valla kizlar ne deseniz haklisiniz..
ne yaptim ben yaaaaaa
aksam yemek yapamamistim; sadece misafirlige hazirlik yapabilmistim;
ben de onlara hazirladiklarimdan yedim mecburen :-((
coookk pismanim,
:çok üzgünüm:
Amanin cok acimasiz olmayinn... Bir sorum daha var.. bu ahmet maranki corbasi yalnizca 2 kase mi icilecek bir sabah bir aksam. O kadarcik mi?? Ona gore pisirecegim de yarin. Cok abartmyayim miktarini. Lahana corbasi yaparken abartmistim 1 kazan olmustu.
peppercıgım bence yıne sahane oglen havucu cıkarabılırsın canım:))) bı de
toplamda
1-2.5 bardak su
2-3-4 bardak yesıl cay ya da meyve cayları neyım gormek ıstıyoruz eger onlar da varsa tamamdır
@kahve kokusu yırım:))
CANLARIMMMMMMMM BEN KACAROOO adam toplamayı unutmayın duz hesap 20 kısı olalım yahuuu:)) 16 olduk hadı 4 daha hobaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Biz bu perşembe cumanın acısını, haftasonu fena çıkaracakmışız gibime geliyor :icecream:
o zaman ne dıyoruzzzzz kocumuzun ılk cezası peppercıgıme gelıyor hehehhe:))) [/B] bak ıste sıftah peppercıgımden devamı anchusadan hehe ver kocum acıma hıc:)))
ahh kuzucum ben ceza da yapamiyorum,
spor yasak,
benim cezami yemek olarak verin siz;
mesela bu aksam 8 dn sonra yemeyeyim bisey..)
Amanin cok acimasiz olmayinn... Bir sorum daha var.. bu ahmet maranki corbasi yalnizca 2 kase mi icilecek bir sabah bir aksam. O kadarcik mi?? Ona gore pisirecegim de yarin. Cok abartmyayim miktarini. Lahana corbasi yaparken abartmistim 1 kazan olmustu.
alemsin canım kaydirigubbakcemile3
benim boyum 1.63 kilom 54. ama bi ara 57 i görmüştüm. sonra detoks filan yapmıştık hani beraber onunla başladım vermeye. sonra biraz spor bide yediklerime dikkat edince 54 oluverdim. 2-3 haftadır böle sabitledi gibi yani.
fakaatt ben bu seneye kadar hep 50-51 civarıydım. çok da seviyordum kilomu. çoğu insan böyle çok iyisin diyor. ama eski fotolarımda da gözüme incecik geliyorum ne güzel diyorum.e etsem kızlar sizce
aksam kendi besibiryerde cayimdan yapip icicem cnm 3-4 fincan
yesil cay,
hibiskus
karabiber
tarcin
karanfil
alkisalkisalkis
Ben o çorbayı yapmıycam, onun bu çorba tarifi, astronomik detoxu vardı bir tane garip lavman falan da yapmak zorunda kalıyordun, o detoxun çorbası hem bildiğim kadarıyla. İçemem ben onu hiç :1no2:
canlar herkese guzel bi gun dilerimmm
sabahki menumu yazayimm
bi dilim kepek ekmegi domates salatalik light zeytin 4 light peynir bi dilim yedimmm
Gayet guclu bir kahvalti yaptim bugun... Ne oldu bana bilmem. Goturuyorum zarari seyleri...
Sabah: 1 adet kuru kayisi
Yarim fincan sutsuz sekersiz kafeinsiz kahve
70 dk 5 mil lastikli leslie
Kahvalti:
1 adet tarcinli yesil cay
1 dilim kizarmis kepek ekmegi
1 adet ispanakli borek
1 domates
1 kucuk salatalik
1 kk beyaz peynir
Ara: 1 havuc
canlar herkese guzel bi gun dilerimmm
sabahki menumu yazayimm
bi dilim kepek ekmegi domates salatalik light zeytin 4 light peynir bi dilim yedimmm
Anlamadim.. Nasil yani???
Gayet guclu bir kahvalti yaptim bugun... Ne oldu bana bilmem. Goturuyorum zarari seyleri...
Sabah: 1 adet kuru kayisi
Yarim fincan sutsuz sekersiz kafeinsiz kahve
70 dk 5 mil lastikli leslie
Kahvalti:
1 adet tarcinli yesil cay
1 dilim kizarmis kepek ekmegi
1 adet ispanakli borek
1 domates
1 kucuk salatalik
1 kk beyaz peynir
Ara: 1 havuc
Günaydın canımopuyorumnanaktan
Ya ben bu çorbayı şeyden biliyorum, bizim işyerindeki bazı kızlar, yılın belli dönemlerinde bu marankinin astronomik detox adından detoxunu yapıyolardı bur çorbayla, olayı abartıp lavman falan yapıyorlardı hatta, lavman olmadan detox başarılı olmazmış sözde. Mankenler falan da öyle yapıyormuş hatta. Bana biraz iğrenç geliyor bu durum kafamçokkarıştı Çorbanın tadına da berbat diyorlardı ordan hatırlıyorum.
teşekürler prensescikkk...
güzel bir kahvaltı kaydirigubbakcemile5
kahvaltın güzelde anchusa, yalnız hadi bir dilim börek yedin kızarmış ekmeği yemeseydin keşkeeelmaz: yanlışmıyım ?
bak şimdi elim ayağıma dolaştı yaa :1shok:
ben pepperciğime ne cezası verebilirimkii
spor desek rahatsızlığında ötürü yapamıyorrr
eee başka ne cezası kaldııı
o zaman şöyle söleyimmm
peppercimm bu hafta sonuna kadar menünde çikolata da dahil olmak üzere hiç bir cıssı görmek istemiyorumm. al sana cezaaaa
gunaydinn cicegimmm
nasilsinn canimm?limonla bebikim nasil?tepisiolarmi :)))
Ay ben de gidip kahvaltı yapıyım, unuttum yine çok acıktım cokacimcoook
o börek de neyin nesi sevall:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?