50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim çileklipuding kaydirigubbakcemile5 ne kadar mutlu olmuşsundur eminim arkadaşların zayıflamışsın dediğinde , bu seni dahada kamçılasın hayatım ben öyle yaptım ve şimdi daha da mutluyum :))

[/B]
hadi gözünaydın hayatım alkisalkisalkis başarılarını devamını dilerim

maşallah canımm
ay şu kilona bakıpta iç geçiremek elde değill :)))
1 kilo kalmıs yaaa opuyorumnanaktan
benim vermem gereken bi kiloda kalcak mı acabaa kafamçokkarıştı :gitme:

kalacak hayatım kalacak hepimizin 1er kilocuğu kalacak kaydirigubbakcemile5 sakın pesetmeyin kızlar durmak yoookkkkk kaydirigubbakcemile

teşekkür ederim canıma.s.

canlarım bende mutluyum ya ben aslında 1 2 kilo verdm ama tekrar geri alcağımı sanıyodum yediklerime fln dikkat etmiodum kaç gündür eskiden hemen alırdım kiloları geri ama o kadar yememe rağmen az öne tartıldımda 55 im delikafadulden kiloları geri almamışım dahada gaza geldm temmuza kadar bi kaç kilo daha versem süper olucak :lepi: yaşasın kızlarr sizi seviyorumm :1hug: :1hug: :1hug:

günaydın kızlar :sm_cool: tebrik ederim karamsar_tarz bende işde senin yazdıklarını anlatmaya çalışacaktım ki sen canlı örnek olarak bize yazmışsın kaydirigubbakcemile3 sağlıklı bir şekilde kilo verildiği zaman ar5ada kaçamaklarımız alsada kilo almıyoruz genellikle.şurda temmuza ne kaldı kızlar , hadi daha da gayret edelim kaydirigubbakcemile5delikafadulden

günaydın tatlişkolara.s. ben bu sabah da 100 gram vermişimdelikafadulden 50,9 ama kesin eve gidince bu 51 küsür olursenağlama

neyse dün yedikleriimi yazim
sabah 2kayısı
1 meyveli topkek
arada kiraz yedim
öğle yoğurt salatalık grisini
ara yine kayısı grisini kiraz
akşam haşlanmış patates cacık yine kirazdelikafadulden valla kiraz çok güzeldi dayanamadım:kedi:

ayy bende dün kiraz yedim cidden çok güzel yaa mevsimi ya birde çabuk geçiyor ,bu akşamda yiyeceğim bir tas ne yapayım ama tatlı hiç yemiyorum meyve yiyeyim bolbol değil mi

kizlar ben rejim falan yapmiyorum canim ne cekerse yiyorum ama az tabiki..
belki bu yuzdendir bilmiyorum ama hala ayni kilom 56 gibi genelde..bir turlu veremiyorumm..
vucudum sanki su toplamis gibi boyuma gore kilom iyi ona ragmen ust bacaklarim sis gibi...mafoldumben
yinede eski kilmda degilim buna sukur ama bu kiloma gore bacaklarimin daha ince lmasi lazimdiiiiii

kızlar benım sıze bı sorum olacak
ben hergun spor yapıyorum ve spordan 2 saat once ve 2saat sonra yemek yıyorum sızce bu doğrumu ben boyle bılıyorum.ama ısterıstemez kafama takılıyo bılgısı olan varsa acıl yazsın olurmu optum hepınızıopuyorumnanaktan

günaydın mors,kan değerlerine yakında hiç baktırdın mı? benim arkadaşımda şişerdi iltihap oranı yükselince,bunun için bir kan testi yaptır bence ona göre hareket edersin canım.kilo almamanda çok güzel bu arada

günaydın burcucuğum,sen en doğrusunu yapıyorsun canım,aç karnına ve yemekden hemen sonra spor yapılmaz.spor yapman güzel de tükettiklerini beğenmedim hiç , hani ara öğünlerin lmaz: gün içerisinde kendini çok aç bırakmışsın doğal olarak sonrasında aç kalan bünyeye pilavı indirmişsin :umursamaz:

haklısın canım ama kahvaltıyı 10 gıbı yapıyorum 3 gıbı ogle 7 30 8 gıbıde akşam bazende kahvaltı ve saat 5 30 gıbı de akşam yıyorum cok yanlıs bılıyorum ama evde olunca ara ogunlerım duzenlı olmuyo sen bana soyle saatlı bı program onersene canım opuyorumnanaktan

simdi dunku yedıklerımı yazmaya korkuyorum moonscummafoldumben
sabah kahvaltıeynır domates salatalık kepek ekmegı sekersız cay
ara:turk kahvesı
saat 5.30 da ayranlı corba,fasulye kavurması salata
ara:dondurma
1-2 saat sonrada:meyva kraz ve erık

selam kıslar nasılsınız yatılı misafirm var gelemiyorum
sanki kendimi incelmiş gibi görüyorum yemekte yiyemiyorum zaten
çarşamba tartılcam tartılmak istemiyorum sürekli inşllh zayıflamışımdır
inşllh hepimiz zayıflamışıszdır

ben dayanamadım tartıldım
klom aynı
ama ben kendimi incelmiş gbi hissediyorum vala
geçen bi pantolonumu giydm normalde dar gbi olurdu daha rahat oldu :)

günaydın kızlar,nehabersiniz bakalım ? ben iyiyim ve regl yim dolayısıyla patlayacak bomba gibiyim delikafadulden göğüslerim normalde büyük zaten iyice şişiyolar önden önden gidiyorlar ayy sinir oldum sabah ya sanki herkes bana bakıyor gibi hissettim :sinifsinif: neyse anlayacağınız ben bu hafta kilo vermiş çıkmam tartıda muhakkak .
burcucuğum bende de belirli saatlere uygun bir liste yok ama kendi listeni kendin yapabilirsin .çalışma saatlerine göre düzenleyelim beraber istersen ?
bozocuğum inşallah zayıflamışızdır ama yememeklede olmaz bu iş değil mi?bu arada seni tebrik ederim yatılı misafirin var ve yemek yiyemiyorsun haaa, ben olsam yerdim şahsen bravo sana alkisalkisalkis
malibucuğum,bende de çok oluyordu diyettin duraklama dönemlerinde tartı aynı gösteriyor fakat giysilerim bol geliyordu.bunun sebebi sporla zayıfladığımız için kas oranı artıyor yağ oranı azalıyor.beden ölçülerini almışmıydın daha önce?

bu hafta herkesler bana zayıflamışın dedi ama tartı aynı yürüyüşün faydaları demekki toparlıyo vucudu:dance::dance:

herkese selam. bu haftada ben de kilo bildirmeyeceğim kızlar çünkü reglim. Şimdi tartıya çıksam fazla gösterirse çok kızarım çok. Yalnız çevremdeki herkes çok zayıfladın diyor. yeter artık diyorlar. Az önce yaşadığım bir olayı anlatayım. Ara öğün yapmak için ofiste yiyecek birşey kalmamış ne meyva ne de sebze ne de bisküvi. Ben de etiform almak için bakkala gittim, işhanının girişinde asansörü beklerken işhanının kapıcısı elimde etiformu gördü ve sen çok zayıfladın halen daha etiformmu yiyorsun dedi. Demekki herkes doğruyu söylüyor. bu arada ara öğünde az yağlı sütlü nescafe ve 2 tanecik etiform yiyorum. ızmir iyiden iyiye sıcaklığını hissettirmeye başladı. Artık spor yapmak çok zor oluyor. saatler öncesinden salonun kliması açılsada vücut ısınınca o soğuk etki etmiyor insana. Artık temmuzda devam edicem ancak hafif hareketler yapıcam. Ağustosta bırakmak zorundayım sporu :sinifsinif: Bır de ramazam girecek araya umarım kilo almam yeniden. Neyse zaman gösterecek.

günaydın hanımlara.s. annemler yanımda olmasına rağmen kilo almamışım:sm_cool: 50,9 kilom görüşmek üzere

gunaydin kızlar...

ben 3 haftadır oldugu gibi bu sabah da 56.1 çıktım tartıda. yok ya bi fram bile oynamıyor :)
doğrusu pek diyet yapamıyordum bir süredir, tezdi sınavlardı derken. ama artık onlar da bitti, daha dikkatli olucam...

Merhaba Kızlarhihoyyyt
Son zamanlarda biraz yoğunum. Kusura bakmayın. Sizi aslında yanlız bırakmadım. Her gün okuyorum yazılanları ama dediğim gibi pek yazamıyorum. ben de regl oldum ama buna rağmen tartıda daha zayıf çıktım. :teytey:Yani aslında daha da mı zayıfım acaba ?kaydirigubbakcemile2
2 gün lahana çorbası içtim - sabah- akşam -aralarda. öğlen yeşil - yağsız salata.
Onun da faydası var mutlaka.
Bu arada herkes çikolata diye tutturmuş ken size çikolata rejimi tarifi yolladım. Kimse oralı olmadı. Ben o rejimi ilk gördüğümde dünyayı yeniden keşfetmiş gibi hissetmiştim kendimi. Hiç ilgi olmadı sizdengamyoncuiremsu

Bugün kilom 51.4Kg. Beni listeye yazar mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…