- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
tebrik ederim çileklipuding kaydirigubbakcemile5 ne kadar mutlu olmuşsundur eminim arkadaşların zayıflamışsın dediğinde , bu seni dahada kamçılasın hayatım ben öyle yaptım ve şimdi daha da mutluyum :))Hayırlı cumalar arkadaşlar, ben bugün çok iyiyim zemuszemus, kalktım cevizli + sarımsaklı suyumu içtim 30 dak. yürüdüm, 200 tane sopalı hareket yaptım kaydirigubbakcemile2 . Kahvaltı yaptım, bir kaşık bal azıcık ekmek, azıcık kek (sabah olduğu için yedim yoksa yemezdim :jeyyar: ) bir dilim peynir ve biraz meyve yedim, yeşil çay içtim. Sabah bayaa götürmüşüm cokacimcoook, öğlende lokantaya gittik , arkadaşlar kebap yediler ben tabi onlara uymadım :umursamaz: , küçük bir tabak karışık soğuk meze yedim. Arkadaşlar sen zayıflamışsın falan deselerde ekmek yemedimlmaz:
yaa kızlarrrr ben nbugün çok mutluyummmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt yüksek lisanstaki son dersimide verdim çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı maşallah bugünlerde bütün işlerim rast gidiyo
maşallah canımm
ay şu kilona bakıpta iç geçiremek elde değill :)))
1 kilo kalmıs yaaa opuyorumnanaktan
benim vermem gereken bi kiloda kalcak mı acabaa kafamçokkarıştı :gitme:
tebrik ederim çileklipuding kaydirigubbakcemile5 ne kadar mutlu olmuşsundur eminim arkadaşların zayıflamışsın dediğinde , bu seni dahada kamçılasın hayatım ben öyle yaptım ve şimdi daha da mutluyum :))
[/B]
hadi gözünaydın hayatım alkisalkisalkis başarılarını devamını dilerim
kalacak hayatım kalacak hepimizin 1er kilocuğu kalacak kaydirigubbakcemile5 sakın pesetmeyin kızlar durmak yoookkkkk kaydirigubbakcemile
canlarım bende mutluyum ya ben aslında 1 2 kilo verdm ama tekrar geri alcağımı sanıyodum yediklerime fln dikkat etmiodum kaç gündür eskiden hemen alırdım kiloları geri ama o kadar yememe rağmen az öne tartıldımda 55 im delikafadulden kiloları geri almamışım dahada gaza geldm temmuza kadar bi kaç kilo daha versem süper olucak :lepi: yaşasın kızlarr sizi seviyorumm :1hug: :1hug: :1hug:
günaydın tatlişkolara.s. ben bu sabah da 100 gram vermişimdelikafadulden 50,9 ama kesin eve gidince bu 51 küsür olursenağlama
neyse dün yedikleriimi yazim
sabah 2kayısı
1 meyveli topkek
arada kiraz yedim
öğle yoğurt salatalık grisini
ara yine kayısı grisini kiraz
akşam haşlanmış patates cacık yine kirazdelikafadulden valla kiraz çok güzeldi dayanamadım:kedi:
kizlar ben rejim falan yapmiyorum canim ne cekerse yiyorum ama az tabiki..
belki bu yuzdendir bilmiyorum ama hala ayni kilom 56 gibi genelde..bir turlu veremiyorumm..
vucudum sanki su toplamis gibi boyuma gore kilom iyi ona ragmen ust bacaklarim sis gibi...mafoldumben
yinede eski kilmda degilim buna sukur ama bu kiloma gore bacaklarimin daha ince lmasi lazimdiiiiii
kızlar benım sıze bı sorum olacak
ben hergun spor yapıyorum ve spordan 2 saat once ve 2saat sonra yemek yıyorum sızce bu doğrumu ben boyle bılıyorum.ama ısterıstemez kafama takılıyo bılgısı olan varsa acıl yazsın olurmu optum hepınızıopuyorumnanaktan
günaydın mors,kan değerlerine yakında hiç baktırdın mı? benim arkadaşımda şişerdi iltihap oranı yükselince,bunun için bir kan testi yaptır bence ona göre hareket edersin canım.kilo almamanda çok güzel bu arada
günaydın burcucuğum,sen en doğrusunu yapıyorsun canım,aç karnına ve yemekden hemen sonra spor yapılmaz.spor yapman güzel de tükettiklerini beğenmedim hiç , hani ara öğünlerinlmaz: gün içerisinde kendini çok aç bırakmışsın doğal olarak sonrasında aç kalan bünyeye pilavı indirmişsin :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?