıl aramıza yoksa gerek yok gıt tatlı neyım ye -tatlicadiarzu-

alemsin canım kaydirigubbakcemile3
benim boyum 1.63 kilom 54. ama bi ara 57 i görmüştüm. sonra detoks filan yapmıştık hani beraber onunla başladım vermeye. sonra biraz spor bide yediklerime dikkat edince 54 oluverdim. 2-3 haftadır böle sabitledi gibi yani.
fakaatt ben bu seneye kadar hep 50-51 civarıydım. çok da seviyordum kilomu. çoğu insan böyle çok iyisin diyor. ama eski fotolarımda da gözüme incecik geliyorum ne güzel diyorum.
ne etsem kızlar sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…