50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla kizlar ne deseniz haklisiniz..
ne yaptim ben yaaaaaa

aksam yemek yapamamistim; sadece misafirlige hazirlik yapabilmistim;
ben de onlara hazirladiklarimdan yedim mecburen :-((
coookk pismanim,

:çok üzgünüm:

Ben de aynısı cuma yapıcam tabi senin gibi pişman olmuycam, ayda yıl da bir yiyoruz bunları desem de inanma, geçen cumartesi sabahı da börek yemiştim:)

Şu recim işi çok zor çok

Ben o çorbayı yapmıycam, onun bu çorba tarifi, astronomik detoxu vardı bir tane garip lavman falan da yapmak zorunda kalıyordun, o detoxun çorbası hem bildiğim kadarıyla. İçemem ben onu hiç :1no2:

aksam kendi besibiryerde cayimdan yapip icicem cnm 3-4 fincan

yesil cay,
hibiskus
karabiber
tarcin
karanfil

alkisalkisalkis

Biz bu perşembe cumanın acısını, haftasonu fena çıkaracakmışız gibime geliyor :icecream:

o zaman ne dıyoruzzzzz kocumuzun ılk cezası peppercıgıme gelıyor hehehhe:))) [/B] bak ıste sıftah peppercıgımden devamı anchusadan hehe ver kocum acıma hıc:)))

bak şimdi elim ayağıma dolaştı yaa :1shok:
ben pepperciğime ne cezası verebilirimkii
spor desek rahatsızlığında ötürü yapamıyorrr
eee başka ne cezası kaldııı
o zaman şöyle söleyimmm
peppercimm bu hafta sonuna kadar menünde çikolata da dahil olmak üzere hiç bir cıssı görmek istemiyorumm. al sana cezaaaa

canlar herkese guzel bi gun dilerimmm
sabahki menumu yazayimm
bi dilim kepek ekmegi domates salatalik light zeytin 4 light peynir bi dilim yedimmm

Gayet guclu bir kahvalti yaptim bugun... Ne oldu bana bilmem. Goturuyorum zarari seyleri...
Sabah: 1 adet kuru kayisi
Yarim fincan sutsuz sekersiz kafeinsiz kahve
70 dk 5 mil lastikli leslie
Kahvalti:
1 adet tarcinli yesil cay
1 dilim kizarmis kepek ekmegi
1 adet ispanakli borek
1 domates
1 kucuk salatalik
1 kk beyaz peynir

Ara: 1 havuc

ahh kuzucum ben ceza da yapamiyorum,
spor yasak,
benim cezami yemek olarak verin siz;
mesela bu aksam 8 dn sonra yemeyeyim bisey..)

aaaaaaaaaa dogru ya canım yaa aman dıkkat et de sen ama 8 ne demek 8 ceza saatımı normal saat 8 olmak zorunda ceza oldugu ıcın 6-6bucuk olsunn sadece meyve yıyebılırsın bır avuc gecmesın

KOCUMMMMMMMMMM bı el at yaa su peppercıgıme :)) kı atmıssın canım bence super olmuss:)

valla ben ogleyın ahmet marankı corbası hehehhehe truf caarpacak heheh corbasından ıcecegım bı tek aksama da brokolı ve karnıbahar haslaması dusuyorum canım sen 2-3 tabaklık yap belkı esın de sever kaydirigubbakcemile5

canım onemlı senın kendını ıyı hıssetmen mutlu olman 1.63e 53 derım ben hadı 52 ol ya da 1 tane daha ver bırak canım yaaaaaaa ıyısındır ıyısın heheh:)

aksam kendi besibiryerde cayimdan yapip icicem cnm 3-4 fincan

yesil cay,
hibiskus
karabiber
tarcin
karanfil

alkisalkisalkis

bravoooooooooooooooooo alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sabahki menumu yazayimm
bi dilim kepek ekmegi domates salatalik light zeytin 4 light peynir bi dilim yedimmm

teşekürler prensescikkk...
güzel bir kahvaltı kaydirigubbakcemile5

kahvaltın güzelde anchusa, yalnız hadi bir dilim börek yedin kızarmış ekmeği yemeseydin keşkeee lmaz: yanlışmıyım ?

sabahki menumu yazayimm

Günaydın canımopuyorumnanaktan

Anlamadim.. Nasil yani???

Ya ben bu çorbayı şeyden biliyorum, bizim işyerindeki bazı kızlar, yılın belli dönemlerinde bu marankinin astronomik detox adından detoxunu yapıyolardı bur çorbayla, olayı abartıp lavman falan yapıyorlardı hatta, lavman olmadan detox başarılı olmazmış sözde. Mankenler falan da öyle yapıyormuş hatta. Bana biraz iğrenç geliyor bu durum kafamçokkarıştı Çorbanın tadına da berbat diyorlardı ordan hatırlıyorum.

o börek de neyin nesi sevall:tomato:

gunaydinn cicegimmm
nasilsinn canimm?limonla bebikim nasil?tepisiolarmi :)))

adalet karsisinda boynumuz kildan ince..

lazim di bana boyle bir ceza.

ok bebegimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…