50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canım, iyiyim, limonla bebeik de iyi çıkmak için bağırışıyorlar, ama bu saatte çıkarmıyorum, sonra içeri girmeyip aç aç geziyorlar:)

iyi olmana sevindimm papatyamm.oyy canim kafesteler demek cigrissinlar bakalim ac dolasmalarindan iyidir yirim ben onlarii eger opersen benim icinde op canimcimm Şeniz

NE lavmani yaaa. Daha neler???Yok yok....Sen ne corbasi yapacaksin peki??

kizlar bide adet sonrasi odemi atmak icin pirinc lapasi diyeti var ?acaba odemi gecirirmi benim hala ayni kilo sinirim bozuldu iyice

iyi olmana sevindimm papatyamm.oyy canim kafesteler demek cigrissinlar bakalim ac dolasmalarindan iyidir yirim ben onlarii eger opersen benim icinde op canimcimm Şeniz

Öperim canım, cerlese de öpüyoru artık limonu tutup:)

NE lavmani yaaa. Daha neler???Yok yok....Sen ne corbasi yapacaksin peki??

Ben çorba yapmıycam:) Ödem attırıcı bir çay yaparım onu içerim sadece.

Sabah kahvaltıda cevizli baharatlı salça, bir dilim çok tahıllı ekmek, biraz pınar beyaz, bir çay kaşığı çokokrem yedim. Birazdan da vitaminimi içip 5 mil yapıcam.

Canım ödem attırıcı çaylardan içsen. Bu diyeti bilmiyorum valla.

canim benim form cayim bitti artik biktim valla onu icmekten ara vereyim dedim ama bu gidisle yine alip iccemm
diyette boyleymis ama tek gida oldugu icin zor olabilirde sanki
Pirinç lapası diyeti ile sadece 2 gün süresinde yendiği zaman, bazı diyetis uzmanları tarafından obezitelere ödem arttırıcı sebebi ile veriliyormuş ve 2 gün içerisinde 2 – 3 kg verilebiliyormuş, sizlere bunun hakkında biraz bilgi verelim istedik

Pirinç Lapası DiyetiÖncelikle şunu belirtmek gerekirse pirinç lapası diyeti çok sağlıklı bir diyettir. Pirinç çok önemli bir besin öğesidir, bir tanecik pirinç tanesi çok küçük olmasına rağman içinde E ve B vitaminlerinin dışında bazı önemli elementler ile mineralleri bünyesinde bulundurmaktadır. Yüksek seviyede potasyum içermesi nedeni ile vücudun kendi toksini temizleme faaliyeti için yararlı olan diüretik özelliği vardır. Pirinç lifli bir besin öğesidir bu özelliği ie gayet sağlıklı ve bağırsak için yararlıdır. Bunun için pirinç, mide ile bağırsak rahatsızlıkları olan ve yüksek tansiyon hastaları için çok uygun bir besin halinede bulunuyor. İçeriğindeki kalsiyum sayesindede kemiklerin geliştirilmesi rolünde yer alır. Dış görünüm olarak cilt ile tırnakların parlaklaşmasını sağlıyor. Zengin bir karbonhidrat deposu bulunduğundan enerji verici bir besindir. Karmaşık karbonhidratı yapısında bulundurduğu için az seviyede yağ içeriği ile düşük kolesterol diyetleri için pirinç diyeti kaçınılmaz kılınmıştır. 100 gram pişirilmiş pirinçte ortalama 100 kcal bulunmaktadır ve bu da pirincin mükemmel ölçüde düşük kalorili yiyecek olduğunu kanıtlıyor. Tabiki bu bahsettiklerimiz tamamen pirincin doğal ve sade hali için geçerlidir. Pirici tereyağ ile doldurup pişirdiğinizde pirinç diyeti yapıyorum diyemezsiniz.

Prinç diyeti detayları ;

Prinç diyeti tek yemekli diyetle rejim yapan kişişerin sürekli olarak aynı yemeği yediği bir zayıflama çözümüdür. Prinç diyetini ilk örneği 1940 yılında Kempner tarafından had seviyedeki kan basıncını indirgemek için tedavi sırasında kullanmıştır. Bu tedavi yönteminden sonra pirinç diyeti zayıflama diyetleri arasında yerini almıştır.

Günde 400-900 Kalori sağlayan bir diyettir, pirince ilava olarak yanında meyvee sebze vardır. Diyet protein ile tuz açısından bakıldığında çok fakir durumdadır. Ortalama günlük yarım kg kilo vermenizi sağlayan tek yemekli bir diyettir, kolay anlaşılmış ve kolay uygulanan bir yöntemdir.

kizlar bunu baska bi sitede gordum burayada ekliorum

Pişirme Metodu
Kaynak : yorumla.net - Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz... 1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum. Örneğin dün yaptığımda 2 kez bir kase dolusu üzüm yedim.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

ıçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)

eğer diyet yapacağım gün, iş günüme denk geliyorsa.. Sabahtan 2 fincan pişirip bahsi geçen karışımı yapıyorum. Yani baharat ve yoğurt ekliyorum. Yanımda götürüp soğuk soğuk yiyorum.

Sonuç:
Bu şekilde, en kötü 400 gr veriyorum bir günde. Dün yaptığım diyette ise 500 gr verdim.

Canım yesa bunu yapmıştı galiba, yoğurt koyunca etkisi olmuyormuymuş ne, bu listede yoğurt koymuşlar ondan dedim. Yesa gelsin ona da sorarsın.

Canım bu arada kendi bitkilerden çay da yapabilirsin, form çaylarının etkisi az oluyor zaten.

Sabah kahvaltıda cevizli baharatlı salça, bir dilim çok tahıllı ekmek, biraz pınar beyaz, bir çay kaşığı çokokrem yedim. Birazdan da vitaminimi içip 5 mil yapıcam.

afiyet seker olsunn cicegimmm
Canım yesa bunu yapmıştı galiba, yoğurt koyunca etkisi olmuyormuymuş ne, bu listede yoğurt koymuşlar ondan dedim. Yesa gelsin ona da sorarsın.

tamam canim saolasinn gelince bi soralim gulum

Merhabalar kızlar opuyorumnanaktan

Pazardan bu yana 300 gram daha verip 54,5 a ulaşıp çizelgeyi yarıladım sonunda :lepi:
veeeeeeeeeeeeeeee detoksa başladım bayanssulusmile Normalde çarş başlamayı düşünüyordum, hazır iştahım yok, bari bugün başlayam dedim süprizzzzz

kizlar bide adet sonrasi odemi atmak icin pirinc lapasi diyeti var ?acaba odemi gecirirmi benim hala ayni kilo sinirim bozuldu iyice

Canım sen nasıl kilo veremezsin ya, çok güzel besleniyorsun, bence moralini bozmak için erken, zaman zaman takılmalar olabiliyo.. Bol bol yeşil çay iç bence fıstık.

hosgeldinn bal kaymagimm
biraz kirikligin varmis nasil oldun hayatim?havalardandir buyuk olasilikla cicim
masallahhhhhhh kirkbirkeree darisi basima insallah ben takildim kaldimm citiriskomm

Canım sen nasıl kilo veremezsin ya, çok güzel besleniyorsun, bence moralini bozmak için erken, zaman zaman takılmalar olabiliyo.. Bol bol yeşil çay iç bence fıstık.

bende anlamiorum reglim bitti ustunde uc gun gecti hala ayniyim 200 gram almis gorunuyorum ustelik hayatimm yesilcay deneyim bide tatlim form cayi iciodum ama onunda etkisi azmi balim

Tebrikler canım, başla da izlenimlerini yazarsın:)

senin tarifin varmi hayatimm?hangi bitkilerden demliosun?bakayim aktardan canim

Canım benim tarifim şu

2 poşet yeşil çay
1 poşet ısırgan ya da bir tatlı kaşığı
1 poşet böğürtlen
bir çay kaşığı toz zencefil
bir tutam kiraz sapı
bir limonu 4 bölüyorsun
2 kaşık da dondurulmuş vişne atıyorsun.
bunların hepsini bir litre su da kaynatıp içiyorsun.

Bir de şulenin tarifi var o da güzel, onu da yazıyım.

funda, biberiye, kekik, ısırgan, mate, yeşil çay, karanfil, karabiber,
bitkilerde birer tatlı kaşığı, karabiberle karanfilden 3-4 tane
Bunları da 1 litre suda kaynatıp içiyorsun.

Bunların ikisi de iyi geliyor canım. Birincisi daha etkili ama daha uğraştırıcı geliyor bana, sen hangisini beğenirsen artık.

Karabiberler tane olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…