Günaydın canım, iyiyim, limonla bebeik de iyi çıkmak için bağırışıyorlar, ama bu saatte çıkarmıyorum, sonra içeri girmeyip aç aç geziyorlar:)
ben bu çorbayı şeyden biliyorum, bizim işyerindeki bazı kızlar, yılın belli dönemlerinde bu marankinin astronomik detox adından detoxunu yapıyolardı bur çorbayla, olayı abartıp lavman falan yapıyorlardı hatta, lavman olmadan detox başarılı olmazmış sözde. Mankenler falan da öyle yapıyormuş hatta. Bana biraz iğrenç geliyor bu durum kafamçokkarıştı Çorbanın tadına da berbat diyorlardı ordan hatırlıyorum.
iyi olmana sevindimm papatyamm.oyy canim kafesteler demek cigrissinlar bakalim ac dolasmalarindan iyidir yirim ben onlarii eger opersen benim icinde op canimcimm Şeniz
NE lavmani yaaa. Daha neler???Yok yok....Sen ne corbasi yapacaksin peki??
Öperim canım, cerlese de öpüyoru artık limonu tutup:)
Ben çorba yapmıycam:) Ödem attırıcı bir çay yaparım onu içerim sadece.
kizlar bide adet sonrasi odemi atmak icin pirinc lapasi diyeti var ?acaba odemi gecirirmi benim hala ayni kilo sinirim bozuldu iyice
Canım ödem attırıcı çaylardan içsen. Bu diyeti bilmiyorum valla.
Sabah kahvaltıda cevizli baharatlı salça, bir dilim çok tahıllı ekmek, biraz pınar beyaz, bir çay kaşığı çokokrem yedim. Birazdan da vitaminimi içip 5 mil yapıcam.
Canım yesa bunu yapmıştı galiba, yoğurt koyunca etkisi olmuyormuymuş ne, bu listede yoğurt koymuşlar ondan dedim. Yesa gelsin ona da sorarsın.
Canım bu arada kendi bitkilerden çay da yapabilirsin, form çaylarının etkisi az oluyor zaten.
kizlar bide adet sonrasi odemi atmak icin pirinc lapasi diyeti var ?acaba odemi gecirirmi benim hala ayni kilo sinirim bozuldu iyice
Merhabalar kızlar opuyorumnanaktan
Pazardan bu yana 300 gram daha verip 54,5 a ulaşıp çizelgeyi yarıladım sonunda :lepi:
veeeeeeeeeeeeeeee detoksa başladım bayanssulusmile Normalde çarş başlamayı düşünüyordum, hazır iştahım yok, bari bugün başlayam dedim süprizzzzz
Canım sen nasıl kilo veremezsin ya, çok güzel besleniyorsun, bence moralini bozmak için erken, zaman zaman takılmalar olabiliyo.. Bol bol yeşil çay iç bence fıstık.
Merhabalar kızlar opuyorumnanaktan
Pazardan bu yana 300 gram daha verip 54,5 a ulaşıp çizelgeyi yarıladım sonunda :lepi:
veeeeeeeeeeeeeeee detoksa başladım bayanssulusmile Normalde çarş başlamayı düşünüyordum, hazır iştahım yok, bari bugün başlayam dedim süprizzzzz
senin tarifin varmi hayatimm?hangi bitkilerden demliosun?bakayim aktardan canim
Canım benim tarifim şu
2 poşet yeşil çay
1 poşet ısırgan ya da bir tatlı kaşığı
1 poşet böğürtlen
bir çay kaşığı toz zencefil
bir tutam kiraz sapı
bir limonu 4 bölüyorsun
2 kaşık da dondurulmuş vişne atıyorsun.
bunların hepsini bir litre su da kaynatıp içiyorsun.
Bir de şulenin tarifi var o da güzel, onu da yazıyım.
funda, biberiye, kekik, ısırgan, mate, yeşil çay, karanfil, karabiber,
bitkilerde birer tatlı kaşığı, karabiberle karanfilden 3-4 tane
Bunları da 1 litre suda kaynatıp içiyorsun.
Bunların ikisi de iyi geliyor canım. Birincisi daha etkili ama daha uğraştırıcı geliyor bana, sen hangisini beğenirsen artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?